Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Προσωπικά με κανένα πρόγραμμα πλοήγησης δεν είχα πρόβλημα στη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλησπέρα παιδιά!Βασικά αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το hd και θα ήθελα λίγη βοήθεια!;Exω το hd και του περασα μια αγγλικη rom!Επειδή όμως τωρα θα πάει προς πώληση,υπάρχει τρόπος να του ξαναπεράσω official ελληνική;Βρήκα στο forum ενα link προς τα φόρουμ της ace hellas για αυτό το θέμα αλλά φαίνεται πως αυτό το forum είναι κλειστό πλέον. Σημειωτεον οτι καθώς το τηλεφωνο αγοράστηκε μεταχειρισμένο,δεν μπορω να κατεβάσω τίποτα από το site της htc γιατι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε ήδη κανει λογαριασμό και καταχωρήσει το Imei. Υπάρχει τρόπος να βρεθεί το αρχείο για τα ελληνικά;Το οποίο αν το έχω καταλάβει σωστά θα φλασάρω μια wwe rom και μετα αυτο?Ευχαριστω εκ των προτέρων,any help will be greatly appreciated!!!!:) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 εχω και εγω ακριβως την ιδια απορια .... eχω Energy Rom WM 6.5 Manila 2.5 & θελω να εγκαταστησω μια Ελληνικη ROM που εχω βρει... Πρεπει να κανω HSPL - USPL ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Απ'οτι ξέρω φίλε μου πρέπει να περάσεις το uspl.Αυτό το κάνεις πριν να εγκαταστήσεις μια rom.Aλλα υποθέτω πως αυτό ήδη το ξέρεις αφού έχεις περάσει άλλη ρομ:confused:Anyway,όπως έχω διαβάσει και εδώ το uspl είναι η καλύτερη λύση. Ελληνική που βρήκες;Έχω βρει κανα δυο αλλα καμμια official.....η μια βασικά ειναι η black pearl,και άλλη είναι μια με windows 6.5, καμμία από τις 2 official δυστυχως...:( Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Επαναφορά STOCK SPL και πως φορτώνουμε cooked ROM με USPL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 (edited) black pearl wm 6.1 ''stories for wild men''... κοινως '' ιστοριες για αγριους'' Edited March 2, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Ευχαριστώ φίλε μου, να'σαι καλα!Θα πιάσω δουλειά αμέσως μόλις κατέβει!!!:D Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλησπέρα!!!! ρε παιδία γιατί με τα win7 δέν μπορώ να βάλω USPL 2.5???? Αυτά τα windows αμα δέν σου β΄γαλουν την πίστη ΄δεν γινετε!!!! δοκίμασα τα πάντα απο xda μέχρι και απο γραμμή εντολών (run......) το έτρεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Εδώ κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Εδώ κοίταξες; ΑΣΕ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ!!!! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡ!!!:lol: ΒΑΣΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ PC???ASXETO ALLA XRISIMO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 ΒΑΣΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟ PC???ASXETO ALLA XRISIMO http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3076717#post3076717 Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Eκ παρεδρομης!!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) παιδια αναβαθμισα την rom του HD σε 1.56.405.1 αλλα δεν μπορω να βρω τα Ελληνικα...μπορει να με βοηθησει καποιος? EDIT βρηκα τελικα αυτο το setup για τα Ελληνικα ( Extpkg_Setup ) αλλα οταν το τρεχω στο υπολογιστη ,γραφει στο HD οτι η εγκατασταση ηταν ανεπιτυχης... εχω και το αρχειο ExtendedPKG.cab.pkg αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω Edited March 4, 2010 by savasgr Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 παιδια αναβαθμισα την rom του HD σε 1.56.405.1 αλλα δεν μπορω να βρω τα Ελληνικα...μπορει να με βοηθησει καποιος? EDIT βρηκα τελικα αυτο το setup για τα Ελληνικα ( Extpkg_Setup ) αλλα οταν το τρεχω στο υπολογιστη ,γραφει στο HD οτι η εγκατασταση ηταν ανεπιτυχης... εχω και το αρχειο ExtendedPKG.cab.pkg αλλα δεν ξερω πως να το εγκαταστησω το ExtendedPKG.cab.pkg θα το περασεις στην καρτα σου και θα το τρεξεις απο την σησκευη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 το ExtendedPKG.cab.pkg θα το περασεις στην καρτα σου και θα το τρεξεις απο την σησκευη σου. Ενημερωτικά... αυτό τρέχει μόνο σε ελληνικές συσκευές της Ace Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ενημερωτικά... αυτό τρέχει μόνο σε ελληνικές συσκευές της Ace Hellas. Ελληνική είναι ,απλά με την 1.56.405 δεν μπορεί να το εγκαταστήσει... γιαυτο έβαλα την 1.56.401 και το δέχτηκε...έχουν μεγάλες διαφορές αυτές οι rom? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Όχι δεν έχουν διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) 1.Καλημέρα.Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν περνάω αρχεία avi στο HD μου και πάω να τα δω είτε με το Core player είτε με το TCPMP δείχνει να προχωράει ο χρόνος του Video αλλά η ταινία κολλάει.....Τι γίνεται εδώ τώρα??:worry: 2.Έχω παιρασμένη την Rom Energy Leo 26Feb.Όταν ανοίγω το Destinator μου δείχνει το μενού σε μικρογραφία επάνω αριστερά.Ότι να ναι δηλαδή.Όποιος το ξέρει θα καταλάβει τι εννοώ.Ξερει κάποιος να μου προτίνει κάτι?Γιατί και στο forum τους,έκανα ερώτηση αλλά κανένας δεν με βοήθησε... Edited March 5, 2010 by PARGINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1. Φτιάξε τα video σου ούτως ώστε να παίζουν σωστά στη συσκευή σου με αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112 2. Έχει συζητηθεί το ίδιο ακριβώς θέμα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3086515#post3086515 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Από χτές το βράδυ, μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: Ενώ το κινητό έχει σήμα και η σύνδεση δεδομένων είναι ενεργή δεν μπορεί να κατεβάσει data. Όταν ανοίγω τον browser μου λέει ότι δεν μπόρεσε να συνδεθεί με το δίκτυο!! Το ac τα ίδια. (συγχρονίζω με google calendar). Γράφει αναμονή για δίκτυο, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει ενεργή σύνδεση δικτύου. Το πρόβλημα λύνεται με επανεκίνηση όλης της συσκευής, όχι μόνο του τηλεφώνου. Ή μπορεί να λυθεί και από μόνο του, χωρίς να κάνω τίποτα εγώ. Έχω την official ρομ με το τελευταία ράδιο (1.13.25.25 ) και σύνδεση vodafone. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα δικτύου? Edited March 6, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δηλαδή μετά από επανεκκίνηση μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ; Για πόσο διαρκεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δηλαδή μετά από επανεκκίνηση μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ; Για πόσο διαρκεί αυτό; Δεν είναι και σίγουρο ότι θα διορθωθεί μετά από επανεκίνηση. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μπορεί και να διορθωθεί χωρίς επανεκκίνηση. Μπορεί να διαρκέσει και μισή ώρα.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δεν είναι και σίγουρο ότι θα διορθωθεί μετά από επανεκίνηση. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Μπορεί και να διορθωθεί χωρίς επανεκκίνηση. Μπορεί να διαρκέσει και μισή ώρα.... Χμμμ το ιδιο προβλημα εχω απο το πρωι (στην συσκευη του αβαταρ μου βεβαια), με την ιδια εταιρεια... Θεωρω πιθανο να ειναι θεμα παροχου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Θεωρω πιθανο να ειναι θεμα παροχου. Πολύ πιθανό. Ας του δώσουμε τότε μερικές μέρες και εάν το πρόβλημα εξακολουθήσει το ξανασυζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 Χμμμ το ιδιο προβλημα εχω απο το πρωι (στην συσκευη του αβαταρ μου βεβαια), με την ιδια εταιρεια... Θεωρω πιθανο να ειναι θεμα παροχου. Έλα! Να σου πώ, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Πάντως το πρόβλημα δεν είναι συνεχόμενο. Μπορεί να διαρκέσει πχ 1-2 λεπτά, μετά να δουλέψει σωστά για 5 λεπτά και μετά πάλι τα ίδια. Πολύ πιθανό. Ας του δώσουμε τότε μερικές μέρες και εάν το πρόβλημα εξακολουθήσει το ξανασυζητάμε. Νομίζω ότι διορθώθηκε πλέον. Δεν παρατηρώ κάτι.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts