Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ωραίος, ευχαριστώ. Αυτό γίνεται και στο wb 6.5?

Ναι εκτός και αν η ROM έχει το HTC Messaging.

Επίσης ή κάτι πείραξα ή έτσι ήταν από την αρχή, δεν μπορώ να φωτίσω πολλά μηνύματα μαζί ή αρχεία στον file explorer σαν ποντίκι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις εδώ.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν είχαμε κρατημένο το πενάκι πάνω στην οθόνη μπορούσαμε μετακινόντας το να φωτίσουμε περισσότερα από ένα αρχεία μέσα στον εξερευνιτή ή περισσότερα μηνύματα και να τα κάνουμε διαγραφή για παράδιγμα. Σαν ποντίκι.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Administrators
Βάλε το Resco Explorer και θα το κάνεις ακόμα πιο εύκολα αυτό που θες. Απαραίτητο για κάθε συσκευή.

Modpic.gif

Αυτό χρησιμοποιώ ανέκαθεν. Το ότι δεν μπορώ να φωτίσω πολλά μαζί ισχύει σε όλη τη συσκευή αυτή τη στιγμή οπότε λέω μήπως είναι κάποια ρύθμιση των windows.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Έχω την Energy "Leo" 21891 |Feb 4| ★ Sense 2.5.2011.Γιατί δεν μπορώ να στείλω μηνύματα?Ποιός μπορεί να με βοηθήσει?

Έχεις δίκιο.Απλά επειδή έχω βάλει και του Xannytech τις καινούριες του αλλά και τώρα την Energy και με τις 2 είχα το ίδιο πρόβλημα...

Έχεις δίκιο.Απλά επειδή έχω βάλει και του Xannytech τις καινούριες του αλλά και τώρα την Energy και με τις 2 είχα το ίδιο πρόβλημα...

Να προτιμάς τις Without HTC Messaging version, αυτές δεν έχουν πρόβλημα με τα sms διαφορετικά υπάρχει cab που το απενεργοποιεί.

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

1--στο spb shell οταν θελω να καλεσω καποιο νουμερο εχει δικο του πληκτρολογιο η πατωντας το κουμπι απαντησης χρησιμοποιω του κινητου

2--υπαρχει καποιος τροπος(εφαρμογη;) πατωντας το κουμπι στο πανω μερος του τηλ που σβηνει την οθονη να την κλειδωνει ταυτοχρονα;(οπως γινοταν στο 3600 με wm5)

• Administrators
Να προτιμάς τις Without HTC Messaging version, αυτές δεν έχουν πρόβλημα με τα sms διαφορετικά υπάρχει cab που το απενεργοποιεί.

Το htc messaging παρουσιάζει διάφορα προβλήματα που έχουν κληρωνομηθεί από τις προηγούμενες rom του hd2. Σε αυτές τις περιπτώσεις όντως είναι καλύτερα να απενεργοποιείται.

Modpic.gif

Σας έχει τύχει να φαίνεται πως υπάρχει 1 καινούριο sms στο inbox, αλλά μην το βρίσκετε πουθενά? Υποψιάζομαι πως είναι ένα sms που το έστειλε ένας φίλος που λέει ότι έλαβε και report, αλλά εγώ δεν το έλαβα ποτέ.

• Administrators
Σας έχει τύχει να φαίνεται πως υπάρχει 1 καινούριο sms στο inbox, αλλά μην το βρίσκετε πουθενά? Υποψιάζομαι πως είναι ένα sms που το έστειλε ένας φίλος που λέει ότι έλαβε και report, αλλά εγώ δεν το έλαβα ποτέ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2687714#post2687714

Modpic.gif

Eβαλα μια ROM και τα γραφικα του κινητου πρασινιζουν...οταν παταω το κουμπακι πανω και κλειδώνει και το ξαναπατάω φτιαχνουν τα χρώματα....τι πρεπει να κανω για να φτιάξει????PLZZZZzzzzz HELP..!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ....!!!!!!!!

Eβαλα μια ROM και τα γραφικα του κινητου πρασινιζουν...οταν παταω το κουμπακι πανω και κλειδώνει και το ξαναπατάω φτιαχνουν τα χρώματα....τι πρεπει να κανω για να φτιάξει????PLZZZZzzzzz HELP..!!!!

