kawasutra Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Όταν η συσκευή παρουσιάζει "περίεργα" προβλήματα δεν του κάνουμε hard-spl και δεν του περνάμε unofficial roms για το λόγο ότι ενδεχομένως να χρειαστεί επίσκεψη στο service. Επανέφερε τη συσκευή στην εργοστασιακή της κατάσταση και εάν το πρόβλημα συνεχιστεί... δεν το γλυτώνεις το service. Η συσκευή αγοράστηκε μεταχειρισμένη από την αγγλία. Μήπως δεν έχει νόημα η επαναφορά? Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Η συσκευή αγοράστηκε μεταχειρισμένη από την αγγλία. Μήπως δεν έχει νόημα η επαναφορά? Εάν έχεις απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο, η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Εάν έχεις απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο, η εγγύηση σε καλύπτει κανονικά εδώ. Δεν θυμάμαι αν έχω.. Το έχω ήδη ένα χρόνο και κάτι, μπορεί και να πέρασε τη διετία.. Θα κοιτάξω αύριο που θα γυρίσω σπίτι.. Πάντως η φύση της κατάστασης οδηγεί πιθανότερα σε service και όχι σε κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου αν εκτιμώ σωστά? Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Η συσκευή αγοράστηκε μεταχειρισμένη από την αγγλία. Μήπως δεν έχει νόημα η επαναφορά? Το θέμα της επαναφοράς δεν είναι μόνο η εγγύηση. Απλά με την official rom θα μπορέσουμε να αποφανθούμε εάν πρόκειται για software ή hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Παιδες αγορασα το NDrive αλλα παλια ειχε χαρτες οπου τα κτηρια φαινοντουσαν κανονικα 3D Τωρα εχει απλό χαρτη Πρεπει να κατεβασω αλλο αρχείο? Edited August 17, 2010 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Το θέμα της επαναφοράς δεν είναι μόνο η εγγύηση. Απλά με την official rom θα μπορέσουμε να αποφανθούμε εάν πρόκειται για software ή hardware πρόβλημα. Εγινε ολική επαναφορά :O Έπραξα σύμφωνα με τα αναφερόμενα εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Πριν από αυτή, το τηλ επανεκκινούσε όλο και πιο συχνά, περίπου 1 φορά κάθε τεταρτο της ωρας. Τώρα το έκανε μόνο μία φορά λίγο μετά την αρχική εκκίνηση, και από τότε, εδώ και μία ώρα είναι σταθερό.. Πάντως, το πρόβλημα της επανεκκίνησης παρουσιάστηκε ξαφνικά, δεν σχετίζεται με κάποια ενέργεια, π.χ. εγκατάσταση κάποιου προγράμματος κλπ.. Είδωμεν.. Δεν βρήκα και τίποτα σχετικό ψάχνοντας.. Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawasutra Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Τώρα το έκανε μόνο μία φορά λίγο μετά την αρχική εκκίνηση, και από τότε, εδώ και μία ώρα είναι σταθερό.. Μόλις το ξαναέκανε.. σιγά που θα έστρωνε:D παρατήρησα ότι αν το αφήνω στην ησυχία του, δεν το κάνει. Επανεκκίνησε μόλις ασχολήθηκα λίγο μαζί του. Ρυθμίσεις προφίλ δηλαδή.. όχι τίποτε συνταρακτικό.. Μήπως ζωντάνεψε και θέλει να με ταλαιπωρήσει? Παράθεση Αντώνης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Κοίταξε να βρεις κάποια απόδειξη αγοράς. Η συσκευή χρήζει επίσκεψης στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Μόλις απέκτησα ένα HTC TOUCH HD με την τελευταια ρομ της ace hellas. Σκεφτομαι να βαλω τα WM 6.5 έτσι για δοκιμή και για να δω και το καινουριο manila. Ποιο manila προτείνετε δεδομένης της επεξεργαστικής ισχύος του HD; 2.1; 2.5 LEO; 2.5 RHODIUM; ROMS γενικά κοιτάω από εδώ. Είδα όμως ότι υπάρχουν και άλλα builds (blackstonehedge/energy κλπ). Αξίζει κανένα; Oι roms που λένε "WM 6.5 build" δεν έχουν κανένα manila; Είναι πιο γρήγορες γενικά; Να πω επίσης ότι το κινητό έχει το spl-1.54.0000 bootloader. Αυτό τι σημαίνει ως προς τη διαδικασία του φλασαρίσματος; Κάτι διάβασα για HSPL - USPL, αλλά δεν το ξεκαθάρισα ακόμα. Επίσης με τα radio τι παίζει; Έχουμε καμιά καλή all around πρόταση για καθημερινή χρήση που περιέχει λίγο απ' όλα; Αυτά τα... ολίγα προς το παρόν : P Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλορίζικο. Ρίξε μια ματιά προς τα πίσω ή διάβασε στο link που δίνεις ούτως ώστε να δεις ποια rom ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. Όσον αφορά το USPL και HSPL είναι δύο διαφορετικές μέθοδοι για να φλασάρεις unofficial rom. Προτείνω το πρώτο γιατί δεν πειράζει το stock spl, απλά το κάνει bypass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Μερσί. Σκόπευα να κάνω λίγες διακοπές μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά καλύτερα να διαβάσω τις 786 σελίδες του thread για να βρω ένα αξιόλογο radio :lol: Όσο για rom, μάλλον θα βάλω wm6.5 με manila 2.1 και αν μου φανεί βαρύ wm6.1 manila 2.1.. Ερώτηση.. To κινητό έχει capacitive screen; Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ερώτηση.. To κινητό έχει capacitive screen; Όχι. Resistive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Τελικά έβαλα και εγώ την 4.3.1 KWBL και το τελευταίο radio 1.17.25.09. Για ελληνικό keyboard βάζουμε to fingerkeyboard; Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. August 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2010 Για ελληνικό keyboard βάζουμε to fingerkeyboard; ναι, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2768860#post2768860 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Τελικά έβαλα και εγώ την 4.3.1 KWBL και το τελευταίο radio 1.17.25.09. Για ελληνικό keyboard βάζουμε to fingerkeyboard; Αν ρίξεις μια ματιά πιο πίσω θα δεις λύσεις για να κάνεις ελληνικό το υπάρχον πληκτρολόγιο της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) Τελικά έβαλα και εγώ την 4.3.1 KWBL και το τελευταίο radio 1.17.25.09. Για ελληνικό keyboard βάζουμε to fingerkeyboard; ειναι σχετικα καινουρια αποτι ειδα ετσι?μπορεισ να μου πεισ εντυπωσεις?ειναι γρηγορη?ευχαριστω Edited August 22, 2010 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 ειναι σχετικα καινουρια αποτι ειδα ετσι?μπορεισ να μου πεισ εντυπωσεις?ειναι γρηγορη?ευχαριστω Είναι μάλλον η πιο ελαφριά WM6.5 με Sense 2.5. Σε σχέση με την official WM6.1 (1.56.401.0) με το Touchflo 3d που είχα πριν, δεν μπορώ να πω ότι χειροτέρεψαν οι επιδόσεις της συσκευής. Το boot παίρνει 2 sec παραπάνω για να ολοκληρωθεί (το χρονομέτρησα). Η απόκριση στη χρήση είναι μια απ' τα ίδια, μόνο που έχεις τα πολύ ωραιότερα γραφικά και την παραμετροποιησιμότητα του interface του sense 2.5. Αν είναι να δοκιμάσεις wm6.5 με sense 2.5, σου την προτείνω ανεπιφύλακτα! Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Είναι γεγονός ότι το sense 2.5 είναι πολύ μπροστά σε σχέση με το 2.1. Αυτό και μόνο, αποτελεί σοβαρό κίνητρο για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Είναι μάλλον η πιο ελαφριά WM6.5 με Sense 2.5. Σε σχέση με την official WM6.1 (1.56.401.0) με το Touchflo 3d που είχα πριν, δεν μπορώ να πω ότι χειροτέρεψαν οι επιδόσεις της συσκευής. Το boot παίρνει 2 sec παραπάνω για να ολοκληρωθεί (το χρονομέτρησα). Η απόκριση στη χρήση είναι μια απ' τα ίδια, μόνο που έχεις τα πολύ ωραιότερα γραφικά και την παραμετροποιησιμότητα του interface του sense 2.5. Αν είναι να δοκιμάσεις wm6.5 με sense 2.5, σου την προτείνω ανεπιφύλακτα! Επειδή ψάχνω ROM να αντικαταστήσω τη μαμίσια και είμαι ανάμεσα σε αυτή του KWBR και τη BlackStonehenge, μπορείς να μου πεις αν έχεις παρατηρήσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας κατά τη χρήση της KWBR? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Όχι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αυτό πιο πολύ έχει να κάνει με το radio που θα βάλεις παρά με την έκδοση των windows. Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αυτό πιο πολύ έχει να κάνει με το radio που θα βάλεις παρά με την έκδοση των windows. Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο σε αυτό. Ο kwbr πάντως είναι πολύπειρος στον τομέα του rom cooking και κατά συνέπεια αποτελεί σίγουρα από τις πιο αξιόπιστες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Όχι δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αυτό πιο πολύ έχει να κάνει με το radio που θα βάλεις παρά με την έκδοση των windows. να σε ρωτησω εβα την ιδια ρομ με εσενα αλλα το no data δεν μου δουλευει το εχεισ και εσυ αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskev Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 να σε ρωτησω εβα την ιδια ρομ με εσενα αλλα το no data δεν μου δουλευει το εχεισ και εσυ αυτο το προβλημα? Το nodata μου δουλεύει μια χαρά. Με την ευκαιρία να πω ότι μόλις βγήκε η KWBR 4.4. Θα την βάλω σε λίγο. kwbr 4.4 (Aug.23.2010) - Sense 2.5.20161332.0 - Ce os 5.2.21914 (Build 21914.5.0.93) - Opera Browser 9.70.36023.0 - Microsoft My Phone 1.06.2718 - Removed Google Maps - Fix for Manila Facebook inbox login Παράθεση Μόνο Honda. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Το nodata μου δουλεύει μια χαρά. Με την ευκαιρία να πω ότι μόλις βγήκε η KWBR 4.4. Θα την βάλω σε λίγο. περιεργο μηπως 3ερεις τι μπορει να συμβαινει περιμενω νεα και απο την καινουρια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 να σε ρωτησω εβα την ιδια ρομ με εσενα αλλα το no data δεν μου δουλευει το εχεισ και εσυ αυτο το προβλημα? Δοκίμασε και το Dial-up Enabler/Disabler. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts