Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Τώρα τελευταία σχεδόν κάθε φορά που συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, μου λέει ότι παρουσιάστηκε μία αλλαγή στο διακομιστή και ξανακάνει συγχρονισμό απο την αρχή. Το κακό της υποθέσης είναι ότι μου αφαιρεί κάθε φορά τις συντομεύσης στις επαφές γρήγορης κλήσης και πρέπει να τις ξαναπερνάω από την αρχή. Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό?

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα. Τώρα τελευταία σχεδόν κάθε φορά που συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή, μου λέει ότι παρουσιάστηκε μία αλλαγή στο διακομιστή και ξανακάνει συγχρονισμό απο την αρχή. Το κακό της υποθέσης είναι ότι μου αφαιρεί κάθε φορά τις συντομεύσης στις επαφές γρήγορης κλήσης και πρέπει να τις ξαναπερνάω από την αρχή. Μπορεί κανείς να βοηθήσει γιατί συμβαίνει αυτό?

Εχεις κανει το "κολπο" με τον ψευτικο διακομιστη,που εχει αναφερει ο Γιαννης?

Αν ναι για δοκιμασε αυτο.

Στο ActiveSync πηγαινε εργαλεια-επιλογες-ρυθμισεις και στο "αν υπαρχει διενεξη" βαλε αντικατασταση στο διακομιστη.Πιστευω την επομενη φορα που θα κανει συγχρονισμο,να μη σου χαλασει τις επαφες στο tf3d.

Χίλια ευχαριστώ :)

οκ έβαλα το Manila Today Page (MTP) v0.3.6.0 αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει καλά με το eortologio που τουλάχιστον δοκίμασα..... Επίσης βαραίνει ακόμα πιο πολύ το ήδη πολύ βαρύ touchflo.....

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το απεγκατέστησα και μετά το restart το touchflo έχει μπει σε ένα άπειρο loop προσπαθώντας να φορτωθεί αλλά μη μπορώντας (λέει if you want to load touchflo tap here - loading touchflo) κάνει αυτό το πράγμα συνεχώς.....

Οπότε......μάλλον ήρθε η ώρα να μάθω πώς κάνει κανείς hard reset στη συσκευή.....

Μήπως μπορεί κάποιος? :)

Ευχαριστώ και πάλι...και όποιος θέλει να βάλει το Manila Today Page (MTP) v0.3.6.0 ας το σκεφτεί διπλά... ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

οκ έβαλα το Manila Today Page (MTP) v0.3.6.0 αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει καλά με το eortologio που τουλάχιστον δοκίμασα..... Επίσης βαραίνει ακόμα πιο πολύ το ήδη πολύ βαρύ touchflo.....

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το απεγκατέστησα και μετά το restart το touchflo έχει μπει σε ένα άπειρο loop προσπαθώντας να φορτωθεί αλλά μη μπορώντας (λέει if you want to load touchflo tap here - loading touchflo) κάνει αυτό το πράγμα συνεχώς.....

Οπότε......μάλλον ήρθε η ώρα να μάθω πώς κάνει κανείς hard reset στη συσκευή.....

Μήπως μπορεί κάποιος?

Ευχαριστώ και πάλι...και όποιος θέλει να βάλει το Manila Today Page (MTP) v0.3.6.0 ας το σκεφτεί διπλά...

δυστυχως φιλε μου δεν το γλυτωνεις το HR ...:O

αν εχεις κανενα backup καλως...εχασες μονο λιγο χρονο απο την ζωη σου και με μια επαναφορα ολα καλα παλι :)

αν οχι σκεψου το καλα πριν ξανακανεις οποια δοκιμη σε καποια εφαρμογη,παιρνοντας παντα ΕΝΑ ΚΑΛΟ backup πριν απο καθε πειραμα:!:

TIP

μια συμβουλη προς τος τους νεοτερους χρηστες wm..

παντα επαναφερουμε ενα backup,σε συσκευη που πρωτα της εχουμε κανει Hard reset!!:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators

Μήπως μπορεί κάποιος? :)

http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html

Modpic.gif

Τόσο άντεξες με την official; :p

Εγώ σε είχα προειδοποιήσει, εάν αρχίσεις... δεν σταματάς! :rolleyes:

Όσο θα σταματήσει ο Ζαχαράκης να αγοράζει νέες συσκευές θα σταματήσω κι εγώ να φλασάρω:lol:

Από τότε μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει την super lite του καλο-Miri, την V3.3 του Dutty Με αλλαγμενο το pagepool σε 0 και μόλις τελειώσα το φλασάρισμα την lite Onkolog:O

Είναι αλκολίκι, δεν μπορώ χωρίς αυτό το συναίσθημα που νοιώθεις με το πού ξεκινάς να στήνεις μια νέα ρομ.:(

H rom του Dutty είναι κατι σαν official σε θέμα ταχύτητας βαριά αλλά καλή για όσους τα θέλουν όλα.

Με μηδενικό pagepool, ανεβάζει μνήμη αλλά κατά παράξενο τρόπο σταματά στο 64%. Αυτό όμως βελτιώνει κάπως την ταχύτητα και σε συνάρτηση με την απενεργοποίηση του phone skin (δουλευω το inesoft) εξοικονομώ καποια MB.

Για να δούμε και την Lite onkolog.

Δεν βάζω την extra lite γιατί χωρίς μανιλα θα βαρεθώ όχι μόνο την ρομ αλλά και την συσκευή μου και θα τρέχω για κάτι καινούργιο:D

Τ' ακούς Ζαχαράκη? βάλε μανιλα να μην βαριέσαι.

Κάτι με τα νεα θεματάκια κάτι με τα icons είναι σαν να αλλάζεις φάτσα. :p

Η super lite του miri είναι πολύ καλύτερη από την Premium.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν βάζω την extra lite γιατί χωρίς μανιλα θα βαρεθώ όχι μόνο την ρομ αλλά και την συσκευή μου και θα τρέχω για κάτι καινούργιο:D

Εγω εβαλα την extra lite γιατι βαρεθηκα το μανιλα και του πεταξα το Spb Mobile Shell 3 για να μην βαρεθω την συσκευη :lol:

................................

Γιαννης

εχω απενεργοποιησει το tf3d!

εχω την μαμα καρτα,γιατι?καθε φορα δηλαδη που θα συνδεω το κινητο θα πρεπει και να επαναφερω και τους ηχους?καθε φορα σοφτ ρεσετ ειναι κουραστικο!

την official 1.56 ρομ εχω.

Βαλε τους ηχους που χρειαζεσαι στην συσκευη.

Δεν θα εχεις προβλημα.

Εγω ετσι εχω κανει με τους ηχους κλησης.

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάνει hard reset με τίποτα....... Υπάρχει περίπτωση να τον ενοχλεί το κλείδωμα?

Πατάω τα volume up και down και μόλις πατήσω το power απλά ανοίγει η συσκευή.....

Κάνω κάτι λάθος γιατρέ μου?? :)

Άκυρο το βρήκα. Θέλει πρώτα power off η συσκευή κάτι που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στον κόσμο του ipaq6815... :)

Άρα θέλει πρώτα κρατημένο πατημένο το power off για να κάνει power off (που από οτι καταλαβαίνω κλείνουν τα πάντα) και μετά την διαδικασία hard reset..... :)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες! Το θέμα μου είναι ότι δεν μου κάνει hard reset με τίποτα....... Υπάρχει περίπτωση να τον ενοχλεί το κλείδωμα?

Πατάω τα volume up και down και μόλις πατήσω το power απλά ανοίγει η συσκευή.....

Κάνω κάτι λάθος γιατρέ μου?? :)

Άκυρο το βρήκα. Θέλει πρώτα power off η συσκευή κάτι που μέχρι τώρα δεν υπήρχε στον κόσμο του ipaq6815... :)

Άρα θέλει πρώτα κρατημένο πατημένο το power off για να κάνει power off (που από οτι καταλαβαίνω κλείνουν τα πάντα) και μετά την διαδικασία hard reset..... :)

το σβηνεις?

με προλαβες

................................

Γιαννης

το σβηνεις?

με προλαβες

ωχ....υπήρχε τρόπος να το σώσω......???

Καλά δεν πειράζει δεν είχα βάλει πολλά πράγματα ακόμα....δοκιμές έκανα για το αν θα κρατήσω το touchflo που το βλέπω χλωμό αν κρίνω από το πόσα χάνεις σε ταχύτητα με το πόσα κερδίζεις από λειτουργικότητα..... ;)

• Administrators
ωχ....υπήρχε τρόπος να το σώσω......???

Όχι, ο φίλος ρώτησε αν κλείνεις τη συσκευή σου, κάτι που όμως το διαπίστωσες μόνος σου ότι χρειάζεται.

Modpic.gif

δοκιμασα την lite του onko μια χαρα ειναι,αλλα εχω την αισθηση οτι χανει 1κλικ ταχυτητας σε σχαση με τις προηγουμενες (1.14)Lite,η μπαταρια τα βρισκει σκουρα παλι,αν δε βαρεθω θα στησω και την s.lite που προτεινει και ο zaharakis

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μετά την "τοποθέτηση" της black pearl 2.4 full μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με το i-go, κατά την εισαγωγή χαρακτήρων στην διεύθυνση προορισμού βγαίνει ένας χαρακτήρας που μοιάζει με τον συμβολισμό του angstrom (Α με ένα κυκλάκι από πάνω του) και ακούγεται και ένας θόρυβος σαν να πατιέται ένα πλήκτρο συνέχεια...:(

το βελακι πίσω πατιέται, όπως και ο χάρτης δουλεύει με αποθηκευμένους προορισμούς...

μήπως υπάρχει καμιά ιδέα?

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
Δοκίμασε πριν μπεις στο iGO να πας στα πληκτρολόγια και να επιλέξεις το κλασικό της Microsoft (όχι τα γνωστά της HTC) και πες μας εάν μετά δουλεύει σωστά το πληκτρολόγιο του iGO.

Modpic.gif

μετά την "τοποθέτηση" της black pearl 2.4 full μου δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με το i-go, κατά την εισαγωγή χαρακτήρων στην διεύθυνση προορισμού βγαίνει ένας χαρακτήρας που μοιάζει με τον συμβολισμό του angstrom (Α με ένα κυκλάκι από πάνω του) και ακούγεται και ένας θόρυβος σαν να πατιέται ένα πλήκτρο συνέχεια...:(

το βελακι πίσω πατιέται, όπως και ο χάρτης δουλεύει με αποθηκευμένους προορισμούς...

Δοκίμασε πριν μπεις στο iGO να πας στα πληκτρολόγια και να επιλέξεις το κλασικό της Microsoft (όχι τα γνωστά της HTC) και πες μας εάν μετά δουλεύει σωστά το πληκτρολόγιο του iGO.

Ειχε δημιουργηθει και σε εμενα αυτο το προβλημα. Καπου ειχα διαβασει οτι το προβλημα δημιουργειται απο το πληκτρολογιο με το που εβαλα το FingerKeyboard ολα λυθηκαν. Αλλη λυση που προτεινετε ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3479159&postcount=1

εννοείς την επιλογή "keyboard" και όχι "touch input" ?

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

• Administrators
εννοείς την επιλογή "keyboard" και όχι "touch input" ?

Ναι. Επέλεξε αυτό και μετά μπες στο iGO να δεις εάν δουλεύει σωστά το δικό του πληκτρολόγιο.

Modpic.gif

καλησπέρα σε όλους...

εδώ και λίγες μέρες χρησιμοποιώ την 1.56 με περασμένα και τα ελληνικά..

όμως μου παρουσιάστηκε το εξής περίεργο.. στέλνω sms και είτε το μήνυμα φτάνει σε μορφή ερωτηματικών είτε παραδίδεται στον παραλήπτη ως "το μήνυμα δεν μπορεί να προβληθεί"..Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις παραδίδεται κανονικά..Για να μην παίζω με τις πιθανότητες:p:lol:, τι πρέπει να κάνω;;

για κοιταξε τις ρυθμισεις sms μηπως δεν ειναι τσεκαρισμενο το unicode

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

δοκιμασα την lite του onko μια χαρα ειναι,αλλα εχω την αισθηση οτι χανει 1κλικ ταχυτητας σε σχαση με τις προηγουμενες (1.14)Lite,η μπαταρια τα βρισκει σκουρα παλι,αν δε βαρεθω θα στησω και την s.lite που προτεινει και ο zaharakis

Αλεξ έχεις δίκιο. Την φλασάρισα το πρωί και έβαλα κάποιες απο τις εφαρμογές που είχα στην Dutty V3.3 , όχι όλες περίπου το 60%.

Συμπέρασμα:

Μόνο ονομαστικά προσφέρει η μεγαλύτερη διαθέσιμη ram.

Το TF3D σέρνεται σε όλες του τις εφαρμογές. Όταν πάς να ανοίξεις ένα Mail το φορτώνει πολυ αργά, τα notifications δεν δουλευουν, πατάς για νεο sms και θέλει χρόνο.

Πιθανως να φταίνε κάποιες εγαρμογές μου, όπως τα εικονιδια της task bar αλλα τα δουλευω σε ολες τις ρομ τελευταία χωρίς πρόβλημα. Είναι αυτά που έχει δώσει ο tsipistri στο Ναβιμανια.

Αλλά στην τελική δεν με νοιάζει. Όταν βάζεις δοκιμασμένες εφαρμογές πρέπει να τρέχουν κανονικά. Αλλά και πριν την στησω δεν μου γέμισε το μάτι.

Τελικά όλα είναι σχετικά. Στην V3.3 είχα βάλει τα "Πάντα Ολα" και μοναδικό πρόβλημα ήταν ότι δεν μου άνοιγε το report του Spring.

Παρόλο που την είχα τεζάρει με το Pagepool στο 0 ήταν άψογη.

Για να καταλάβεις το "programs" και ο καιρός στηνV3.3 άνοιγαν πιο γρήγορα παρόλο που στην Lite είχα μόνο 4 εικονίδια και 2 πόλεις.

Με απογοήτευσε. Είναι η χειρότερη δουλειά του.

Δεν πειράζει έχω Backup να ξαναγυρίσω αφού πρώτα κάνω μια δοκιμή στην panosha 2.6.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Eγω λεω να σβησεις το sys.txt και να επανεκκινησεις το iGO8. Αυτο ειναι που δημιουργει τιο προβλημα. Μην στεναχωριεσαι το προγραμμα θα δημιουργησει καινουριο μονο του. Το αντιμετωπισα και εγω παρολο που εγκατεστησα καινουρια εκδοση, αλλα με το παλιο sys.txt και ετσι λυθηκε. :D

Δες ομως και εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3479159&postcount=1, αλλη λυση :ninja:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

για κοιταξε τις ρυθμισεις sms μηπως δεν ειναι τσεκαρισμενο το unicode

το κοιταξα.. και το εχω τσακαρισμενο..:(

καμια αλλη ιδεα;;:O

Παιδια εγω εχω οαθει πλακα με την Black Pearl 2.4 GR του πανου!

Με μια λεξη Ε ξ α ι ρ ε τ ι κ η! Ειχα σοβαρο προβλημα με την αυτονομια της συσκευης μου! υπηρχαν μερες που το κιν με μετρια χρηση δεν εβγαζε τη μερα! Αυτη τη στηιγμη η μπαταρια μου δειχνει 75% απο πληρε φορτιση στις 8 σημερα το πρωι, και εχω μιλησει κανα 1:30ωρο! Ειναι ταχυτατη και καθολου μα καθολου βαρια! Αν καποιος τρεχει την μαμισια και θελει οπωσδηποτε ελληνικα τοτε η ρομ του πανου ειναι μονοδρομος!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]