Γράφοντας μας τι έβαλες και πώς, για λάθος spl μοιάζει.

Σε προηγουμενες σελιδες διαβασα για μια μνημη που ελεγε οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Install αν δεν βαλουμε πρωτα την official ROM γιατι θα υπαρξει προβλημα με τα χρωματα(Βεβαια αυτο το ελεγε πιο κατω πραμα το οποιο δεν ειδα ).

Εβαλα και την οfficial ROM αφου ειχα κανει ενα HARD RESET αλλα τιποτα...ΤΑ ΙΔΙΑ :wacko:

Αν το κάνει και σε αυτή δεν είναι καλό!!!!

Εφοσον εχει την official ROM μεσα ειναι εντος εγγυησης για να το στειλω για φτιαξημο?Νομιζω οτι ειναι ΟΚ...!!

To post οποίο με παραπέμπεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφω εγώ. Είναι, θα έλεγα, το ακριβώς αντίθετο από τη δικιά μου περίπρωση (έχω δηλαδή notification και ένδειξη για 1 νέο sms, αλλά δε το βρίσκω πουθενά). Παρ' όλα αυτά, το δοκίμασα, έκανα και soft reset, και δε λύθηκε το πρόβλημα. Επανέφερα τις αλλαγές.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε ως εξής: Κατέβασα και έτρεξα αυτή την εφαρμογή, έκανα soft reset, και έπιασε! Οπότε σε όποιον τύχει, ας το έχει υπόψιν του!

Παιδιά έβαλα τα windows 7 στον υπολογιστή μου και οταν bootάρω τη συσκευή μου για να βάλω ρομ στη διαχείρηρη συσκευών δεν μου την αναγνωρίζει σαν htc usb sync!Τι να κάνω??:confused:

• Administrators
To post οποίο με παραπέμπεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφω εγώ. Είναι, θα έλεγα, το ακριβώς αντίθετο από τη δικιά μου περίπρωση (έχω δηλαδή notification και ένδειξη για 1 νέο sms, αλλά δε το βρίσκω πουθενά). Παρ' όλα αυτά, το δοκίμασα, έκανα και soft reset, και δε λύθηκε το πρόβλημα. Επανέφερα τις αλλαγές.

Το πρόβλημα τελικά λύθηκε ως εξής: Κατέβασα και έτρεξα αυτή την εφαρμογή, έκανα soft reset, και έπιασε! Οπότε σε όποιον τύχει, ας το έχει υπόψιν του!

Έχεις δίκιο, λάθος παραπομπή λόγω κεκτημένης ταχύτητας, με συγχωρείς για την αναστάτωση.

Παιδιά έβαλα τα windows 7 στον υπολογιστή μου και οταν bootάρω τη συσκευή μου για να βάλω ρομ στη διαχείρηρη συσκευών δεν μου την αναγνωρίζει σαν htc usb sync!Τι να κάνω??:confused:

Βάλε τη συσκευή σε bootloader και ξαναδοκίμασε να τρέξεις τη rom.

Εφοσον εχει την official ROM μεσα ειναι εντος εγγυησης για να το στειλω για φτιαξημο?Νομιζω οτι ειναι ΟΚ...!!

Σιγουρέψου πρώτα ότι η συσκευή σου φοράει stock-spl.

Modpic.gif

Έκανα απο την αρχή όλη τη διαδικασία για την αναγνώριση της συσκευής και έγινε! Εγώ είχα κάνει μια βλακεία! :lol::lol::p

Ευχαριστώ πάντως!:)

• Administrators
Υπάρχει κανένα κουπόνι για expansys ?

XPS3405 για 5 ευρώ έκπτωση

XPS3415 για 15 ευρώ έκπτωση για αγορές > 300 ευρώ

XPS3425 για 25 ευρώ έκπτωση για αγορές > 500 ευρώ

XPS3435 για 35 ευρώ έκπτωση για αγορές > 700 ευρώ

XPS3450 για 50 ευρώ έκπτωση για αγορές > 1000 ευρώ

Modpic.gif