Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δες τις οδηγίες εδώ:

http://pocketpccentral.net/help/subfoldsync.htm

Πολύ χρήσιμο το λινκ, ευχαριστώ πολύ, κατ' αρχήν μπορώ να βλέπω τους υποφακέλους που έχω, αλλά δεν συγχρονίζει και τα emails που έχουν μέσα.

Δεν ξέρω γιατί, το ψάχνω... :)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα συναδελφοι :)

Πρωην κατοχος του qtek 9000 και μολις χθες παρελαβα το touch hd απο ace hellas.

Εριξα το τελευταιο ελληνικο firmware και το fix sms 160 χαρακτηρες απο το επισημο forum.

Διαβασα μεσα σε μια μερα πανω απο 250 σελιδες :blink: εδω στο forum, συγχωρεστε με αν ξαναρωτησω κατι που εχει υπωθει στο παρελθον (πολυ συντομα θα το εχω ξεκοκαλισει ολο το forum :blink:)

Μερικες ερωτησουλες :

1) το google maps δουλευει μεσω internet? εχει δηλαδη χρεωση ?

2) Η συσκευη ειχε μεσα το NDrive . Αυτο νομιζω ειναι σιγουρα χωρις χρεωση ! (ετσι ειναι ?)

3) Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τωρα τα τελευταια "must have prg" (π.χ. για backup κτλ)

4) θελω να ριξω το destinator και το igo. Ποιες version ειναι τωρα οι καλυτερες για την συσκευη μας για να τις ψαξω στα "γνωστα μαγαζακια" (αν επιτρεπονται links ακομα καλυτερα)

Να ειστε καλα παιδια και συνεχιστε ετσι :)

Ναι το google map έχει χρεώση.

το NDrive οντως ειναι χωρίς χρέωση.

Ο ζαχαράκης είχε στην υπογραφή του ότι χρειάζεται ενα HD, Εχω πολυ αργή συνδεση για να σου φτιάξω rapidshare.

Δεν χρειάζεσαι μαγαζιά με donation αν είναι να τα δίνουμε σ' αυτούς, καλύτερα να προτιμισουμε τους δημιουργούς. Υπάρχουν άτομα που έχουν δουλέψει αφιλοκερδώς. Εχεις προσωπικο μήνυμα:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο ζαχαράκης είχε στην υπογραφή του ότι χρειάζεται ενα HD, Εχω πολυ αργή συνδεση για να σου φτιάξω rapidshare.

Δεν χρειάζεσαι μαγαζιά με donation αν είναι να τα δίνουμε σ' αυτούς, καλύτερα να προτιμισουμε τους δημιουργούς. Υπάρχουν άτομα που έχουν δουλέψει αφιλοκερδώς. Εχεις προσωπικο μήνυμα:D

θα μποροθσα παρακαλω πολυ να εχω κ εγω μνμ?γιατι κ εγω ειμαι νεος με hd. πως πας στην υπογραφη καποιου?ευχαριστω εκ των προτερων...

Αυτή η συσκευή έχει πολλές πιθανότητες να αντικαταστήσει κάποια στιγμή το Mio A701 που έχω.

Είναι πραγματικά υπέροχη. Αλλά ακόμα πολύ ακριβή για μένα!

Βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον και είπα να σας το σφυρίξω.

Μιλάω για το Service Manual του HTC HD, που θα βρείτε εδώ:

http://mikechannon.net/PDF%20Manuals/HTC_Blackstone_Service_Manual.pdf

Σ' αυτό θα βρείτε, εκτός από το πως να κάνετε βίδες το κινητό σας, πολλές και χρήσιμες πληροφορίες.

Ειδικά αν ανήκετε στους πιο "ψαγμένους & τολμηρούς", ορμάστε...

Επίσης, έχετε υπ' όψιν σας την κεντρική σελίδα, (από όπου και το παραπάνω .pdf) που έχει καλούδια τέτοιου είδους, για διάφορες (βασικά HTC) συσκευές...

http://www.mikechannon.net/

Αυτά για την ώρα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον επιστρέψω εδώ. :rolleyes:

Καλή συνέχεια...

Peace... Love... Freedom...

Guest lagoudakis
πηρε το βαπτισμα του πυροσ το hd:Dλοιπον ετρεξα το uspl 2.5 και περασα την ROM V13 tou Miri ολα οκ,η απορια μου τωρα ειναι οτι αν θελω να βαλω ξανα την original την τρεχω οπως ειμαι η πρεπει να ξανατρεξω τιποτα αλλο πριν;νομιζω πως οχι,σωστα;

Δυστυχως ο φιλος Ζαχαρακης τωρα δεν εχει κατι στην υπογραφη του.Ελπιζω οταν το δει ο ιδιος η' καποιος αλλος φιλος να μας εξυπηρετησει κι εμας τους """"νεους"""" :wacko:

Δυστυχως ο φιλος Ζαχαρακης τωρα δεν εχει κατι στην υπογραφη του.Ελπιζω οταν το δει ο ιδιος η' καποιος αλλος φιλος να μας εξυπηρετησει κι εμας τους """"νεους"""" :wacko:

Θα τα ξαναβάλει οταν δει τα μηνυματα σας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πηρε το βαπτισμα του πυροσ το hd:Dλοιπον ετρεξα το uspl 2.5 και περασα την ROM V13 tou Miri ολα οκ,η απορια μου τωρα ειναι οτι αν θελω να βαλω ξανα την original την τρεχω οπως ειμαι η πρεπει να ξανατρεξω τιποτα αλλο πριν;νομιζω πως οχι,σωστα;

Σωστα, την τρεχεις ετσι :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Guest lagoudakis
Σωστα, την τρεχεις ετσι :rolleyes:
σε ευχαριστω για την απαντηση:)απο οτι βλεπω φορας και εσυ την ιδια ρομ,ποια ειναι η γνωμη σου;γιατι εγω την εχω 20' οποτε......

σε ευχαριστω για την απαντηση:)απο οτι βλεπω φορας και εσυ την ιδια ρομ,ποια ειναι η γνωμη σου;γιατι εγω την εχω 20' οποτε......

πολυ καλη, μεχρι στιγμης η καλυτερη του, αλλα και γενικοτερα η καλυτερη ολων των WM 6.5 :happy:

Φοραω ROM του miri απο την εκδοση 3.4:rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Guest lagoudakis
ευχαριστω κωστα,καλη επιλογη δηλαδη ε;μπηκα στο xda για να διαλεξω μια και εχασα την μπαλα:pαφου ειδα 50 ρομ στις πρωτες 5 σελιδες και εγινα κουδουνι ειπα να περασω μια στην τυχη και επειδη αυτη ηταν πανω πανω εκεινη την στιγμη την κοπανησα:Dστο φορουμ του 9000 ειναι 2-3 που βγαζουν ρομ οποτε βγαζεις ακρη,στο hd τι ακρη να βγει;:wacko:για να αλλαξω τα εικονιδια στην πανω μπαρα παιζουν τα ιδια με τα 6.1 η θελουν αλλα;

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, SOS!!!

Μετά από το επίσημο upgrade στη ROM, μόλις πριν από λίγο, το HTC δεν μου διαβάζει την κάρτα 8GB !!!!!! Εχω σκάσει και δεν ξέρω γιιατί έγινε αυτό. Το τρελλό είναι ότι διαβάζει μια άλλη 2GB, η δε 8άρα δεν διαβάζεται ούτε σε άλλα PC. ΛΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!

ΤΟΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ? Υπάρχει τρόπος να δουλέψει? Χάθηκαν όλα?

Guest lagoudakis
καλο ειναι οτι κανουμε αναβαθμιση να βγαζουμε απο την συσκευη καρτα και σιμ,αν δεν την διαβαζει και απο card reader δυσκολα θα παρεις πισω τα αρχεια σου

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, SOS!!!

Μετά από το επίσημο upgrade στη ROM, μόλις πριν από λίγο, το HTC δεν μου διαβάζει την κάρτα 8GB !!!!!! Εχω σκάσει και δεν ξέρω γιιατί έγινε αυτό. Το τρελλό είναι ότι διαβάζει μια άλλη 2GB, η δε 8άρα δεν διαβάζεται ούτε σε άλλα PC. ΛΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!

ΤΟΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ? Υπάρχει τρόπος να δουλέψει? Χάθηκαν όλα?

Καλημέρα, ναι....δυστυχώς μου έχει συμβεί και εμένα μια παρόμοια περίπτωση :(

Η λύση δυστυχώς ήταν το ξαναφορμάρισμα της κάρτας μνήμης και προφανώς να χαθούν όλα.

Αν δεν μπορείς να την διαβάσεις και από το pc σου με έναν card reader /adapter τότε μάλλον το καλύτερο σενάριο είναι να μην έχει πάθει μια μόνιμη hardware βλάβη η κάρτα και να επανέλθει με ένα φορμάτ. Αν όχι...απλά την πετάς.... ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Σας ευχαριστώ. Χάθηκαν όλα... Τόσα data.. Ουτε να τη φορμάρω μπορώ, διότι παίρνω το μήνυμα "Disk is write protected" !!

