Jump to content

LG KP500

Spidergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά προχθές έχασα τη γραφίδα από το cookie.. Τι να κάνω????

Πάρα πολύ υπομονή και "λιώσημο" στο ίντερνετ μήπως και βρείς... αλλά δεν νομίζω:(

Αύτος είναι ένας εφιάλτης... να χάσεις την πένα του μπισκότου:worry:

Αν την χρειάζεσαι τόσο πολύ χρησιμοποίησαι κάτι άλλο,π.χ.: στυλό.

ΑΝ βρώ κάποια σελίδα θα σου πώ...

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που λες δεν παίζει. Είναι κανονικότατο bug 1ον γιατί η λεξη γίνεται hilight χωρίς κανένα λόγο και 2ον γιατί και να πατήσεις σε άσχετο μέρος και να συνεχίζεις την πληκτρολόγηση παλι η λέξη μπορεί να σβήσει (αφού έχει αφαιρεθεί το highlight). Το κινητό είναι πραγματικά pain για μηνύματα...

Εμ πέστα ρε άνθρωπε γιατί θα με τρελάνουν...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το ψιλοσκεφτομαι για το συγκεκριμενο κινητακι.. Ειναι ομορφο, εχει τα απαραιτητα (επειδη προσωπικα δεν με απασχολει το internet μεσα απο το κινητο) και νομιζω ειναι και πολυ φθηνο για κινητο με οθονη αφης..! Μονο η καμερα χαλαει λιγο το συνολο απτην οποια θα ηθελα να εχω κατι καλο ειναι αληθεια..

Το προτεινετε γενικα? Απο διαρκεια μπαταριας τι γινεται? Με μια ημερησια χρηση μετρια.. μερικα τηλεφωνα (καμια ωρα βασικα) κανα μηνυμα και κανενα πειραγμα στο ολο μενου για χαζεμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aν κανεις αγορες απο ebay τοτε οριστες 3 stylus για το μπισκοτο:

http://global.ebay.com/Lot_of_3PDA_Stylus_Pen_for_LG_KP500-Cookie_Phone_BLACK/260438585260/item

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Το ψιλοσκεφτομαι για το συγκεκριμενο κινητακι.. Ειναι ομορφο, εχει τα απαραιτητα (επειδη προσωπικα δεν με απασχολει το internet μεσα απο το κινητο) και νομιζω ειναι και πολυ φθηνο για κινητο με οθονη αφης..! Μονο η καμερα χαλαει λιγο το συνολο απτην οποια θα ηθελα να εχω κατι καλο ειναι αληθεια..

Το προτεινετε γενικα? Απο διαρκεια μπαταριας τι γινεται? Με μια ημερησια χρηση μετρια.. μερικα τηλεφωνα (καμια ωρα βασικα) κανα μηνυμα και κανενα πειραγμα στο ολο μενου για χαζεμα.

έχει καλή μπαταρία! κρατάει 4 μέρες με νύχτα κλειστό.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Στο ebay θα βρεις αλλά προσοχή στο χρώμα. Στο link π.χ. που έβαλε ο filipsyros είναι μαύρη και όχι το χρώμα που έχει το πλαίσιο του cookie.

Αντάλλαξε κάποια mail με τον πωλητή ώστε να είσαι βέβαιος για το χρώμα.

Καλησπέρα σας!Εχω και γω το Cookie εδώ και ένα μηνα σχεδόν και ειμαι πολύ ευχαριστημενη!Αν εξαιρεσω το θέμα με τον ηχο της καμερας και το οτι δεν ακουγεται δυνατα ο ηχος στα βιντεο!Ειναι σχεδον ανυπαρκτος!!Μηπως υπαρχει λυση? :cry:

Επισης, ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βαλω windows live messenger στο κινητο, οπως ειχα στο SE W580.Εχω what's up...αλλα οταν εστειλα στο 1333 μου ηρθε απαντηση οτι δεν γινεται να ενεργοποιησω την υπηρεσια μεσω sms.... :worry:

Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?

Ευχαριστω εκ των προτερων! :O

Γεια σας και από εμένα.

Πήρε το κινητάκι η κοπέλα μου και φαίνεται πολύ όμορφο αλλά έχει κάποιες απορίες όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

1)Όταν σε καλεί κάποιος που έχεις βάλει την εικόνα του στις επαφές πως γίνεται να φαίνεται σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο μικρό παραθυράκι πάνω.

2)Παιχνίδια - Εφαρμογές που μπορεί να βρει και ποια προτείνεται εσείς

3)Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος να μεταφέρει τις επαφές της από το προηγούμενο κινητό της σε αυτό? (είχε ένα SE)

Ευχαριστώ :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

3)Υπάρχει εύκολος και γρήγορος τρόπος να μεταφέρει τις επαφές της από το προηγούμενο κινητό της σε αυτό? (είχε ένα SE)

Με ΒΤ και αποστολή όλων γίνεται άνετα από SE χωρίς παρατράγουδα, τουλάχιστον αν τα ονόματα είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες. Σε περίπτωση ελληνικών δε γνωρίζω πώς μπορεί να εμφανιστούν όμως.

:shifty:

Γεια σας και από εμένα.

Πήρε το κινητάκι η κοπέλα μου και φαίνεται πολύ όμορφο αλλά έχει κάποιες απορίες όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

1)Όταν σε καλεί κάποιος που έχεις βάλει την εικόνα του στις επαφές πως γίνεται να φαίνεται σε όλη την οθόνη και όχι μόνο στο μικρό παραθυράκι πάνω.

2)Παιχνίδια - Εφαρμογές που μπορεί να βρει και ποια προτείνεται εσείς

Γεία σου!

1)Δεν γίνεται

2)Δές εδώ: http://www.google.gr/search?hl=el&q=lg+kp500+java+games&meta=&aq=1&oq=lg+kp500+j .Η 2η (στα αποτελέσματα) έχει πολλά και δωρεάν.

3)Μέσω bleutooth.Kαι εγώ το Κ850 είχα και τις έστειλα μιά χαρά!

Παιδιά καλησπέρα.

Πήρα στη γυναίκα μου ένα LG Cookie και θέλω να της φτιάξω τις επαφές γιατί τις είχε όλες στη SIM και είναι κάθε τηλέφωνο και επαφή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω αυτό από το PC (κάτι σαν το PC Suite) ή πρέπει να τις περάσω πρώτα σε Nokia και μετά να τις στείλω με Bluetooth; Επίσης, αν τις φτιάξω σε Nokia στα ελληνικά, υπάρχει περίπτωση να μην τις διαβάζει το κινητό;

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Ωρε παιδες, αλλη μια ερωτηση..Τι σοι βιντεα παιζει τουτο?Του περασα mpeg4 k με ελεγε μη υποστηριζομενος τυπος κ λεω νταξει, εχει καλως γιατι ειναι mp4 k τα μετετρεψα σε .avi k παλι το ιδιο λεει :confused:

Να το βαψω μπλε κ να το δωσω ψαροτροφη?

Δυστυχώς όχι!:(

Και μία φίλη μας που ήθελε να φωτογραφίζει "ΚΑΤΙ":lol: μέσα στο πούλμαν έχει το ίδιο πρόβλημα!

Το ειδα αυτο!!!!:whip:

:cat:

Ωρε παιδες, αλλη μια ερωτηση..Τι σοι βιντεα παιζει τουτο?Του περασα mpeg4 k με ελεγε μη υποστηριζομενος τυπος κ λεω νταξει, εχει καλως γιατι ειναι mp4 k τα μετετρεψα σε .avi k παλι το ιδιο λεει :confused:

Να το βαψω μπλε κ να το δωσω ψαροτροφη?

Το ειδα αυτο!!!!:whip:

Αυτό έλλειπε να μην το έβλεπες!

Δεν αξίζει να το φάνε τα ψάρια!

Επιστρέφω με ακόμη μια ερώτηση. Όταν μιλάς πως μπορείς να βγάλεις το πληκτρολόγιο γιατί σήμερα ήθελε να μάθει το υπόλοιπό της η κοπέλα μου και δε μπορούσε
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Χαιρεται.

Πουλαω το lg kp500 σε αριστη κατασταση 2 μηνων με ολα του και μαζι με αποδειξη. Το δινω 110€..επικοινωνια με πμ..

το εχω βαλει και στις αγγελιες οποιος θελει ας παει να ριξει μια ματια για περισσοτερες πληροφοριες..:)

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

γεια σας... ειμαι σε τρελό δυλημμα..... κυ990 ή το kp500;

βρηκα στα multirama την πληρη εκδοση στα 195€ http://www.multirama.gr/products/product.aspx?pid=0373224&catid=100400

το ku990 πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το κουτι γραφει 990 και οχι 990i.

και στο πλαισιο το μπισκοτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1233483&catalog=22&Manufacturer=LG&category=69978004 με δωρο και Aποκτήστε το τώρα από το Πλαίσιο με δώρο ένα ζευγάρι φορητών ηχείων LG! *

στα 161€. λενε πολλοι εδω οτι εχει προβλαμα το κυ990 σε καποια πραγματα.... εχω το νοκια Ν81 και θελω να το κανω 2η συσκευη και πρωτο αυτο που θα παρω, αλλα δεν ξερω..

το μπισκοτο εχει λενε καλυτερο λογισμικό....

αν του βαλω 4gb δεν υπαρχει προβλημα κολληματος μενου οπως το 990;

εσεις αυτην την στιγμη τι θα παιρνατε;;;

ευχαριστω!

οτι εφαρμογές παιρνει το κυ990 παιρνει και το μπισκότο;

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.

Aν δεν θέλεις καλή κάμερα τότε Viewty,αν όχι το μπισκότο.

Έχει καλύτερο λογισμικό,είναι πιό λεπτό και είναι πιο όμορφο(θέμα γούστου).

Ουσιαστικά είναι τα ίδια.Τις ίδιες εφαρμογές και όλα...

Κρυφο μενου εχει? Αν ναι ποιο ειναι, δεν ταιριαζει σαν του renoir ή viewty. Πειτε τον μου λιγο. tnx

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

θα ηθελα να ρωτησω, αν το αγορασει καποιος από cosmote, vodafone ,wind εχει το μενου τις εταιριας;

μπορεις καποιος να το βγαλει;;;

ειναι διαφορετικο απο το "κανονικό"; ειναι ενοχλητικό;

αυτα παιδες και σας ευχαριστω!!!:)

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π.