Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 εφερες την ανοιξη με android :D Na dw esy ti tha kaneis! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 καλα δεν ειπα οτι ειμαι βεβαιος. ειπα αυτο που θυμομουν απο τις φωτος και συγκριτικα βιντεο. τεσπα η διαφορα με το iphone σε μεγεθος ειναι οντως ελαχιστη κατι που καταδεικνυει το μεγεθος του τηλεφωνου που οι περισσοτεροι δεν εχουμε δει live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Υ.Γ. Βλέπω Γιάννη άλλαξες avatar. Και έλεγα και εγώ θα μείνει πάντα με το HTC αυτός ???? :p:p Τώρα μέχρι να συνηθήσω το avatar σου θα φαω τα χρόνια μου!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Και έλεγα και εγώ θα μείνει πάντα με το HTC αυτός ???? :p:p Μα... και αυτό HTC είναι! :p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εννοώ το HTC που είχες. Δεν θυμόμουν ακριβώς το όνομα του και έβαλα HTC :p Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Δεν θυμόμουν ακριβώς το όνομα του και έβαλα HTC :p HTC Sedna (ή Ρ6500). Αυτή η συσκευή δεν είναι καθόλου για τα δικά σου δεδομένα αλλά και πολλών είναι αλήθεια! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gougou Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 eimai anamesa se afto kai to omnia ti kanoume twra??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 eimai anamesa se afto kai to omnia ti kanoume twra??? Την τρίτη λύση SE Xperia... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Την τρίτη λύση SE Xperia... Trefw tis amfibolies mou giafto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 eimai anamesa se afto kai to omnia ti kanoume twra??? Des poia syskevi tairiazei perissotero me ta dika sou dedomena kai gousta analoga twn xaraktiristikwn tous kai apofasise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Διαθεσιμο απο 11 Νοεμβριου στο expansys...:ninja: Λες να το χτυπησω?:confused: Αρχιζω να "ψηνομαι"..:rolleyes: Φτου ****το..."μυρισε"...:D Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 το ατιμο την ημερα των γενεθλιων μου παει να βγει κι αυτο !! :D το περνεις μετα η δεν το περνεις ? μπορει να μου το παρει η γυναικα μου αν της το πω:X αλλα δεν νομιζω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Διαθεσιμο απο 11 Νοεμβριου στο expansys...:ninja: Λες να το χτυπησω?:confused: Αρχιζω να "ψηνομαι"..:rolleyes: Φτου ****το..."μυρισε"...:D Το εχω ηδη κανει προ-παραγγελεια εδω και 3 εβδομαδες!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 το ατιμο την ημερα των γενεθλιων μου παει να βγει κι αυτο !! :D το περνεις μετα η δεν το περνεις ? μπορει να μου το παρει η γυναικα μου αν της το πω:X αλλα δεν νομιζω .... Ίσως να μην σε συμφέρει, σκέψου τι μπορεί να σου ζητήσει στα δικά της:lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ίσως να μην σε συμφέρει, σκέψου τι μπορεί να σου ζητήσει στα δικά της:lol::lol::lol: εχεις δικιο ερχονται και τα χριστουγγενα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το εχω ηδη κανει προ-παραγγελεια εδω και 3 εβδομαδες!:D:D Pare kai ena kalo car mount omws gia na mi to xaneis stis strofes! :p (Me geia kai tin kainourgia bolida sou (135i)!!! :D ) (Gia na mi nomizeis oti den parakolouthoume alla forum! ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Pare kai ena kalo car mount omws gia na mi to xaneis stis strofes! :p (Me geia kai tin kainourgia bolida sou (135i)!!! :D ) (Gia na mi nomizeis oti den parakolouthoume alla forum! ;) ) :lol::lol:... εσυ ξέρεις πολλα! Πρέπει να βρω ενα μερος οπωσδήποτε να το βαζω, αυτό ειναι η αλήθεια... ειναι λιγο πιο μεγάλο απο το Diamond (που μπαινει ...οπου θες!:X). (ΥΓ. σε ευχαριστω πολυ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αυτο το θηριο με εχει γοητευσει προς το παρον , θελω να το δω απο κοντα για να αλλαξω το ιphone μου , αλλα απο τα videos που βλεπω με τρεχουν τα σαλια ....... Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 HTC Touch HD to be made available on November 6th The Taiwan-based smartphone maker will initially sell its all-touchscreen wonder in select markets — Europe and probably some parts of Asia. http://www.unwiredview.com/2008/10/15/htc-touch-hd-to-be-made-available-on-november-6th/ http://www.intomobile.com/2008/10/16/htc-touch-hd-to-start-selling-on-november-6th.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μια ερωτηση... Τελικα ειναι σιγουρο οτι θα εχει Sirf Star III? Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γιατί πότε ήταν ???? :blink::blink::wacko: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Μια ερωτηση... Τελικα ειναι σιγουρο οτι θα εχει Sirf Star III? Όχι δεν θα έχει. Χρησιμοποιεί το ίδιο που έχουν Diamond & Pro: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=1469&view=1 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Τελικα ειναι σιγουρο οτι θα εχει Sirf Star III? Ontws... pote den eipwthike kati tetoio. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Sorry guys.. Με εφαγε η παραπληροφορηση...:whistle: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Με εφαγε η παραπληροφορηση...:whistle: Εγώ θα έλεγα... η βαθιά επιθυμία! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts