Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι λογικό να μην προβαίνουν σε ανανέωση του stock τους εφόσον έχουν βγει ή θα βγουν νεώτερες συσκευές και έχει ήδη ανακοινωθεί/αναμένεται ο αντικαταστάτης του. Αλλά να έχει εξαντληθεί τελείως μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Δοκίμασε στο Πλαίσιο να ρωτήσεις τηλεφωνικά αν διατίθεται σε κάποιο κατάστημα. Αν δεν σε ενδιαφέρει η επιδότηση, δες στο e-shop της ACE Hellas για ελληνική συσκευή ή κοίτα σε Αγγλικά e-shops για να γλιτώσεις αρκετά λεφτά με αγγλική συσκευή π.χ. Clove ή Expansys σε συνδυασμό με τους κωδικούς στην υπογραφή μου.

Καλημέρα,

Θέλω να "πάω" μέσω αναβάθμισης και όχι σε απ' ευθείας αγορά του, αλλά και στο πλαίσιο μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο. Ο αντικαταστάτης του HD είναι το PRO II? και αν ναι ξέρει κάποιος να μου πει αν αξίζει το κόπο η θα πρέπει να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο?

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

Καλημέρα,

Θέλω να "πάω" μέσω αναβάθμισης και όχι σε απ' ευθείας αγορά του, αλλά και στο πλαίσιο μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο. Ο αντικαταστάτης του HD είναι το PRO II? και αν ναι ξέρει κάποιος να μου πει αν αξίζει το κόπο η θα πρέπει να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο?

Ο αντικαταστάτης του HD είναι το Leo Ή HD2. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, προφανώς θα είναι μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν το έχει το Πλαίσιο.

Θα σου πρότεινα να κάνει λίγο υπομονή, για να δεις το HD2 μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

Έχει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σαφώς πιο εξελιγμένα από το HD. (Οθόνη 4.3", wm 6.5 κ.λ.π.)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Ο αντικαταστάτης του HD είναι το Leo Ή HD2. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, προφανώς θα είναι μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν το έχει το Πλαίσιο.

Θα σου πρότεινα να κάνει λίγο υπομονή, για να δεις το HD2 μόλις αυτό κυκλοφορήσει.

Έχει μερικά βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι σαφώς πιο εξελιγμένα από το HD. (Οθόνη 4.3", wm 6.5 κ.λ.π.)

Καλημέρα και, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει πιο πολύ πότε θα το φέρει η cosmote, διότι εκεί έχω την επιδότυησή μου, αλλά αν όντως αξίζει το κόπο και έρχεται τέλος του μήνα όπως λες και βέβαια θα κάνω υπομονή.

Ελπίζω μόνο να μην είναι τα HTC όπως τα Nokia που πρέπει να αλλάξουν τρεις παρτίδες κινητών για να πετύχεις κάποιο "καλό" και βέναια η τιμή του να μην είναι απλησίαστη.

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

Καλημέρα και, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει πιο πολύ πότε θα το φέρει η cosmote, διότι εκεί έχω την επιδότυησή μου, αλλά αν όντως αξίζει το κόπο και έρχεται τέλος του μήνα όπως λες και βέβαια θα κάνω υπομονή.

Ελπίζω μόνο να μην είναι τα HTC όπως τα Nokia που πρέπει να αλλάξουν τρεις παρτίδες κινητών για να πετύχεις κάποιο "καλό" και βέναια η τιμή του να μην είναι απλησίαστη.

Κοίτα, εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το HD μου, αλλά και από το cruise που είχα πιο πριν, από κει και πέρα είναι τελείως υποκειμενικό και πάντα εξαρτάται από τι θέλει να κάνει ο καθένας.

Και βέβαια, καλημέρα :)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Κοίτα, εγώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος με το HD μου, αλλά και από το cruise που είχα πιο πριν, από κει και πέρα είναι τελείως υποκειμενικό και πάντα εξαρτάται από τι θέλει να κάνει ο καθένας.

