Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nικολα το baterry status το παλιο αλλα μονο για εξερχομενες κ sms

ναι θελει στερεο handsfree

να αλλαξεις ρομ η handsfree!

3 ακουστικα εχω δοκιμασει!και 3 ρεσετ με την μαμισια 1.56!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγώ αισίως μια βδομάδα

Παρόλο που είμαι 100% ευχαριστημένος από τον συνδιασμό Super Lite Onkolog-Shell3, νομίζω ότι βοήθησε πολύ οτι ασχολήθηκα με το iGO8 και τον πρώτο χάρτη που κυκλοφόρισε για Αίγυπτο. Οπότε ξεχάστηκα.

Βέβαια σήμερα που έριξα μια ματιά στο XDA ένοιωσα κάτι να με καίει βλέποντας κάποιες νέες ρομ.

Είναι ανησυχιτικό αυτό γιατρέ μου?

Δηλαδή ............είσαι σίγουρος οτι δεν πρέπει να δοκιμάσουμε την νέα σουπερ onkolog?

Δύο εβδομάδες εδώ με τον ίδιο συνδυασμό και με τις ίδιες σκέψεις με σένα.. να τη δοκιμάσουμε ή όχι???

έχουμε αρρωστήσει

καλημερα σας κυριοι :D

δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι μια χαρα στην υγεια μου και δεν θα παρω αλλο φλασαρισμα ευχαριστω :happy:

Νικολα,Κωστη ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειλικρινα,με αυτη την ρομ και δεν με νοιαζει ουτε ετσι σαν φλας...ξερετε τι ενοω....να μπω δλδ στο τρυπακι,βλεποντας κατι καινουριο στους xda για να το δοκιμασω!!

ουτε που τσεκαρω πλεον τι ρομ παιζουν...αν βγαλει τπτ καινουριο ο αραβας.. τοτε μπορει να (και παλι θα το σκεφτω πολυ) δοκιμασω τπτ ετσι απο περιεργεια,αλλα μονο σε 6.1:!:

μου την δινουν τα 6.5 ...τουλαχιστον σε οποιες ρομ εχω δοκιμασει...

οπου εχει ρομ 6.5 δεν μπαινω καν να δω τι παιζει ουτε καν εστω και απο ακαδημαικη περιεργεια!

ετσι υπομενω πολυ απλα .... να ζω την καθημερινοτητα μου με ενα καλα στημενο και πολυ γρηγορο pda:happy:

οσο για τους drivers που αναφερθηκαν,καποιος θα τους κανει extract,οποτε μπορω να ζησω μερικες βδομαδες και χωρις αυτους:rolleyes:

3 ακουστικα εχω δοκιμασει!και 3 ρεσετ με την μαμισια 1.56!

αρα τα πραγματα ειναι σοβαρα..

χρησιμοποιεις hd tweak/advanced config?

για κοιτα μηπως στις ρυθμισεις τους,που εχουν σχεση με το bluetooth, κατι δεν ειναι σωστο...δεν παει το μυαλο μου καπου αλλου...:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κι εγώ αισίως μια βδομάδα:O:X

Παρόλο που είμαι 100% ευχαριστημένος από τον συνδιασμό Super Lite Onkolog-Shell3, νομίζω ότι βοήθησε πολύ οτι ασχολήθηκα με το iGO8 και τον πρώτο χάρτη που κυκλοφόρισε για Αίγυπτο. Οπότε ξεχάστηκα.

Βέβαια σήμερα που έριξα μια ματιά στο XDA ένοιωσα κάτι να με καίει βλέποντας κάποιες νέες ρομ.

Είναι ανησυχιτικό αυτό γιατρέ μου?:cry:

Δηλαδή ............είσαι σίγουρος οτι δεν πρέπει να δοκιμάσουμε την νέα σουπερ onkolog?:O:lost::devil:

Ααα!! δεν πάτε καλά...

Αν και δεν σας γνωρίζω, πάντως μόνο που σας διαβάζω είναι σαν να κάνω και εγώ φλασάρισμα στο δικό μου htc .

Τι να πω! συμμετέχω με όλο μου το είναι!!

Λες να κόλλησα τίποτε γιατρέ;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

παιδια δεν ξερω αλλα το φλασαρισμα ειναι μεγαλο κολλημα......................εγω δεν αντεχω..........
Samsung Galaxy S8 plus.....

Εχω βαλει στην super lite onkolog το HTC Dialer και εχω περασει και το topaz canvas του Miri. Οταν καλω ομως μια επαφη με ελληνικους χαρακτηρες τοτε δε μου βγαζει το ονιομα αωστα αλλα τα βγαζει σα κουτακια. Εχουμε καμια ιδεα? Τα Regional settings ειναι στο Geek.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες του φόρουμ!

Και κυρίως στον Te_Salat που με βοηθάει!!!:p

χρονια πολλα και απο εμενα στους Κωστηδες και στις Ελενες μας!

και για να δωσω μια απαντηση στο θεμα του φλασαρισματος...

ναι ΕΙΣΑΣΤΕ αρρωστοι ολοι σας :p:lol::lol::happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Χρόνια πολλά στους Κωνσταντίνους και τις Ελένες του φόρουμ!

Και κυρίως στον Te_Salat που με βοηθάει!!!:p

Ευχαριστώ αλλα κι εσύ δεν γιορτάζεις? Έλενα δεν σε λένε η κάνω λάθος?

Χρονια σου πολλα λοιπόν:lol:

χρονια πολλα και απο εμενα στους Κωστηδες και στις Ελενες μας!

και για να δωσω μια απαντηση στο θεμα του φλασαρισματος...

ναι ΕΙΣΑΣΤΕ αρρωστοι ολοι σας :p:lol::lol::happy:

Ευχαριστώ φίλε

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

και απο εμενα σε οσους γιορταζουν χρονια τους πολλα ,πολυχρωμοι και εντοιχισμενοι:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Guest lagoudakis
χρονια πολλα και απο μενα στους εορταζοντες:)λεω να του μπουμπουνισω μια ρομ για να παρει το βαπτισμα του πυρος το hd,αρκετο σεβασμο του εδειξα:pη γνωμη σας για αυτη;http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=481388 την δοκιμασε κανεις;

καλημερα σας κυριοι :D

δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι μια χαρα στην υγεια μου και δεν θα παρω αλλο φλασαρισμα ευχαριστω :happy:

Νικολα,Κωστη ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειλικρινα,με αυτη την ρομ και δεν με νοιαζει ουτε ετσι σαν φλας...ξερετε τι ενοω....να μπω δλδ στο τρυπακι,βλεποντας κατι καινουριο στους xda για να το δοκιμασω!!

ουτε που τσεκαρω πλεον τι ρομ παιζουν...αν βγαλει τπτ καινουριο ο αραβας.. τοτε μπορει να (και παλι θα το σκεφτω πολυ) δοκιμασω τπτ ετσι απο περιεργεια,αλλα μονο σε 6.1:!:

μου την δινουν τα 6.5 ...τουλαχιστον σε οποιες ρομ εχω δοκιμασει...

οπου εχει ρομ 6.5 δεν μπαινω καν να δω τι παιζει ουτε καν εστω και απο ακαδημαικη περιεργεια!

ετσι υπομενω πολυ απλα .... να ζω την καθημερινοτητα μου με ενα καλα στημενο και πολυ γρηγορο pda:happy:

οσο για τους drivers που αναφερθηκαν,καποιος θα τους κανει extract,οποτε μπορω να ζησω μερικες βδομαδες και χωρις αυτους:rolleyes:

αρα τα πραγματα ειναι σοβαρα..

χρησιμοποιεις hd tweak/advanced config?

για κοιτα μηπως στις ρυθμισεις τους,που εχουν σχεση με το bluetooth, κατι δεν ειναι σωστο...δεν παει το μυαλο μου καπου αλλου...:O

οχι δεν χρησιμοποιω τιποτα απο αυτα!

παιδια με το sys απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=57729#p57729

για portait σε HD refresh rate εγινε λιιγο πιο αργο και δεν κυλαει τοσο ομαλα η οθονη οπως πριν.τι να ρυθμισω για να φτιαξει?

Καθότι αύριο εμείς εδώ δεν δουλεύουμε, είπα για να μην ξεχάσω την τέχνη μου να περάσω την νέα super lite Onkolog.:lol:

Θα μου πείτε εσυ γιορτάζεις και ασχολείσαι με τέτοια?

Δεν έχουμε γιορτές εδώ. Βγήκαμε έξω, ε και γυρνόντας είπα να ασχοληθώ λίγο:happy:

Λοιπόν, πριν περάσω την ρομ λέω δεν κάνω και μια στάση σε μια τοπαζ έτσι για να δω την διαφορά?

Εριξα την τελευταία που είχα backup και για να είμαι και πιο σωστός στις συγκρίσεις εβαλα και το shell επάνω.

Μιλάμε καμία σχέση, άλλη συσκευή:wacko:

Δεν με βλέπω να ξαναγυρνάω σε μανιλα. Μπροστά στην ευχρηστία του shell του οποίου μέχρι πριν το δοκιμάσω πραγματικά ήμουν πολέμιος, το μανιλα δεν τα βγάζει πέρα.

Από ταχύτητα δεν υπάρχουν παντού διαφορές. Δηλαδή το αλμπουμ, το calendar κλπ ανοίγουν στον ίδιο χρόνο. Αλλά σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με την σουπερ, τρέχει πραγματικά σε σουπερ ταχυτητες.

Στο το iGO πχ, με την foul rom ακόμα και με απενεργοποιημενο μανιλα μου εβγαζε κλεψιδρα, την ώρα που με την σουπερ λαϊτ μπαίνει κατευθείαν στην οθόνη φορτόματος του προγράμματος.

Εκανα αυτό το τεστάκι για να μου φύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημέρααααααα:)

Πως γίνεται μετά από την χτεσινή-απογευματινή φόρτιση, να μου δείχνει ακόμα την μπαταρία στο 100%??????:wacko::wacko::wacko:

το θυμάστε το αυτό;;;ε, σήμερα μπήκε στο usb για φόρτιση, 4 μέρες χωρίς φόρτιση με μέτρια χρήση:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

το θυμάστε το αυτό;;;ε, σήμερα μπήκε στο usb για φόρτιση, 4 μέρες χωρίς φόρτιση με μέτρια χρήση:)

Ποια ρομ εχεις επανω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

πριν γυρισω στο titanium,δοκιμασα και εγω την topix 1.61,νομιζω οτι οποιος δουλευει το manilla ειναι το πιο γρηγορο και ομαλο δουλεμα που μπορει να βρει,αρκετα σβελτη,καλυτερη απο την τελαιυταια lite του onko.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ποια ρομ εχεις επανω??

αυτή που φαίνεται στην υπογραφή μου, black pearl 2.7:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καθότι αύριο εμείς εδώ δεν δουλεύουμε, είπα για να μην ξεχάσω την τέχνη μου να περάσω την νέα super lite Onkolog.:lol:

Θα μου πείτε εσυ γιορτάζεις και ασχολείσαι με τέτοια?

Δεν έχουμε γιορτές εδώ. Βγήκαμε έξω, ε και γυρνόντας είπα να ασχοληθώ λίγο:happy:

Λοιπόν, πριν περάσω την ρομ λέω δεν κάνω και μια στάση σε μια τοπαζ έτσι για να δω την διαφορά?

Εριξα την τελευταία που είχα backup και για να είμαι και πιο σωστός στις συγκρίσεις εβαλα και το shell επάνω.

Μιλάμε καμία σχέση, άλλη συσκευή:wacko:

Δεν με βλέπω να ξαναγυρνάω σε μανιλα. Μπροστά στην ευχρηστία του shell του οποίου μέχρι πριν το δοκιμάσω πραγματικά ήμουν πολέμιος, το μανιλα δεν τα βγάζει πέρα.

Από ταχύτητα δεν υπάρχουν παντού διαφορές. Δηλαδή το αλμπουμ, το calendar κλπ ανοίγουν στον ίδιο χρόνο. Αλλά σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή με την σουπερ, τρέχει πραγματικά σε σουπερ ταχυτητες.

Στο το iGO πχ, με την foul rom ακόμα και με απενεργοποιημενο μανιλα μου εβγαζε κλεψιδρα, την ώρα που με την σουπερ λαϊτ μπαίνει κατευθείαν στην οθόνη φορτόματος του προγράμματος.

Εκανα αυτό το τεστάκι για να μου φύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες.

Το spb ms3 εχει και πολλες δυνατοτητεσ skining! Ειναι πανεμορφο και παρεμετροποιησιμο οσο δε παει! Μπορεις να προσθεσεις και αλλα πανελ στη αρχικη οθονη lifestyle και απλα να δουλευεις απιστευτα γρηγορα!!

Το μονο που χαλαει στη super lite ειναι η αυτονομια. Δε συγκρινεται με του πανου τις ρομ! Μιλαμε οτι το κινητο μου με χρηση μετρια, κραταει καν 30 ωρο. Το πολυ.....

Χρονια πολλα και απο εμενα Κωστα για χθες.

Εχω ενα προβληματακι με τον HTC dialer. Εχω περασει απο πανω τον Μιρι τοπαζ καμβας και οταν με παιρνουν τηλ επαφες με ελληνικους χαρακτηρες στην οθονη slide to answer εμφανιζει κανονικα τα γραμματα αλλα οταν απαντησω στη επομενη οθονη τα εμφανιζει σαν κουτακια. Το ιδιο συμβαινει και οταν καλω εγω επαφες με ελληνικους χαρακτηρες. Regional settings -> Greek. Γιατι συμβαινει αυτο? Λες να φταινε τα Νοκια φοντς??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χρονια πολλα και απο εμενα Κωστα για χθες.

Εχω ενα προβληματακι με τον HTC dialer. Εχω περασει απο πανω τον Μιρι τοπαζ καμβας και οταν με παιρνουν τηλ επαφες με ελληνικους χαρακτηρες στην οθονη slide to answer εμφανιζει κανονικα τα γραμματα αλλα οταν απαντησω στη επομενη οθονη τα εμφανιζει σαν κουτακια. Το ιδιο συμβαινει και οταν καλω εγω επαφες με ελληνικους χαρακτηρες. Regional settings -> Greek. Γιατι συμβαινει αυτο? Λες να φταινε τα Νοκια φοντς??

Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ δεν έχω βάλει κανένα dialer στο στήσιμο που έκανα με την νεα ρομ του ονκολογκ.

Ο τοπαζ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μανιλα. Χωρίς αυτό χάνει όλες του τις δυνατότητες.

Δηλαδή παύουν να λειτουργούν τα call history, contacts, favorites κλπ. Ποιός ο λόγος λοιπόν να καταναλώνεις 10 ΜΒ μόνο και μόνο για ένα απλό dialer.

Αν δεν σου αρέσει ο inesoft που νομίζω οτι τον αδικείς γιατί αν το ψάξεις έχει απεριοριστες δυνατότητες υπάρχουν και άλλοι.

αφου δεν το χρησιμοποιειτε γιατι το παιρνετε?

δεν μπορω να καταλαβω με την εμμμονη καποιων,που προσπαθουν να αποδεξουν οτι κραταει η μπαταρια τους πολυ...

τι παει να πει "μετρια χρηση"?? κ παραλληλα αυτονομια 4 μερες!!!

εμενα δεν μου βγαζει μερα οπως το χρησιμοποιω...γιατι το εχω παρει για αυτον ακριβως τον λογο...

να το χρησιμοποιω!

Ευχαριστώ πολύ.

Εγώ δεν έχω βάλει κανένα dialer στο στήσιμο που έκανα με την νεα ρομ του ονκολογκ.

Ο τοπαζ είναι άμεσα συνδεδεμένος με το μανιλα. Χωρίς αυτό χάνει όλες του τις δυνατότητες.

Δηλαδή παύουν να λειτουργούν τα call history, contacts, favorites κλπ. Ποιός ο λόγος λοιπόν να καταναλώνεις 10 ΜΒ μόνο και μόνο για ένα απλό dialer.

Αν δεν σου αρέσει ο inesoft που νομίζω οτι τον αδικείς γιατί αν το ψάξεις έχει απεριοριστες δυνατότητες υπάρχουν και άλλοι.

Τι προτεινεις εκτος απο inesoft? Απο SPB υπαρχει κατι ωστε να γινεται και πιο καλα intergrade??

[sIGPIC][/sIGPIC]

αφου δεν το χρησιμοποιειτε γιατι το παιρνετε?

δεν μπορω να καταλαβω με την εμμμονη καποιων,που προσπαθουν να αποδεξουν οτι κραταει η μπαταρια τους πολυ...

τι παει να πει "μετρια χρηση"?? κ παραλληλα αυτονομια 4 μερες!!!

εμενα δεν μου βγαζει μερα οπως το χρησιμοποιω...γιατι το εχω παρει για αυτον ακριβως τον λογο...

να το χρησιμοποιω!

Μα εαν του εκανα καθε μερα χρηση που του αναλογει δεν θα ειχα προβλημα με την αυτονομια αυτη! Απλα τυχαινει μερες που απλα μιλαω συνολικα κανα 1,5 ωρο, στελνω 6 μηνυματα και παιζω το πρωι οταν αποσυρομαι στα ιδιαιτερα κανα παιχνιδακι κανα 20 λεπτο και παλι μετα βιας βγαζει τη μερα. Δε με ενοχλει απλα το αναφερω μηπως και εχω προβληματικη μπαταρια. Ξερω πως δεν εχω παρει απλο τηλ αλλα PDA, δλδ μινι υπολογιστη! Μη βαρατε αδερφια :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έκατσα αρκετό καιρό με την τελευταία επίσημη rom και είπα να ξαναπλεύσω σε γνώριμα νερά. Έβαλα την τελευταία light του onko και μου φαίνεται λίγο μπαταροφιάγος. Αυτό όμως που ακόμη με εκπλήσσει ευχάριστα είναι η ταχύτητα του νέου manilla...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τι προτεινεις εκτος απο inesoft? Απο SPB υπαρχει κατι ωστε να γινεται και πιο καλα intergrade??

Ο Ζαχαράκης θα σου πει καλύτερα που τα ξέρει αυτά.

Σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας οι ρομ του πανου τα πάνε πολύ καλά, αλλά ότι και να γίνει αμα συσκευή χρησιμοποιηθεί σαν λαπτοπ δεν φτουράει.

Για μένα, αυτό που δεν συγχορώ είναι να είσαι δίπλα στο λαπτοπ και να χρησιμοποιείς το HD.

Πρόβλημα με την μπαταρία έχω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που ειμαι μακριά από το γραφείο η το αυτοκίνητο. Όταν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, πάλι δεν στεναχωριέμαι γιατί πλέον οπως έχω πει έχω 3 μπαταρίες.

Η λύση αυτή είναι η καλύτερη (netimes), γιατί είναι τόσο μικρή που χωρά στο τσεπάκι του τζην εκεί που βάζουμε τα κέρματα. Οπότε την κουβαλάς χωρίς κανενα πρόβλημα.

Οι ρομ του ονκολογκ ποτέ δεν είχαν καλή σχέση με την μπαταρία.

Χαίρομαι το τηλέφωνο μου με το shell γιατί όλα είναι εκεί που θέλω όταν τα θέλω.

Τι προτεινεις εκτος απο inesoft?
στην s.lite παντως με ειχε βολεψει το resco contacts δοκιμασε το

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Χαίρομαι το τηλέφωνο μου με το shell γιατί όλα είναι εκεί που θέλω όταν τα θέλω.

Και τα κανει ολα με πανεμορφο τροπο!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]