Jump to content

tolise

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolise

  • Ημ. Γέννησης 08/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tolise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Kandilak. Ακολούθησα τον οδηγό, έφαγα ένα τρίωρο με τους οδηγούς usb, αλλά πλέον το lenovo της γυναίκας μου έγινε άλλο κινητό. Σταμάτησαν οι διαφημίσεις που πετάγονταν, συνδέεται σφαίρα στο ίντερνετ και κλειδώνει σε δευτερόλεπτα δορυφόρους gps. Η 1536 είναι ίσως ό,τι καλύτερο για αυτό το κινητό. Για τους φίλους που θέλουν Lolipop, θα πω ό,τι πολλές φορές σε διαφορετικές πλατφόρμες, έχει παρατηρηθεί ότι όταν ανεβάζεις πολύ τις απαιτήσεις του λειτουργικού, η συσκευή γίνεται δυσλειτουργική. Στο 4.4.2 η συσκευή πάει πολύ καλά, με τη ραμ του και τον επεξεργαστή του.. Στο "γλειφιτζούρι" ίσως υπάρχουν θέματα. Και πάλι μπράβο Kandilak για το μεράκι σου, σε ευχαριστούμε!
  2. Ρυθμίσεις->Ασύρματη επικοινωνία->Ρυθμίσεις USB-> δεν υπάρχει στο κινητό μου.. μόνο wifi, Bluetooth k ρυθμίσεις Vpn * το βρήκα στο πληροφορίες συσκευής.. θα το προσπαθήσω
  3. προσπαθώ να κάνω την επίσημη αναβάθμιση, αλλά το Kies αρνείται πεισματικά να δει τη συσκευή. Έχω τελευταία έκδοση Kies και Xp. Μαμίσια ρομ, root. Τι να κάνω; επίσης ούτε η συσκευή αντιδρά όταν συνδεθεί με το usb. Απλά φορτίζει, δε βγάζει κάποιο μήνυμα για το πως να συνδεθεί.
  4. με τη μανίσια τη rom δεν υπάρχει uncheck. ? τι κάνουμε;
  5. Έχει αναφερθεί ξανά, εγώ συγχρονίζω με Android Manager WiFi. Δωρεάν, εύκολο, αξιόπιστο και κάνει τη δουλειά του.
  6. που υπάρχει επιλογή για συγχρονισμό με outlook/επαφές? τι έκδοση του kies έχεις; μόνο φωτογραφίες - τραγούδια συγχρονίζει θεωρητικά εμένα.
  7. Το kies τα κανει ολα ? χαχαχαχαχαχαχα καλό. Μ' άρεσε! Το kies συγχρονίζει μόνο μουσική, όταν και αν συνδεθεί με το galaxy. Εμένα συνδέθηκε μόνο τις 2 πρώτες μέρες. Μετά είναι "ψυχραμένα" που λέει και ο Ζήκος. Με αυτό το πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και αυτό το app στο κινητό σου συγχρονίζεις galaxy με outlook. Για τα άλλα αρχεία που θες... δεν ξέρω, δεν με απασχόλησε ως τώρα.
  8. Έχω τα ίδια παράπονα από μπαταρία.. Χθες ξεκίνησα δοκιμαστικά το cpu tuner (Χρειάζεται root!) το οποίο αναλαμβάνει να διαχειρίζεται τη συσκευή, επιδόσεις και ρυθμίσεις. πχ όταν κλείνει η οθόνη μπαίνει μόνο του σε προφίλ κλειστή οθόνη. Από χθες με ένα σύντομο τηλ, κάτι Sms και κανα μισάωρο angry birds rio η μπαταρία είναι κολλημένη στο 60%! Είχε 70% όταν το έκανα εγκατάσταση. Συνεχίζω δοκιμαστικά τη χρήση του και θα γράψω εντυπώσεις.
  9. πολύ ακριβή αυτή η μία και μόνο μία μεμβράνη στην εξωφρενική τιμή των 8 περίπου λιρών!! ανάμεσα στο αυτοκόλλητο και το προστατευτικό είχε σκόνη!!! και πως να κολλήσει βέβαια σωστά στη συσκευή μετά! επίσης δεν εφαρμόζει το σχήμα της 100% πάνω στην οθόνη. είχα συνηθίσει στο htc hd με official μεμβράνες και μου φάνηκε πολύ χαζομάρα η όλη φάση. Κύριλλε ευχαριστώ για την πρόταση, δεν είμαι αχάριστος, απλά παραθέτω κι εγώ την εμπειρία μου. Θα ψάξω κάτι από Ελλάδα. σημ. Στο Γερμανό πωλητής μου είπε ότι δεν υπάρχει γιατί δεν χρειάζεται, δεν κάνει σημάδια... Από Ζαφείρι είναι? χαχα
  10. rom μανίσια, rootαρισμένο όμως τελευταίες εφαρμογές που εγκατέστησα jorte και Wf & Clock σύμπτωμα: η μπαταρία δεν βγάζει ούτε μέρα. Από 50%, χτύπησε το τηλέφωνο και πριν το σηκώσω ήταν 5% όπου και έμεινε λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο της γραμμής. Κλειστά wifi-sync-gps, εγκατεστημένο πριν λίγες μέρες το Battery Doctor. Έχετε να προτείνετε κάτι για καλύτερο έλεγχο της μπαταρίας, ή κάποιο widget καιρού που να μπαίνει αρχική οθόνη, να ανανεώνει αυτόματα όταν συνδέεται με wifi και να μην προσπερνάει το apndroid? (ναι κάποιο άλλο -δεν θυμάμαι όνομα- το έκανε κι αυτό και κατέβαζε την κάρτα στα 0.04 ευρώ για να έιναι ενημερωμένο κάθε λίγο για τον καιρό!! Έλεος, τι σκέφτονται ώρες ώρες οι προγραμματιστές;)
  11. ούτε αυτό που πρότεινα εγώ, ούτε αυτό που σου είπαν astronaytis και Theta επηρεάζει το wifi. Και φυσικά δεν χρειάζεται root όπως είπε κάποιος. Απλά με αυτά τα προγράμματα απενεργοποιείς να μπαίνει μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο ίντερνετ. Τα προγράμματα αυτά σου δίνουν τη ρύθμιση που ψάχνεις. Όταν θέλω ίντερνετ από cosmote, ενεργοποιώ τον διακόπτη για wifi, λαμβάνω αυτόματα μήνυμα από cosmote ότι έχω day pass με 1 ευρώ και μπαίνω για 24 ώρες. Αλλιώς το κλείνω και ενεργοποιώ το wifi αν έχω δίκτυο κοντά. Περιμένω να συνδεθεί και ορμάω στα sites χαχα Μην τρελαίνεσαι η αρχή είναι δύσκολη!
  12. https://market.android.com/details?id=com.google.code.apndroid&feature=search_result Το κάνεις εγκατάσταση, το τρέχεις και κλείνεις το διακόπτη για το ιντερνετ!! τυχεροί είμαστε που δεν βάλαμε σύνδεση αλλά κάρτα. εμένα μου έφαγε 2 ευρώ!
  13. είσαι άρχοντας!! τέλειο το πρόγραμμα!! *Συγχρονίζει και με Outlook!!! Αυτά είναι!!
  14. προσπάθησε ρυθμίσεις > λογαριασμοί και συγχρονισμός > προσθήκη λογαριασμού. Τουλάχιστον εγώ έτσι συνδέθηκα εξ αρχής, δεν δοκίμασα άλλο τρόπο.
  15. Όταν συνδεθείς στο android market δωρεάν εφαρμογή, με όνομα APNdroid η οποία εμφανίζει απλά ένα διακόπτη που κλείνει τη πρόσβαση στο ίντερνετ. Όχι το wifi!!
×
×
  • Create New...