Και βέβαια, καλημέρα :)

Πολύ σωστό αυτό που είπες Λευτέρη,

εγώ πάλι τόσο χρόνια nokiakias αλλά μετά τα τόσα bugs που έχει βγάλει το Ν97 είπα να το πάρω αλλιώς και να κοιτάξω προς την HTC αλλά μάλλον άργησα...οπότε λέω να δώσω ακόμη λίγο χρόνο και να περιμένω το HD2.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.

Ξέρει κανείς, υπάρχει κάπου το 'τετραγωνισμένο' αριστερά USB καλώδιο του HD??
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ξέρει κανείς, υπάρχει κάπου το 'τετραγωνισμένο' αριστερά USB καλώδιο του HD??

Να αγοράσεις το καλώδιο USB που έχει το HD?

Οποιοδήποτε καλώδιο USB-miniUSB κάνει. Εγώ χρησιμοποιούσα καλώδια από εξωτερικούς σκληρούς για το HD και το καλώδιο του HD το είχα φυλαγμένο....

Να αγοράσεις το καλώδιο USB που έχει το HD?

Οποιοδήποτε καλώδιο USB-miniUSB κάνει. Εγώ χρησιμοποιούσα καλώδια από εξωτερικούς σκληρούς για το HD και το καλώδιο του HD το είχα φυλαγμένο....

Δεν μπαίνουν όλα.....λόγω του διαφορετικού σχήματος που έχει αριστερά......είναι κάθετο και δεν έχει το σχήμα που έχει και δεξιά......αυτό το κάνει να μην μπαίνουν όλα....

Κάποια το ξέρω μπαίνουν αλλά φοβάμαι μην του κάνω ζημιά χωρίς λόγο.....

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Δεν μπαίνουν όλα.....λόγω του διαφορετικού σχήματος που έχει αριστερά......είναι κάθετο και δεν έχει το σχήμα που έχει και δεξιά......αυτό το κάνει να μην μπαίνουν όλα....

Κάποια το ξέρω μπαίνουν αλλά φοβάμαι μην του κάνω ζημιά χωρίς λόγο.....

Τα απλά καλώδια mini usb

http://www.meditronik.com.pl/doc/mini/usb-kabel-mini=foto=canon.jpg

κάνουν κανονικότατα, άσχετα με το σχήμα.

το γράφει και στις προδιαγραφές του. Είναι συμβατό με όλα τα Miniusb καλώδια.

Connectivity

Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets

Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g

HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0)

πηγή:http://www.htc.com/europe/product/touchhd/specification.html

Δες και εδώ: http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-2525.php

staurakis κατάλαβα ποια λες. έχω και εγώ δύο τέτοια (που δεν είναι σαν την φωτογραφία παραπάνω, αλλά επιπλέον και διαφορετικά μεταξύ τους) αλλά το ένα μπαίνει κανονικά στο hd. αν έχεις κάποιο το οποίο "δυσκολεύεται" να μπει, απλά μην το χρησιμοποιήσεις :)

Αγορασα απο το ebay μια μπαταρια 1950mah.

Την εχει κανεις αλλος και πως μπορουμε να τσεκαρουμε αν οντως ειναι 1950?

Σημερα πρωτη μερα νομιζω οτι μου δινει τουλαχιστον 20% παραπανω ενεργεια.

Σημειωστε οτι φοραω ρομ 6,5[dutty] που ..τρωει τη μπαταρια

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=350257870616

• Administrators
Δεν μπαίνουν όλα.....λόγω του διαφορετικού σχήματος που έχει αριστερά.....

Όλα τα miniUSB κάνουν. Το γεγονός ότι διαφοροποιείται στην γωνία δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνει στη συσκευή. Μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα.

Modpic.gif

Όλα τα miniUSB κάνουν. Το γεγονός ότι διαφοροποιείται στην γωνία δεν σημαίνει ότι δεν μπαίνει στη συσκευή. Μπορείς να το διαπιστώσεις εύκολα.

Το έχω δοκιμάσει....δεν το ανέφερα έτσι.....είναι αυτό που λέει και ο l3ft3r1s ότι μερικά μπαίνουν και άλλα δυσκολεύονται πολύ....

Οπότε ναι θα κάνω αυτό....θα βρω ένα που μπαίνει όσο πιο καλά γίνεται. :)

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο hd σε άριστη (εμφανισιακά τουλάχιστον κατάσταση). Μετά από δύο μέρες (χτες βράδυ), βλέπω να είναι αναμμένη η οθόνη (χωρίς στο μεταξύ να την πειράξω) και δεν δέχονταν καμία εντολή, ούτε καν κλείσιμο, ουσιαστικά είχε "νεκρώσει". Αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία και το κινητό ξεκίνησε σωστά και λειτουργεί εντάξει το τελευταίο 12ωρο. Έχει κάποιος άλλος συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα, ή έχει τύχει να "νεκρώσει" το τηλέφωνο χωρίς λόγω;

• Administrators

Είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά μπορεί να συμβεί. Φοράει την official ROM η συσκευή; Ούτως ή άλλως πάντως με την αγορά του θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί και την απόδειξη αγοράς ούτως ώστε να σε καλύψει η εγγύηση σε περίπτωση πιθανού προβλήματος.

Εν τέλει, εάν δεν ξαναεμφανιστεί δεν χρειάζεται να σε απασχολεί.

Modpic.gif

Είναι σπάνιο φαινόμενο αλλά μπορεί να συμβεί. Φοράει την official ROM η συσκευή; Ούτως ή άλλως πάντως με την αγορά του θα πρέπει να έχεις προμηθευτεί και την απόδειξη αγοράς ούτως ώστε να σε καλύψει η εγγύηση σε περίπτωση πιθανού προβλήματος.

Εν τέλει, εάν δεν ξαναεμφανιστεί δεν χρειάζεται να σε απασχολεί.

ναι είναι της ace και φοράει την τελευταία επίσημη rom. Του έκανα hard reset (από το μενού που λέει clear storage) όταν το πήρα, ώστε να έχω καθαρή rom. Αν το ξαναπαρουσιάσει σημαίνει φαντάζομαι ότι υπάρχει πρόβλημα.

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ,ΟΘΟΝΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΠΒΛΗΜΑ.ΜΕ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ WIFI.ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΟΝΤΕΜ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΜΝΙΑ 1 ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ HARD RESET ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ;ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΩ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;

Guest Tankwart

Χτες ημερομηνια 7 Νοε και ωρα γυρω στις 20.30,αφου δεχτηκα μια κληση και δεν μπορεσα να κανω το slide για να την απαντησω οποτε φανηκε σαν αναπαντητη,το κινητο αλλαξε ημερομηνια και ωρα και εδειχνε 4 Νοε 15.45!!!!!!

μετα απο 20 λεπτα εφτιαξε μονο του.Ενοχοποιειται το destinator γι'αυτο?Επισης προσφατα εχω εγκαταστησει το ΑutoCall Recorder...

καλιπσερα!!!

εδω κ 2-3 μερεσ δεν εχει ηχο στον ιχη κλισις!!!

καλει κανονικα, αλλα δεν ακουγεται τιποτα!!!

μπορει κανας συνανθρωποσ να βοιθισει???

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

• Administrators
Δεν το βλέπω να το γλυτώνεις. Πάρε ένα backup με κάποιο από τα σχετικά προγράμματα για να επαναφέρεις την pim πληροφορία σου (επαφές, SMS κτλ).

Modpic.gif

ρε παιδιά αυτό είναι αδικία :( (τώρα θα μου πείτε σήμερα το έμαθες? και απαντώ, σήμερα το έμαθα.) είναι δυνατών να βγαίνει επίσημη ROM 6.5 για το Diamond και το Pro και για το HD τίποτα?? Όχι οτι δεν έχω 6.5 στο HD μου αλλά νιώθω λίγο αδικημένος. :mad: Ένα κάρο λεφτά δώσαμε και εμείς για να το αποκτήσουμε, δεν αξίζουμε μια αναβάθμιση? Και στο κάτω κάτω εμένα προσωπικά δεν νομίζω πως το Leo έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το HD... :happy: Δεν χρειάζεται να απαντήσετε απλά κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ. Τις απαντήσεις νομίζω πως τις ξέρω, αυτή είναι η πολιτική της HTC και οι αναβαθμίσεις της κοστίζουν 700 Ε.