Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θοδωρή έχω την εντύπωση ότι ισχύει αυτό που σου πα. Όταν η συσκευή είναι σε idle χάνει περισσότερο μπαταρία από αυτό που δείχνει ότι χάνει. Μετά από μια επανεκκίνηση έρχεται και δείχνει πόσο κανονικά έχει. Δεν τρώει η επανεκκίνηση 3-4% μπαταρία. Αυτό θα ήταν παράλογο. Αν κάνεις συνεχόμενα soft reset δεν παίζει στο καθένα να χάνεις κι από τόσο. Και αφού δε χάνεις τόσο σημαίνει ότι η επανεκκίνηση δεν τρώει τόσο ενέργεια. Άρα όταν μετά από idle με το πρώτο SR πέφτει 3-4% η ένδειξη τότε πολύ απλά έρχεται και κάθεται εκεί που κανονικά είναι.

Αυτό είναι σωστό. Εγώ έχω δει και το αντίθετο κάποιες φορές. Δηλαδή η μπαταρία να δείχνει +2% μετά απο reset.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι συχνα το βλεπω και εγω το +κυριως με την τελευταια official,προς το παρων δοκιμαζω την 2.5 του πανου που εκει και αυτη το προβλημα αυτονομιας των topaz..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Για δες τα παρακάτω Links. Αν δεν σε βοηθήσουν ρώτα με γιατί κι εγώ είχα κάποια προβληματάκια με τη ΡΟΜ του ΜΙΡΙ αλλά τώρα όλα ΟΚ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711&page=459

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711&page=460

Πάντως η SPL 1.54 είναι η ΡΟΜ στην οποία βασίζεται ο ΜΙΡΙ ενώ το USPL 2.5 είναι το προγραμματάκι που θα σου την περάσει στο κινητό, μιας και η ΡΟΜ του ΜΙΡΙ είναι Cooked και όχι Original.

thanks φιλε, πέρασα την official ρομ 1.56 kai meta me to uspl 2.5 πέρασα την 9.1 του μίρι.. ολα οκ μοιάζουν τώρα..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Αυτό με την μπαταρία δεν μπορώ να το καταλάβω. το κάνει και το diamond 2. ώρες ώρες δείχνει ότι θέλει. κάνω ένα reset στρώνει και μετά απο κάποια ώρα πάλι τα ίδια. τι βλακεία είναι αυτή?

ένας έλεγχος της μπαταρίας είναι δύσκολο πράγμα?

ναι και εγω έχω παρατηρήσει στο δικό μου ότι κάτω απο το 40% η μπαταρία πέφτει σφαίρα..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ:yahoo:

και πήγαν όλα καλά. Τελικά, κακώς το φοβόμουν τόσο καιρό, δεν είναι τίποτα, βέβαια έχουν εξελιχθεί όλα τα βοηθήματα και οι οδηγίες πολύ ώστε να καλύπτουν και τα κάνουν όλα κατανοητά ακόμα και γι αυτούς που δεν είναι "χωμένοι" στα πράγματα πολύ...

Ολα καλά λοιπόν με Black pearl 2.4 full

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Περανω σε 10 λεπτα την εξαιρετικη ρομ ΒP 2,4 GR ! Με τι ραδιο να τη συνδυασω για καλυτερη διαχειρηση ενεργειας! Τωρα εχω το 1.14.25.24 απο την ρομ του Dutty! Να το κρατησω ή να βαλω το αμεσως προηγουμενο??
[sIGPIC][/sIGPIC]

Περανω σε 10 λεπτα την εξαιρετικη ρομ ΒP 2,4 GR ! Με τι ραδιο να τη συνδυασω για καλυτερη διαχειρηση ενεργειας! Τωρα εχω το 1.14.25.24 απο την ρομ του Dutty! Να το κρατησω ή να βαλω το αμεσως προηγουμενο??

να το κρατησεις!!:!:

εγω δεν εχω ξαναδει με αλλο ραδιο πανω απο 700-800kb/sec downloading.....:(

ενω με αυτο χτυπαει πανω απο 1.2-1.3mb/sec!!!:blink:

επισης και το gps/wifi ειναι πολυ καλυτερο!

δοκιμασμενα τα ραδιος στον ιδιο ακριβως χωρο και οχι σε ασχετα σημεια ...;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εξαιρετικα αποτελεσματα δλδ! Απο καταναλωση ομως?? Μη ξεχνας οτι εχω wind που σημαινει ζορι καθως ψαχνει πιο πολυ για σωστο σημα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εξαιρετικα αποτελεσματα δλδ! Απο καταναλωση ομως?? Μη ξεχνας οτι εχω wind που σημαινει ζορι καθως ψαχνει πιο πολυ για σωστο σημα!!

με cosmote εμενα μου δουλευει μια χαρα..:)

τωρα μαλλον θα πρεπει να περιμενεις να σου απαντησει καποιος αλλος που το εχει δοκιμασει με wind...η πολυ απλα να το τσεκαρεις απο μονος σου στα σιγουρα :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

με cosmote εμενα μου δουλευει μια χαρα..:)

τωρα μαλλον θα πρεπει να περιμενεις να σου απαντησει καποιος αλλος που το εχει δοκιμασει με wind...η πολυ απλα να το τσεκαρεις απο μονος σου στα σιγουρα :happy:

Ελα ντε ολα ετοιμα τα θελω και γω!!

Off topic: Δρ Ροσσι και παλι πρωτος, φαινεται πιο ωριμος απο ποτε φετος.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα ντε ολα ετοιμα τα θελω και γω!!

Off topic: Δρ Ροσσι και παλι πρωτος, φαινεται πιο ωριμος απο ποτε φετος.......

ελα δεν παθαινεις τπτ :happy:

δοκιμασε το ,ενα παλιοραδιο ειναι :lol:

αν δεν σου κανει απλα το αλλαζεις ;)

ps

ο γιατρος καθε χρονος που περναει γινεται και καλυτερος...σαν το καλο κρασι :happy:

αλλα εχει πολλες αγουριδες γυρω του:lol:

Μέσα είσαι!!!

Η 1.57 δεν μποροώ να πω αν είναι καλύτερη η ίδια με την 1.56 αλλα το radio 1.14 είναι σίγουρα καλύτερο και το διαπίστωσα κι εγώ από την διαφορά στην ταχύτητα των δεδομένων που κατεβάζω με 3G.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

με ποια rom του onko εχετε προβλημα crash?την 6.1 η 6.5?προς το παρων δε μου κανει κανει τιποτα ιδιαιτερο καμια..δοκιμασα miri 9.1,panosha 2.5

onko 6.1:(

edit κωστα δοκιμασες την καινουργια 6.5 οnko?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

με ποια rom του onko εχετε προβλημα crash?την 6.1 η 6.5?προς το παρων δε μου κανει κανει τιποτα ιδιαιτερο καμια..δοκιμασα miri 9.1,panosha 2.5

onko 6.1:(

edit κωστα δοκιμασες την καινουργια 6.5 οnko?

Οχι Αλεξ, κουράστηκα.

Τα 6.5 τα έχω παρατήσει άλλωστε.

Γενικά κάπου είδα ότι δεν υπάρχει καμια περεταίρω βελτίωση ακόμα και στις τοπαζ.

Μου την έδωσε λοιπόν σήμερα μια και ανατράπηκε το πρόγραμμα μου και ασχολήθηκα με την official 1.56

Την εφτιαξα όπως ακριβώς θέλω. Λειτουργικότατη γρήγορη σταθερή σε όλες τις εφαρμογές.

Της εβαλα το καινούργιο radio, dialer Inesoft που είναι αξεπέραστος, Thumbcal ημερολόγιο και εφτιαξα τα μενου και το "programs" όπως με βολευουν.

Προσάρμοσα τα γνωστά μαυρα εικονιδια για τα tabs φτιαχνοντας ενα νέο για τα προγράμματα γενικά την έκανα τζι-τζι.

Να δούμε πόσο θα την αντέξω. Οπως και να 'χει το backup της θα είναι παντα ετοιμο για χρηση.

Την έχω φορτώσει αλλά τραβάει άνετα: 89.5 ΜΒ προγράμματα και εφαρμογές.

Δεν ξέρω τι κάνει με τα ελληνικά της ACE πάνω της, μάλλον αλλάζει κάπως η συμπεριφορά της. Η WWE που έχω εγώ πάντως δεν είναι καθόλου αργή σε σχέση με τις τοπαζ που κυκλοφορούν.

Ετσι κι αλλιώς ούτε face book μ ενδιαφέρει, το inesoft με βολευει πολύ στο οδήγημα για ευρεση επαφών, το μενου ειναι πιο λειτουργικό και βάζοντας το εικονιδιο των "programs" μετά απ' αυτό των mails, είναι σαν έχω ένα ακόμα σταρτ μενου.

Νεα Miri V 10.0 WM 6.5 21222

Γρηγορη και σταθερη.

Συμφωνω απόλυτα. Παντα το ελεγα οτι ο miri φτιαχνει καλες ROM, απο τον καιρο των 6.1 ακομη (v 3.4 και μετα που δοκιμασα) :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Συμφωνω απόλυτα. Παντα το ελεγα οτι ο miri φτιαχνει καλες ROM, απο τον καιρο των 6.1 ακομη (v 3.4 και μετα που δοκιμασα) :D

Θα δοκιμάσω την στανταρ χωρίς μανιλα.

Εχω βρει κατι ωραια γούστα (οπως λετε εκει πάνω) για το titanium.

Αν δουλέψουν και μείνω ευχαριστημένος από σημα και μπαταρία θα την κρατήσω για λίγο (κάθε 2 μέρες νεα ρομ):wacko:

Νεα Miri V 10.0 WM 6.5 21222

Γρηγορη και σταθερη.

ποτε προλαβες κ ειδες οτι ειναι ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ???

εγω θα πω απλα απαραδεκτη.....οπως ΚΑΙ η προηγουμενη του...

• Administrators
(κάθε 2 μέρες νεα ρομ)

Τόσο άντεξες με την official; :p

Εγώ σε είχα προειδοποιήσει, εάν αρχίσεις... δεν σταματάς! :rolleyes:

Modpic.gif

Τόσο άντεξες με την official; :p

Εγώ σε είχα προειδοποιήσει, εάν αρχίσεις... δεν σταματάς! :rolleyes:

Το κάθε δυο μέρες πάει στον miri που βγάζει νεες ρομ.:wacko:

Μια χαρα είναι η official, θελω όμως να δοκιμάσω πρώτα κάποια εικονιδια που φτιάχνω για το titanium και δευτερον να δω και μια ρομ του μιρι χωρίς μανιλα γιατί όσες έχω δει με μανιλά δεν μου άρεσαν.:confused:

Μετά από 2 εβδομάδες συνεχούς διαβάσματος 7012post της κατηγορίας του htc hd ομολογώ πώς μου έχετε μάθει αρκετά!

Δεν έχω φτάσει όμως στο επίπεδο του να φλασάρω μία rom (έχω την 1.14.401.3) και θεωρώ πώς είναι νωρίς ακόμα για εμένα εφόσον το κινητό δουλεύει καλά.

Προσπάθησα να περάσω το νέο radio (έχω στη συσκευή το 1.09.25.14)αλλά μου εμφανίζει error.

Θα ήθελα πιο αναλυτικές (εάν έχει κάπου με εικόνες γιατί δεν κατέχω καλά τα Αγγλικά) πληροφορίες-οδηγίες για εγκατάσταση μόνο του radio.

Βασικά θέλω το νέο radio, μπας και βελτιωθεί το σήμα του gps γιατί στην πλοήγηση με το garmin ο χάρτης έχει καθυστέρηση αν και νομίζω πώς αυτό οφείλεται στην έκδοση του.(5.00.20wp)

Και κάτι άλλο.. όταν κλείνω εντελώς το htc βγάζει ένα μήνυμα >>Θα υπάρξει απώλεια δεδομένων..κτλ.. να συνεχίσω ΝΑΙ ΟΧΙ<<

Είναι το σωστό;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

• Administrators

Για αρχή βάλε την καινούργια επίσημη ROM της συσκευής σου που θα βρεις εδώ μαζί με οδηγίες (περιέχει και καλύτερο Radio)... http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=13332

Όσον αφορά το μήνυμα κατά το shutdown είναι φυσιολογικό. Μπορείς να συνεχίσεις κανονικά.

Modpic.gif

1--τα γραμματα στα μενου γινονται μικροτερα?στο σταρτ μενου εχει επιλογη αλλα για ολα τα αλλα μενου?ξερω εχει επιλογη για text size στο screen μενου αλλα εγω λεω για τα pop up μενου συνηθως κατω δεξια

2--κανω copy paste shortcut πχ το exe του igo αλλα ενω εχω λιγοτερα απο 7 shortcuts στον φακελο start_menu δεν μου το δειχνει στο start.ενω στο 3600 το εδειχνε.

3--οταν γυρναω πχ την οθονη δεν θα επρεπε να γυρναει η οθονη σε landscape?η γινεται μονο στις φωτο και στον οπερα?

4--στο backlight το auto adjust βασει πoιου κριτηριου το ρυθμιζει δηλαδη?

πολυ καλησπερα σας...καλα διαβαζουμε για ρομ κ φλασαρισματα κ τετοια περιεργα αλλα ερωτηση κρισεως λογω εμπειριας σας....τι προτεινουμε για today screeen:κατι παρομοιο με touchflo 3d;κ επιπλεων πωσ μπορω να εξασφαλισω οταν εχω συνδεθει με wifi οτι η προσβαση στο ιντερνετ γινεται μεσω wifi κ οχι gprs k συνεπωσ χρεωση;ευχαριστω εκ των προτερων...

πολυ καλησπερα σας...καλα διαβαζουμε για ρομ κ φλασαρισματα κ τετοια περιεργα αλλα ερωτηση κρισεως λογω εμπειριας σας....τι προτεινουμε για today screeen:κατι παρομοιο με touchflo 3d;κ επιπλεων πωσ μπορω να εξασφαλισω οταν εχω συνδεθει με wifi οτι η προσβαση στο ιντερνετ γινεται μεσω wifi κ οχι gprs k συνεπωσ χρεωση;ευχαριστω εκ των προτερων...

Για να μην εχεις προβλημα με το GPRS θες αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=2806. Για το θεμα του Today υπαρχουν αρκετες λυσεις. Εχουμε και λεμε αυτο το προγραμματακι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12981 σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις και το TF3D και μια Today screen. Μπορεις επισης να βαλεις αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15824. Θα βρεις γενικα αρκετα ωραια plugins αλλα free αλλα με πληρωμη. Εγω πλεον χρησιμοποιω αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102 δημιουργει ενα νεο Tab στo TF3D και φορτωνεις οτι θες