Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε Μιχάλη αν πατήσεις προσεκτικά με την γραφίδα , θα δεις πως από το κέντρο του Α και κάτω βγάζει το Ζ .

Πρέπει να πατήσεις στο κέντρο του Α τουλάχιστον .

Η να το απεγκαταστήσεις , όπως έκανα του λόγου μου .

Ναι έχεις δίκιο φίλε μου , κάτω απο το κεντρο του Α το εκλαμβάνει ως Ζ :(

Δεν εναι ομως λύση η απεγκατάσταση , δυστυχως .

Εχω ανάγκη απο ένα καλο πληκτρολόγιο σε αυτή τη μορφή, να πιάνει δηλαδή στην οριζόντια μορφη του σημαντικο μερος της οθόνης ώστε να είναι λειτουργικό μ όπως το hardware του pro πχ ( στο μετρο του δυνατου) . Εχεις υπόψη σου κάποιο άλλο ?

Σε ευχαριστώ πολύ

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι έχεις δίκιο φίλε μου , κάτω απο το κεντρο του Α το εκλαμβάνει ως Ζ :(

Δεν εναι ομως λύση η απεγκατάσταση , δυστυχως .

Εχω ανάγκη απο ένα καλο πληκτρολόγιο σε αυτή τη μορφή, να πιάνει δηλαδή στην οριζόντια μορφη του σημαντικο μερος της οθόνης ώστε να είναι λειτουργικό μ όπως το hardware του pro πχ ( στο μετρο του δυνατου) . Εχεις υπόψη σου κάποιο άλλο ?

Σε ευχαριστώ πολύ

εχεις δοκιμασει αλλα skin του spb?

Αν πας στο μενου εχει επιλογη να κατεβάσεις κάμποσα skin.

Τα βάζεις στην κάρτα τα τρέχεις και μετά κάνεις το αρχειάκι copy paste Με αντικατάσταση στον φάκελο skin του spb.

Για δοκίμασε, εχω εντοίσει κι εγω το πρόβλημα αυτό απλά συνήθισα να πατάω πάνω και αριστερα οπότε σπάνια κάνω λάθος. Επίσης με το πληκτρολόγιο αυτό γράφω πολύ πιο γρήγορα σε normal screen παρά σε landscape η foul screen.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

http://aatnet.wordpress.com/2009/01/21/vlc-for-windows-mobile/#comment-3

ελπιζω να μην ειναι μονο φήμη.. :)

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

εχεις δοκιμασει αλλα skin του spb?

+.

Τα βάζεις στην κάρτα τα τρέχεις και μετά κάνεις το αρχειάκι copy paste Με αντικατάσταση στον φάκελο skin του spb.

Για δοκίμασε, εχω εντοίσει κι εγω το πρόβλημα αυτό απλά συνήθισα να πατάω πάνω και αριστερα οπότε σπάνια κάνω λάθος. Επίσης με το πληκτρολόγιο αυτό γράφω πολύ πιο γρήγορα σε normal screen παρά σε landscape η foul screen.

Ευχαριστώ για την βοήθεια καταρχήν.

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο μενού να πάω που με παραπέμπεις για skin ? και μετά .. ο φάκελος skin του spb που ακριβώς είναι για να το κανω paste?

Δεν έχω εγκαταστήσει ούτε το resco explorer ακόμη αλλά φαντάζομαι και με τον δικό του θα κάνω δουλειά για αρχή

Να είσαι καλα

• Administrators
http://aatnet.wordpress.com/2009/01/21/vlc-for-windows-mobile/#comment-3

ελπιζω να μην ειναι μονο φήμη.. :)

Makari... to xreiazomaste! :rolleyes:

Modpic.gif

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις σε ποιο μενού να πάω που με παραπέμπεις για skin ? και μετά .. ο φάκελος skin του spb που ακριβώς είναι για να το κανω paste?

Δεν έχω εγκαταστήσει ούτε το resco explorer ακόμη αλλά φαντάζομαι και με τον δικό του θα κάνω δουλειά για αρχή

Να είσαι καλα

Από τις επιλογές του πληκτρολογίου έχει να κατεβάσεις σκιν ή το κάνεις από τον υπολογιστή σου και τα περνάς μετά. Κατεβάζεις ένα cab αρχείο, το τρέχεις και το κάνεις εγκασταση στην κύρια μνήμη, πας στο Program Files στην κύρια μνήμη και εκεί θα υπάρχει φάκελος SPB Keyboard skin. Μπαίνεις εκεί, παίρνεις με cut το zip αρχείο, γυρνάς πίσω στο program files, πας στο φάκελο spb keyboard και εκεί μέσα στο φάκελο skins και κάνεις paste to zip-άκι. Καλά είναι να έχεις κάνει ένα rename το skin Πρώτα γιατί συνήθως έχει την ίδια ονομασία με το default και αν θες μετά να γυρίσεις σε αυτό δεν θα μπορείς γιατί θα έχεις κάνει overwrite.

Ελπίζω να βοήθησα.

Να είσαι καλα

Δεν θα κάνεις δουλεια με τον explorer της συσκευής. Το πρώτο πρόγραμμα που βάζουμε σ΄ενα WM είναι το resco explorer η κάποιον αλλο της προκοπής. Θα τον βρεις ευκολα.

Συγγνώμη ρε παιδιά, μην την φοβάστε την συσκευή. Εχετε ένα καλό backup και κάντε οτι πείραμα θέλετε.

Ακόμα και να μπλοκάρει να μην κλεινει, να μην κάνει τίποτα, βγάζεις την μπατάρία για να κλέισει, και κάνεις hard reset με κλειστή την συσκευη.

Η συσκευη έχει επανέλθει στην αρχική της κατάσταση όπως όταν την αγοράσατε. Κάνετε restore το backup σας και είσαστε ακριβώς οπως πριν.

Backup me sprite και για τα sms & mail pim backup. Τις επαφές αν τις συγχρονίζετε καθημερινά από τον outlook ώστε να μεταφέρονται αμφίδρομα οι νέες, τις επαναφέρετε με συγχρονισμό. Αν όχι πάλι με το pim back up.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: αν κάνετε καθημερινό συγχρονισμό επαφών και επαναφερετε Backup τους από το PIM, θα τις έχετε μετά διπλές. Διορθωνεται με κάποια προγραμματάκια αλλα ποιος ο λόγος. Γι' αυτό καλύτερα καθημερινός συγχρονισμός επαφών με επιλογη του activ sync αμφιδρομη, οχι να σβύνει από το ενα η το άλλο.

Βάλε τον resco και κάνε τα ακόλουθα:

Λοιπόν αφου εχεις εγκαταστήσει το spb foul screen keyboards, πηγαινεις στο εικονίδιο του στο start menu και κάνεις κλικ πάνω του.

Σου βγάζει το foul screen πληκτρολόγιο. Πάνω αριστερα στο πληκτρολογιο εχει την επιλογή Menu.

Κλικάρεις για να ανοίξεις το μενου. Κλικάρεις το "Επιλογές"

Εκεί έχει ρυθμίσεις για τις γλώσσες που προτιμάς κ.λ.π

Πας στην δευτερη επιλογη "Επιφάνια", σου γράφει λήψη περισσότερων θεμάτων.

Πρεπει να είσαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω WiFi η activ sync.

Σε πάει στο site όπου έχουν διάφορα skin. Επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν και τα κατεβάζεις. Τα αποθηκευεις στην storage card.

Μετα:

Ανοίγεις τον φάκελο του skin που κατέβασες.

Μέσα έχει ενα ζιπαρισμένο αρχειάκι, το κάνεις copy.

Πηγαίνεις στο program files βρισκεις τον φάκελο του spb keyboards. Tον ανοίγεις.

Μέσα θα βρεις τον υποφάκελο skins, τον ανοίγεις και κάνεις paste το ζιπ.

Λες ναι sto overwrite που σε ρωτάει και ετοιμος. Κάνεις ενα soft reset και με το που φορτωσει εχεις το νεο σκιν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δημητρη δεν ειμαι σίγουρος αν κατάλαβα καλά.

Εγκατέστησα το cabaki, το spb είναι ετσι κι αλλιώς μόνιμα τσεκαρισμένο σαν αρχικό πληκτρολόγιο. Αλλά μετά το reset πάλι το keyboard εμφανίστηκε.

σε οσες ρομ το ειχα δοκιμασει επιασε....

στην 7.1 του laurentius δεν δουλευει ουτε σε μενα :(

γμτ...κριμα την χαρα που εκανα...

θα το βρω ομως να σαι σιγουρος και θα εχετε ενημερωση:)

edit

δουλευει με το touchflo3d απενεργοποιημενο :)

κατι παει να γινει...

Makari... to xreiazomaste! :rolleyes:

ειχα δοκιμασει μια beta version του vlc player for wm Γιαννη πριν κανα 3μηνο στο καιζερ και δουλευε με τα συναφη αρχεια :blink:

αλλα κολαγε στην εξοδο απο το προγραμμα συνεχως....

ειναι πολυ ενθαρυντικο ομως οντως!!μακαρι .....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

σε οσες ρομ το ειχα δοκιμασει επιασε....

edit

δουλευει με το touchflo3d απενεργοποιημενο :)

κατι παει να γινει...

.

Σε μένα ούτε χωρίς touch flo.

Φοράω Black pearl 1.3

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση οτι οι ρομ του φίλου μας του Λαυρέντη είναι πολύ πουσαρισμένες. Αληθεύει?

Μάλλον δεν κάνουν για τον μέσο χρήστη...Θα πρέπει να είσαι με το κατσαβίδι στο χέρι...,, σορυ με το stylus ήθελα να πω.

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν είναι στιλ Douty δεν μου πολυ αρεσουν.

Δεν φοβάμαι αλλά ξερεις ειναι σπαστικό να θες να δουλέψεις και να μην σου τρέχει το ένα η το άλλο.

Μεχρι να την προσαρμόσεις έχει η βγει η νέα και πάμε γι αλλα.

Το θέμα είναι οι νεες βερσιον να σταθεροποιουν τις προηγούμενες οχι να σε βάζουν σε νεα προβλήματα.

Για πες μας την γνώμη σου.

Εχω κατεβάσει την 7.1 για δοκιμή αλλα μάλλον Παρασκευή που δεν δουλευω.

Μια χαρά είμαι με την Pearl, απλά θελω να ξέρω από πρώτο χέρι τι βγάζουν οι άλλοι.

Δοκίμασα για λιγο και την ελληνική του panosha. Πολύ καλή εκδοχή για οσους θελουν ελληνικό μενού.

εχω καποια τραγουδια στην καρτελα με την μουσικη , αυτα που ηταν μεσα στην storage card τα εμφανιζει χωρις το εξωφυλλο του αλμπουμ,ενω μετα ανοιγοντας τον win.med.player του pc και κανοντας συνγχρονισμο μου περασε στο hd τραγουδια που ειχα στο pc και αυτα τα εμφανιζει κανονικα με τη φοτο του αλμπουμ,πως μπορω να βαλω και στα υπολοιπα τις αντιστοιχες φοτο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε μένα ούτε χωρίς touch flo.

Φοράω Black pearl 1.3

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση οτι οι ρομ του φίλου μας του Λαυρέντη είναι πολύ πουσαρισμένες. Αληθεύει?

Μάλλον δεν κάνουν για τον μέσο χρήστη...Θα πρέπει να είσαι με το κατσαβίδι στο χέρι...,, σορυ με το stylus ήθελα να πω.

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν είναι στιλ Douty δεν μου πολυ αρεσουν.

Δεν φοβάμαι αλλά ξερεις ειναι σπαστικό να θες να δουλέψεις και να μην σου τρέχει το ένα η το άλλο.

Μεχρι να την προσαρμόσεις έχει η βγει η νέα και πάμε γι αλλα.

