xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Δεν έχω ιδέα... τέτοια αυτονομία δεν έχω δει ποτέ σε πρόσφατη συσκευή και με οποιαδήποτε ROM! :what: Εμενα μεχρι 2 μερες εχει αντεξει τιποτα παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Ας μαγειρευτεί πρώτα και βλέπουμε! Το HD μετράει 3 μέρες και 6 ώρες ανοιχτό ενώ η μπαταρία είναι στο 51%! Καμιά ωρίτσα μουσική, άλλη μία WiFi με Surfing και Email και καμιά 10αριά SMS! Dutty's V3 :D :yahoo: Με το πονο μου παιζεις??? Εμενα μετραει 18 ωρες με ιδια η λιγοτερη χρηση και την επισημη καινουρια ρομ και ειναι στο 55%! Μηπως το κλεινεις το βραδυ που κοιμασαι και δε μας το λες...........????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 και εμενα με 6.5 onko δεν εβγαζε τη μερα τωρα με την official 2+ χαλαρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Καλα δεν μιλαει καθολου στο τηλεφωνο ???? Ρώτα τον...:p Γύρω στα 40-50 λεπτά να έχω μιλήσει! Ούτε εγώ είχα ποτέ τέτοια αυτονομία, ειδικά με Official! Απλά τελευταία φόρτιση έγινε μέσω USB, το είχα αφήσει κάνα 6ωρο! Κάντε σωστούς κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης και πάντα στη USB! Επίσης η φωτεινότητα της οθόνης σταθερά ένα κλικ κάτω από το default χωρίς να λειτουργεί ο αισθητήρας και επειδή χρησιμοποιώ αποκλειστικά WiFi το έχω αποκλειστικά σε GSM! Όταν είμαι Ελλάδα το αλλάζω λόγω HSDPA! (Ειδικά αυτό εκτοξεύει την αυτονομία) Από την ώρα που μίλησα με ένα 10λεπτο τηλεφώνημα πριν από λίγο είναι στο 50%:) Δεν την αλλάζω με τίποτα τη συγκεκριμένη ROM! Συν το ότι το έχω φορτωμένο στα προγράμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 @iliasp Ειναι οντως πραγματικα εντυπωσιακα τα νουμερα φτυστο να μην το ματιασεις Και εγω τωρα τελευταια το φορτιζω μεσω usb φαινεται να αντιδραει πολυ καλυτερα η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_800 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Mporeis ligo na eksigiseis ti kaneis otan eisai ellada? Anoigeis i kleineis to HSDPA kai me poia rithmisi katanalonei ligoteri mpataria?. akoma pos vgazeis ektos to aisthitira? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 1) Στις επιλογές τηλεφώνου επιλέγεις τη μπάντα που θέλεις να λειτουργεί! Εγώ εκεί έχω βάλει GSM και το έχω βγάλει από το αυτόματο! Αυτό φυσικά έαν δε χρειάζεσαι ή δεν έχεις σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο κινητό! Εάν έχεις απλό GPRS κάντο! 2)Στα Settings πας στο Power --> Backlight και κάνεις Uncheck την επιλογή Auto Adjust Backlight , έπειτα ένα κλικ τη φωτεινότητα (On Battery Power) κάτω από τη μέση που είναι και η default τιμή! Βέβαια όσο πιο κάτω τόσο το καλύτερο αλλά όταν είσαι έξω και έχει ντάλα ήλιο δεν θα διακρίνεις την οθόνη τόσο καλά! @iliasp Ειναι οντως πραγματικα εντυπωσιακα τα νουμερα φτυστο να μην το ματιασεις Και εγω τωρα τελευταια το φορτιζω μεσω usb φαινεται να αντιδραει πολυ καλυτερα η μπαταρια Φτου φτου τότε! :D Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εάν αρχίσω και το "γραργαλάω" παίζω με ρυθμίσεις, ανοιγοκλείνω WiFi και γενικότερα δεν το αφήσω στην ησυχία του λογικό είναι να μη μου βγάλει ούτε μια μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Φτου φτου τότε! :D Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εάν αρχίσω και το "γραργαλάω" παίζω με ρυθμίσεις, ανοιγοκλείνω WiFi και γενικότερα δεν το αφήσω στην ησυχία του λογικό είναι να μη μου βγάλει ούτε μια μέρα! Αυτο ελειπε να το γαργαλας και να αντεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ..... Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εάν αρχίσω και το "γραργαλάω" παίζω με ρυθμίσεις, ανοιγοκλείνω WiFi και γενικότερα δεν το αφήσω στην ησυχία του λογικό είναι να μη μου βγάλει ούτε μια μέρα! Οι δικές μου παρατηρήσεις είναι παρόμοιες με την νέα official rom. Σε κατάσταση αναμονής η πτώση της μπαταρίας είναι αμελητέα. Εάν όμως αρχίσεις τα reset (ιδίως αυτά!), τα παιχνίδια με bluetooth / wifi κλπ., τότε η κατανάλωση μεγαλώνει εκθετικά! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 1) Στις επιλογές τηλεφώνου επιλέγεις τη μπάντα που θέλεις να λειτουργεί! Εγώ εκεί έχω βάλει GSM και το έχω βγάλει από το αυτόματο! Αυτό φυσικά έαν δε χρειάζεσαι ή δεν έχεις σύνδεση υψηλών ταχυτήτων στο κινητό! Εάν έχεις απλό GPRS κάντο! 2)Στα Settings πας στο Power --> Backlight και κάνεις Uncheck την επιλογή Auto Adjust Backlight , έπειτα ένα κλικ τη φωτεινότητα (On Battery Power) κάτω από τη μέση που είναι και η default τιμή! Βέβαια όσο πιο κάτω τόσο το καλύτερο αλλά όταν είσαι έξω και έχει ντάλα ήλιο δεν θα διακρίνεις την οθόνη τόσο καλά! Φτου φτου τότε! :D Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εάν αρχίσω και το "γραργαλάω" παίζω με ρυθμίσεις, ανοιγοκλείνω WiFi και γενικότερα δεν το αφήσω στην ησυχία του λογικό είναι να μη μου βγάλει ούτε μια μέρα! Εχεις παρεμβει στα προγραμματα που τρεχουν στο παρασκηνιο? Και αν επιτρεπεται τι περνας συνηθως απο προγραμματα? Εχω φαει κολλημα με τη μπαταρια συγχωρεστε με :lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Όχι, ούτε το Clean Ram που είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν τρέχω! Όπως είπα γύρω στα 55% η RAM (45% free...) Τα πάντα όλα :lol: Έχω καμιά 25αριά τώρα μέσα! GPS αρκετά, WiFI Router, G-Alarm, Resco Explorer, Skype, Facebook, Resco Radio κ.α.π Λογικό είναι μας και πολλοί προβληματίζονται ότι μια WM συσκευή σημαίνει απαραίτητα φόρτιση κάθε μέρα αλλά δεν είναι έτσι! Εξαρτάται από τη χρήση που της κάνεις! Μακράν καλύερη μπαταρία πάντως το Xperia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Όχι, ούτε το Clean Ram που είναι ενσωματωμένο στη ROM δεν τρέχω! Όπως είπα γύρω στα 55% η RAM (45% free...) Τα πάντα όλα :lol: Έχω καμιά 25αριά τώρα μέσα! GPS αρκετά, WiFI Router, G-Alarm, Resco Explorer, Skype, Facebook, Resco Radio κ.α.π Λογικό είναι μας και πολλοί προβληματίζονται ότι μια WM συσκευή σημαίνει απαραίτητα φόρτιση κάθε μέρα αλλά δεν είναι έτσι! Εξαρτάται από τη χρήση που της κάνεις! Μακράν καλύερη μπαταρία πάντως το Xperia! συνονοματε το xperia οταν λες μακραν τι εννοεις?ποσο...μακραν?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Μακράν καλύερη μπαταρία πάντως το Xperia! Να παρατηρησω ομως οτι υπολοιπεται γυρω στη μια ιντσα σε οθονη και του λειπει το TF3d το οποιο αποδυκνειεται ιδιαιτερα ενεργοβορο.... Εκει νιομιζω ειναι το παιχνιδι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 και εμενα με 6.5 onko δεν εβγαζε τη μερα τωρα με την official 2+ χαλαρα Θυμάσαι που στο είχα πεί με ΠΜ στο XDA μόλις την δοκίμαζα? Τελικά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που της φταίει για τόσο μεγάλη κατανάλωση. Του miri που είναι 6.5 κι αυτή δεν είναι τόσο χάλια λίγο που την δοκίμασα. Του dutty οπως έχω ξαναπεί είναι σχεδόν στα ίδια η λίγο κάτω από την official. Στην αναμονή χάνει 1-2% το 8αωρο. Για τους καινούργιους θέλω να πω ότι η συσκευή έχει υπερβολική κατανάλωση σε 3 πράγματα: Ιντερνετ, πλοήγηση και φόρτωση εφαρμογών. Με χρηση συμβατικού κινητού βγάζει άνετα 2 24ωρα, εφόσον είναι σωστά στημενη και δεν τρεχουν προγράμματα στο παρασκηνιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Επίσης 1350mAh vs 1500mAh Εννοώ ότι στο σκίσιμο όλη την ημέρα και με πήγαινε και 2η μέρα! Μεγαλύτερη αυτονομία στην πράξη! Αλλά όπως και νάχει δεν μπορώ να το συγκρίνω με το HD! Το μόνο που μου λείπει είναι η κορυφαία κάμερά του! Καλύτερη και από μερικά Camera Phones! http://img254.imageshack.us/img254/3163/dsc0007bcr.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 γεια σας και παλι! θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δεχομαι mms; εχω κανει τις ρυθμισεις με την cosmote, αλλα τπτ.. παλαιοτερα νομιζα οτι φταιει το NoData αλλα κ χωρις αυτο, παλι το ιδιο συμβαινει...:( γιατι;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Εχεις περάσει τις ρυθμίσεις της cosmote? Οταν είμαι ελλάδα χρησιοποιώ καρτα χωρις συνδεση και δεν δουλευει τίποτα. Ούτε ιντερνετ. Μόνο με manual πέρασμα των ρυθμίσεων. Δεν ξέρω να στις πω γιατί δεν τις χρησιμοποιώ. Ισως κάποιος άλλος. Πάντως είμαστε η μοναδική χώρα που υπάρχουν τόσες δυσκολίες στις ρθμίσεις. Στην Αίγυπτο με οποιαδήποτε συσκευή γίνεται αυτόματα μ' ενα sms για τα συμβατικά τηλέφωνα. Με τα ΗTC με το που βάζω την κάρτα είμαι έτοιμος για χρήση. γεια σας και παλι! θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δεχομαι mms; εχω κανει τις ρυθμισεις με την cosmote, αλλα τπτ.. παλαιοτερα νομιζα οτι φταιει το NoData αλλα κ χωρις αυτο, παλι το ιδιο συμβαινει...:( γιατι;;;:confused: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Εχεις περάσει τις ρυθμίσεις της cosmote? Οταν είμαι ελλάδα χρησιοποιώ καρτα χωρις συνδεση και δεν δουλευει τίποτα. Ούτε ιντερνετ. Μόνο με manual πέρασμα των ρυθμίσεων. Δεν ξέρω να στις πω γιατί δεν τις χρησιμοποιώ. Ισως κάποιος άλλος. Πάντως είμαστε η μοναδική χώρα που υπάρχουν τόσες δυσκολίες στις ρθμίσεις. Στην Αίγυπτο με οποιαδήποτε συσκευή γίνεται αυτόματα μ' ενα sms για τα συμβατικά τηλέφωνα. Με τα ΗTC με το που βάζω την κάρτα είμαι έτοιμος για χρήση. άρα να την κάνω άμεσα για Αίγυπτο;;;:lol::p ευχαριστώ πάντως που ενδιαφέρθηκες.. ελπίζω ότι κάποιος θα δώσει την λύση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 γεια σας και παλι! θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δεχομαι mms; εχω κανει τις ρυθμισεις με την cosmote, αλλα τπτ.. παλαιοτερα νομιζα οτι φταιει το NoData αλλα κ χωρις αυτο, παλι το ιδιο συμβαινει...:( γιατι;;;:confused: Λοιπον και εγω δεν λαμβανω mms αλλα δεν με απασχολει γιατι δεν μου χρειαζονται. Το προβλημα για εμενα τουλαχιστον ειναι το εξης: Οταν ειχα ενεργοποιησει τα mms σε παλιοτερη συσκευη αυτη ηταν imode. Για να μπορω να λαμβανω πρεπει να κανεις ενα τηλ στην cosmote και να κανουν καποια αλλαγη στα δικα τους συστηματα.Δεν ξερω αν εισαι στην ιδια κατασταση με εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 άρα να την κάνω άμεσα για Αίγυπτο;;;:lol::p ευχαριστώ πάντως που ενδιαφέρθηκες.. ελπίζω ότι κάποιος θα δώσει την λύση.. Είσαι σίγουρη ότι σου στέλνουν σωστά τα mms και απλά εσύ δεν τα παίρνεις; Οι ρυθμίσεις της cosmote στο connection setup της συσκευής πάντως δοκιμασμένα δουλεύουν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μετά την νέα επισημη ρομ μου συμβαίνει να διακόπτεται η κλήση ξαφνικά, στα καλά καθούμενα. Εχθές μάλιστα μου έσπασε τα νεύρα, γιατί σε περιοχή με σήμα καμπάνα (λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού), σε μία κλήση διάρκειας 15' μου κόπηκε 4 φορές. Το έχω γυρισμένο σε auto και όχι GSM. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είμαι ο μοναδικός? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν έχει παρατηρηθεί κάτι σχετικό. Εάν δεν χρησιμοποιείς το 3G καλό είναι το auto να το αλλάξεις σε GSM. Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 γεια σας και παλι! θα μπορουσε να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να δεχομαι mms; εχω κανει τις ρυθμισεις με την cosmote, αλλα τπτ.. παλαιοτερα νομιζα οτι φταιει το NoData αλλα κ χωρις αυτο, παλι το ιδιο συμβαινει...:( γιατι;;;:confused: Καλημερα Για ριξε μια ματια εδω Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Μετά την νέα επισημη ρομ μου συμβαίνει να διακόπτεται η κλήση ξαφνικά, στα καλά καθούμενα. Εχθές μάλιστα μου έσπασε τα νεύρα, γιατί σε περιοχή με σήμα καμπάνα (λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού), σε μία κλήση διάρκειας 15' μου κόπηκε 4 φορές. Το έχω γυρισμένο σε auto και όχι GSM. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή είμαι ο μοναδικός? Λογικά, θα φταίει το σήμα του 3G στο σημείο που πέρασες. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 παιδια κλμρ.θελω να ρωτησω κατι.οταν εχω το οπερα κ κανω πλογηση στο νετ γιατι οταν γυριζω το κινητο σε λαντσκειπ δε γυριζει κ η οθονη?ενω αυτο γινεται στις φωτογραφιες.επισης ενω εχω μεσω hd tweak ρυθμισει το κινητο ωστε η οθονη να μην σβηνει κατα την κληση,παρολα αυτα η οθονη κλεινει?οποιος γνωριζει κατι... μην κοιτατε το αβαταρ μου κ με περιφρονειτε...hd εχω κ γω.μπορει καποιοσ να με βοηθησει? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts