ilka71 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 οκ ευχαριστω.στο shell επειδη εχω και τα προφιλ του spb phone suite γινεται οταν παταω το εικονιδιο του προφιλ που θελω να μην μου βγαζει τις τρεις επιλογες αλλα κατευθειαν να κανει την αλλαγη προφιλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λοιπόν, μετά από μικρή έρευνα, για το θέμα που λέγαμε με το αυτόματο κλείδωμα, ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το smartlock. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Λοιπόν, μετά από μικρή έρευνα, για το θέμα που λέγαμε με το αυτόματο κλείδωμα, ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι το smartlock. κοιτα εαν εξαιρεσεις το προβλημα του hd tweak με το χρονο που σβηνει η οθονη ,κανουν το ιδιο πραγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsbk Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Δε νομίζω να έχει βγει συγκεκριμένα για wm... http://www.thomas.hoornstra.org/hack/ Πράγματι, μεχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να το βρώ γιά wm, όμως θυμάμαι ότι το ΜΙΟ 550 το είχε εγκατεστημένο από default.Μήπως μπορούμε να βρούμε κάτι από εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 κοιτα εαν εξαιρεσεις το προβλημα του hd tweak με το χρονο που σβηνει η οθονη ,κανουν το ιδιο πραγμα :) Ναι, αλλά, το smartlock δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Άρα, είναι ότι ακριβώς χρειαζόσουν-χρειαζόμουν :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εχει καποιος να προτεινει μια ωραια θηκη για το hd? εχω παρει 2 θηκες απο ebay πολυ φθηνες βεβαια, αλλα η μια εσπασε και η αλλη ξεβαψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 εχει καποιος να προτεινει μια ωραια θηκη για το hd? εχω παρει 2 θηκες απο ebay πολυ φθηνες βεβαια, αλλα η μια εσπασε και η αλλη ξεβαψε... Προσωπικά, είχα μια θήκη σιλικόνης, μαύρη, αλλά δεν είναι καλή, γιατί μου άφησε σημάδια στο καπάκι της μπαταρίας. (σαν να αλλοιώνει το χρώμα). Οπότε, εκτός από καινούριο καπάκι μπαταρίας, αγόρασα και μια απλή θήκη μεταφοράς από το saturn, μάρκας celly. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά για μεταφορά του τηλεφώνου είναι οκ. Έχει και ένα μικρό κρικάκι, αν θέλεις να βάλεις λουρί για το χέρι (το λουρί δεν συμπεριλαμβάνεται). Κόστος 10 ευρώ νομίζω. Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα. Έχω 2 λογαριασμούς email που συγχονίζουν αυτόματα κάθε τρεις και λίγο. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές, όταν κάνουν αυτόματη λήψη των μέιλ, αντί να κατέβουν τα καινούρια μέιλ, μου διαγράφονται όλα! από το κινητό μόνο!!! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Προσωπικά, είχα μια θήκη σιλικόνης, μαύρη, αλλά δεν είναι καλή, γιατί μου άφησε σημάδια στο καπάκι της μπαταρίας. (σαν να αλλοιώνει το χρώμα). Με θήκη σιλικόνης σε τόσες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Με θήκη σιλικόνης σε τόσες συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια μου, ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα! :confused: Κι όμως, φίλε Θανάση, ούτε εγώ το πίστευα. Το καπάκι της μπαταρίας στις άκρες του, εκεί δηλαδή που κάνει γωνία η θήκη σιλικόνης, είχε γίνει γιαλυστερό το χρώμα και έκανε διαφορά σε σχέση με το υπόλοιπο καπάκι, αν το έβαζες κάτω από το φώς. Σε μόλις ένα μήνα!! Παρεπιπτόντως, το καπάκι της μπαταρίας κοστίζει 22 ευρώ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Γεια χαρα μπορεί να μου πει καποιος πως μπορώ να τροποποιήσω το Home Tab στο ΗD? κατεβασα το HTC Home Customize κ το έστεισα, πέρασα και το HTCHome.v2_1_1005722_s0-all_device.cab και μερικά themes αλλά δε γίνεται τίποτα.. Καμιά βοήθεια? Το πρόγραμμα τρέχει αλλά δε πραγματοποιεί καμία αλλαγή. Η συσκευή τρέχει Windows Mobile 6.1 Pro CE OS 5.2.21055 (Built 21055.1.6.8) Επίσης δε δουλευει το bluetooth, δε μπορω να στειλω ή να λαβω κάτι ενω αναγνωρίζει συσκευές άλλες. .. τι μπορεί να είναι? Έχει συμβεί σε άλλον? Σχετικά με το bluetooth, είχε το ίδιο πρόβλημα και σε προηγούμενη version Windows Mobile που έτρεχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ρε παιδια στον καιρο του shell δεν ανοιγει το gprs αυτοματα για να κατεβασει δεδομενα.