moment_v Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ποια rom φοράει? Προσπάθησε να περάσεις κάποια από τις τελευταίες ή κανε hatd reset. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 παιδιά έχω το εξης πρόβλημα... έχω το htc hd και οταν σταματάω να το χρησιμοποιώ η οθόνη δεν σβήνει με αποτέλεσμα να τρώει μπαταρία.Ωστόσο στις ρυθμίσεις στην ενέργεια έχω βάλει όταν χρησιμοποιει την μπαταρία να σβήνει η ο΄θονη μετα απο 10 δευτρόλεπτα...τι να κάνω ;μηπως έχει καποιο πρόβλημα; Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 παιδιά να ρωτήσω γνωριζει κανεις αν υπάρχει για το κινητάκι μας το παιχνίδι metal slug? μ:lol::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Παιδιά το HD είναι σκυλί. Επειδή είστε καινούργιοι ακόμα σας λέω να τσεκάρετε τι κάνετε και τι βάζετε. Διαβάστε οσο μπορείτε για να μάθετε την συσκευή σας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jparalias Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Δοκιμασε να κανεις επανεκκίνηση τον υπολογιστη σου και μετα να συνδεσεις ppc σε αλλη θυρα usb η προσπαθησε με καποιο αλλο υπολογιστη με windows xp :O Ευχαριστώ πολύ, Παναγιώτη!! Με έσωσες!! Τα ελληνικά δεν κατάφερα να τα περάσω, αλλά μάλλον δεν πειράζει, αφού τη ρομ την πήρα από το επίσημο site και άρα μάλλον η εγγύηση ισχύει!! Τώρα απλά παρακαλώ να μου το επισκευάσουν γρήγορα (θα το πάω αύριο το μεσημέρι)!! :O Και πάλι να'σαι καλά!! :) Παράθεση jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδιά το HD είναι σκυλί. Επειδή είστε καινούργιοι ακόμα σας λέω να τσεκάρετε τι κάνετε και τι βάζετε. Διαβάστε οσο μπορείτε για να μάθετε την συσκευή σας. που είσαι εσύ; εξαφανίστηκες...Καλημέρα σε όλους!:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 που είσαι εσύ; εξαφανίστηκες...Καλημέρα σε όλους!:) Εδώ είμαι φίλε, παρακολουθώ.:D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδια τον σειριακο αριθμο για το NDrive που τον βρισκουμε; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδια τον σειριακο αριθμο για το NDrive που τον βρισκουμε; Ξερεις οτι αυτο που ζητας ειναι εκτος [Ο.Π.Χ] ? :rolleyes: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ξερεις οτι αυτο που ζητας ειναι εκτος [Ο.Π.Χ] ? :rolleyes: Με παρεξηγησες.Αγορασα το hd και εχει το ndrive μεσα αλλα για να το ενεργοποιησω πρεπει να βρω τον σειριακο αλλα μαλλον γκαβομαρας δεν τον βρισκω. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 πρεπει να ειναι μεσα στο κουτι σε ενα χαρτι του ndrive αν θυμαμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 πρεπει να ειναι μεσα στο κουτι σε ενα χαρτι του ndrive αν θυμαμαι Ηταν κολλημενο στο μανουαλ στην μεσα σελιδα και ως συνηθως δεν ανοιξα το μανουαλ :lol: .Ευχαριστω Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Με παρεξηγησες.Αγορασα το hd και εχει το ndrive μεσα αλλα για να το ενεργοποιησω πρεπει να βρω τον σειριακο αλλα μαλλον γκαβομαρας δεν τον βρισκω. Ok ,και sorry ;) ,ετσι οπως το ζητησες ,με μπερδεψες :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Ρε παίδες στην απάντηση από το i clip γιατί αργώ να ακούσω τον συνομιλητή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 ακριβως το ιδιο προβλημα εχει ενας φιλος μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Παιδια εμενα κολλαει πολλες φορες καποτε καθως με καλουν παταω απαντηση και δεν κανει Επισης μου βγαζει κατι για τα windows και παταω dont send Αλλη φορα εκλεισα το κινητο και η οθονη εμεινε μαυρη και αναγκαστηκα να αφαιρεσω την μπαταρια Η μπαταρια στις αρχες ηθελε φορτισμα καθε μερα και τωρα τελευταια παει να φτιαξει λιγο... Πως τα βλεπετε ? Το πηρα απο Αγγλια (ecell) φοραει ROM 1.18.707.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 φοραει ROM 1.18.707.3 Η rom αυτή είναι ασιατική... RUU_BlackStone_hTC_Asia_WWE_1.18.707.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Ship_exe Πήγαινε εδώ http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=179&cat=2&dl_id=533 και δοκίμασε να την κατεβάσεις βάζωντας το serial key της συσκευής. Αν δεν σε αφήνει σημαίνει ότι πρόκειται για Ασιατική συσκευή και μάλλον δεν σε καλύπτει μελλοντικά η εδώ αντιπροσωπία στο θέμα εγγύηση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλησπέρα σε όλους.. έχω μια απορία.. εάν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το outlook, αλλά θέλει να έχει ένα backup των επαφων και των μηνυμάτων του στο pc, για τυχον επαναφορά των αρχείων αυτών μετά από hard reset στο κινητό του, τι κάνει;; Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δλδ για αυτή την δουλειά;; ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλησπέρα σε όλους.. έχω μια απορία.. εάν κάποιος δεν χρησιμοποιεί το outlook, αλλά θέλει να έχει ένα backup των επαφων και των μηνυμάτων του στο pc, δεν γίνεται;; Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα δλδ;; ευχαριστω πολυ.. Καλώς την και σε χάσαμε. Δοκίμασε το ppcpimbackup μπορεις να του βάλεις και πρόγραμμα να κάνει συγκεκριμένες μέρες την βδομάδα backup. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλώς την και σε χάσαμε. Δοκίμασε το ppcpimbackup μπορεις να του βάλεις και πρόγραμμα να κάνει συγκεκριμένες μέρες την βδομάδα backup. αν ήξερα ότι θα σας έλειπαν οι χαζές απορίες μου, δεν θα χανόμουν τόσο καιρό!!:lol::lol::p βασικά με το ppcpimbackup παίρνω backup, αλλά θα ήθελα αυτό το αρχείο με κάποιο τρόπο να μπορώ να το διαβάζω ή να το τροποποιώ και μέσω pc.. Μήπως ξέρεις αν γίνεται με κάποιο τρόπο κι αυτό;; Διότι θέλω να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και στις επαφές μου κι από το κομπιούτερ..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 αν ήξερα ότι θα σας έλειπαν οι χαζές απορίες μου, δεν θα χανόμουν τόσο καιρό!!:lol::lol::p βασικά με το ppcpimbackup παίρνω backup, αλλά θα ήθελα αυτό το αρχείο με κάποιο τρόπο να μπορώ να το διαβάζω ή να το τροποποιώ και μέσω pc.. Μήπως ξέρεις αν γίνεται με κάποιο τρόπο κι αυτό;; Διότι θέλω να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και στις επαφές μου κι από το κομπιούτερ..:O Τότε δοκίμασε το myphone.microsoft.com κάνει sync με ιντερνετ και χρειάζεται windows live account. Δεν νομίζω όμως να μπορείς να κάνεις τροποποίηση τα sms. Επίσης και αυτό http://www.jeyo.com/extender.asp και ίσως αυτό Microsoft Outlook SMS Add-in (MOSA) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 ok, σ ευχαριστώ για την βοήθεια.. θα τα δοκιμάσω κι αν δεν βγάλω άκρη θα ξαναενοχλήσω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
econ937 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Καλησπερα στη παρεα...και εγω με τη σειρα απεκτησα το htc. Nα ρωτησω στη θηκη που δινουν μεσα στο κουτι το κινητο δε χωραει ολο ειναι πιο κοντη και σε βιντεο που ειδα στο youtube θα επρεπε να χωραει κανονικα, εχει συμβει σε αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Καλησπερα στη παρεα...και εγω με τη σειρα απεκτησα το htc. Nα ρωτησω στη θηκη που δινουν μεσα στο κουτι το κινητο δε χωραει ολο ειναι πιο κοντη και σε βιντεο που ειδα στο youtube θα επρεπε να χωραει κανονικα, εχει συμβει σε αλλον? Αν εννοείς το patch όπως λέμε πατσαβουρα, κάνει μονο για να σκουπίζεις την οθόνη:lol: Θα πάρεις μια πρακτική θήκη που να το προστατευει και να βολευει. Δες εδώ http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-touch-hd-blackstone-c-80_612.html Πολυ αξιόπιστος στις συναλλαγές και σε μια εβδομαδα τα εχεις με ταχυδρομειο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Αν εννοείς το patch όπως λέμε πατσαβουρα, κάνει μονο για να σκουπίζεις την οθόνη:lol: Θα πάρεις μια πρακτική θήκη που να το προστατευει και να βολευει. Δες εδώ http://www.netimes.com/shop/htc-dopod-htc-touch-hd-blackstone-c-80_612.html Πολυ αξιόπιστος στις συναλλαγές και σε μια εβδομαδα τα εχεις με ταχυδρομειο. Ενδιαφέρομαι για πρόσθετη μπαταρία. Εχει κανένας δοκιμάσει την extended από το παραπάνω "μαγαζί"? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts