Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε πήγαινε στις ρυθμίσεις, πάτα να δεις όλες τις ρυθμίσεις, επίλεξε το τρίτο tab που είναι οι συνδέσεις και από κει κλικ στο USB to PC ή όπως αλλιώς το έχει στα ελληνικά. Σε αυτό που θα σου ανοίξει μετά τίκαρε το τελευταίο κουτάκι που λέει να σε ρωτάει πάντα πώς να συνδεθεί κάθε φορά που βάζεις το καλώδιο. Την επόμενη φορά που θα συνδέσεις τη συσκευή με το λαπτοπ θα σου βγάλει το μενού που σου λέμε.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το δοκιμασω ... :)

Ευχαριστω πολυ παιδια....καλα ηταν τοσο απλο ε? :O

Και εγω εσκασα μιλαμε εχω δοκιμαση τα παντα...ακομα και το ultrex :lol: :p

Να'στε καλα και μην αλλαζετε τηλεφωνο αφηστε τους αλλους να την πατησουν :p :lol:

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια..

Επειδη δινω ιδιαιτερη βαση στο Browsing. Και εχω και data plan. Θα ηθελα περισσοτερη ταχυτητα στον Οπερα μου...

Αξιζει να βαλω τον Opera 9.7 beta Turbo? Ή οχι?

Θα υπαρξει βελτιωση? Ή βελτιωση σημαντικη θα δω οταν βαλω το πακετακι του Δημητρη???:worry::worry:

κανενας δεν θελει να παρει στον λαιμο του κανεναν!!

απλα παντα θα ψαχνουμε για κατι καλυτερο απο αυτο που εχουμε!

Ολα οσα ειπα τα ειπα καθαρα χαριτωλογοντας ετσι?...γι'αυτο εχω και τα Smilies απο διπλα :lol: :p

Μην παρεξηγηθουμε κιολας απο το τιποτα...:blink:

Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια..

Επειδη δινω ιδιαιτερη βαση στο Browsing. Και εχω και data plan. Θα ηθελα περισσοτερη ταχυτητα στον Οπερα μου...

Αξιζει να βαλω τον Opera 9.7 beta Turbo? Ή οχι?

Θα υπαρξει βελτιωση? Ή βελτιωση σημαντικη θα δω οταν βαλω το πακετακι του Δημητρη???:worry::worry:

Που εισαι soon?

Εσυ τι λες?

Να παμε σε κατι αλλο ή ακομη πολυ νωρις ειναι?

Εγω λεω οτι ειναι ακομη παρα πολυ νωρις.....ας περιμενουμε λιγο να δουμε .....αν και εσενα σε βλεπω πιο ψημενο.......ΚΑΛΑ ΡΕ.....μονο μου θα με αφησετε? :lol: :p

Που εισαι soon?

Εσυ τι λες?

Να παμε σε κατι αλλο ή ακομη πολυ νωρις ειναι?

Εγω λεω οτι ειναι ακομη παρα πολυ νωρις.....ας περιμενουμε λιγο να δουμε .....αν και εσενα σε βλεπω πιο ψημενο.......ΚΑΛΑ ΡΕ.....μονο μου θα με αφησετε? :lol: :p

Πήγα να γράψω πριν Χρήστο μια reply, αλλα λέω μπα.. Άσε γιατι θα παει πολυ offtopc.. Αλλα τωρα λέω να γραψω..

Ο μονος που με εχει ψησει πολυ να «φυγω» ειναι ο Κώστας-ktsak..

Αλλα τα «» ειναι γιατι απο το HD δεν φευγω. Με τιποτα. Ειναι απιστευτο τηλεφωνο. Δεν το αλλαζω με τιποτα. Απλα, ισως παρω ενα iPhone3G για δευτερο. Αλλα μετα δεν μου βγαινουν καλα τα €.. Ειναι μπολικα...

Αλλα ειναι 100% βεβαιο, οτι πριν κανω hspl, και αρχισω να δοκιμαζω τις περιφημες και διασημες πλεον συμβουλες του Δημητρη και κανω το τηλεφωνο οπως ο Carpe-Νίκος, δεν κανω τιποτα.

