Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ωραίος, ευχαριστώ. Αυτό γίνεται και στο wb 6.5? Ναι εκτός και αν η ROM έχει το HTC Messaging. Επίσης ή κάτι πείραξα ή έτσι ήταν από την αρχή, δεν μπορώ να φωτίσω πολλά μηνύματα μαζί ή αρχεία στον file explorer σαν ποντίκι. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όταν είχαμε κρατημένο το πενάκι πάνω στην οθόνη μπορούσαμε μετακινόντας το να φωτίσουμε περισσότερα από ένα αρχεία μέσα στον εξερευνιτή ή περισσότερα μηνύματα και να τα κάνουμε διαγραφή για παράδιγμα. Σαν ποντίκι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Βάλε το Resco Explorer και θα το κάνεις ακόμα πιο εύκολα αυτό που θες. Απαραίτητο για κάθε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Αυτό χρησιμοποιώ ανέκαθεν. Το ότι δεν μπορώ να φωτίσω πολλά μαζί ισχύει σε όλη τη συσκευή αυτή τη στιγμή οπότε λέω μήπως είναι κάποια ρύθμιση των windows. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Έχω την Energy "Leo" 21891 |Feb 4| ★ Sense 2.5.2011.Γιατί δεν μπορώ να στείλω μηνύματα?Ποιός μπορεί να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Στο forum της συγκεκριμένης ROM απευθύνθηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Έχεις δίκιο.Απλά επειδή έχω βάλει και του Xannytech τις καινούριες του αλλά και τώρα την Energy και με τις 2 είχα το ίδιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Έχεις δίκιο.Απλά επειδή έχω βάλει και του Xannytech τις καινούριες του αλλά και τώρα την Energy και με τις 2 είχα το ίδιο πρόβλημα... Να προτιμάς τις Without HTC Messaging version, αυτές δεν έχουν πρόβλημα με τα sms διαφορετικά υπάρχει cab που το απενεργοποιεί. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 1--στο spb shell οταν θελω να καλεσω καποιο νουμερο εχει δικο του πληκτρολογιο η πατωντας το κουμπι απαντησης χρησιμοποιω του κινητου 2--υπαρχει καποιος τροπος(εφαρμογη;) πατωντας το κουμπι στο πανω μερος του τηλ που σβηνει την οθονη να την κλειδωνει ταυτοχρονα;(οπως γινοταν στο 3600 με wm5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Να προτιμάς τις Without HTC Messaging version, αυτές δεν έχουν πρόβλημα με τα sms διαφορετικά υπάρχει cab που το απενεργοποιεί. Το htc messaging παρουσιάζει διάφορα προβλήματα που έχουν κληρωνομηθεί από τις προηγούμενες rom του hd2. Σε αυτές τις περιπτώσεις όντως είναι καλύτερα να απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ωραία...Αυτό έφταιγε τελικά.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Σας έχει τύχει να φαίνεται πως υπάρχει 1 καινούριο sms στο inbox, αλλά μην το βρίσκετε πουθενά? Υποψιάζομαι πως είναι ένα sms που το έστειλε ένας φίλος που λέει ότι έλαβε και report, αλλά εγώ δεν το έλαβα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Σας έχει τύχει να φαίνεται πως υπάρχει 1 καινούριο sms στο inbox, αλλά μην το βρίσκετε πουθενά? Υποψιάζομαι πως είναι ένα sms που το έστειλε ένας φίλος που λέει ότι έλαβε και report, αλλά εγώ δεν το έλαβα ποτέ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2687714#post2687714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Eβαλα μια ROM και τα γραφικα του κινητου πρασινιζουν...οταν παταω το κουμπακι πανω και κλειδώνει και το ξαναπατάω φτιαχνουν τα χρώματα....τι πρεπει να κανω για να φτιάξει????PLZZZZzzzzz HELP..!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Eβαλα μια ROM και τα γραφικα του κινητου πρασινιζουν...οταν παταω το κουμπακι πανω και κλειδώνει και το ξαναπατάω φτιαχνουν τα χρώματα....τι πρεπει να κανω για να φτιάξει????PLZZZZzzzzz HELP..!!!! Γράφοντας μας τι έβαλες και πώς, για λάθος spl μοιάζει. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Σε προηγουμενες σελιδες διαβασα για μια μνημη που ελεγε οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Install αν δεν βαλουμε πρωτα την official ROM γιατι θα υπαρξει προβλημα με τα χρωματα(Βεβαια αυτο το ελεγε πιο κατω πραμα το οποιο δεν ειδα ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εβαλα και την οfficial ROM αφου ειχα κανει ενα HARD RESET αλλα τιποτα...ΤΑ ΙΔΙΑ :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εβαλα και την οfficial ROM αφου ειχα κανει ενα HARD RESET αλλα τιποτα...ΤΑ ΙΔΙΑ :wacko: Αν το κάνει και σε αυτή δεν είναι καλό!!!! Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v800_13 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εφοσον εχει την official ROM μεσα ειναι εντος εγγυησης για να το στειλω για φτιαξημο?Νομιζω οτι ειναι ΟΚ...!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2687714#post2687714 To post οποίο με παραπέμπεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφω εγώ. Είναι, θα έλεγα, το ακριβώς αντίθετο από τη δικιά μου περίπρωση (έχω δηλαδή notification και ένδειξη για 1 νέο sms, αλλά δε το βρίσκω πουθενά). Παρ' όλα αυτά, το δοκίμασα, έκανα και soft reset, και δε λύθηκε το πρόβλημα. Επανέφερα τις αλλαγές. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε ως εξής: Κατέβασα και έτρεξα αυτή την εφαρμογή, έκανα soft reset, και έπιασε! Οπότε σε όποιον τύχει, ας το έχει υπόψιν του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδιά έβαλα τα windows 7 στον υπολογιστή μου και οταν bootάρω τη συσκευή μου για να βάλω ρομ στη διαχείρηρη συσκευών δεν μου την αναγνωρίζει σαν htc usb sync!Τι να κάνω??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 To post οποίο με παραπέμπεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφω εγώ. Είναι, θα έλεγα, το ακριβώς αντίθετο από τη δικιά μου περίπρωση (έχω δηλαδή notification και ένδειξη για 1 νέο sms, αλλά δε το βρίσκω πουθενά). Παρ' όλα αυτά, το δοκίμασα, έκανα και soft reset, και δε λύθηκε το πρόβλημα. Επανέφερα τις αλλαγές. Το πρόβλημα τελικά λύθηκε ως εξής: Κατέβασα και έτρεξα αυτή την εφαρμογή, έκανα soft reset, και έπιασε! Οπότε σε όποιον τύχει, ας το έχει υπόψιν του! Έχεις δίκιο, λάθος παραπομπή λόγω κεκτημένης ταχύτητας, με συγχωρείς για την αναστάτωση. Παιδιά έβαλα τα windows 7 στον υπολογιστή μου και οταν bootάρω τη συσκευή μου για να βάλω ρομ στη διαχείρηρη συσκευών δεν μου την αναγνωρίζει σαν htc usb sync!Τι να κάνω??:confused: Βάλε τη συσκευή σε bootloader και ξαναδοκίμασε να τρέξεις τη rom. Εφοσον εχει την official ROM μεσα ειναι εντος εγγυησης για να το στειλω για φτιαξημο?Νομιζω οτι ειναι ΟΚ...!! Σιγουρέψου πρώτα ότι η συσκευή σου φοράει stock-spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Έκανα απο την αρχή όλη τη διαδικασία για την αναγνώριση της συσκευής και έγινε! Εγώ είχα κάνει μια βλακεία! :lol::lol::p Ευχαριστώ πάντως!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Υπάρχει κανένα κουπόνι για expansys ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Υπάρχει κανένα κουπόνι για expansys ? XPS3405 για 5 ευρώ έκπτωση XPS3415 για 15 ευρώ έκπτωση για αγορές > 300 ευρώ XPS3425 για 25 ευρώ έκπτωση για αγορές > 500 ευρώ XPS3435 για 35 ευρώ έκπτωση για αγορές > 700 ευρώ XPS3450 για 50 ευρώ έκπτωση για αγορές > 1000 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts