ilka71 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 έτσι είναι συστυχώς, το μαύρο το πλαστικό πάει σετ με την οθόνη στα 267. Κι εμένα μόνο το πλαστικό το μπροστά κάτω αριστερά έχει χτύπημα επιφανειακά. Δυστυχώς θα ακολουθήσω την do it yourself λύση των 33. προσεξε πως θα βαλεις την οθονη γιατι στο 3600 μου το παλιο στο βαλσιμο μου εσπασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Θα δωσω παραγγελια στο netimes, θελει κανεις τπτ; Λεω να παρω αυτη τη θηκη που μου ειχαν προτινει παλιοτερα για να μην κολλαει στις τσεπες οπως με τη silicone case http://www.netimes.com/shop/rubberized-hard-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1549.html?cPath=80_612 Aυτην εδω την εχει κανεις; προφανως προστατευει απο γρατζουνιες μονο ε; http://www.netimes.com/shop/resin-soft-case-for-htc-touch-hd-gray-p-1738.html?cPath=80_612 Και τελος για φορτιστη αυτοκινητου εχει αυτον και αλλον ενα στα 1000mA. Ποιον να προτιμησω; http://www.netimes.com/shop/2000-ma-miniusb-htc-mobile-car-charger-p-1342.html?cPath=80_612 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Λεω να παρω αυτη τη θηκη που μου ειχαν προτινει παλιοτερα για να μην κολλαει στις τσεπες οπως με τη silicone case http://www.netimes.com/shop/rubberized-hard-case-for-htc-touch-hd-t8282-black-p-1549.html?cPath=80_612 Την έχω πάρει κι εγώ, είναι σκληρή θήκη και μοιάζει σαν ξένο σώμα στο κινητό χώρια που έχει στο πλάι τα εξωγκώματα για να κλείνει και δεν μου άρεσαν καθόλου. Aυτην εδω την εχει κανεις; προφανως προστατευει απο γρατζουνιες μονο ε; http://www.netimes.com/shop/resin-soft-case-for-htc-touch-hd-gray-p-1738.html?cPath=80_612 Για την δουλειά που την θες είναι καλύτερη αυτή, βέβαια αν και λέει ότι είναι μαλακή είναι αρκετά σκληρή και δεν είναι τόσο εύκολο να πατάς το power button για να ανοίγεις την οθόνη καθώς και τα volume keys. Είναι αρκετά ωραία όμως και εφαρμόζει καλά χωρίς να κολλάει σε υφάσματα. Έχω συμβιβαστεί με αυτήν και έχω βάλει στην άκρη την σιλικόνη προς το παρόν, απλά κοιτάω κάθε φορά αν έχω κεντράρει σωστά το power button. Δεν χρησιμοποιώ την γραφίδα για να ανοίξει η οθόνη. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Μετά από αναβάθμιση σε official 1.4.5.1 ελληνικά από htc.com.gr διαπίστωσα ότι όταν στέλνω sms 160 χαρακτηρων, τα ελληνικά πάνε ως ??????. Ξέρει κανείς τη λύση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Μετά από αναβάθμιση σε official 1.4.5.1 ελληνικά από htc.com.gr διαπίστωσα ότι όταν στέλνω sms 160 χαρακτηρων, τα ελληνικά πάνε ως ??????. Ξέρει κανείς τη λύση;;ειναι τσεκαρισμενο απο τα εργαλεια στα μηνυματα η χρηση unicode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 ειναι τσεκαρισμενο απο τα εργαλεια στα μηνυματα η χρηση unicode; όχι τώρα την τσέκαρα και έκανα soft reset. τώρα όμως πάω να γράψω στα ελληνικά και οι διαθέσιμοι χαρακτήρες γίνονται 70!! στο forum της htc.com.gr έχει ένα sms fix, αλλά τουλάχιστον με τον λογαριασμό μου δεν μπορώ να το δω. Τρώω πόρτα από το σύστημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 γραφεις με κεφαλαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 γραφεις με κεφαλαια;το fix δεν το θελεις στην τελευταια εκδοση ελληνικων ειναι μεσα στο δεύτερο κεφαλαίο γράμμα μου βγάζει 2/70 και συνεχίζω και γράφω κεφαλαία! με caps lock! Πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13811 το εχεισ περασει αυτο;δεν ξερω να σου πω κατι αλλο γιατι φοραω αλλη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13811 το εχεισ περασει αυτο;δεν ξερω να σου πω κατι αλλο γιατι φοραω αλλη ρομ τελικά το πέρασα το fix και δουλεύει κανονικά. Στη παλιά rom δεν το είχα περάσει και δεν είχα πρόβλημα, και θεώρησα πως έχει ξεπεραστεί σαν πρόβλημα και ενσωματώθηκε εδώ και 4 χρόνια στις αναβαθμίσεις. Σ'ευχαριστώ φίλε πάρα πολύ για τη βοήθειά σου, ήταν καταλυτική πίστεψέ με. Με ηρέμησες και με βοήθησες πολύ, ειδικά σήμερα που έχω τη γιορτή μου και δέχομαι το ένα sms πίσω από το άλλο και έστελνα από το πρωί ??? μετά greeklish και τώρα πλέον ελληνικά!! :) :lol: :D :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13811 το εχεισ περασει αυτο;δεν ξερω να σου πω κατι αλλο γιατι φοραω αλλη ρομ στη συσκευη σε ποιον φακελο το βαζουμε το αρχειο και μετα το τρεχουμε?στην 1.56 ρομ εγω στελνω κανονικα ελληνικα κεφαλαια 160 χαρακτηρες!να το περασω? τελικά το πέρασα το fix και δουλεύει κανονικά. Στη παλιά rom δεν το είχα περάσει και δεν είχα πρόβλημα, και θεώρησα πως έχει ξεπεραστεί σαν πρόβλημα και ενσωματώθηκε εδώ και 4 χρόνια στις αναβαθμίσεις. Σ'ευχαριστώ φίλε πάρα πολύ για τη βοήθειά σου, ήταν καταλυτική πίστεψέ με. Με ηρέμησες και με βοήθησες πολύ, ειδικά σήμερα που έχω τη γιορτή μου και δέχομαι το ένα sms πίσω από το άλλο και έστελνα από το πρωί ??? μετά greeklish και τώρα πλέον ελληνικά!! :) :lol: :D :pχρησιμοποιουσες qwerty και τ9? πριν και δεν εστελνε ελληνικα?ποια ρομ φορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 να κανω μια ασχετη ερωτηση. πως κανουμε επικολληση με το full qwerty? Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Δεν έχει κάποιο shortcut το default πληκτρολόγιο της HTC, στο οποίο φαντάζομαι αναφέρεσαι. Με το δάχτυλο, παρατεταμένο πάτημα και έχεις τις επιλογές cut/copy/paste. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 τελικά το πέρασα το fix και δουλεύει κανονικά. Στη παλιά rom δεν το είχα περάσει και δεν είχα πρόβλημα, και θεώρησα πως έχει ξεπεραστεί σαν πρόβλημα και ενσωματώθηκε εδώ και 4 χρόνια στις αναβαθμίσεις. Σ'ευχαριστώ φίλε πάρα πολύ για τη βοήθειά σου, ήταν καταλυτική πίστεψέ με. Με ηρέμησες και με βοήθησες πολύ, ειδικά σήμερα που έχω τη γιορτή μου και δέχομαι το ένα sms πίσω από το άλλο και έστελνα από το πρωί ??? μετά greeklish και τώρα πλέον ελληνικά!! :) :lol: :D :pτιποτα φιλε μου,χρονια σου πολλα:) στη συσκευη σε ποιον φακελο το βαζουμε το αρχειο και μετα το τρεχουμε?στην 1.56 ρομ εγω στελνω κανονικα ελληνικα κεφαλαια 160 χαρακτηρες!να το περασω? χρησιμοποιουσες qwerty και τ9? πριν και δεν εστελνε ελληνικα?ποια ρομ φορας?δεν παιζει ρολο,μπορεισ να το βαλεις χυμα στην καρτα και να το τρεξεις,αν εισαι οκ και δεν εχεις προβλημα αστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 τιποτα φιλε μου,χρονια σου πολλα:) δεν παιζει ρολο,μπορεισ να το βαλεις χυμα στην καρτα και να το τρεξεις,αν εισαι οκ και δεν εχεις προβλημα αστο στο τ9 ομως και ενω εχω ενεργοποιημενο το unicode καποια στιγμη βγαζει 70 χαρακτηρες και μετα το κενο ξαναδειχνει 160!παιζει μεταξυ 70 -160! και εαν γραψω με μικρα πανε ερωτηματικα..αρα μου χρειαζεται το φιξ η οχι?μονο με τ9 εχω προβλημα οχι με το απλο qwerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasd13 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Να ρωτησω κατι ασχετο?Μπορει να μου πει καποιος γιατι δε μπορω να ενεργοποιησω το bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 στο τ9 ομως και ενω εχω ενεργοποιημενο το unicode καποια στιγμη βγαζει 70 χαρακτηρες και μετα το κενο ξαναδειχνει 160!παιζει μεταξυ 70 -160! και εαν γραψω με μικρα πανε ερωτηματικα..αρα μου χρειαζεται το φιξ η οχι?μονο με τ9 εχω προβλημα οχι με το απλο qwertyθα σε γελασω αν το φιξ σου φτιαχνει το προβλημα(φοραω αλλη ρομ),δεν εχεις να χασεις τιποτα να το περασεισ,κακο δεν θα κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Να ρωτησω κατι ασχετο?Μπορει να μου πει καποιος γιατι δε μπορω να ενεργοποιησω το bluetooth? τι ακριβώς εννοείς? Πας δλδ Έναρξη/Ρυθμίσεις/Συνδέσεις/Bluetooth και δεν έχεις δηλωμένες συσκευές? Εαν όχι πρέπει να κάνεις pairing, εάν ναι δοκίμασε να κάνεις soft reset. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη 6.5 ρομ ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 δοκιμασε του miri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 δοκιμασε του miri Tην 21 πχ ή κάποια άλλη; Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Tην 21 πχ ή κάποια άλλη; Την τελευταια παντα. Και εν προκειμενω την 21 :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 γεια σε ολον τον κοσμο :) πως παει το φλασαρισμα?? :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braveheart1980 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 γεια σε ολον τον κοσμο :) πως παει το φλασαρισμα?? :D:D Που χαθηκες ρε αδερφε;;; Είπα να αλλάξω rom απο την ΤΕΛΕΙΑ του onko που μου ειχες υποδειξει (α,ρε δασκαλε) τρέχω και δεν φτανω. Δοκιμασα κανα 2 με manilla --> no way man , αργες με ΠΟΛΥ μνημη κτλ Τωρα θα δοκιμασω και κανα 2 με wm6.5 αν δεν μου αρεσουν ξαναγυρναω σε superlite του onko που πραγματικα ΦΥΣΑΕΙ! Παράθεση http://i.imgur.com/xrj2crT.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Που χαθηκες ρε αδερφε;;; Είπα να αλλάξω rom απο την ΤΕΛΕΙΑ του onko που μου ειχες υποδειξει (α,ρε δασκαλε) τρέχω και δεν φτανω. Δοκιμασα κανα 2 με manilla --> no way man , αργες με ΠΟΛΥ μνημη κτλ Τωρα θα δοκιμασω και κανα 2 με wm6.5 αν δεν μου αρεσουν ξαναγυρναω σε superlite του onko που πραγματικα ΦΥΣΑΕΙ! εδω γυρω ειμαι παντα απολαμβανω ενα σταθερο-γρηγορο και απροβληματιστο pda με την ιδια ρομ εδω και 2 μηνες:happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts