Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αξιζει να δωσω το xperia gia to hd?ειχα πριν ντιαμοντ και εχω συνηθισει το touchflow3d και δεν μπορω να δεχτω τπτ αλλο....

Πούλα το;) να βρεις την υγειά σου.

Το HD δεν είναι καθόλου μεγάλο αν το συγκρίνεις με τα περισσότερα πραγματικά κινητά αυτής της κατηγορίας.

Σε λίγες μερες κλεινω 6 μήνες μαζί του και δεν το έχω βαρεθεί καθόλου.

Εχει πολύ δρόμο ακόμα. Προσωπικά θα το αλλάξω μόνο όταν η HTC βγάλει κάτι αντίστοιχο με μεγαλύτερο και καλύτερο επεξεργαστή.

Το μόνο που θα ήθελα είναι μια πιο γερή κατασκευή με μεταλλο γυρω απο την οθόνη ωστε να μην αναγκάζομαι να το έχω κλεισμένο στην σιλικονη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

είναι όλα σχετικά...

Πριν προβείς σε κάποια επόμενη αγορά επεξεργάσου την συσκευή πρώτα.

Ας επιχειρήσουμε...

αξιζει να δωσω το xperia gia to hd?ειχα πριν ντιαμοντ και εχω συνηθισει το touchflow3d και δεν μπορω να δεχτω τπτ αλλο.δοκιμασα και περασα το touchflow κ στο xperia αλλα δεν ειναι το ιδιο.καποιες λειτουργιες δεν παιζουν...βεβαια ειναι λιγο μεγαλο αλλο δεν με πολυπειραζει αυτο αφου πριν απο λιγο καιρο ειχα και το iphone 3g.για μενα παντως τα htc ειναι μονοδρομος.ειναι μακραν τα καλυτερα.επαιρνα παντα htc.τι με επιασε και πηρα se?και ειχα ορκιστει μετα το φιασκο του p990i να μην αγορασω ποτε ξανα...με επιασε η μαμακισμενη καταναλωτικη μου μανια.δεν το θελω σας λεω με τιποτα.ουτε να το βλεπω.το χω σ ενα συρταρι και περιμενω να το πουλησω.τετοιο ξενερωμα αδελφια δεν εχω φαει...πρωτα το iphone και τωρα το xperia...

Εγω μια ωριτσα που το κρατησα στα χερια μου το xperia το μονο που μου αρεσε ηταν η κατασκευη του, καθως κατα τα αλλα το βρηκα δυσχρηστο.

Αυτη τη στιγμη το HD στη κατηγορια του ειναι α ξ ε π ε ρ α σ τ ο! ειδικα με το καινουριο μανιλα δεν παιζεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω μια ωριτσα που το κρατησα στα χερια μου το xperia το μονο που μου αρεσε ηταν η κατασκευη του, καθως κατα τα αλλα το βρηκα δυσχρηστο.

Αυτη τη στιγμη το HD στη κατηγορια του ειναι α ξ ε π ε ρ α σ τ ο! ειδικα με το καινουριο μανιλα δεν παιζεται!

Ετυχε και εμενα να πεσει στα χερια μου αλλα μου περασε αδιαφορο. Ωραια ποιοτητα κατασκευης(αν και φοβαμαι οτι ισως αρχισει να τριζει με το καιρο) αλλα μετα απο την οθονη που εχει το δικο μας ολα τα αλλα μου φαινονται ασημαντα.

παιδια εχω ενα προβλημα με εν λογω τηλ.

με καρτα wind μου κλεινει συχνα και πεφτει και η γραμμη οταν μιλαω και χανει και παρα πολλες φορες το σημα και ερχονται μετα ειδοποιησεις με μυνημα για τις κλεισεις σε σημειο να μην ειναι λητουργικο το τηλ.

εαν βαλω καρτα COSMOTE δεν εχω τετοιο προβλημα δυο μερες τωρα που κανω την δοκιμη.

οταν το τηλ. ξεκιναει δειχνει μια εικονα cosmote.

λετε να ειναι το τηλ. απο cosmote και να εχει ασυμβατοτητα με αλλο δυκτιο?

παντως το τηλ το πηρα απο καταστημα wind.

***οπου δεν μου δειχνει σημα με wind σε αλλη συσκευη το δειχνει φουλ!

το πηγα στο service και που λενε ολα καλα

τι να κανω?

• Administrators

Είσαι σίγουρος ότι εκεί που είσαι έχεις κανονική κάλυψη από τη Wind; Εμένα δεν μου φαίνεται σαν πρόβλημα της συσκευής.

Επίσης η συσκευή υποστηρίζει όλους τους providers και ας βλέπεις στο welcome screen το λογότυπο της cosmote (το οποίο αφαιρείται αν θέλεις).

Modpic.gif

παιδια εχω ενα προβλημα με εν λογω τηλ.

με καρτα wind μου κλεινει συχνα και πεφτει και η γραμμη οταν μιλαω και χανει και παρα πολλες φορες το σημα και ερχονται μετα ειδοποιησεις με μυνημα για τις κλεισεις σε σημειο να μην ειναι λητουργικο το τηλ.

εαν βαλω καρτα COSMOTE δεν εχω τετοιο προβλημα δυο μερες τωρα που κανω την δοκιμη.

οταν το τηλ. ξεκιναει δειχνει μια εικονα cosmote.

λετε να ειναι το τηλ. απο cosmote και να εχει ασυμβατοτητα με αλλο δυκτιο?

παντως το τηλ το πηρα απο καταστημα wind.

***οπου δεν μου δειχνει σημα με wind σε αλλη συσκευη το δειχνει φουλ!

το πηγα στο service και που λενε ολα καλα

τι να κανω?

Εαν το τηλεφωνο το εχεις να συνδεεται με το 3G δικτυο της Γουιντ δεν βλεπω προκοπη!

Γνωμη μου ειναι ( ως παθων ) να απενεργοποιησεις το 3G και να το βαλεις να δουλευει μεσω GSM, θα δεις μεγαλη εως τεραστια διαφορα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το radio είναι ανεξάρτητο από τη rom, μπορείς να περάσεις ξεχωριστό radio χωρίς να επηρεαστεί η rom, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το spl που φοράει η συσκευή σου γιατί εάν έχεις περάσει την τελευταία official έχει αλλάξει και πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το ανάλογο uspl.

μπα οχι δεν εχω την τελευταία επίσημη. με του Miri παιζω λίγες μέρες τωρα. Δεν βλέπω προκοπή πάντως, ενω ξεκινάει ο bootloader και έχω βάλει στην κάρτα το BLACIMG.nbh βγάζει στιγμαία την ασπρη οθόνη πουλέει loading image αλλά μετά γυρνάει στην πολυχρωμη του bootloader χωρίς να ανταποκρίνεται σε κανένα συνδυασμό πλήκτρων..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

• Administrators

Το βάζεις χύμα στην κάρτα μνήμης; Τρέχεις το USPL σωστά;

Ακολουθείς την ακριβή διαδικασία που περιγράφεται εδώ;

Modpic.gif

Και πολυ αργησες:lol:

και εγω ετσι λεω Χαρη....:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Το βάζεις χύμα στην κάρτα μνήμης; Τρέχεις το USPL σωστά;

Ακολουθείς την ακριβή διαδικασία που περιγράφεται εδώ;

χύμα το βάζω.. οχι το uspl δεν το έτρεξα.. βασικά έκανα την διαδικασία που λέει εδω:

1.Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card.

2. Be sure to have at least 30% of charge.

3. Turn off your device by using the Power Button

4. Go to bootloader mode. Push and hold Vol Down + press Power button.

5. As soon as presented the message, push Power button to start flashing or Volume Down button to cancel.

6. The whole procedure will take about 3 minutes. After you finish and see the relative message, soft reset your device, you are ready.

θα δοκιμάσω αυτη που λέει ο πάνος.. θενκσ

εδιτ: μου λέει "no image file".. :S

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

σας ευχαριστω πολυ ολους.παω για το hd

Όταν ρωτάς στο Thread του HD ποιά συσκευή είναι καλύτερη, είναι λογικό να πάρεις τις απαντήσεις που πήρες.

Κάτι αντίστοιχο θα έλεγα κι εγώ, και το οποίο έκανα, έχοντας 2 συσκευές Xperia, ενώ πριν λίγο καιρό πήρα για 2η φορά το HD.

Το Χ1 είναι εξαιρετική συσκευή (ειδικά το ασημί), όπως και το HD.

Το θέμα είναι, τι προτιμάς: μεγαλύτερη οθόνη, ή hardware πληκτρολόγιο. Αυτές είναι οι βασικές διαφορές. Οι λιγότερο σημαντικές είναι: το μέγεθος, και στο Χ1 καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη αυτονομία και λιγότερη κατανάλωση ram στη χρήση.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

δεν καταλαβαίνει.. μου βγάζει no image file. Χρησιμοποίησα και το 2.1 αλλά και το 2.5 uspl αλλά τπτ. Επίσης έγραψα το ονομα του αρχείου με μικρά γράμματα.. υπάρχει κανινικά μέσα στην κάρτα μνημης χύμα.. :S

δεν καταλαβαίνει.. μου βγάζει no image file. Χρησιμοποίησα και το 2.1 αλλά και το 2.5 uspl αλλά τπτ. Επίσης έγραψα το ονομα του αρχείου με μικρά γράμματα.. υπάρχει κανινικά μέσα στην κάρτα μνημης χύμα.. :S

εχεις φορμαρει την καρτα σου σε fat32 απο το pc σου ?:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Το uspl το τρέχεις σωστά, βλέπεις στον bootloader να έχει αλλάξει (να έχει γίνει 1.14.USPL)? Για να το τσεκάρεις μη βάζεις καθόλου την κάρτα μέσα στη συσκευή, ακολούθησε τις οδηγίες του Πάνου και δες αν αλλάζει αυτό που σου είπα (επανέρχεσαι σε κανονική λειτουργία μόλις το τσεκάρεις με soft reset).

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

εχεις φορμαρει την καρτα σου σε fat32 απο το pc σου ?:O

Zaharaki γιατι εβγαλες το Rossi απο την υπογραφη? Δε πιστευω να αλλαξοπιστησες και εκει? Δε συγχωρειτε αυτο με τιποτα!!! :wacko:

ΥΓ. (Σορρυ για το off topic!! )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Zaharaki γιατι εβγαλες το Rossi απο την υπογραφη? Δε πιστευω να αλλαξοπιστησες και εκει? Δε συγχωρειτε αυτο με τιποτα!!! :wacko:

ΥΓ. (Σορρυ για το off topic!! )

αυτο δεν προκειται να γινει ποτε!!!!!!!

ενας ειναι ο Γιατρος και δεν μπορει κανενας να τον αντικαταστησει στις καρδιες μας!!

απλα ειπα να βαλω και λιγο το μηχανακι μου :D

ps

επανερχομαι.......λιαν συντομως.......στο thread :happy:♠

μετά το τραγικό λάθος του να φύγει....

αυτο δεν προκειται να γινει ποτε!!!!!!!

ενας ειναι ο Γιατρος και δεν μπορει κανενας να τον αντικαταστησει στις καρδιες μας!!

απλα ειπα να βαλω και λιγο το μηχανακι μου :D

ps

επανερχομαι.......λιαν συντομως.......στο thread :happy:♠

Μας ελειψες..... λιγο :D:p

Παιδια εχω το εξης θεματακι....

Αντι για Wind GR μου βγαζει TIM GR σαν operator logo!

Εχω την onkolog 8 / 4 / 2009 lite με το τελευταιο ραδιο και καινουρια καρτα σιμ 2ιν1, επισης οι ρυθμισεις μου για GPRS Και MMS εγιναν μεσω του connection setup που εγκατεστησα μετα το φλασαρισμα της ρομ αλλα δε ξερω ποια εκδοση ειναι αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

μετά το τραγικό λάθος του να φύγει....

τραγικο οχι,τραγελαφικο ...ισως :lol::p

ps

ωραιο αβαταρ Θοδωρη ...

δεν μ'αρέσει το avatar του D2. μ'αρέσει όμως το D2 :D