Το θέμα είναι οι νεες βερσιον να σταθεροποιουν τις προηγούμενες οχι να σε βάζουν σε νεα προβλήματα.

Για πες μας την γνώμη σου.

Εχω κατεβάσει την 7.1 για δοκιμή αλλα μάλλον Παρασκευή που δεν δουλευω.

Μια χαρά είμαι με την Pearl, απλά θελω να ξέρω από πρώτο χέρι τι βγάζουν οι άλλοι.

Δοκίμασα για λιγο και την ελληνική του panosha. Πολύ καλή εκδοχή για οσους θελουν ελληνικό μενού.

ειναι οτι πιο γρηγορο εχω δοκιμασει στο hd :blink:

δεν εχω τελειωσει το στησιμο ακομη,λογω δουλειας και υποχρεωσεων..

ελπζω σημερα να βρω χρονο να ασχοληθω και να εχω πληρη αποψη.

για το πουσαρισμα που προπαθουν να κανουν στις ρομ τους καποιοι μαγειρες που λες, θα συμφωνησω ...ειναι μια αχρηστη μαχη με καποια πραγματα κατα την γνωμη μου,αλλα παραλληλα δινουν τροφη για παιχνιδι και πειραματισμο σε εμας :D

του Dutty τις ρομ τις αποφευγω πλεον...δεν τον προλαβαινω πια...

στου Laurentious υπαρχει μια συνοχη και αλυσιδωτη βελτιωση απο ρομ σε ρομ κατι που με κανει να τσεκαρω τις ρομ του οποτε μπορω και εχω χρονο.

ειδικα η v4 ειναι μια παρα παρα πολυ καλη ρομ που ειναι μεχρι στιγμης σημειο αναφορας για εμενα μετα την pdaviet v5 που και αυτη ηταν καλη ρομ..

ενω η v7.1 του laurentious ειναι η μοναδικη ρομ που αμεσως μετα το φλασαρισμα και χωρις το απαραιτητο hard reset για να ""κατσει καλα"" δουλευουν ολα ταχυτατα!! ουτε κοληματα ουτε προβληματα αποκρισης της οθονης ουτε καθυστερησεις τπτ :blink:

δεν ξερω τι κανει ο ανθρωπος αλλα σε βαζει στην μπριζα να δοκιμαζεις καθε νεα δουλεια του....

να φανταστεις εχω καμια βδομαδα τωρα που λογω φορτου εργασιας και λιγου προσωπικου χρονου,ειμαι μονιμα με ενα C 905 σαν τηλεφωνο και το hd απλα μαζι μου στο τσαντακι μου,μπας και βρω λιγο χρονο να ξεκλεψω ωστε να ασχοληθω μαζι του...

αλλα για το stylous θα διαφωνησω :rolleyes:

για μενα το stylous ειναι παντα απαραιτητο

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

φορτιζω και θα δοκιμασω το λαυρεντη,αν και ακουγονται γκρινιες για χαμενες κλησεις,βλεπω να με προλαβαινει καμια 7.2 οπως και εσενα zaharakis!αληθεια εχεις προβλημα με τις κλησεις?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

φορτιζω και θα δοκιμασω το λαυρεντη,αν και ακουγονται γκρινιες για χαμενες κλησεις,βλεπω να με προλαβαινει καμια 7.2 οπως και εσενα zaharakis!αληθεια εχεις προβλημα με τις κλησεις?

οχι κανενα προβλημα..μονο οι τονοι του πληκτρολογιου του τηλ δεν δουλευουν αλλα εγω παντα τα βγαζω εκτος αυτα οποτε με συμφερει ετσι :lol:

περιμενε!!!

το βραδυ βγαινει 7.2 :lol::lol:

με fixes και νεους drivers :)

ρε μπελα που βρηκα....δεν ειχα χρονο να τελειωσω το στησιμο και σημερα που τα καταφερα...βγαζει αλλη!!

γμτ...και ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει στο hd....

