Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να φύγει από το sense το my location και να έχουμε default για τον καιρό τη δικία μας τοποθεσία π.χ. να έχει μόνιμα Αθήνα;; γιατι έχει τα bugακια του και καταντάει κουραστικό να μην ενημερώνεται μέσω wifi.. (Φοράω topix 3.4.4)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπες στις ρυθμίσεις της ώρας και άλλαξε το My Location με την πόλη της αρεσκείας σου.

ευχαριστώ :D!!! δεν το είχα δοκιμάσει καθόλου με τις καινούργιες ρομ!! μόνο όταν είχε πρωτοβγεί το sense αλλά τότε το έχανε μετά από λίγο!!!

edit: μήπως γίνεται να αλλάξουμε και το λεκτικό της τοποθεσίας; αντί για Athinai σε Athens π.χ.

Edited by giopap87

• Administrators
edit: μήπως γίνεται να αλλάξουμε και το λεκτικό της τοποθεσίας; αντί για Athinai σε Athens π.χ.

Βάλε το παρακάτω και οι πόλεις θα είναι στα ελληνικά και θα έχεις σχεδόν όλες τις πόλεις της Ελλάδας...

WeatherCitiesGR.cab

Edited by athanaso77

Modpic.gif

• Administrators
athanaso77 ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!αψογος!!!

Ρίξε άλλη μια ματιά στην απάντησή μου, ανανέωσα τα link που δεν ήταν διαθέσιμα πριν.

Modpic.gif

Παίδες πήρα το κινητό μεταχηρισμένω εχθές το βράδυ και έρειξα μια γρήγορη ματιά στο forum αλλά επειδή σε μερικές ώρες φεύγω για το στρατόπεδο στον Έβρο επειδή είχα άδεια δεν πρόλαβα να βγάλω και πολύ άκρη.

Θέλω ένα πρόγραμμα για gps Ελλάδας. Έψαξα για destinator 7 και για iGO. Αλλά δεν βρίσκω για wm 6.1. Το igo έχει κατάληξη ipa. Αυτό δεν είναι για iphone?

Επίσης για ταινίες με υπότιτλους, fileexplorer ψάχνω για τον resco, mediaplaywer νομίζω μου κάνει ο windows, όπως και με τον opera δεν θα έχω πρόβλημα. Ημερολόγιο αυτό που έχει στο myfiles κάνει κανονικά?

Άλλες εφαρμογές που προτείνεται? άντε και σε 3 ώρες φεύγω.. :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

• Administrators

Μάλλον δεν σε προλάβαμε! :rolleyes:

Τα προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν για windows mobile συσκευές, όλα παίζουν και στη δικιά σου συσκευή.

Modpic.gif

να κανω μια χαζη ερωτηση?

μπορουμε να βαλουμε ευκολα στο κινητο μας καποια εκδοση του android?

iphone 14 pro

• Administrators
να κανω μια χαζη ερωτηση?

μπορουμε να βαλουμε ευκολα στο κινητο μας καποια εκδοση του android?

Εύκολα... σίγουρα όχι. Έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες αλλά όχι με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Modpic.gif

επειδη θελω να το ανανεωσω λιγο, ποια ειναι η καλυτερη εκδοση για wm 6.5? :)

να υποθεσω οτι δουλευει σωστα με 6,5 σωστα?

το επιβαρυνει πολυ σε σχεση με τα 6,1?

iphone 14 pro

• Administrators
Βαραίνει λίγο παραπάνω τη συσκευή και μειώνει την ελεύθερη RAM αλλά μπορώ να πω ότι τρέχει κανονικά. Οι περισσότεροι εδώ προτείνουμε τις ROM του kwbr.

Modpic.gif

γινεται κανονικα η αναζητηση

ευχαριστω!υπαρχει περιπτωση -καπως - να δουλεψει με το shell το εορτολογιο?(που τωρα το εχω στην today να τρεχει χωρις tf3d)?

• Administrators
ευχαριστω!υπαρχει περιπτωση -καπως - να δουλεψει με το shell το εορτολογιο?(που τωρα το εχω στην today να τρεχει χωρις tf3d)?

Να βάλεις το Papadimitriou Hellenic Callendar.cab

http://www.papadi.gr/Portals/papadi/HellenicCalendar/HellCal1.gif

Modpic.gif

Βαραίνει λίγο παραπάνω τη συσκευή και μειώνει την ελεύθερη RAM αλλά μπορώ να πω ότι τρέχει κανονικά. Οι περισσότεροι εδώ προτείνουμε τις ROM του kwbr.

τις εχει αποσυρει ο kwbr?

δε βρισκω κατι εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=460640

εχουμε καποιο λινκ για να τη κατεβασω?

iphone 14 pro

ειδα οτι ειναι .txt και θεωρησα οτι δεν εχει τη rom μεσα :X :O

τη κατεβαζω τωρα κανονικα. :)

iphone 14 pro

1-υπαρχει καποιο προγραμμα αλαρμ που να φαινεται τι ωρα το εχουμε βαλει σε καποια απο τις οθονες του shell;

2-στο magicall οταν βγαζει στην κλασσικη today την ειδοποιηση-φακελακι- πως το δειχνει σε καποια οθονη του shell;

1-υπαρχει καποιο προγραμμα αλαρμ που να φαινεται τι ωρα το εχουμε βαλει σε καποια απο τις οθονες του shell;

2-στο magicall οταν βγαζει στην κλασσικη today την ειδοποιηση-φακελακι- πως το δειχνει σε καποια οθονη του shell;

Για το 1 εχεις δυο επιλογες. Η πρωτη ειναι να κατεβασεις το spb time το οποιο θα σου βγαλει καποια widgets στο shell και τοποθετοντας το σε καποια οθονη θα βλεπεις την ωρα αφυπνισης. Εναλλακτικα εγω χρησιμοποιω το g alarm και στο ψηφιακο ρολοι του shell βγαζει σε ποσες ωρες θα χτυπησει το ξυπνητηρι...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

ευχαριστω!ο καιρος που εχει το shell δεν ειναι το spb weather;γιατι αλλη προγνωση βλεπω στο ενα και αλλη στο αλλο.

By default το widget που έχει δεν είναι του weather όχι...είναι άλλο του shell. Αν έχεις όμως το weather σου δίνει και άλλο widget να επιλέξεις να βάλεις του weather ;)

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U