Είναι καραγκιόζηδες πάντως.

Ενα σωρό οδηγίες σου δίνουν πριν να κάνεις την αναβάθμοση και το κυριότερο δεν το γράφουν....

:mad::mad::mad::(:(:(

Σας ευχαριστώ. Χάθηκαν όλα... Τόσα data.. Ουτε να τη φορμάρω μπορώ, διότι παίρνω το μήνυμα "Disk is write protected" !!

Είναι καραγκιόζηδες πάντως.

Ενα σωρό οδηγίες σου δίνουν πριν να κάνεις την αναβάθμοση και το κυριότερο δεν το γράφουν....

:mad::mad::mad::(:(:(

Δες μήπως έχει μετακινηθεί το κουμπάκι στο πλάι της κάρτας που κλειδώνει την κάρτα και δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα δεδομένα της.

Εγώ πάντως έχω φλασάρει πολλές φορές rom με την 8αρα που ήρθε η συσκευή και δεν έχει βγάλει ακόμη πρόβλημα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δες μήπως έχει μετακινηθεί το κουμπάκι στο πλάι της κάρτας που κλειδώνει την κάρτα και δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα δεδομένα της.

Εγώ πάντως έχω φλασάρει πολλές φορές rom με την 8αρα που ήρθε η συσκευή και δεν έχει βγάλει ακόμη πρόβλημα.

:confused:Μπα... Δεν έχει κουμπάκι.

:confused:Μπα... Δεν έχει κουμπάκι.

Sorry στον αντάπτορα της εννοούσα για να την βάλεις σε pc ή card reader.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κάνε τις assign από τη συσκευή μέσω του album και όχι από το outlook ;)

καλα αυτος ο miri βγαζει καθε μερα και νεα;χτες εβαλα την νεα του και σημερα εβγαλε αλλη;:blink:

Α φίλε μου Λαγουδάκη, έτσι είναι αυτά.

Αλλοι φλασάρουν απο χομπυ και όσοι έχουν Miri αναγκαστικά.

Για ρώτα και τον κολλητό μου τον Ktsak:lol:

Τον έβαλα στο λούκι να δοκιμάσει την Miri και κόλλησε εκεί ο κακο-μιρις.:X

Απο τότε φλασάρει καθε 2 μέρες:p

Πάντως τις περισσότερες φορές δεν χρειαζεται να φλασάρεις καθε νεα ρομ. Μπορείς να το κάνεις κάθε 2 για να παίρνεις ανάσα:rolleyes:

Guest lagoudakis
Α φίλε μου Λαγουδάκη, έτσι είναι αυτά.

Αλλοι φλασάρουν απο χομπυ και όσοι έχουν Miri αναγκαστικά.

Για ρώτα και τον κολλητό μου τον Ktsak:lol:

Τον έβαλα στο λούκι να δοκιμάσει την Miri και κόλλησε εκεί ο κακο-μιρις.:X

Απο τότε φλασάρει καθε 2 μέρες:p

Πάντως τις περισσότερες φορές δεν χρειαζεται να φλασάρεις καθε νεα ρομ. Μπορείς να το κάνεις κάθε 2 για να παίρνεις ανάσα:rolleyes:

ελα ντε που μου την δινει ομως οταν βλεπω οτι βγηκε νεα και δεν μπορω να ησυχασω:pαντε το απογευμα ξανα τα ιδια!!!μου αρεσε που ελεγα οτι το hd δεν θα το φλασαρω και θα το εχω μαμα:O

οσαν ασχετος(μια φορα ειπα να αλλαξω rom και κολλησα το μηχανημα) τι ουσιαστικο προσφερουν οι συχνες αλλαγες τις rom ?:confused:

μαλλον πιο πολυ ταλαιπωρειτε τα μηχανακια σας:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσαν ασχετος(μια φορα ειπα να αλλαξω rom και κολλησα το μηχανημα) τι ουσιαστικο προσφερουν οι συχνες αλλαγες τις rom ?:confused:

μαλλον πιο πολυ ταλαιπωρειτε τα μηχανακια σας:p

Να σου πω.

Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις μια καλή topaz να την βάλεις και να τελειώνεις.

Απλά για να έχεις το μανιλα της νέας έκδοσης.

Τελικά βρήκαν τι έχει η συσκευή σου?