Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Να έχω δηλαδή ελληνικά σε sms, επαφές, εργασίες, ραντεβού, tf3d, και φυσικά αναζήτηση για κλήση.

Γίνεται;

Με ένα ελληνικό πληκτρολόγιο λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου.

Σε αγγλική συσκευή δουλεύει κανονικά το Smartdialing, δηλαδή να πληκτρολογείς το όνομα στο phone pad και να εμφανίζεται από τις επαφές σου.

Το TF3D γίνεται εύκολα ελληνικό πειράζοντας τη registry μιας και τα ελληνικά (του TF3D μόνο) υπάρχουν κανονικά μέσα στη συσκευή και σε κάθε ROM.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με ένα ελληνικό πληκτρολόγιο λύνονται τα περισσότερα προβλήματά σου.

Σε αγγλική συσκευή δουλεύει κανονικά το Smartdialing, δηλαδή να πληκτρολογείς το όνομα στο phone pad και να εμφανίζεται από τις επαφές σου.

Το TF3D γίνεται εύκολα ελληνικό πειράζοντας τη registry μιας και τα ελληνικά (του TF3D μόνο) υπάρχουν κανονικά μέσα στη συσκευή και σε κάθε ROM.

Χμμ, σκέφτομαι να το ρισκάρω και να το πάρω.

Αthanaso77 θα βάλεις ένα χεράκι να το στήσουμε μαζί;

Γιατί λες οτι τα περισσότερα προβλήματα λύνονται; Τι είναι αυτό που δεν λύνεται;

Αυτό γίνεται από την αρχή; Χωρίς να πειράξω τίποτα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό γίνεται από την αρχή; Χωρίς να πειράξω τίποτα;

Κι αυτό.........;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή πως;

Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάρω αγγλική ρομ, αλλά θέλω πρώτα να εξασφαλίσω οτι θα μπορώ να το εξελληνίσω κάπως.

Να έχω δηλαδή ελληνικά σε sms, επαφές, εργασίες, ραντεβού, tf3d, και φυσικά αναζήτηση για κλήση.

Γίνεται;

Ετσι ειναι. Εχω Αγγλικο, οπως και το Diamond και η αναζητηση ονοματων στο dialpad γινοται κανονικα στα ελληνικα, δηλ. πληκτρολογω πχ ΓΙΩΡΓΟΣ και μου βγαζει ολους οσους εχω καταχωρημενους σαν ΓΙΩΡΓΟΣ. Μην σε απασχολει.

Οσο για τα υόλοιπα, Να έχω δηλαδή ελληνικά σε sms, επαφές, εργασίες, ραντεβού, tf3d, παιζοων κανονικα :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Ετσι ειναι. Εχω Αγγλικο, οπως και το Diamond και η αναζητηση ονοματων στο dialpad γινοταμ κανονικα στα ελληνικα, δηλ. πληκτρολογω πχ ΓΙΩΡΓΟΣ και μου βγαζει ολους οσους εχω καταχωρημενους σαν ΓΙΩΡΓΟΣ. Μην σε απασχολει.

Οσο για τα υόλοιπα, Να έχω δηλαδή ελληνικά σε sms, επαφές, εργασίες, ραντεβού, tf3d, παιζοων κανονικα :)

Ευχαριστώ πολύ athanaso77 και ktsak....

Είναι εύκολο μήπως να μου στείλει κάποιος τα προγραμματάκια αυτά, και πως μπορώ να το κάνω κι εγώ έτσι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ athanaso77 και ktsak....

Είναι εύκολο μήπως να μου στείλει κάποιος τα προγραμματάκια αυτά, και πως μπορώ να το κάνω κι εγώ έτσι;

Εδώ θα βρεις τα πάντα. :rolleyes:

Modpic.gif

Εδώ θα βρεις τα πάντα. :rolleyes:

Ευχαριστώ και πάλι....

Με αυτό "PHM Registry Editor 0.70.zip", θα μπορέσω να κάνω και το tfl3d, ελληνικό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Με αυτό "PHM Registry Editor 0.70.zip", θα μπορέσω να κάνω και το tfl3d, ελληνικό;

Φυσικά αν και εγώ προτιμώ το ενσωματωμένο στο Resco Explorer v7.05

Modpic.gif

Φυσικά αν και εγώ προτιμώ το ενσωματωμένο στο Resco Explorer v7.05

Οχι, εγώ εννοούσα αν στο touch flo 3d, θα λέει Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, και όχι Monday 17 November.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Οχι, εγώ εννοούσα αν στο touch flo 3d, θα λέει Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, και όχι Monday 17 November.....

Αυτό εξαρτάται από τα Regional Settings. Εάν τα βάλεις ελληνικά... θα είναι ελληνικά και αυτά.

Modpic.gif

Γίνεται;

Στο atom που έχει αγγλικά WM με το default πληκτρολόγιο των windows πατάω xr και μου βγάζει Χρήστος στις επαφές. Με το PCM keyboard με το layout για μικρά ελληνικά επίσης με χρ μου βγάζει Χρήστος.

Μην αγχώνεσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αντί για Έναρξη θα λέει Start καθως και στα υπόλοιπα menu των Windows. Το TFL3D έχει κάποιο registry tweak που στο γυρίζει ελληνικά όπως φαίνεται εδώ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Αυτό εξαρτάται από τα Regional Settings. Εάν τα βάλεις ελληνικά... θα είναι ελληνικά και αυτά.

Στο atom που έχει αγγλικά WM με το default πληκτρολόγιο των windows πατάω xr και μου βγάζει Χρήστος στις επαφές. Με το PCM keyboard με το layout για μικρά ελληνικά επίσης με χρ μου βγάζει Χρήστος.

Μην αγχώνεσαι δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο αντί για Έναρξη θα λέει Start καθως και στα υπόλοιπα menu των Windows. Το TFL3D έχει κάποιο registry tweak που στο γυρίζει ελληνικά όπως φαίνεται εδώ.

Ολα καλά, όλα ανθηρά λοιπόν.....!!!!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρε τη συσκευη αφοβα,αν σε ενδιαφερει η μεγαλη οθονη.Ειναι απιστευτο και με λιγο ψαξιμο θα λυσεις τα παντα:)

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα dimitriossara και στον PANOSHA.

Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο: Με το skin panosha800 ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ. Και εντάξει η εμφάνιση αλλά και οι διακοπές στο σήμα; ΜΠΡΑΒΟ! Σήμερα ταξίδεψα, και το HTC+Destinator ήταν ΑΨΟΓΑ !!

http://finance.yahoo.com/ πατα στην αναζητηση που εχει :greece θα βρεις τα περισοτερα και την Σοφοκλεους.

Πως βλέπεις Σοφοκλέους από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα το Ελληνικό χρηματιστήριο στο yahoo είναι απορίας άξιο...:rolleyes:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδια εγκαταστηστε αυτο στο storage card και δειτε ποσο καλα παιζει ολα τα video πλεον :)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Έχει δοκιμάσει κανείς αν τρέχει το "Εορτολόγιο" στο HD;

Το έχω αναφέρει λίγες σελίδες πριν. Μην το εγκαταστήσεις διότι θα σου κολλήσει όλο το σύστημα και το hard reset είναι αναπόφευκτο.

Mια ερώτηση για τους κατόχους HD το Phone Dashboard -πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων-δουλευει κανονικά η όχι????????????????

Mια ερώτηση για τους κατόχους HD το Phone Dashboard -πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων-δουλευει κανονικά η όχι????????????????

δεν ξερω για αυτο αλλα το vito audio recored δουλευει κανονικα

ναι αυτο εννοω αλλα μαλλον δεν θελει αυτο ο φιλος μας , (να καταγραφει συνομιλιες ) αλλα την διαρκεια των κλησεων αν δεν κανω λαθος , αρα δεν του κανει το vito

ναι αυτο εννοω αλλα μαλλον δεν θελει αυτο ο φιλος μας , (να καταγραφει συνομιλιες ) αλλα την διαρκεια των κλησεων αν δεν κανω λαθος , αρα δεν του κανει το vito

Και σου ηχογραφούσε και την δική σου φωνή και του άλλου; Το έχεις δοκιμάσει;

το ειχα στο diamond αλλα του αλλου δεν ακουγοντας καλα στο hd λογω του οτι εχει ποιο δυνατο ηχειο η δικη μου φωνη ακουγεται δυνατα η του αλλου σιγανη αλλα ακουγεται καθαρα !!!!

το τελειοτερο προγραμα το ειχα βρει στα ΝΟΚΙΑ s60 Ν82 κλπ totalrecorder νομιζω ηταν το ονομα το οποιο ηχογραφουσε τις συνομιλιες ΚΑΜΠΑΝΑ !!!!! σαν τρανταφυλλοπουλος ενα πραγμα αλλα στα ppc δεν εχω βρει κατι αναλογο , με το vito κανεις την δουλεια σου αλλα με το αλλο μιλαμε για ΚΑΜΠΑΝΑ