Μέχρι το σ/κ που θα έχω χρόνο να φλασάρω κι εγώ θα έχει βγάλει την v.27.4 :lol: :lol: Έλεος...

Μέχρι το σ/κ που θα έχω χρόνο να φλασάρω κι εγώ θα έχει βγάλει την v.27.4 :lol: :lol: Έλεος...

ελα ντε ...:O

τι να κανουμε ...αφου μας αρεσει:lol:!οταν θα σταματησει για λιγο θα γκρινιαζουμε οτι δεν βγαζει καινουργια:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
τι να κανουμε ...αφου μας αρεσει:lol:!οταν θα σταματησει για λιγο θα γκρινιαζουμε οτι δεν βγαζει καινουργια:p

Πες τα ντε... :p

Modpic.gif

Alex δεν το αντεχω αλλο αυτο τον καιρο...ειμαι πνιγμενος και δεν μπορω να ασχολουμαι...

θα κανω μια τελευταια δοκιμη αποψε με την 7.2..

που να σου πω την αληθεια αν δεν εχει τπτ ουσιαστικο παραπανω θα μεινω με την 7.1 που δουλευει μια χαρα:)

οι ηχοι του keypad οπως ειπα μου ειναι παντελως αχρηστοι μιας και δεν τους χρησιμοποιω ποτε οποτε αν δεν κανουν τπτ οι drivers απο το diamond που θελει να προσθεσει,δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να ξαναστηνω την 7.2:confused:

λες να την γλυτωσω ??:p

Alex δεν το αντεχω αλλο αυτο τον καιρο...ειμαι πνιγμενος και δεν μπορω να ασχολουμαι...

Ιεροσυλία... :lol::lol: Αυτό δεν το περίμενα από σένα.

αν δεν κανουν τπτ οι drivers απο το diamond που θελει να προσθεσει,δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να ξαναστηνω την 7.2:confused:

Σαν τι περιμένεις να κάνουν δηλαδή; Τι κάνουν και τι δεν κάνουν αυτοί που έχει η 7.1?

χλωμο !!!!!!!! σιγουρα εχεις αρχισει ηδη τη φορτιση:D

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Ιεροσυλία... :lol: Αυτό δεν το περίμενα από σένα.

ελα αμεσως εσυ .... λεμε καμια βλακεια να περναει η ωρα:lol:

Σαν τι περιμένεις να κάνουν δηλαδή; Τι κάνουν και τι δεν κάνουν αυτοί που έχει η 7.1?

τπτ απο οτι διαβασα στο αναλογο thread...

χλωμο !!!!!!!! σιγουρα εχεις αρχισει ηδη τη φορτιση

το χω ρητο στην ζωη μου παντα.....

εσω ετοιμος!! :lol:

100% ειναι το εργαλειο:worry:

++++++

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως: αν κάνετε καθημερινό συγχρονισμό επαφών και επαναφερετε Backup τους από το PIM, θα τις έχετε μετά διπλές. Διορθωνεται με κάποια προγραμματάκια αλλα ποιος ο λόγος. Γι' αυτό καλύτερα καθημερινός συγχρονισμός επαφών με επιλογη του activ sync αμφιδρομη, οχι να σβύνει από το ενα η το άλλο.

Βάλε τον resco και κάνε τα ακόλουθα:

Λοιπόν αφου εχεις εγκαταστήσει το spb foul screen keyboards, πηγαινεις στο εικονίδιο του στο start menu και κάνεις κλικ πάνω του.

Σου βγάζει το foul screen πληκτρολόγιο. Πάνω αριστερα στο πληκτρολογιο εχει την επιλογή Menu.

Κλικάρεις για να ανοίξεις το μενου. Κλικάρεις το "Επιλογές"

Εκεί έχει ρυθμίσεις για τις γλώσσες που προτιμάς κ.λ.π

Πας στην δευτερη επιλογη "Επιφάνια", σου γράφει λήψη περισσότερων θεμάτων.

Πρεπει να είσαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω WiFi η activ sync.

Σε πάει στο site όπου έχουν διάφορα skin. Επιλέγεις αυτά που σου αρέσουν και τα κατεβάζεις. Τα αποθηκευεις στην storage card.

Μετα:

Ανοίγεις τον φάκελο του skin που κατέβασες.

Μέσα έχει ενα ζιπαρισμένο αρχειάκι, το κάνεις copy.

Πηγαίνεις στο program files βρισκεις τον φάκελο του spb keyboards. Tον ανοίγεις.

Μέσα θα βρεις τον υποφάκελο skins, τον ανοίγεις και κάνεις paste το ζιπ.

Λες ναι sto overwrite που σε ρωτάει και ετοιμος. Κάνεις ενα soft reset και με το που φορτωσει εχεις το νεο σκιν.

Ευχαριστώ για τις οδηγίες , τι ίδιο κ τους υπόλοιπους φίλους.

Απλά μερικά χρήσιμα για μένα προγραματάκια δεν μπορεσα να τα σεταπάρω και αγχώθηκα.

Έχω και για παράσημο από ατυχηματάκι δεμένο το δεξί χέρι και το αριστερό μέχρι τωρα το ειχα μονο για συντροφιά στο δεξί .:lol:

Θα περμένω την απελευθερωση μου λοιπον για τους πειραματισμους με το hd. Ηδη αυτά που γράφω με το αριστερο μονο, μου πήραν ένα τεταρτο :(

Ευχαριστώ για τις οδηγίες , τι ίδιο κ τους υπόλοιπους φίλους.

Απλά μερικά χρήσιμα για μένα προγραματάκια δεν μπορεσα να τα σεταπάρω και αγχώθηκα.

Έχω και για παράσημο από ατυχηματάκι δεμένο το δεξί χέρι και το αριστερό μέχρι τωρα το ειχα μονο για συντροφιά στο δεξί .:lol:

Θα περμένω την απελευθερωση μου λοιπον για τους πειραματισμους με το hd. Ηδη αυτά που γράφω με το αριστερο μονο, μου πήραν ένα τεταρτο :(

περαστικα Μιχαλη :( τι εγινε φιλε??πως την πατησες??

μαλλον θα πρεπει να κατεβω εγω κατω μου φαινεται :lol::D

Έχω το εξής θέμα ! Έχω συνδεδεμένο το bluetooth handsfree μου και λαμβάνω μια κλήση, επειδή τις περισσότερες φορές έχω τη συσκευή στη θήκη απαντάω, μιλάω το κλείνω και μετά έχω το πρόβλημα! :) Η συσκευή μου μένει ξεκλείδωτη και όπως είναι φυσικό με την οθόνη αφής πατιούνται διάφορα. Αναγκάζομαι να τη βγάζω από τη θήκη και να πατάω το power button.

Μπορώ με κάποιο τρόπο όταν το κλείνω από το ακουστικό να μένει κλειστή η συσκευή?

Έχω το εξής θέμα ! Έχω συνδεδεμένο το bluetooth handsfree μου και λαμβάνω μια κλήση, επειδή τις περισσότερες φορές έχω τη συσκευή στη θήκη απαντάω, μιλάω το κλείνω και μετά έχω το πρόβλημα! :) Η συσκευή μου μένει ξεκλείδωτη και όπως είναι φυσικό με την οθόνη αφής πατιούνται διάφορα. Αναγκάζομαι να τη βγάζω από τη θήκη και να πατάω το power button.

Μπορώ με κάποιο τρόπο όταν το κλείνω από το ακουστικό να μένει κλειστή η συσκευή?

μια λυση που μου ερχεται τωρα στο μυαλο μου,ειναι να εγκαταστησεις το hd tweak

http://montecristoff.webs.com/hdtweak.htm

και να ενεργοποιησεις το auto lock μεσα απο το προγραμμα ,ετσι ωστε και μετα απο κληση να παραμενει το τηλ κλειδωμενο..

δεν βαζω το χερι μου στην φωτια αλλα δεν εχεις να χασεις και τπτ :)