Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

edit:ΟΚ τα βρηκαμε:lol: ειπα να μην κανω quote μην κανουμε και spam αδικα,νομιζω οτι συμφωνεις και εσυ κωστα οτι οι προηγουμενες version ηταν γενικα καλυτερες

Ναι Άλεξ συμφωνώ και μάλλον και ο ίδιος ο Onkolog συμφωνεί:lol:.

Αν έχεις χρόνο δοκίμασε και την Clean του Panosha. Εχει μερικά πράγματάκια που την κάνουν γλυκειά.

Είναι αυτό που λέω για τις πινελιές που προσθέτει ο Πάνος στις ρομ του. Για παράδειγμα ο dialer. Τον έχει συμορφώσει και προσωπικά δεν μου χρειάζεται να πάω σε κάποιον άλλο. Γενικά την έχει ρετουσάρει και με διάφορα tweaks και νομίζω πως έχει καλύτερη παρουσίαση.

Από ταχύτητα δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι πιο γρήγορη, αλλα τα windows ανοίγουν αστραπιαία το ίδιο και κάποιες βαριές εφαρμογές (λεξικά κ.λ.π.)

Χαίρομαι που πλέον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ ρομ κάποιου που εχει αβατάρ το κοράνι. Τους έχω φάει στην μάπα εδω πέρα.

Χτυπάει κινητό και αντί για ήχο ακους αλαχ ακμπαρ, δεν έχουν τον Θεό τους, οχι που το παίζουν και θρήσκοι:down:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισκέπτης
@zaharakis ειμαι κατοχος του HD απο τα τελη του Ιανουαριου. Πριν απο 15 μερες περιπου περασα την τελευταια επισημη. Οποτε συμφωνα με τα λεγομενα σου ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν πειραζουν την συσκευη χωρις ιδιατερο λογο και ταυτοχρονα την ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ οσο μπορουν περισσοτερο.

Guest lagoudakis

Οχι ρε συ δεν το εκανα κατι αληθεια...Μονο του εγινε!!!!!!!Ουτε μου επεσε κατω τπτ....δεν ξερω...:cry::blink::blink::blink:

ισως το πιεσες καπου χωρις να το παρεις χαμπαρι:(οσο πιο μεγαλη επιφανεια οθονης εχει τοσο πιο μεγαλος ο κινδυνος

Και καλά κάνεις. Εάν μπεις όμως στην διαδικασία των cooked ROM, τότε δεν θα σταματάς να flashάρεις.
και καλυτερα μην μπει ο ανθρωπος:Dκρατησα το hd original για 3 μηνες και εδω και 2 μερες μου την εδωσε και εχω περασει 5 ρομ:Oκαι ελεγα οτι δεν θα το πειραξω και θα ξεσπαω μονο στο 9000:lol:

Επισκέπτης
Να μου πει καποιος που πειραζει, αν εχει καταφερει το HD του να παιζει video με την ποιοτητα του iphone ή του omnia. OXI να φτιαξει το αρχειο για να παιζει καλα, εχω δει πολλα videakia απο τις συσκευες που προανεφερα που οταν τις εβαζα στο δικο μου ειναι πολυ υποδυεστερα και σε κινηση και σε ποιοτητα (εγκατεστησα και το sd tune αλλα δεν ειδα τρομακτικες διαφορες). Επισης δειτε youtube απο το iphone και συγκρινεται με το HD......ΚΑΜΙΑ σχεση.....Εδω σας θελω μαγκες......τι να την κανω την 3,8 480*800 οταν δεν μπορω να την απολαυσω οπως θα ηθελα....

Guest lagoudakis
Να μου πει καποιος που πειραζει, αν εχει καταφερει το HD του να παιζει video με την ποιοτητα του iphone ή του omnia. OXI να φτιαξει το αρχειο για να παιζει καλα, εχω δει πολλα videakia απο τις συσκευες που προανεφερα που οταν τις εβαζα στο δικο μου ειναι πολυ υποδυεστερα και σε κινηση και σε ποιοτητα (εγκατεστησα και το sd tune αλλα δεν ειδα τρομακτικες διαφορες). Επισης δειτε youtube απο το iphone και συγκρινεται με το HD......ΚΑΜΙΑ σχεση.....Εδω σας θελω μαγκες......τι να την κανω την 3,8 480*800 οταν δεν μπορω να την απολαυσω οπως θα ηθελα....
η γνωμη μου ειναι αν η προτεραιοτητα σου ειναι τα βιντεο και το youtube πρεπει να παρεις καποια απο τις συσκευες που ανεφερες γιατι σε αυτον το τομεα το hd δεν.....

ισως το πιεσες καπου χωρις να το παρεις χαμπαρι:(οσο πιο μεγαλη επιφανεια οθονης εχει τοσο πιο μεγαλος ο κινδυνος

Καταραμενη ωραια μεγαλη οθονη μου!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

σχετικα με τα λινκ στο ebay που εδωσα κανουν δεν κανουν???????:O

Κωστή είναι πολύ απλό τι πρέπει να κάνεις. Αγοράζεις ένα iphone και είσαι happy:)

Εμένα και πολλους άλλους το HD μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση για πολλούς λόγους που το iphone δεν θα μπορούσε.

Όσες φορές και αν το έπιασα στα χέρια μου δεν με έκανε να ζηλέψω τίποτα απ αυτό.

Λες για τα βιντεακια, για πες μας πως δείχνει το iphone το iGO που είναι σημαντικότατη και χρησιμη εφαρμογή. Η πόσο καλά "παίζει" τα βιντεάκια που τραβά?

Τα έχουμε πει πολλες φορές αυτά. Το iphone απευθύνεται σε άλλους χρήστες. Και μάλλον σε σένα ταιριάζει καλύτερα. Χωρίς να υπονοώ τίποτα κακό ε?

Το λέω επειδή θες συσκευή που δεν βάζεις χέρι απάνω της.

@athanasso

Γιάννη καλά είσαι?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επισκέπτης
Κωστή είναι πολύ απλό τι πρέπει να κάνεις. Αγοράζεις ένα iphone και είσαι happy:)

Εμένα και πολλους άλλους το HD μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση για πολλούς λόγους που το iphone δεν θα μπορούσε.

Όσες φορές και αν το έπιασα στα χέρια μου δεν με έκανε να ζηλέψω τίποτα απ αυτό.

Λες για τα βιντεακια, για πες μας πως δείχνει το iphone το iGO που είναι σημαντικότατη και χρησιμη εφαρμογή. Η πόσο καλά "παίζει" τα βιντεάκια που τραβά?

Τα έχουμε πει πολλες φορές αυτά. Το iphone απευθύνεται σε άλλους χρήστες. Και μάλλον σε σένα ταιριάζει καλύτερα. Χωρίς να υπονοώ τίποτα κακό ε?

Το λέω επειδή θες συσκευή που δεν βάζεις χέρι απάνω της.

@athanasso

Γιάννη καλά είσαι?

Δεν ειμαι και παναγιτσα ειπα δεν ξεκατινιαζομαι να φλασαρω. Το ψαχνω σαν συσκευη και μου αρεσει πολυ ειδαλλως θα επαιρνα το iphone οπως ειπες πιο πανω. Αν εχεις παρατηρησει ομως η εταιρια που το κατασκευσασε το πλασαρε και ως κινηματογραφο.....ή κανω λαθος??? εκει ειναι η ενσταση μου.

• Administrators
@athanasso

Γιάννη καλά είσαι?

Καλά είμαι Κώστα, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Πλέον λόγο αλλαγής στις επαγγελματικές μου κατευθύνσεις, είμαι (και θα είμαι για κάποιους μήνες) μακρυά από το χώρο μου και θα απέχω από το forum.

Αν εχεις παρατηρησει ομως η εταιρια που το κατασκευσασε το πλασαρε και ως κινηματογραφο.....ή κανω λαθος??? εκει ειναι η ενσταση μου.

Συμφωνώ σε αυτό.

Modpic.gif

Μπα εγω οχι εχω εναν φιλο που θα μου την κανει αυτη την δουλεια....Αλλα απο οτι φαινεται το πραγμα πρεπει να ειναι εδω....

http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Lens-Screen-Digitizer-for-HTC-Touch-HD-T8282_W0QQitemZ360157993010QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item53db16d832&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting

Κανενας αλλος μαστορας????:worry::worry:

φιλε μου και σε εμενα το ιδιο εγινε, οχι τοσο ραγισμα αλλα 2 γραμμες. ειναι απαραδεκτο για 650 ευρω συσκευη!! τοσο ευκολα να ραγισει, και οπως βλεπω σου ξεκινησε το ραγισα απο τιν ακρη του πλαστικου οπως συμβαινει σε ολους, ειναι σιγουρα κατασκευστικα λαθος επιλογη,(απο ACE μου ειπαν οτι εχουν ηδη πολλους πελατες για παραπονα για αυτο το θεμα)γιατι το τζαμι καλυπτει το πανω μερος τις συσκευης και στηριζετε περιμετρικα απο κατω του σε πλαστικο οπου σε οποια πιεση μεγαλη να δεκτη, θα ραγισει απο τα πλαγια !!!μου ζητησαν 270 ευρο και νομιζω και εργασια ειναι extra. εκανα τα παραπονα μου στον διευθυντη του service τους, ενας απο την Δανια, και μου ειπε οτι ειναι πολιτικη της HTC για το ανταλλακτικο να μην τους παρεχει μονο το τζαμακι το digitalizer. του πηγα εγω ενα απο ebay ενα που αγορασα και του το εδειξα και μου ειπε οτι ειναι unofficial part. διαβαζοντας σε ξενα φορυμ ολοι το επισκευαζουν με αυτο και ενα κοστος στα 80 ευρω με εργασια. Δευτερα θα το παω σε ενα service point και θα σου πω εντυπωσεις. τους βαζω την εγγυηση τους στο κ..λο τους:p

εχω αγορασει πολλες ακριβες συσκευες, ουτε γρατζουνια δεν τα αφηνω να μου παθουν, πρωτη φορα μου συμβαινει τετοιο πραγμα και τοσο ευκολα! κακη ποιοτητα κατασκευης, σιγουρα το μπροστινο μερος, το νοιωθεις κιολας οταν το πιεζεις με συγκριση iphone,

IPHONE και παλι IPHONE

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Γειά σας παίδες

Όπως και οι περισσότεροι στο forum έχω τρελλαθεί στο φλασάρισμα ,

Μέχρι πρόσφατα είχα τη Super Lite του Onkolog με Mobile Shell 3

Τις τελευταίες μέρες έβαλα τη ΡΟΜ του Πάνου 2.9.

Ναί Ναι το Μαυρο Μαργαριτάρι

Είμαι πάρα μα πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή τη ΡΟΜ η οποία είναι ΠΛΗΡΩΣ εξελληνισμένη.

Έχει ταχύτατη απόκριση και εξαιρετική διαχείρηση μπαταρίας.

Επίσης έχω διαπιστώσει και πολύ καλύτερη διαχείρηση του δέκτη WiFi αν και δεν έχω αλλάξει το Radio .

Αυτό όμως που θεωρώ ακόμα πιο εξαιρετικό είναι πως μπορώ να γράψω μήνυμα ΑΝΕΤΑ με το δάχτυλο. Καμία σχέση με το fingerkeyboard που είχα.

Έκανα και δοκιμή να γράψω μήνυμα στον ηλεκτρικό με το δάχτυλο και ομολογώ πως τα κατάφερα.

Τι να πω. Ο Πάνος έκανε πάλι το θαύμα του...

Βαλάντης:lol:

Guest lagoudakis
παιδια εχει βαλει ενας φιλος την black pearl 2.9 panosha και οταν παει να ανοιξει τις επαφες απο το μανιλα(στην αρχικη οθονη δεξια) του βγαζει ενα παραθυρο "σφαλμα κατα το ανοιγμα της συντομευσης η κατα τον εντοπισμο του ονοματος αρχειου προορισμου'' τι στο διαβολο φταιει;εκανε και reset και hard reset και ξαναπερασε ρομ αλλα μια αποτα ιδια!!!καμμια ιδεα;

Για δείτε αυτόν τον πίνακα. Έχει ενδιαφέρον, πρόκειται για Benchmark που έκανε κάποιος στο XDA

http://www.image-upload.net/images/nrkunjrwx1bo7y8zyj7e.jpg

Για περισσότερα πηγαίνετε στο original μήνυμα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516190

Ο τύπος βέβαια απαξιεί να συμπεριλάβει και τις ρομ του panosha.....

Όλες οι πρώτες στον πίνακα ρομ, ανήκουν σ' αυτόν που βγάζει και την Vanilla.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516316

Α και αν έχετε αμφιβολίες για το αν ανταποκρίνονται τα benchmark στην πραγματική εικόνα, δεν έχετε παρα να κάνετε το πιο απλό τεστ.

Ζητήστε από ενα φίλο σας που εχει κι αυτός HD να δοκιμάσετε να ανοίξετε τις ίδιες εφαρμογές. Αυτός με την δικιά του ρομ κι εσείς με μια από τις topix η ακόμα και την Vanilla. Θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο τυπάκος βγάζει ρομ χωρίς προβλήματα και γηργορότερες ακόμα και απο super lite και δεν έχει καμια προβολή. Τα θέματα του χάνονται στην δεύτερη σελίδα.

Ενω άλλοι διάσημοι, γεμάτοι bags, μοστράρουν συνεχώς στις πρώτες γραμμές.

Μάλλον γιατί είναι foul bags όπως έγραψε κάποιος στο thread του panosha για την Clean.

καλησπερα και απο μενα,νεος κατοχος του πολυεργαλειου.Αν σας ζητουσα 2-3 σελιδες να διαβασω για custom rom θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?Επισης,κατα ποσο αναστρεψιμη ειναι το φλασαρισμα σε περιπτωση που κατι παει στραβα?

• Administrators
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ο τυπάκος βγάζει ρομ χωρίς προβλήματα και γηργορότερες ακόμα και απο super lite και δεν έχει καμια προβολή. Τα θέματα του χάνονται στην δεύτερη σελίδα.

Αυτό είναι αλήθεια. Τον προσέχω από την αρχή και όντως για εμένα βγάζει από τις καλύτερες ROM χωρίς περιττά στοιχεία με σκοπό τον εντυπωσιασμό.

καλησπερα και απο μενα,νεος κατοχος του πολυεργαλειου.Αν σας ζητουσα 2-3 σελιδες να διαβασω για custom rom θα μπορουσε καποιος να βοηθησει?Επισης,κατα ποσο αναστρεψιμη ειναι το φλασαρισμα σε περιπτωση που κατι παει στραβα?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505377

Καλό διάβασμα.

Modpic.gif

παιδια εχει βαλει ενας φιλος την black pearl 2.9 panosha και οταν παει να ανοιξει τις επαφες απο το μανιλα(στην αρχικη οθονη δεξια) του βγαζει ενα παραθυρο "σφαλμα κατα το ανοιγμα της συντομευσης η κατα τον εντοπισμο του ονοματος αρχειου προορισμου'' τι στο διαβολο φταιει;εκανε και reset και hard reset και ξαναπερασε ρομ αλλα μια αποτα ιδια!!!καμμια ιδεα;

H 2.9 Full έχει μέσα ένα πρόγραμμα το Softkey Manager, ας δοκιμάσει να επαναπροσδιορίσει το δεξί Softkey.

Guest lagoudakis
ναι το ειχα δει το δοκιμασα αλλα...τελικα την λυση την εδωσε η το advanced config οποτε του δουλευει προς το παρων μια χαρα:),παντως λιγο που την δουλεψα την συσκευη μου φανηκε αρκετα καλη,εγω αυτη την στιγμη ειμαι με αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509423 και δεν εχω βρει καποιο προβλημα,μου δουλευει αψογα εδω και 2 μερες

παρασκευη το πηρα απο το συνεργειο μετα απο 2 βδομαδες, δευτερα ξαναμπαινει μεσα :chair::rocket::shoot::knife:

εχω ηχο μονο στην ανοικτη ακροαση αλλα οχι στο ακουστικο, μου ειχαν βαλει την 1.56 αγγλικη και το wifi σε αποσταση 4 μετρων απο το μοντεμ ειχε 1 γραμμη σημα, ειναι θεμα rom μηπως?τι να πω γαμοτ:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλο μπόυζζ.. δεν μπορω να βρω ποιο κλειδι αλλάζουμε για να αυξήσουμε τα tabs στην οπερα. Θυμάτε κάποιος??

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Για δείτε αυτόν τον πίνακα. Έχει ενδιαφέρον, πρόκειται για Benchmark που έκανε κάποιος στο XDA

http://www.image-upload.net/images/nrkunjrwx1bo7y8zyj7e.jpg

Για περισσότερα πηγαίνετε στο original μήνυμα:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516190

Ο τύπος βέβαια απαξιεί να συμπεριλάβει και τις ρομ του panosha.....

Όλες οι πρώτες στον πίνακα ρομ, ανήκουν σ' αυτόν που βγάζει και την Vanilla.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=516316

Α και αν έχετε αμφιβολίες για το αν ανταποκρίνονται τα benchmark στην πραγματική εικόνα, δεν έχετε παρα να κάνετε το πιο απλό τεστ.

Ζητήστε από ενα φίλο σας που εχει κι αυτός HD να δοκιμάσετε να ανοίξετε τις ίδιες εφαρμογές. Αυτός με την δικιά του ρομ κι εσείς με μια από τις topix η ακόμα και την Vanilla. Θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά.

Ενω άλλοι διάσημοι, γεμάτοι bags, μοστράρουν συνεχώς στις πρώτες γραμμές.

Μάλλον γιατί είναι foul bags όπως έγραψε κάποιος στο thread του panosha για την Clean.

δλδ να φλασαρω Κωστη ??:O

δοκιμασες τις ρομ του?

να μην περιμενω 5 μερες να κλεισω μηνα?? :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

δλδ να φλασαρω Κωστη ??:O

δοκιμασες τις ρομ του?

να μην περιμενω 5 μερες να κλεισω μηνα?? :lol:

Δημήτρη να φλασάρεις.

Εχω δοκιμάσει την πιο απλή του την vanilla που ειναι σχεδον foul, δηλαδη ο άνθρωπος εχει πετάξει μονο τα εντελως άχρειστα οπως κάνει ο πανος στις δικες του. Δεν είναι καν light.

Διαβασε τα threads του και διάλεξε μια και δοκίμασε την.

Είδες αυτό που φωνάζω για τα 6.5?

Είναι ολες πιο αργές. Παραπονέθηκαν στο τυπο που εκανε τις μετρισεις οτι επρεπε να τις βάλει ξεχωριστα κλπ κλπ

το πρωτο πραγμα που εκανα.

Κώστα να μην κάνεις τίποτα.

Βρες κάποιον με HD, παρακάλεσε τον βαλει την ιδια γνησια με σενα και χωρίς να εχετε βάλει τίποτα άλλο εκτός απο επαφές δοκιμαστε στο ίδιο σημειο για το wifi.

Επίσης βάλε και την κάρτα σου στο άλλο HD και δες το σημα πάλι στο ίδιο σημείο.

Το ακουστικό παιζει μουσικη? αν ναι σημαινει οτι δεν ειναι hardware προβλημα. Ξαναφλασάρισε την γνησια