εαν το εχω ΗΔΗ ανοιχτο οκ κατεβαζει.το spb weather πριν βαλω το shell ANOIΓE to gprs αλλα δεν το εκλεινε.το shell ουτε το ανοιγει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 ρε παιδια στον καιρο του shell δεν ανοιγει το gprs αυτοματα για να κατεβασει δεδομενα.εαν το εχω ΗΔΗ ανοιχτο οκ κατεβαζει.το spb weather πριν βαλω το shell ANOIΓE to gprs αλλα δεν το εκλεινε.το shell ουτε το ανοιγει ! Μήπως έχεις βάλει το NoData στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Γεια χαρα μπορεί να μου πει καποιος πως μπορώ να τροποποιήσω το Home Tab στο ΗD? κατεβασα το HTC Home Customize κ το έστεισα, πέρασα και το HTCHome.v2_1_1005722_s0-all_device.cab και μερικά themes αλλά δε γίνεται τίποτα.. Καμιά βοήθεια? Το πρόγραμμα τρέχει αλλά δε πραγματοποιεί καμία αλλαγή. Η συσκευή τρέχει Windows Mobile 6.1 Pro CE OS 5.2.21055 (Built 21055.1.6.8) Επίσης δε δουλευει το bluetooth, δε μπορω να στειλω ή να λαβω κάτι ενω αναγνωρίζει συσκευές άλλες. .. τι μπορεί να είναι? Έχει συμβεί σε άλλον? Σχετικά με το bluetooth, είχε το ίδιο πρόβλημα και σε προηγούμενη version Windows Mobile που έτρεχα. Ίσως κάποια αξιόλογη ROM που έχετε βάλει, μήπως λύσει τα παραπάνω προβλήματα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Ίσως κάποια αξιόλογη ROM που έχετε βάλει, μήπως λύσει τα παραπάνω προβλήματα..? Φαντάζομαι ότι από τις ρυθμίσεις>συνδέσεις έχει ενεργοποιήσει την ασύρματη αποστολή. Το λέω γιατί μερικές φορές.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Ίσως κάποια αξιόλογη ROM που έχετε βάλει, μήπως λύσει τα παραπάνω προβλήματα..? Με την official πάντως σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Hard reset έχεις κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Μήπως έχεις βάλει το NoData στη συσκευή σου; οχι!ειχα βαλει καποια στιγμη στο hd tweak το "disconnect after" αλλα το απενεργοποιησα.εσενα ξεκιναει να ανανεωνει τον καιρο και απλα δεν κλεινει την συνδεση η σαν και μενα ΔΕΝ ξεκιναει καν τη συνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 οχι!ειχα βαλει καποια στιγμη στο hd tweak το "disconnect after" αλλα το απενεργοποιησα.εσενα ξεκιναει να ανανεωνει τον καιρο και απλα δεν κλεινει την συνδεση η σαν και μενα ΔΕΝ ξεκιναει καν τη συνδεση; Το NoData δεν δίνει καν διαθέσιμη την σύνδεση. Με άλλα λόγια δεν είναι δυνατόν για κάποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσει (ανοίξει) την σύνδεση που έχεις σετάρει να είναι μη διαθέσιμη. :) Το HDTweak όπως λες όντως κλείνει μια ενδεχόμενη ανοιχτή σύνδεση μετά από κάποιο διάστημα. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) Το NoData δεν δίνει καν διαθέσιμη την σύνδεση. Με άλλα λόγια δεν είναι δυνατόν για κάποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσει (ανοίξει) την σύνδεση που έχεις σετάρει να είναι μη διαθέσιμη. :) Το HDTweak όπως λες όντως κλείνει μια ενδεχόμενη ανοιχτή σύνδεση μετά από κάποιο διάστημα. εσυ η καποιος αλλος εχεις δει στον δικο σου καιρο ανοιγει την συνδεση?την κλεινει μετα?η τιποτα απο τα 2?η πρεπει να ειναι ΗΔΗ ανοιχτη η συνδεση για να κατεβασει δεδομενα καιρου? Edited February 14, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 ddr2 μπορεις να μου υποδειξεις ακριβώς το path ?? athanaso77 το ειχα σε μια προηγουμενη ρομ αυτο το προβλημα, περασα την original για να το πουλησω κ εξακολουθει να υπαρχει. εκανα hard reset αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 εσυ η καποιος αλλος εχεις δει στον δικο σου καιρο ανοιγει την συνδεση?την κλεινει μετα?η τιποτα απο τα 2?η πρεπει να ειναι ΗΔΗ ανοιχτη η συνδεση για να κατεβασει δεδομενα καιρου? κοίτα....εξαρτάται από το πρόγραμμα....το SPB Weather που χρησιμοποιώ, στην τελευταία του έκδοση, δεν ανοίγει από μόνο του ποτέ σύνδεση για να κατεβάσει. Αντίθετα με το που βρει ανοιχτή, ξεκινάει να κατεβάζει δεδομένα (ό,τι σύνδεση και αν βρει). Αν τώρα κάποιος του κλείσει την σύνδεσηω κατά την διάρκεια που κατεβάζει τότε έχω δει είτε να ξαναανοίγει είτε να μην κάνει τίποτα και να μένει σε μια κατάσταση 'σαν να κατεβάζει' αλλά χωρίς να ανοίγει σύνδεση ούτε να φέρνει δεδομένα..... Γενικά πάντως ΔΕΝ ανοίγει στα καλά καθούμενα σύνδεση.... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 ddr2 μπορεις να μου υποδειξεις ακριβώς το path ?? Εναρξη>ρυθμισεις>Συνδεσεις>ασυρματη αποστολη. Ανοιγεις αυτο το μενου και κανεις τικ στην μοναδικη εππιλογη που υπαρχει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 (edited) κοίτα....εξαρτάται από το πρόγραμμα....το SPB Weather που χρησιμοποιώ, στην τελευταία του έκδοση, δεν ανοίγει από μόνο του ποτέ σύνδεση για να κατεβάσει. Αντίθετα με το που βρει ανοιχτή, ξεκινάει να κατεβάζει δεδομένα (ό,τι σύνδεση και αν βρει). Αν τώρα κάποιος του κλείσει την σύνδεσηω κατά την διάρκεια που κατεβάζει τότε έχω δει είτε να ξαναανοίγει είτε να μην κάνει τίποτα και να μένει σε μια κατάσταση 'σαν να κατεβάζει' αλλά χωρίς να ανοίγει σύνδεση ούτε να φέρνει δεδομένα..... Γενικά πάντως ΔΕΝ ανοίγει στα καλά καθούμενα σύνδεση.... :)οκ ηρεμησα τωρα οτι δεν το κανει μονο σε μενα!εχω δοκιμασει ολα τα προγραμματα καιρου και το μονο που ανοιγει και κλεινει την συνδεση ειναι το pocketweather πολυ λεπτομερες προγραμμα αλλα βαρυ.επειδη εβαλα το shell και μονο το spb weather εχει widget τωρα το pocketweather το εχω μονο στην κλασσικη today(ποτε δεν με βολεψε το touchflo3d της htc!) Edited February 14, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 athanaso77 το ειχα σε μια προηγουμενη ρομ αυτο το προβλημα, περασα την original για να το πουλησω κ εξακολουθει να υπαρχει. εκανα hard reset αλλα τιποτα Εάν το πρόβλημα με το bluetooth το έχεις και στην official rom αλλά και μετά από hard reset, αυτό δυστυχώς δεν είναι καλό. Μήπως να το δει το service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 καλησπέρα σε όλους πέρασα χθες την Energy.BLACKSTONE.23529.Leo_MaxManila_07.Feb.2010 και έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν ανοίγω destinator αρχικά λειτουργεί αν κ τα δειχνει ολα πιο μικρα και λεει CEVtMap Error: ResizeMapCanvas-> No free memory τι συμβαίνει;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 καλησπέρα σε όλους πέρασα χθες την Energy.BLACKSTONE.23529.Leo_MaxManila_07.Feb.2010 και έχω το εξής πρόβλημα.. Όταν ανοίγω destinator αρχικά λειτουργεί αν κ τα δειχνει ολα πιο μικρα και λεει CEVtMap Error: ResizeMapCanvas-> No free memory τι συμβαίνει;;:( Αυτό το πρόβλημα το έχω δει όταν με κάποια προγράμματα προσπαθούσα να το κάνω να δουλέψει σε mode QVGA δηλαδή σε πραγματική ανάλυση 480Χ800. Τα menu τα έδειχνε σχετικά καλά αλλά όταν πήγαινε στον χάρτη έβγαζε αυτό το μήνυμα και μια μπλε οθόνη..... Το ίδιο ακριβώς έκανε και ένα XDA flame όταν προσπαθούσα να το κάνω να παίξει στην καλή του ανάλυση 480Χ640...... Τώρα τι σου κάνει εσένα το destinator να παίζει σε αυτή την υψηλή ανάλυση δεν ξέρω....εκτός αν τρέχεις κανένα forcehires (στο control panel σου θα δεις αν υπάρχει) και στα apps έχει το destinator.......:worry: Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts