Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ευχαριστω!ο καιρος που εχει το shell δεν ειναι το spb weather;γιατι αλλη προγνωση βλεπω στο ενα και αλλη στο αλλο. Eιναι δυο διαφορετικα προγραμματα αλλα εχουν τα ιδια widgets. Το μονο που μου την δινει στο shell και τον καιρο του εινα πως δεν λειτουργει η προγνωση της τρεχουσας θερμοκρασιας και στην ιστοσελιδα τους δεν λενε να αναβαθμισουν το database.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 ευχαριστω!ο καιρος που εχει το shell δεν ειναι το spb weather;γιατι αλλη προγνωση βλεπω στο ενα και αλλη στο αλλο. Βλέπεις άλλη πρόγνωση γιατί είναι από διαφορετικές πηγές οι πληροφορίες που συλλέγουν. 1-υπαρχει καποιο προγραμμα αλαρμ που να φαινεται τι ωρα το εχουμε βαλει σε καποια απο τις οθονες του shell; G-Alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Βλέπεις άλλη πρόγνωση γιατί είναι από διαφορετικές πηγές οι πληροφορίες που συλλέγουν. G-Alarm ευχαριστω! 1-εχω το spb wireless monitor,γινεται να δειχνει τον ογκο δεδομενων οπως στην κλασσικη today που το εχω; 2-το ιδιο αν ξερει καποιος κι για το magicall δεν θελω απλα shortcuts ,intergration γινεται; 3-γινεται να κλειδωνει η οθονη με το πατημα του κουμπιου που σβηνει-αναβει η οθονη;να μην χρειαζεται δηλαδη η επιλογη "device (un)locked"; ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!! Edited February 6, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Το manila δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο για να έχεις στην αρχική του οθόνη αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Το manila δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο για να έχεις στην αρχική του οθόνη αυτό που ζητάς. καλα για το magicall αλλα τα αλλα ειναι της ιδιας spb δεν θα επρεπε να τα "ενσωματωσει" να συνεργαζονται καλυτερα με το shell? 1--γινεται να εχω ΑΓΓΛΙΚΑ την γλωσσα στο shell και να μπορω να κανω αναζητηση ονοματων επαφων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ? 2--υπαρχει τροπος να κλειδωνει η οθονη πατωντας το κουμπι που σβηνει την οθονη?και οχι να χρειαζεται το device locked και unlocked? 3-- γιατι οταν εχω ΗΧΗΤΙΚΟ μηνυμα στον αυτοματο τηλεφωνητη της wind ΔΕΝ φαινεται στο εικονιδιο με την κασσετα στο shell?ενω οι αναπαντητες και τα sms φαινονται στα αλλα αντιστοιχα εικονιδια 4--γινεται στον καιρο ΤΟΥ SHELL(οχι του htc) να βαλω και αλλες πολεις? 5--το μονο που μου μενει απο τα βασικα ειναι καπως να συνεργαστει με το magicall η αλλο προγραμμα φιλτραρισματος κλησεων και sms! 6--την επιλογη "νεο sms" που εχει καπου το shell μπορουμε να την βαλουμε σε μια αρχικη οθονη?γιατι δεν το βρηκα. ευχαριστω! Edited February 6, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δώστε μου την πιο καλή και σταθερή 6.5 με 2.5 manila Αγγλική Rom please..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δώστε μου την πιο καλή και σταθερή 6.5 με 2.5 manila Αγγλική Rom please..... Όσες είχα δοκιμάσει μέχρι πριν μια εβδομάδα που είχα την συσκευή δεν θυμάμαι να κράτησα κάποια πάνω από τρεις μέρες, ξαναγύρναγα στην σταθερή αξία για μένα την topix που και σε wm6.5 αλλά manila 2.1 είναι σταθερότατη και προπαντός λειτουργούν τα πάντα. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τις τελευταίες που κυκλοφορούν για να έχεις και προσωπική άποψη, μπορεί να πέφτουν λίγο "βαριές" στην συσκευή αλλά είναι όμορφες :) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 1--γινεται να εχω ΑΓΓΛΙΚΑ την γλωσσα στο shell και να μπορω να κανω αναζητηση ονοματων επαφων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ? 2--υπαρχει τροπος να κλειδωνει το πληκτρολογιο πατωντας το κουμπι που σβηνει την οθονη?και οχι να χρειαζεται το device locked και unlocked? 3-- γιατι οταν εχω ΗΧΗΤΙΚΟ μηνυμα στον αυτοματο τηλεφωνητη της wind ΔΕΝ φαινεται στο εικονιδιο με την κασσετα στο shell?ενω οι αναπαντητες και τα sms φαινονται στα αλλα αντιστοιχα εικονιδια 4--γινεται στον καιρο να βαλω και αλλες πολεις? 5--το μονο που μου μενει απο τα βασικα ειναι καπως να συνεργαστει με το magicall η αλλο προγραμμα φιλτραρισματος κλησεων και sms! 1-- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 2-- Να κλειδώνει το πληκτρολόγιο; Ποιο πληκτρολόγιο; 3-- Γιατί αυτό είναι εργαλείο του provider σου και δεν το αναγνωρίζει σχετικά η συσκευή. 4-- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3070945#post3070945 5-- Το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά, εάν μιλάς για το HTC Sense, αυτό υπόκειται στους περιορισμούς που ανέφερα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δώστε μου την πιο καλή και σταθερή 6.5 με 2.5 manila Αγγλική Rom please..... dutty holy 4-11-2009 η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δεν είναι λίγο υπερφορτωμένη αυτή; Με πόσο ελεύθερη RAM ξεκινάει μετά από soft reset; Από θέμα ταχύτητας/απόκρισης είσαι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Δεν είναι λίγο υπερφορτωμένη αυτή; Με πόσο ελεύθερη RAM ξεκινάει μετά από soft reset; Από θέμα ταχύτητας/απόκρισης είσαι ευχαριστημένος; ξεκιναει με 49% και δεν ειναι καθολου φορτωμενη.ισα ισα εγω την εχω φορτωσει με πολλα προγραματα. 3μηνες την χρησιμοποιω και δεν εχει κολήσει ποτε. ολα τα προγραματα τρεχουν αψογα. ταχυτητα και αποκριση αψογη. φυσικα μην περιμενουμε να τρεχει ο 2.5 οπως στο leo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Πολύ καλά τότε, ας την έχουν στα υπόψιν τους οι κάτοχοι της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εχω βαλει εδω και τρεις μηνες energy ROM wm 6.5 manila 2.5 η οποια τρωει παραπανω μπαταρια αλλα καλη γενικα και λειτουργουν ολα κανονικα Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) 1-- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 2-- Να κλειδώνει το πληκτρολόγιο; Ποιο πληκτρολόγιο; 3-- Γιατί αυτό είναι εργαλείο του provider σου και δεν το αναγνωρίζει σχετικά η συσκευή. 4-- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3070945#post3070945 5-- Το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά, εάν μιλάς για το HTC Sense, αυτό υπόκειται στους περιορισμούς που ανέφερα παραπάνω. ευχαριστω! 1--εχω την official rom του HD ποιο ειναι το sense? 2--στην today εχει επιλογη με το συμβολο της κλειδαριας να κλειδωνει Η ΟΘΟΝΗ.αυτο γινεται καπως με το πατημα του κουμπιου που ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ στο πανω μερος?δηλαδη ΚΑΙ να σβηνει την οθονη ΚΑΙ να κλειδωνει την οθονη οπως γινοταν στα wm5? 3--τοτε η ειδοποιηση στο shell για φωνητικα μηνυματα για ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται? οταν λεω να εχω αγγλικο το shell και να εχω αναζητηση στα ελληνικα των επαφων εννοουσα το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ του shell να εχει ελληνικα γραμματα ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ! Edited February 6, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εχω βαλει εδω και τρεις μηνες energy ROM wm 6.5 manila 2.5 η οποια τρωει παραπανω μπαταρια αλλα καλη γενικα και λειτουργουν ολα κανονικα Μήπως να δοκιμάσεις κάποιο άλλο radio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 εχω βαλει την Topix 3.5 WM6.1 Manila 2.1 Sense weather. ενω εχω κανoνικα data μεσω wind, και μπορω να κανω πλοηγηση, κτλ κτλ, δεν μπορει να ανανεωσει τα δεδομενα καιρου του "my location". :confused: μεσω wifi το κανει κανονικα. καμια ιδεα? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 add more cities (for examble) Pirevs, Athina etc. Select Athina & then go to weather tab & make update Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 add more cities (for examble) Pirevs, Athina etc. Select Athina & then go to weather tab & make update Η' πας ανάποδα, επιλέγεις τις πόλεις από το tab του καιρού και μετά πας το ρολόι του home tab και επιλέγεις ποια πόλη θέλεις να έχεις στο home. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Μπορεις στο HD να περασεις wm 6.5 τελικα γιατι τοση ωρα διαβαζω και δεν καταλαβα καλα.. Θελει να το κανει ενας φιλος μου.Θα ειναι στα ελληνικα?Και ποσο ριψοκινδυνο ειναι να παθει καμια ζημια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Ναι φυσικά και μπορείς! Δες εδώ για ελληνική ρομ!Αν περιμένεις λιγο ακόμα θα βγάλει καινούργια με διορθωμένα μερικά bugs! Σ'εμένα πάντως όσες φόρες άλλαξα ρομ η συσκευή δεν έπαθε τπτ!δεν νομίζω οτι υπάρχει καποιο ρίσκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsouFf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Α μαλιστα αφου περνει και τα 6.5 νταξει καλη φαση..Αν και παλιο μ αρεσε πολυ και τωρα πια εχει 400.Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα κ γω τωρα.το μονο που με χαλουσε ηταν τα παλια windows αλλα αφου γινεται ευκολα τοτε why not?Mου φενεται πιο καλο απο το omnia2 που σκεφτομουν κ αυτο αλλα το omnia πολυ κολλημα και αργο μου φανηκε..Αυτο παει σφαιρα.Παιζει τωρα με τα 6.5 που θα το βαλω να κολαει και να γινει πιο αργο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μπορεις στο HD να περασεις wm 6.5 τελικα γιατι τοση ωρα διαβαζω και δεν καταλαβα καλα.. Άνετα. Αυτές οι συσκευές έχουν αυτόνομο bootloader και κατά συνέπεια υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στο flashάρισμα οποιασδήποτε ROM που προβλέπεται για αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μπορεί να με βοηθήσει κάοιος με τα sms ώστε να μην φαίνονται σαν συζήτηση αλλά να είναι ξεχωριστά στα εισερχόμενα. ΑΠό τον ίδιο παραλήπτη τα εννώνει. ΕΥχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Βάλε αυτό και επέλεξε Classic. http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Βάλε αυτό και επέλεξε Classic. http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip Ωραίος, ευχαριστώ. Αυτό γίνεται και στο wb 6.5? Επίσης ή κάτι πείραξα ή έτσι ήταν από την αρχή, δεν μπορώ να φωτίσω πολλά μηνύματα μαζί ή αρχεία στον file explorer σαν ποντίκι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση σε αυτό? Και στο touch και στο s200 που είχα μπορούσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts