Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έπεσε σήμερα στα χέρια μου ένα diamond με το μαμίσιο screen protector και συνειδητοποίησα πάλι το πόσο χάλια είναι αυτό της Brando για το HD. Έχετε κάποιο άλλο κατά νου; Από Ελλάδα ή εξωτερικο; της netimes τι λένε (συγκεκριμένα για HD);

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έπεσε σήμερα στα χέρια μου ένα diamond με το μαμίσιο screen protector και συνειδητοποίησα πάλι το πόσο χάλια είναι αυτό της Brando για το HD. Έχετε κάποιο άλλο κατά νου; Από Ελλάδα ή εξωτερικο; της netimes τι λένε (συγκεκριμένα για HD);

Της netimes είναι καλύτερο σε αντοχή από αυτό που παρέλαβα εγώ από την Brando.

Εχει αριστη ευκρίνια αλλα λαδώνει ευκολα και θέλει συχνα να το περνας από την μπλουζα σου:lol:

Εγώ το καθαρίζω όποτε θυμάμαι με το πανάκι που εχω για τα γυαλιά μου.

Αλλά γενικά ολες τις συσκευες τις περνάω μια δυο φορές την εβδομάδα μ' ενα καθαριστικό υγρό που εχω πάρει από το expansys.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι έγινε ρε παιδιά? είδα ότι είχαμε δυο διαροές προς xperia μεριά.......:D

Δεν πειράζει κι αυτό HTC είναι. Εχει και καλύτερη φωτογραφική αλλά .......μέχρι εκεί.

Ζαχαράκη δεν ξέρω αλλά είχα ακούσει οτι είναι πιο αργό από το HD, πάντα για μαμισια εκδοση μιλάμε και στα δυο αγγλικό με αγγλικό.

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τους μηχανικούς θορύβους που έχει λογο δυο μερών, η ποιότητα κατασκευής του είναι καλύτερη από το HD. Αλλα και τα Kaizer έχουν. Τουλάχιστον οσα δοκίμασα στα καταστήματα πριν πάρω το diamond, είχαν θορυβο.

Η HTC έχει κολλήσει με το μαύρο gloss χρώμα, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ατσαλινο μπρονζε σε μαυρη απόχρωση και να έχει τον πιο γερό σκελετό. Δευτερο λάθος οτι το πλαστικό είναι μαζί με την οθόνη και δεν συγχωρεί πτώσεις. Αν πέσει θελεις 270 ευρώ.

Μεγάλη μαμακια.

Ωρες ωρες λέω ρε ούστη μου, ολόκληρες εταιρείες δεν έχουν κανένα να σκέφτεται ορισμένα απλά πραγματάκια που δεν κοστίζουν.

Νομίζουν οτι θα κονομίσουν πουλόντας οθόνες?

Σιγά μην δώσω 300αρι αμα μου πέσει. Θα το παντρευτώ και θα το κρατήσω για δευτερη συσκευή

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σιγά μην δώσω 300αρι αμα μου πέσει. Θα το παντρευτώ και θα το κρατήσω για δευτερη συσκευή

agorazeis apo to ebay me kanena 50euro tin alazeis monos k katharises.. :p

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Τι έγινε ρε παιδιά? είδα ότι είχαμε δυο διαροές προς xperia μεριά.......:D

Δεν πειράζει κι αυτό HTC είναι. Εχει και καλύτερη φωτογραφική αλλά .......μέχρι εκεί.

Ζαχαράκη δεν ξέρω αλλά είχα ακούσει οτι είναι πιο αργό από το HD, πάντα για μαμισια εκδοση μιλάμε και στα δυο αγγλικό με αγγλικό.

Ο Ζαχαράκης από παλιά πάντα ήταν multimedia τύπος οπότε το X1 του πάει περισσότερο.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

παιδιά αύριο το παραλαμ΄βανω κ εγώ το κινητάκι όπως μου είπαν...μακάρι δηλαδή να είναι αύριο,καμιά πρόταση για καμιά ωραία θηκούλα κ καμιάς καλής ποιότητας screen protector??????να τα παραγγείλω απο σήμερα!!!

Τι έγινε ρε παιδιά? είδα ότι είχαμε δυο διαροές προς xperia μεριά.......

Πάντως αν εξαιρέσει κανείς τους μηχανικούς θορύβους που έχει λογο δυο μερών, η ποιότητα κατασκευής του είναι καλύτερη από το HD. Αλλα και τα Kaizer έχουν. Τουλάχιστον οσα δοκίμασα στα καταστήματα πριν πάρω το diamond, είχαν θορυβο.

Η HTC έχει κολλήσει με το μαύρο gloss χρώμα, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ατσαλινο μπρονζε σε μαυρη απόχρωση και να έχει τον πιο γερό σκελετό. Δευτερο λάθος οτι το πλαστικό είναι μαζί με την οθόνη και δεν συγχωρεί πτώσεις. Αν πέσει θελεις 270 ευρώ.

Μεγάλη μαμακια.

Ωρες ωρες λέω ρε ούστη μου, ολόκληρες εταιρείες δεν έχουν κανένα να σκέφτεται ορισμένα απλά πραγματάκια που δεν κοστίζουν.

Νομίζουν οτι θα κονομίσουν πουλόντας οθόνες?

δεν ξερω ακομη Κωστη τι θα κανω τελικα...το ψαχνω το xperia και βλεποντας και κανοντας...παντως δεν θελει και πολυ η αγγελια μου να αλλαξει τιτλο:rolleyes: και να πουλαω το xperia αντι του HD:lol:

Ο Ζαχαράκης από παλιά πάντα ήταν multimedia τύπος οπότε το X1 του πάει περισσότερο.

Οδυσσεα τα ιδια χαλια ειναι στο multimedia κοματι με τα υπολοιπα htc....

το μονο που με ξενιζει αυτη την στιγμη στο xperia σε σχεση με το hd,ειναι η μικρη οθονη :O καλομαθα με την τεραστια οθοναρα του hd...(και αυτο με κανει να κραταω μια πισινη ακομη....)

παντως με μια νεα επισημη uk ρομ που το τρεχω εχει πολυ καλυτερη διαχειριση ραμ απο το hd αλλα και απο οσα wm εχω δοκιμασει....

σε ταχυτητα αποκρισης μενου, παντως ειναι πολυ καλυτερο απο το hd..

αλλα μια οθονιτσα....και κατι γραμματακια....αστα :p

και ειμαστε και μεγαλοι ανθρωποι πια...:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Οδυσσεα τα ιδια χαλια ειναι στο multimedia κοματι με τα υπολοιπα htc....

Δημήτρη δεν έχει καλύτερο φακό?

Επίσης δεν γράφει video σε υψηλότερη ανάλυση?

Δεν ξέρω, ρωτάω γιατί αυτή την εντύπωση έχω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δημήτρη δεν έχει καλύτερο φακό?

Επίσης δεν γράφει video σε υψηλότερη ανάλυση?

Δεν ξέρω, ρωτάω γιατί αυτή την εντύπωση έχω.

η καμερα του Οδυσσεα ειναι παραδειγμα ;)

ακομη και απο του ομνια πρεπει να ειναι καλυτερη...στο φλας δεν τα παει καλα....

για βιντεο δεν ξερω ακομη ...

ασε με καμια μερα ακομη να το ζορισω να δω τι μπορει να κανει...

παντως η ποιοτητα κατασκευης του ειναι παρα πολυ καλη σε σχεση με τα htc...μονο το καιζερ ξεχωριζω σε ποιοτητα που για μενα (για αυτο και δεν το δινω αυτο το τηλ) ειναι παρα πολυ καλη :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εβαλα σημερα το WkTASK και πανω πανω μου φαινεται λιγο περιεργο....δειτε πανω απο την πρασινη γραμμη που εχω σημειωσει. Οταν το κλεινω φαινεται κανονικα χωρις αυτο το "περιεργο" κομματι.

Δειτε εικονα 1.

Και καμια φορα σαν να μου βγαζει το κουμπι Χ πανω απο το παλιο του μαμα-taskmanager.

Δειτε εικονα 2.

Μηπως εχω κανει κατι λαθος;

http://img183.imageshack.us/img183/4238/screen003oi0.pnghttp://img523.imageshack.us/img523/375/screen004le6.png

Και κατι τελευταιο. Δυο φορες το ειχα συνδεσει με activesync με τον υπολογιστη και οταν εβγαλα το καλωδιο κολισε και ηθελε reset απο το κουμπι στο καπακι. Μηπως να παταω κατι πριν το βγαλω το καλωδιο;

επειδη και εχω ειχα παλια το hd και τωρα πλεον το xperia θελω να πω και εγω οτι ειναι ποιο γρηγορο απο το hd στα μενου του κλπ και κανει παρα πολυ καλη διαχειριση μνημης

Απο θεμα κατασκευης ειναι τελειο (εμενα δεν κανει κοθολου θορυβο ακομα ...) και βασικα με το μεταλλο που εχει του προσδιδει μια αξιοπροσεχτη πολυτελεια, βεβαια ειναι και πρα πολυ βαρυ το ατιμο , μιλαμε σκετο μεταλλο

Τωρα το θεμα με την οθονιτσα ετσι ειναι ειναι μικρη σε σχεση με το hd αλλα ακριβως για αυτο δεν ξερω αλλα ολα στο today μου φαινονται υπεροχα !!!!! εικονιδια, wallpaper και γενικα ολα τα γραφικα φαινονται καταπληκτικα , τωρα ναι τα γραμματα φαινονται γραμματακια αλλα τα συνηθιζεις ανετα

Μετα εχει τα πανελς τα οποια βολευουν αφανταστα , ειναι σαν να εχεις 5 προγραμματα - today ανοιχτα , εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως τουμπανισμενο με προγραμματα (ανοιγμα κλεισε κλπ ) + πανελς η διαθεσιμη ραμ δεν πεφτει με τιποτε κατω απο 122 ΜΒ , ασε που μαλλον ειναι δικη μου αισθηση αλλα το ψαχνω οσο το χρησιμοποω τοσο ποιο σφαιρα παει

Καλα για την καμερα δεν απλα δεν το συζητω ειναι η καλυτερη για ppc (sony ειναι αυτη)

Παντως θεωρω και τα δυο ppc htc hc & Xperia X1 κορυφη προς το παρον

Α περασα για λιγο διαστημα και με ενα ομνια αλλα καλυτερα να μη γραψω τιποτε ....... με οθονη wqvga απλα ειναι περασμενης γενιας ...

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

επανεφερες το spl το original ΠΡΙΝ περασεις τα ελληνικα?

αν οχι δεν προκειται να εγκατασταθουν τα ελληνικα σου ποτε...;)

κατι δεν εχεις κανει καλα εσυ 100%:)

ειναι δοκιμασμενο και λειτουργουν ολα κανονικα :!:

Χρησιμοποίησα uspl για να περάσω την bp 1.4, αρά υποθέτω ότι το spl δεν άλλαξε από όσα εχω διαβάσει, χτές πέρασα την official που ανέβασες με τη διαδικασία uspl και για αυτό προφανώς όπως μου απάντησες δεν πέρασαν τα ελληνικά!

Σήμερα ενώ ο bootloader είναι ο επίσημος ο 1.14.000 η rom δεν εγκαθίσταται είτε από την κάρτα είτε από το pc. Κάνω επαναφορά του stock spl και πάλι δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

Πες μου σε παρακαλώ που κάνω λάθος ή τι δεν καταλαβαίνω σωστά?

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Παρατηρησα αλλο ενα πραγμα που δεν ξερω αν εχει αναφερθει στο παρελθον.Οταν φορτιζεται το κινητο καθε ενα λεπτο αναβει η οθονη του για 1 δευτερολεπτο και μετα σβηνει (οταν εχω πατησει μια φορα το power button για να παει standby η οθονη γινεται!!)Οταν ειναι εκτος φορτισης δεν γινεται αυτο...
Μάριος...

• Administrators
Οταν φορτιζεται το κινητο καθε ενα λεπτο αναβει η οθονη του για 1 δευτερολεπτο και μετα σβηνει (οταν εχω πατησει μια φορα το power button για να παει standby η οθονη γινεται!!)

Δεν είναι φυσιολογικό φαινόμενο. Σου το έκανε πάντα; Μήπως ήρθε η ώρα για hard reset;

Modpic.gif

οθονη wqvga απλα ειναι περασμενης γενιας ...

είναι αλλά αν είχα να επιλέξω μεταξύ ίδιων συσκευών που το ένα είχε wvga και το άλλο wqvga Θα διάλεγα το wqvga γιατί η μπαταρία κρατάει αρκετά περισσότερο και οι επεξεργαστές ανταποκρίνονται καλύτερα σε μικρότερες αναλύσεις.

είναι θέμα προτεραιοτήτων βέβαια αλλά κάτι πρέπει να κάνουν οι εταιρίες ....

Τα ppc υποτίθεται πως πρέπει να είναι PDA Personal Digital Assistants. Μόνο αυτό τελικά δεν κάνουν οι νέες συσκευές

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Χρησιμοποίησα uspl για να περάσω την bp 1.4, αρά υποθέτω ότι το spl δεν άλλαξε από όσα εχω διαβάσει, χτές πέρασα την official που ανέβασες με τη διαδικασία uspl και για αυτό προφανώς όπως μου απάντησες δεν πέρασαν τα ελληνικά!

Σήμερα ενώ ο bootloader είναι ο επίσημος ο 1.14.000 η rom δεν εγκαθίσταται είτε από την κάρτα είτε από το pc. Κάνω επαναφορά του stock spl και πάλι δεν μπορεί να εγκατασταθεί.

Πες μου σε παρακαλώ που κάνω λάθος ή τι δεν καταλαβαίνω σωστά?

Εάν δεν έχεις κάνει hard spl και έχεις χρησιμοποιήσει τη μέθοδο του USPL δεν υπάρχει λόγος να κάνεις απόπειρα επαναφοράς του stock spl μιας και ήδη αυτό έχεις. Γιατί πέρασες την official με το USPL αφού είναι official; :confused:

Κάνε ένα hard reset όπως είσαι και προσπάθησε να ξαναφλασάρεις τη ROM που ανέβασε ο Δημήτρης μαζί με το stock Radio (σε περίπτωση που το έχεις αλλάξει) χωρίς USPL. Και μετά τα ελληνικά.

Modpic.gif

• Administrators
είναι αλλά αν είχα να επιλέξω μεταξύ ίδιων συσκευών που το ένα είχε wvga και το άλλο wqvga Θα διάλεγα το wqvga γιατί η μπαταρία κρατάει αρκετά περισσότερο και οι επεξεργαστές ανταποκρίνονται καλύτερα σε μικρότερες αναλύσεις.

Δεν θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο είναι τόσο εμφανές πια. Δεν έχω παρατηρήσει την τόσο καταλυτική διαφορά στην κατανάλωση ούτως ώστε να με κάνει να συμβιβαστώ με μια WQVGA αντί της WVGA. Περισσότερο αισθητές διαφορές στην κατανάλωση βλέπω ανάλογα με το ποια ROM φοράει μια συσκευή, Radio, κτλ.

Modpic.gif

Δεν θα έλεγα ότι κάτι τέτοιο είναι τόσο εμφανές πια. Δεν έχω παρατηρήσει την τόσο καταλυτική διαφορά στην κατανάλωση ούτως ώστε να με κάνει να συμβιβαστώ με μια WQVGA αντί της WVGA. Περισσότερο αισθητές διαφορές στην κατανάλωση βλέπω ανάλογα με το ποια ROM φοράει μια συσκευή, Radio, κτλ.

σκέψου πόση καταναλωση έχει η συσκευή σου αν αφήσεις την οθόνη ανοιχτή. Υπολόγισε επί 3 για τα επιπλέον πίξελ.

ΕΠίσης σκέψου πόσο αναμονή έχει μια συσκευή όταν δεν ανάβει η οθόνη. τεράστια...

Σκέψου το Hd Να είχε wqvga τι χρόνους θα είχε...

Η ρομ κτλ ελάχιστα επιρεάζουν σε σχέση με αυτό!

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Εβαλα σημερα το WkTASK και πανω πανω μου φαινεται λιγο περιεργο....δειτε πανω απο την πρασινη γραμμη που εχω σημειωσει. Οταν το κλεινω φαινεται κανονικα χωρις αυτο το "περιεργο" κομματι.

Δειτε εικονα 1.

Και καμια φορα σαν να μου βγαζει το κουμπι Χ πανω απο το παλιο του μαμα-taskmanager.

Δειτε εικονα 2.

Είναι μια μπάρα ένδειξης της μπαταρίας. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Και κατι τελευταιο. Δυο φορες το ειχα συνδεσει με activesync με τον υπολογιστη και οταν εβγαλα το καλωδιο κολισε και ηθελε reset απο το κουμπι στο καπακι. Μηπως να παταω κατι πριν το βγαλω το καλωδιο;

Όχι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Μήπως κάποιο πρόγραμμα σου κάνει αυτό το conflict;

Modpic.gif

hard spl USPL stock spl official με το USPL stock Radio επειδη εχω χασει την μπαλα :what: και ειμαι ακομα με την μανισια rom υπαρχει καμια rom που να διορθωνει το κολ:Xgps lag?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μια μπάρα ένδειξης της μπαταρίας. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

σ ευχαριστω πολυ!!! το εφτιαξα...

Είναι φυσιολογικό το ότι όταν πατώ διαχείριση αρχειων …κάνει reset συνεχεία?

Και κάτι ακόμα..ότι προγράμματα αποθηκεύετε για να βγουν στο startup..που ακριβός το αποθηκεύετε?