Πρωτα θα το δω, να δω πως τα παει με τα πειραγμενα και μετα.

Το μονο που με τσιγκλαει μεσα μου ειανι οτι δεν εχω «παιξει» με jb iPhone... Αλλα για κανεναν αλλο λογο. Το iPhone στο μυαλο μου συνεχιζει να ειναι μια εξευγενισμενη παιχνιδομηχανη. Ισως γιατι δεν εχω jb και δεν εχω βγαλει ολες τις δυνατοτητες του.

Αλλα οπως ειπα και στον Κωστα, δεν μπορω που δεν θα εχω προσβαση σε πολλα πραγματα του λειτουργικου. Εδω μπορω να του αλλαξω τα παντα. Στο iPhone περιοριζομαι λιγο...... Τα αγαπησα τα wm και αντιπαθησα τα macos.... Προς το παρον μενω ως εχω... Δεν φευγω!

Και θελω να δω και τον αντικαταστατη του hd. Ο vangelis ειπε οτι δεν θα αργησει η ανακοινωση του...... Αντε να δουμε!!!

Πήγα να γράψω πριν Χρήστο μια reply, αλλα λέω μπα.. Άσε γιατι θα παει πολυ offtopc.. Αλλα τωρα λέω να γραψω..

Ο μονος που με εχει ψησει πολυ να «φυγω» ειναι ο Κώστας-ktsak..

Αλλα τα «» ειναι γιατι απο το HD δεν φευγω. Με τιποτα. Ειναι απιστευτο τηλεφωνο. Δεν το αλλαζω με τιποτα. Απλα, ισως παρω ενα iPhone3G για δευτερο. Αλλα μετα δεν μου βγαινουν καλα τα €.. Ειναι μπολικα...

Αλλα ειναι 100% βεβαιο, οτι πριν κανω hspl, και αρχισω να δοκιμαζω τις περιφημες και διασημες πλεον συμβουλες του Δημητρη και κανω το τηλεφωνο οπως ο Carpe-Νίκος, δεν κανω τιποτα.

Πρωτα θα το δω, να δω πως τα παει με τα πειραγμενα και μετα.

Το μονο που με τσιγκλαει μεσα μου ειανι οτι δεν εχω «παιξει» με jb iPhone... Αλλα για κανεναν αλλο λογο. Το iPhone στο μυαλο μου συνεχιζει να ειναι μια εξευγενισμενη παιχνιδομηχανη. Ισως γιατι δεν εχω jb και δεν εχω βγαλει ολες τις δυνατοτητες του.

Αλλα οπως ειπα και στον Κωστα, δεν μπορω που δεν θα εχω προσβαση σε πολλα πραγματα του λειτουργικου. Εδω μπορω να του αλλαξω τα παντα. Στο iPhone περιοριζομαι λιγο...... Τα αγαπησα τα wm και αντιπαθησα τα macos.... Προς το παρον μενω ως εχω... Δεν φευγω!

Και θελω να δω και τον αντικαταστατη του hd. Ο vangelis ειπε οτι δεν θα αργησει η ανακοινωση του...... Αντε να δουμε!!!

ασε τους αλλους να περνανε "καλα" με τα iphone τους :p

τα ειδα απο πρωτο χερι (ολες τις γενιες του iphone) εκτος του 3gs....

απλα δεν τρελαινομαι να ξαναγυρισω εκει...δεν με χαλασε!!προς θεου!τρομερη συσκευη το μηλοφωνο δεν το συζηταω,αλλα πρεπει να κανεις πολλα πραγματα με ιδιαιτερο τροπο...και εμενα μου κακοφαινεται αυτο...

μια ενσταση αυτη και μια η απαραδεκτη αυτονομια του:mad:

κατα τα αλλα ειναι ενα τηλεφωνο που θα πρεπει να ξεχασεις οτι ηξερες και να αρχισεις να κανεις τα παντα με διαφορετικο τροπο...εναν ιδιαιτερο τροπο που εμενα με τρελαινει....ασε που το itunes καθε φορα που παιρνω iphone :worry:

μου κανει την μουσικη μου βιβλιοθηκη(η αποθηκη πεστε το οπως θελετε) .....

εκδιδομενης γυναικος το κικγλιδωμα:wacko:

Ολα οσα ειπα τα ειπα καθαρα χαριτωλογοντας ετσι?...γι'αυτο εχω και τα Smilies απο διπλα

Μην παρεξηγηθουμε κιολας απο το τιποτα...

μην στεναχωριεσαι φιλε μου!!δεν υπαρχει περιπτωση..

αλλα και να γινει καποια παρεξηγηση λεγομενων μεταξυ μας εδω μεσα,ειναι λογικο..

ο αψυχος λογος του πληκτρολογιου πολλες φορες μπορει να παρεξηγηθει!

θελει καλη θεληση και ανοιχτο μυαλο να μενει παντα μεχρι εκει και να μην στεναχωριομαστε :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

τα ειδα απο πρωτο χερι (ολες τις γενιες του iphone) εκτος του 3gs....

απλα δεν τρελαινομαι να ξαναγυρισω εκει...δεν με χαλασε!!προς θεου!τρομερη συσκευη το μηλοφωνο δεν το συζηταω,αλλα πρεπει να κανεις πολλα πραγματα με ιδιαιτερο τροπο...και εμενα μου κακοφαινεται αυτο...

μια ενσταση αυτη και μια η απαραδεκτη αυτονομια του:mad:

κατα τα αλλα ειναι ενα τηλεφωνο που θα πρεπει να ξεχασεις οτι ηξερες και να αρχισεις να κανεις τα παντα με διαφορετικο τροπο...εναν ιδιαιτερο τροπο που εμενα με τρελαινει....ασε που το itunes καθε φορα που παιρνω iphone :worry:

μου κανει την μουσικη μου βιβλιοθηκη(η αποθηκη πεστε το οπως θελετε) .....

εκδιδομενης γυναικος το κικγλιδωμα:wacko:

Δημητρη, πιο συμφωνο σε αυτα που λες, δεν θα με έβρισκες. Γενικα, διαβαζοντας το θεμα απο την αρχη, συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λες και εχω προσωπικη εμπειρια.

Απο την αλλη, για πραγματα που δεν ξερω ακομα, η γνωμη σου και η αποψη σου ειναι σιγουρα κατι που εμπιστευομαι απολυτα, και μεχρι να αποκτήσω προσωπικη εμπειρια, ενστερνίζομαι!

Αυτα για την μουσικη δεν ξερω. Δεν με πολυαπασχολει.. Τα εχω σε φακελους οπως τα θελω, και το iTunes τωρα πια ειανι στην ακρη και δεν με νοιαζει τι κανει. Ουτε updates που μου πεταει δεν το βαζω να κατεβαζει. Αν θελω να ακουσω μια playlist, εχω W Media Player και κανει μια χαρα την δουλεια του! Και επισης, πολλα ακουω απο uTube...

αλλα και να γινει καποια παρεξηγηση λεγομενων μεταξυ μας εδω μεσα,ειναι λογικο..

ο αψυχος λογος του πληκτρολογιου πολλες φορες μπορει να παρεξηγηθει!

θελει καλη θεληση και ανοιχτο μυαλο να μενει παντα μεχρι εκει και να μην στεναχωριομαστε :)

Επισης, συμφωνω. Μιας και εχω βρεθει στην θεση να παρεξηγουμε για αυτα που λεω, οπως και εσυ αλλοστε! :)

Και μιας και μπηκες, στο θεμα browsing, προς το παρον με επισημη 1.56, αν βαλω opera 9.7, θα δω διαφορα στην πλοηγηση? Λιγο παραπανω εκανα μια ερωτηση...(here...).

Κακε :p

Οπως και εσυ ξερεις φιλε μου Δημητρη στο "φρουτακι" πλεον μπορεις να κανεις τα παντα, με διαφορετικο τροπο οπως λες, αλλα τα παντα. Ειναι πιστευω εγω (προσωπικη αποψη) πληρως παραμετροποιησιμο οσο και οι WM συσκευες :rolleyes:. Αυτο λεω μετα απο 2,5 μηνες διαβιωσης στον "φρουτότοπο" :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δημητρη, πιο συμφωνο σε αυτα που λες, δεν θα με έβρισκες. Γενικα, διαβαζοντας το θεμα απο την αρχη, συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λες και εχω προσωπικη εμπειρια.

Απο την αλλη, για πραγματα που δεν ξερω ακομα, η γνωμη σου και η αποψη σου ειναι σιγουρα κατι που εμπιστευομαι απολυτα, και μεχρι να αποκτήσω προσωπικη εμπειρια, ενστερνίζομαι!

Αυτα για την μουσικη δεν ξερω. Δεν με πολυαπασχολει.. Τα εχω σε φακελους οπως τα θελω, και το iTunes τωρα πια ειανι στην ακρη και δεν με νοιαζει τι κανει. Ουτε updates που μου πεταει δεν το βαζω να κατεβαζει. Αν θελω να ακουσω μια playlist, εχω W Media Player και κανει μια χαρα την δουλεια του! Και επισης, πολλα ακουω απο uTube...

Επισης, συμφωνω. Μιας και εχω βρεθει στην θεση να παρεξηγουμε για αυτα που λεω, οπως και εσυ αλλοστε! :)

Και μιας και μπηκες, στο θεμα browsing, προς το παρον με επισημη 1.56, αν βαλω opera 9.7, θα δω διαφορα στην πλοηγηση? Λιγο παραπανω εκανα μια ερωτηση...(here...).

κατεβασε τα add ons μου,εγω αυτην την εκδοση χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα.

σιγουρα δεν ειναι iphone η hero στο browsing αλλα την δουλεια μου την κανω μια χαρα ;)

Κακε :p

Οπως και εσυ ξερεις φιλε μου Δημητρη στο "φρουτακι" πλεον μπορεις να κανεις τα παντα, με διαφορετικο τροπο οπως λες, αλλα τα παντα. Ειναι πιστευω εγω (προσωπικη αποψη) πληρως παραμετροποιησιμο οσο και οι WM συσκευες :rolleyes:. Αυτο λεω μετα απο 2,5 μηνες διαβιωσης στον "φρουτότοπο" :lol:

μα και εγω Κωστη (ειδες ποια ειναι τα αρνητικα που αναφερω σε αυτο :)

2 μονο!) δεν το κατηγορω!!

απλα εμενα δεν με βολεψε,δεν παει να πει οτι δεν ειναι καλο!!

δεν μπορει τοσα εκατομμυρια κοσμος να ειναι τρελος που λεει οτι ειναι καλο :)

το εζησα για εναμισυ μηνα ως κυρια συσκευη μου και πραγματικα μου λειπουν αρκετα πραγματα απο αυτο...

αλλα θα προτιμουσα ενα wm με δυνατοτερο hardware απο το hd μου για προσωπικη μου συσκευη ..

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

κατεβασε τα add ons μου,εγω αυτην την εκδοση χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα.

σιγουρα δεν ειναι iphone η hero στο browsing αλλα την δουλεια μου την κανω μια χαρα ;)

Τα εχω ηδη. Εχω μαλιστα 3 εκδοσεις των addons.. πιθανως πολλα να ειανι διπλα μεταξυ τους. Θα ανοιχτουν σε εναν φακελο μονα τους για να αντικατασταθουν τα διπλα μεταξυ τους.... Απλα ρωταω! Ευχαριστω!!

Και επισης, να πω και κατι που μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση. Ολοι οι γνωστοι-αγνωστοι του φορουμ αυτου, που φλασαραν συνεχως ρομ, φλασαραν με USPL οπως ειπαν σε καποια στιγμη. Δεν ειανι βαρετο καθε φορα που θελεις να φλασαρεις, να εισαι κοντα σε pc για να περασεις πρωτα το uspl, και μετα την ρομ? Εμενα μου φαινετια περιεργο.. Παρα την αγνοια μου, διακρινω εναν φοβο. Και δεν κρυβω οτι μου εχει μεταδοθει λιγο. Αλλα δεν εχω βρει ακομα παραδειγμα(ουτε στο xperia, ουτε εδω μεχρι στιγμης), που να μην μπορουσε να περαστει το official spl σε περιπτωση καποιας(σοβαρης)βλαβης. Αλλα ουτε και αυτο εχω δει(σοβαρη βλαβη)... Αλλα θελω να κανω την εξης ερωτηση: ΓΙατι να μην βαλω το hspl και να χρησιμοποιω uspl???

Αλλα, Δημητρη, για αλλη μια φορα, οταν με το καλο τελειωσει η αναγνωση(πιθανως και σημερα), θα μπει ενα ωραιοτατο hspl στην συσκευη, θα κατεβασω και θα δοκιμασω τις διαφορες ρομ απο τοπαζ, του πανου, του μιρι, του αραβα, και μετα να εισαι βεβαιος οτι θα μπει η υπογραφη σου!

Τα εχω ηδη. Εχω μαλιστα 3 εκδοσεις των addons.. πιθανως πολλα να ειανι διπλα μεταξυ τους. Θα ανοιχτουν σε εναν φακελο μονα τους για να αντικατασταθουν τα διπλα μεταξυ τους.... Απλα ρωταω! Ευχαριστω!!

Και επισης, να πω και κατι που μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση. Ολοι οι γνωστοι-αγνωστοι του φορουμ αυτου, που φλασαραν συνεχως ρομ, φλασαραν με USPL οπως ειπαν σε καποια στιγμη. Δεν ειανι βαρετο καθε φορα που θελεις να φλασαρεις, να εισαι κοντα σε pc για να περασεις πρωτα το uspl, και μετα την ρομ? Εμενα μου φαινετια περιεργο.. Παρα την αγνοια μου, διακρινω εναν φοβο. Και δεν κρυβω οτι μου εχει μεταδοθει λιγο. Αλλα δεν εχω βρει ακομα παραδειγμα(ουτε στο xperia, ουτε εδω μεχρι στιγμης), που να μην μπορουσε να περαστει το official spl σε περιπτωση καποιας(σοβαρης)βλαβης. Αλλα ουτε και αυτο εχω δει(σοβαρη βλαβη)... Αλλα θελω να κανω την εξης ερωτηση: ΓΙατι να μην βαλω το hspl και να χρησιμοποιω uspl???

Αλλα, Δημητρη, για αλλη μια φορα, οταν με το καλο τελειωσει η αναγνωση(πιθανως και σημερα), θα μπει ενα ωραιοτατο hspl στην συσκευη, θα κατεβασω και θα δοκιμασω τις διαφορες ρομ απο τοπαζ, του πανου, του μιρι, του αραβα, και μετα να εισαι βεβαιος οτι θα μπει η υπογραφη σου!

επεσαν οι mods να βαλουν ""σειρα"" στο thread :X:worry::lol:

hard spl απο την αρχη μια και καλη και τελος!!

Αλεξανδρε οπερα παρε και αυτον που ειναι η επισημη εκδοση του

http://rapidshare.com/files/276546796/opera_oem___.rar

Παιδια επειδη κάποιοι φίλοι ανεφεραν οτι σκεπτονται να αγορασουν iphone 3g για δευτερη συσκευη ενημερωνω οτι πουλάω το δικο μου. Είναι 8 αρι ενος μηνος ολοκαινουργιο.

εκλεισες μηνα Κωστη ????:D:D

επεσαν οι mods να βαλουν ""σειρα"" στο thread :X:worry::lol:

hard spl απο την αρχη μια και καλη και τελος!!

Αλεξανδρε οπερα παρε και αυτον που ειναι η επισημη εκδοση του

http://rapidshare.com/files/276546796/opera_oem___.rar

ok!!! Αυτο ειχα και εγω κατα νου να κανω... Να μην μπλεκω με uspl και τετοια...

Εξάλλου διαβασα ξανα το μηνυμα σου το οποιο το εχω κανει κανονα:

θα σου πω κατι και ελπιζω να το καταλαβουν ολοι εδω μεσα :!:

ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SOFTWARE ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ!!!!!!

οσο το τηλ επικοινωνει με τον υπολογιστη, δεν υπαρχει τπτ που να μην επανερχεται:!:

Κώστα, πήρες και το 3GS έ??!?:shifty:

................Κώστα, πήρες και το 3GS έ??!?:shifty:

Εσυ να δω ποτε θα το παρεις :lol: :p :lol: :p

......................εκλεισες μηνα Κωστη ????:D:D

Εκλεισε και το δινει για το 3GS :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Εσυ να δω ποτε θα το παρεις :lol: :p :lol: :p

Εκλεισε και το δινει για το 3GS :cool:

Και μετα απο ενα μηνα ακομη θα το ξαναδωση για το HD2 :lol:

Φαυλος κυκλος.... :p

Το ling με τον οπερα μου βγαζη error :blink

Εκτος και εαν το εστειλες μονο για τον Αλεξανδρο :blink:

Και μετα απο ενα μηνα ακομη θα το ξαναδωση για το HD2 :lol:

Φαυλος κυκλος.... :p

Μην παιρνεις ορκο :cool:, αν δεν το δουλεψεις δεν θα καταλαβεις. Αλλα ας αφησουμε το :offtopic:

Κωστας (Pterarxos)

συγνωμη για το ασχετο της ερωτησης μου, αλλα επειδη ψαχνω το εν λογο κινητο να το αγορασω μεταχειρισμενο, δεν βρισκω καποιο νημα με αγγελιες πωλησης και ζητησης ενω παλαιοτερα εχω την εντυπωση οτι υπηρχε. ζητω συγνωμη για το ασχετο αλλα ας με βοηθησει καποιος.
:!:

Εσυ να δω ποτε θα το παρεις

Εσυ μην μιλας!:happy::tease:

Εσυ εισαι κακη επιρροή..:heat::nagger: Βάζεις φωτιές...:devil: Τα Canadair αργούν πάντα..!:lol:

Το ling με τον οπερα μου βγαζη error

Εκτος και εαν το εστειλες μονο για τον Αλεξανδρο

Το λινκ το κατεβασα.. Δεν βρηκα προβλημα.:what: Ξαναδοκιμασε....

Δεν το εστειλε μονο για μενα.!:happy:

συγνωμη για το ασχετο της ερωτησης μου, αλλα επειδη ψαχνω το εν λογο κινητο να το αγορασω μεταχειρισμενο, δεν βρισκω καποιο νημα με αγγελιες πωλησης και ζητησης ενω παλαιοτερα εχω την εντυπωση οτι υπηρχε. ζητω συγνωμη για το ασχετο αλλα ας με βοηθησει καποιος.

Για να μπεις θελεις 75 μηνυματα και 75 μερες να εχουν περασει απο την ημ/νια εγγραφης..

Αν και ο Carpe δινει ωραιοτατο πακετακι!

Και ο milky7 αν δεν το εδωσε ηδη!

Και να εισαι βεβαιος οτι οταν λενε οτι ειναι σαν καινουριο, ειναι σαν καινουριο!

Χρειάζεσαι 75 μηνύματα φίλε μου.

η αληθεια ειναι οτι θελω καμποσα μηνυματα ακομα μεχρι τα 75!

επειδη δεν θελω να σπαμαρω μονο και μονο γι αυτο τον λογο αν μπορεις να με φερεις σε επαφη με καποιον απο αυτους που ειπες θα το εκτιμουσα.

:!:

Εσυ μην μιλας!:happy::tease:

Εσυ εισαι κακη επιρροή..:heat::nagger: Βάζεις φωτιές...:devil: Τα Canadair αργούν πάντα..!:lol:

Φιλαρακι, τα Canadair δεν αργουν ποτε, οι φωτιες ειναι πολλες και δεν προλαβαινουν, πιστεψε με, κατι ξερω :X

Κωστας (Pterarxos)

η αληθεια ειναι οτι θελω καμποσα μηνυματα ακομα μεχρι τα 75!

επειδη δεν θελω να σπαμαρω μονο και μονο γι αυτο τον λογο αν μπορεις να με φερεις σε επαφη με καποιον απο αυτους που ειπες θα το εκτιμουσα.

Έχεις pm :)

Φιλαρακι, τα Canadair δεν αργουν ποτε, οι φωτιες ειναι πολλες και δεν προλαβαινουν, πιστεψε με, κατι ξερω :X

;) Δεν αμφιβάλω....:worry: Σε εμένα όμως δεν θα προλάβουν αν μου στείλεις άλλο ενα πμ σαν τα προηγουμένα!!!:p:happy::ninja:

Θα έχω καεί! Αν και δεν με βλέπω καθαρά οικονομικά...

Ας περιμένω όμως λίγο καιρό ακόμα όμως.. Εξάλλου δεν έχω παίξει ακόμα να δω πως πάει...

Καλημερα σε ολους.

Σκεφτομαι να παρω το hd και ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.

1.Σε περιπτωση που γινει αλλαγη ρομ και μπει μαγειρεμενη, μπορει να ξαναμπει original και να ξαναεχουμε εγγυηση?

2.Υπαρχουν καποια συνηθισμενα hardware bugs που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα μεταχειρισμνου hd?

3.Ποια η διαφορα μεταξυ spl και uspl?

4.Υπαρχει περιπτωση κατα την αλλαγη ρομ να μας γινει τουβλο οπως το ομνια?

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν!!

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Καλημερα σε ολους.

1.Σε περιπτωση που γινει αλλαγη ρομ και μπει μαγειρεμενη, μπορει να ξαναμπει original και να ξαναεχουμε εγγυηση?

2.Υπαρχουν καποια συνηθισμενα hardware bugs που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα μεταχειρισμνου hd?

Καλησπερα.

1. Κανονικοτατα. Δεν εχεις κανενα προβλημα. Και μαλιστα, φλασαροντας με uspl δεν επιρεαζεται η εγγυηση. Δεν αλλαζεις το spl της συσκευης.

2. Δεν μπορω να βοηθησω. Εκτος απο εξωτερικη φθορα(γρατζουνιες, καποια προβληματα της βαφης σε συγκεκριμενες παρτιδες στοκατω μερος της συσκευης, πανω απο τα κουμπια), δεν εχω ακουσει/δει κατι τετοιο.

3. Σε αυτο θα σου πει καποιος γνωστης, γιατι ακριβως δεν ξερω τι ειανι το spl

4. Μπαα... Απο τον Δεκεμβρη, υπαρχουν παιδια που φλασαραν 2-3 και περισσοτερες φορες την βδομαδα και κανεις, μα κανεις δνε ανεφερε προβλημα. Ουτε στο Xperia εχει παρατηρηθει κατι τετοιο. Για τα Diamond και Pro, επισης αμφιβάλω αν και θα μας πει καποιος επισης γνωστης. Γενικα, απο οσο εχω διαβασει, εδω, στο myphone, αυτα δεν υπαρχουν στις νεώτερες συσκευες της HTC.

Καλημερα σε ολους.

3.hspl ειναι η μεθοδος αλλαγης ρομ με την οποια μπαινει το κινητο σε μονιμη καταστασταση φλασαρισματος(αλλαζοντας το το spl μονιμα)

uspl ειναι η μεθοδος αλλαγης ρομ με την οποια αλλαζει το spl μονο για μια φορα

και μετα επανερχεται στο εργοστασιακο spl

(ακομα και με hspl μπορει να επανελθει το εργοστασιακο spl αρκει να φορτωθει παλι(δηλαδη θελει παλι περασμα -δεν επανερχεται μονο του μετα το φλασαρισμα οπως στη δευτερη περιπτωση)

4.μαλλον οχι

Φυσικά είναι προσωπικές οι εκτιμήσεις του καθενός, αλλά μιλώντας με αντικειμενικά κριτήρια το HD δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως συσκευή που ανταποκρίνεται των υποσχέσεων του. ¨ηταν το πρώτο windows mobile το οποίο με εκνέυρισε, μου το επέστρεψε 1 που το έδωσα γιατί του φάνηκε και αυτου δύσχρηστο (ελέω των αθλίων πλήκτρων στην βάση του) και αργό.

Το Iphone 3gs είναι η πιο γρήγορη και ολοκληρωμένη συσκευή που έχω δει. ΑΛλά προτίμησα το e55 που είναι μια επαγγελματική συσκευή που ότι λέει το κάνει.

Τώρα το HD Και η HTC δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ποιον δρόμο θα πορευτούν και ίσως εκεί χαλάει το πράγμα.

Καλή συνέχεια

Ας επιχειρήσουμε...