serafims Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Καλά εμείς να είμαστε καλά δεν τίθετε θέμα! :) Ούτε συζήτηση γι' αυτό! Απλά μ' αυτά τα μαραφέτια είναι να μην έχεις κόλημα. :) Αυτό το καιρό δεν έχω και πολύ ελευθερο χρόνο αλλά ποτέ δεν χανω την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Επειδή είμαι καινούργιος και εγώ στο χώρο τον pocket pc προσπαθώ να εγκαταστήσω το destinator στο sturt up και δεν μπορώ με τίποτα.. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί τι συμβαίνει μετ α ελληνικά? Αν κάποιο πρόγραμμα δηλαδή είναι αγγλική rom…σε ελληνική δε μπαίνει? Και τελικά ποια προγράμματα..είναι για ελληνική rom? Λογικά θα σας φαίνονται αυτά που ρωτώ πολύ άσχετα αλλά…. Ακόμα ψάχνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ακριβώς... Εμείς να είμαστε καλά! Κινητά είναι ! φτιάχνονται ή τα πετάς. τους ανθρώπους όχι! Το X1 πάντως μου φαίνετα λίγο χοντρό ειναι πιο λεπτο απο το καιζερ Θαναση :) αλλα πολυ πιο χοντρο :blink: απο το hd :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos30 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Τι έκανες από εκεί ??? Τίποτα. Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς τι θες να πεις. Ξέρεις ποια συσκευή έχεις πάρει?? Το HD λογικά εφόσων γράφεις εδώ. Αυτή είναι ROM του Diamond, άρα δεν μπαίνει στο HD. Και να μπορέσεις τέλος πάντως που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο 1 000 000 εκείνη την ΡΟΜ, πάλι δεν θα μπορείς γιατί μπαίνει μόνο σε ελληνικές συσκευές. Και αν δεν είναι δεν μπαίνει. Η μόνη λύση είναι η ROM του Panosha (τώρα την θυμήθηκα) http://www.htc.com.gr/touch_hd.html ειχα τη συσκευη στα αγγλικα. ουτε εναλαγη γλωσας μπορουσα ουτε τιποτα αλλο και δεν εννοω τις τοπικες ρυθμισεις... πηγα στην ανω διευθυνση που μου εδωσαν, εκανα εγγραφη, κατεβασα το εκτελασιμο αρχειο που ηταν για την συσκευη μου και μετα απο καμια 20αρια επανεκινησεις ολα τα μενου εγιναν ελληνικα... το HD πηρα μιας και αυτο ζητησα, αυτο γραφει το κουτι, κ δεν εχι και ντιπαντ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Για να μπορείς να βάλεις το αρχείο δηλαδή πρέπει να είναι (λογικά) ελληνική η συσκευή σου. Περίεργο και δεν μπορούσες να αλλάξεις από την αρχή την γλώσσα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ειναι πιο λεπτο απο το καιζερ Θαναση :) αλλα πολυ πιο χοντρο :blink: απο το hd :lol::lol: Το ξέρω γιατί το επεξεργάστηκα. Ωραίο ήταν αλλά .... υποκειμενικα κριτήρια με οδηγούν να κρατώ το omnia Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Το ξέρω γιατί το επεξεργάστηκα. Ωραίο ήταν αλλά .... υποκειμενικα κριτήρια με οδηγούν να κρατώ το omnia θαναση ενα θα σου πω... hardware buttons...:blink: ποσο μου χανε λειψει σε κινητο μετα το καιζερ ρε φιλε:( και σκεψου οτι τοο καιζερ το εχω και το χρησιμοποιω συχνα πυκνα...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Ευχαριστώ τον dimi_6600, athanaso77 και kosta ntino για τις άμεσες απαντήσεις τους!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί τι συμβαίνει μετ α ελληνικά? Αν κάποιο πρόγραμμα δηλαδή είναι αγγλική rom…σε ελληνική δε μπαίνει? Και τελικά ποια προγράμματα..είναι για ελληνική rom? Δεν έχει καμία σχέση ή περιορισμό η γλώσσα του λειτουργικού με το οποιοδήποτε πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, όπως ακριβώς και στο pc σου που εγκαθιστάς οποιδήποτε πρόγραμμα είναι γραμμένο για το λειτουργικό του, ανεξαρτήτως γλώσσας.:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δεν προτεινω αν ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ δεν εχω δοκιμασει Γιαννη :) Σε εμένα η εγκατάσταση των ελληνικών από το site της htc δε δούλεψε, η rom εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά δεν περνάνε τα ελληνικά! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 δεν προτεινω αν ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ δεν εχω δοκιμασει Γιαννη :) Σε εμένα η εγκατάσταση των ελληνικών από το site της htc δε δούλεψε, η rom εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά δεν περνάνε τα ελληνικά! επανεφερες το spl το original ΠΡΙΝ περασεις τα ελληνικα? αν οχι δεν προκειται να εγκατασταθουν τα ελληνικα σου ποτε...;) κατι δεν εχεις κανει καλα εσυ 100%:) ειναι δοκιμασμενο και λειτουργουν ολα κανονικα :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 επανεφερες το spl το original ΠΡΙΝ περασεις τα ελληνικα? αν οχι δεν προκειται να εγκατασταθουν τα ελληνικα σου ποτε...;) κατι δεν εχεις κανει καλα εσυ 100%:) ειναι δοκιμασμενο και λειτουργουν ολα κανονικα :!: Θα το τσεκάρω πάλι και θα απαντήσω γιατί ήδη το έχω επιχειρήσει αρκετές φορές και μου δίνει ανεπιτυχής εγκατάσταση των ελληνικών με διάφορους κωδικούς! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Θα το τσεκάρω πάλι και θα απαντήσω γιατί ήδη το έχω επιχειρήσει αρκετές φορές και μου δίνει ανεπιτυχής εγκατάσταση των ελληνικών με διάφορους κωδικούς! αν ειχες κανει ολα τα βηματα σωστα,δεν θα χρειαζοταν να το κανεις πανω απο 1 φορα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 παιδια πηρα σημερα ενα για καποιον φιλο μου και μου το αφησε να του βαλω μερικα προγραμματακια,θελω να σας ρωτησω δεν εχει screen protector μεσα η το ξεχασαν να το βαλουν;:mad:παντως πολυ εντυπωσιακη συσκευη,αντε μην μου την δωσει και παρω ενα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 αν ειχες κανει ολα τα βηματα σωστα,δεν θα χρειαζοταν να το κανεις πανω απο 1 φορα ;) Δύο κάρτες φορμαρισμένες σε fat 32 από το pc δε δουλέψανε για να κάνω τη διαδικασία από την κάρτα και έτσι την περάσα από το pc! Όπως είχε έρθει η συσκευή από την ace υπέρχε η επιλογή για region settings Ελλάδα και menou στα αγγλικά, τώρα με τα ελληνικά που περνάμε πάνω από τη rom θα υπάρχει? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 παιδια πηρα σημερα ενα για καποιον φιλο μου και μου το αφησε να του βαλω μερικα προγραμματακια,θελω να σας ρωτησω δεν εχει screen protector μεσα η το ξεχασαν να το βαλουν;:mad:παντως πολυ εντυπωσιακη συσκευη,αντε μην μου την δωσει και παρω ενα:p σίγουρα έχει, screen protector, απλά είναι της πλάκας... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλημερα παιδια!! Σημερα το πρωι μολις ενεργοποιησα τη συσκευη μου εβγαλε το παρακατω και μονο με softreset επανηλθε. Ξερει κανεις τι ακριβως παιζει; http://img165.imageshack.us/img165/4563/38114730er2.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Καλημερα παιδια!! Σημερα το πρωι μολις ενεργοποιησα τη συσκευη μου εβγαλε το παρακατω και μονο με softreset επανηλθε. Ξερει κανεις τι ακριβως παιζει; Μάλλον πατούσες κατά λάθος κάποιο πλαϊνό κουμπί του volume. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Το A2DP ομως με το bluetooth headset μου κατι παιζει.Ενω το τηλεφωνο ακουω μια χαρα, οταν βαζω μουσικη η κατι αλλο δεν ακουγεται στο ακουστικο οπως συνεβαινε στο N95 που χρησιμοποιουσα μεχρι προτεινος.Ξερει καποιος αν γινεται αυτο που λεω η οχι? Χρειάζεσαι το BTAudioToggle.exe Κάνεις ένα shortcut και όταν το πατάς μεταφέρει εναλλάξ τον ήχο από το κινητό στο BT. Ακούς μουσική από ΟΛΑ τα BT έτσι. :) Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Μάλλον πατούσες κατά λάθος κάποιο πλαϊνό κουμπί του volume. μμμ...ναι νομιζω κατι τετοιο θα εγινε. Να πατησα και τα 2 μαζι καταλαθος. Μου ειχε ξανατυχει οταν το ειχα ανοιχτο, οποτε κατα πασα πιθανοτητα κατι τετοιο θα εγινε. Σ ευχαριστω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Χρειάζεσαι το BTAudioToggle.exe Κάνεις ένα shortcut και όταν το πατάς μεταφέρει εναλλάξ τον ήχο από το κινητό στο BT. Ακούς μουσική από ΟΛΑ τα BT έτσι. :) Το έχεις δοκιμάσει με μονό ακουστικό στο HD; Δουλεύει; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 εχει δοκιμασει κανεις την υπηρεσια vodafone 2gether στο HD να μου πει αν δουλευει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 σίγουρα έχει, screen protector, απλά είναι της πλάκας...thanks φιλε μου,μαλλον το εφαγαν η το ξεχασαν οι κεραταδες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Το έχεις δοκιμάσει με μονό ακουστικό στο HD; Δουλεύει; Ναι, με Jabra 3010 και Invisio G5. Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts