Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 να εισαι καλα φιλε μου,το δοκιμαζω σε λιγο:) ΥΓ τελειο,μου δουλευει μια χαρα,σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ρε παιδιά γιατί δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το elias-asynckiller????:mad::mad: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Έχω το HTC TOUCH HD αναβάθμισα τη rom από την επίσημη ιστοσελίδα htc.com και χάθηκαν τα ελληνικά. Πήγα στο htc.com.gr αλλά δεν δέχεται το IMEI της συσκευής μου, αφού λέει ότι ανήκει σε άλλο χρήστη και έτσι δεν έχω πρόσβαση στο ελληνικό αρχείο για να το κατεβάσω. please help! όποιος έχει το ελληνικό ή πιστεύει πως ξέρει πως να συνεννοηθεί με ace hellas παρακαλώ να βοηθήσει, γιατί ο τεχνικός δεν είναι ποτέ στο μαγαζί! σημείωση το αγόρασα 2 μηνών μεταχειρισμένο και ΕΧΩ και την απόδειξη αγοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Έχω το HTC TOUCH HD αναβάθμισα τη rom από την επίσημη ιστοσελίδα htc.com και χάθηκαν τα ελληνικά. Πήγα στο htc.com.gr αλλά δεν δέχεται το IMEI της συσκευής μου, αφού λέει ότι ανήκει σε άλλο χρήστη και έτσι δεν έχω πρόσβαση στο ελληνικό αρχείο για να το κατεβάσω. please help! όποιος έχει το ελληνικό ή πιστεύει πως ξέρει πως να συνεννοηθεί με ace hellas παρακαλώ να βοηθήσει, γιατί ο τεχνικός δεν είναι ποτέ στο μαγαζί! σημείωση το αγόρασα 2 μηνών μεταχειρισμένο και ΕΧΩ και την απόδειξη αγοράς. Εαν αυτο που αγορασες ΔΕΝ ειναι απο την ACE HELLAS, δεν θα μπορεσεις να βαλεις τα "official" ΕΛΛΗΝΙΚΑ που δινει ο τοπικος αντιπρόσωπος... Δες τι λεει η απόδειξη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ρε παιδιά γιατί δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το elias-asynckiller????:mad::mad: Προφανώς υπάρχει εγκατεστημένο στην ρομ. Ποια φοράς? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolise Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εαν αυτο που αγορασες ΔΕΝ ειναι απο την ACE HELLAS, δεν θα μπορεσεις να βαλεις τα "official" ΕΛΛΗΝΙΚΑ που δινει ο τοπικος αντιπρόσωπος... Δες τι λεει η απόδειξη... η απόδειξη είναι από το play247.gr δεν λέει πουθενά για την ace hellas. Αγορασμένο Ελλάδα δεν είναι; Ποιός ασχλολείται με το σέρβις του; Όσες φορές μίλησα αυτή τη βδομάδα με ace hellas Θεσσαλονίκης δεν βρήκα τον τεχνικό εκεί για να μιλήσω και να πω και για την απόδειξη. Εγώ νομίζω ότι ο προηγούμενος πρέπει να έχει καταχωρήσει τo IMEI αλλά δεν μπορώ να τον βρω. Υπάρχουν και unofficial ελληνικά; Πού τα βρίσκεις και πως τα περνάς; Βρήκα ελληνικά για το πληκτρολόγιο Blackstone Greek Keyboards αλλά συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα να βλέπω τα wm στα αγγλικά. Στο σέρβις για τα ελληνικά θα πρέπει να πληρώσω ή λόγω εγγύησης θα μου το κάνουν δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulitsa Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Πολυ καλημέρα . Είμαι κάτοχος αυτού του καταπληκτικού τηλεφώνου κατά την γνώμη μου . Σήμερα όμως εντελώς ξεφνικά και καθώς πηγα να ανοίξω το τηλ μου να δω τι ώρα είναι δεν άνοιγε η οθόνη . Το τηλέφωνο δουλεύει γιατί αμέσως μετά δέχθηκα κλήση κανονικά , αλλά πάλι η οθόνη δεν άναψε . Τι μπορεί να φταίει ? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ ? Ευχαριστώ Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο την πρώτη βδομάδα που το αγόρασα. Οθόνη καπούτ! Το έστειλα στη Vodafone και αυτοί στην ACE. Μου το έστειλαν πίσω μετά από 1 μήνα με αλλαγμένη πλακέτα και καινούριο ΙΜΕΙ. Από τότε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 η απόδειξη είναι από το play247.gr δεν λέει πουθενά για την ace hellas. Αγορασμένο Ελλάδα δεν είναι; Ποιός ασχλολείται με το σέρβις του; Όσες φορές μίλησα αυτή τη βδομάδα με ace hellas Θεσσαλονίκης δεν βρήκα τον τεχνικό εκεί για να μιλήσω και να πω και για την απόδειξη. Εγώ νομίζω ότι ο προηγούμενος πρέπει να έχει καταχωρήσει τo IMEI αλλά δεν μπορώ να τον βρω. Υπάρχουν και unofficial ελληνικά; Πού τα βρίσκεις και πως τα περνάς;απλα παρε τηλ στην αθηνα να διαγραψουν τον προηγουμενο κατοχο που ειχε κανει εγγραφη στο φορουμ τους ωστε να μπορεις να κανεις εγγραφη και να παρεις τα ελληνικα,τα κατεβαζεις δωρεαν φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Προφανώς υπάρχει εγκατεστημένο στην ρομ. Ποια φοράς? την v3.00gr του Πάνου...και άν είναι έτσι, τότε γιατί το το activesync "πετάγεται" συνέχεια σαν πορ@ή????:mad: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 την v3.00gr του Πάνου...και άν είναι έτσι, τότε γιατί το το activesync "πετάγεται" συνέχεια σαν πορ@ή????:mad: Γιατί πρέπει να κάνεις άλλα δύο πραγματάκια: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=171080&postcount=1 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Γιατί πρέπει να κάνεις άλλα δύο πραγματάκια: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=171080&postcount=1 ευχαριστώ πολύ Νίκο:) Άσχετο, αλλά απ'την ώρα πού έκανα αυτές τις αλλαγές και λύθηκε το πρόβλημα του Async, μου βγάζει τον άσσο (1) στις ενδείξεις για νέο μήνυμα e-mail, χωρίς καν να έχω ορίσει λογαριασμό...(τώρα που σε βρήκα, πάρε αλλη μια ερώτηση, για να μάθεις να φέρεσαι:lol::lol:) :confused: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ευχαριστώ πολύ Νίκο:) Άσχετο, αλλά απ'την ώρα πού έκανα αυτές τις αλλαγές και λύθηκε το πρόβλημα του Async, μου βγάζει τον άσσο (1) στις ενδείξεις για νέο μήνυμα e-mail, χωρίς καν να έχω ορίσει λογαριασμό...(τώρα που σε βρήκα, πάρε αλλη μια ερώτηση, για να μάθεις να φέρεσαι:lol::lol:) :confused: Φύγε από το TF3D και μπες στο outlook της συσκευής και δες εκεί σε όλα τα inbox. Θα έχει ένα για SMS/MMS (δε σε ενδιαφέρει) ένα για κάθε λογαριασμό που έχεις ανοίξει εσύ και βλέπεις λογικά και στο TF3D (ούτε εδώ θα είναι) και πρέπει να έχει ένα άλλο "account" το οποίο έχει ονομάσει outlook. Δες το inbox αυτού και λογικά θα υπάρχει εκεί ένα email για tips για το outlook. Αν δεν είναι τίποτα κι εκεί θα σου πω να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Φύγε από το TF3D και μπες στο outlook της συσκευής και δες εκεί σε όλα τα inbox..... άσχετος εδώ...με ποιό τρόπο φεύγεις απ' το TF3D?:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 άσχετος εδώ...με ποιό τρόπο φεύγεις απ' το TF3D?:O Φεύγεις που λέει ο λόγος, απλώς άνοιξε την εφαρμογή messaging και πήγαινε στα email. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 άσχετος εδώ...με ποιό τρόπο φεύγεις απ' το TF3D?:O Εννοει να πας απο την Εναρξη,στα μηνυματα και οχι απο ΤF3D.Απο εκει και περα ψαξε στα μηνυματα η' στο outlook-hotmail,και καπου εκει θα εχεις ενα νεο μαιλ λογικα. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εχω ενα περιεργο προβλημα.Οταν συνδεσω το htc με τον υπολογιστη η ρυθμιση να σβηνει ο οπισθιος φωτισμος σε 30 δευτ. που εχω βαλει αλλαζει σε 5 λεπτα.Καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 γιατι η εφαρμογη των επαφων ειναι η μονη που στον task manager τον μαμισιο φαινεται σαν ανοιχτη ακομα και εαν κλεισει με το Χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Εννοει να πας απο την Εναρξη,στα μηνυματα και οχι απο ΤF3D.Απο εκει και περα ψαξε στα μηνυματα η' στο outlook-hotmail,και καπου εκει θα εχεις ενα νεο μαιλ λογικα. Φεύγεις που λέει ο λόγος, απλώς άνοιξε την εφαρμογή messaging και πήγαινε στα email. ok, ευχαριστώ the both of you για τις διευκρινίσεις, και όντως υπήρχε ένα τύπου tips για την καλλύτερη λειτουργία.... Όλα εντάξει τώρα και πάλι ευχαριστώ:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Καλησπέρα, μόλις έβαλα την υπηρεσία της vodafone surf & email και ήθελα αν ξέρει κανείς να μου πει....τα internet settings ή τα wap settings είναι πιο γρήγορα? Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, αν ενώ είναι κλειστή η συσκευή (όχι εντελώς off) αν ο RSS feeder που έχει η ROM μπορεί να 'κατεβάζει' news ανά τακτά διαστήματα ή αν το κάνει κάποιος άλλος....? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Μόλις έβαλα την SIM (64k WIND) στο ολικαίνουργιο HD μου, (γιατί πριν λίγες ώρες έπεσα θύμα κλοπής του touch pro...) :( 1ον. το τηλέφωνο δεν ενεργοποιείτε... όταν με ρωτάει άν θέλω να ενεργοπειθεί του λέω ΝΑΙ και μένει εκεί... γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο "θέμα" με την SIM αυτη της WIND? 2ον. μόλις κατέβασα ROM του NRG με windows 6.5, γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια ΡΟΜ με 6,5 που να είναι καλύτερη; ή αν έχει να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ πολύ ΑΚΥΡΟ ΤΟ 1ον.... Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αν θελεις να πας στα 6.5 θα σου ελεγα να δεις του miri την ειχα και ειμουνα ευχαριστημενος,για την συγκεκριμενη που λες δεν εχω γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αυτη που λες φίλε μου, γνωρίζεις εάν το touchflo3d υποστιρίζει το facebook? τι εννοω? στο touch pro όταν έβλεπα μια εικόνα, και πάταγα option, μου είχε μια επιλογή upload to facebook. (AAAAAAAAAA ρε monx γιατί να φτιάχνεις ρομ μονο για touch pro) Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 αυτη που λες φίλε μου, γνωρίζεις εάν το touchflo3d υποστιρίζει το facebook? τι εννοω? στο touch pro όταν έβλεπα μια εικόνα, και πάταγα option, μου είχε μια επιλογή upload to facebook. (AAAAAAAAAA ρε monx γιατί να φτιάχνεις ρομ μονο για touch pro) ναι παιζει με το fb του miri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 ............................. 2ον. μόλις κατέβασα ROM του NRG με windows 6.5, γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια ΡΟΜ με 6,5 που να είναι καλύτερη; ή αν έχει να προτείνει κάτι? Την εβαλα χθες, εβαλα Resco Explorer και SKTools και μετα εγκατεστησα το GR-EN Keyboard του Panosha και τιποτε αλλο. Στο restart παγωσε το κινητο, τι soft reset, τιποτα :wacko:, μονο σε bootloader εμπαινε :worry:. Οποτε Hard reset και επιστροφη στην good old miri v 19 Premium :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 @ktsak and @geovass σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts