Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ολα τα hd νεκρα ειναι φιλε μου :lol:

ηταν πεθαμενα απο την αρχη ολα :D

λογικη σκεψη απο την HTC!!μπραβο τους τι να πω...

only Apple

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε ολα τα hd νεκρα ειναι φιλε μου :lol:

ηταν πεθαμενα απο την αρχη ολα :D

λογικη σκεψη απο την HTC!!μπραβο τους τι να πω...

Και εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο...

Δημητρη χαιρομαι που ξαναβλεπω το ιδιο avatar... Απο το Kaizer σε ενα Samsung και παλι HD!!

Επισης, εχοντας ξεκινησει απο την πρωτη σελιδα το thread αυτο και εχοντας φτασει αισίως στην σελιδα 450 μπορώ με βεβαιότητα να πω, οτι αν καποιος κατσει και διαβασει απο την σελιδα 420 μεχρι το τελος θα παρει απαντησεις σχεδον σε ολα τα θεματα.. Μενουν βεβαια διευκρινιστικές ερωτησεις(σε εμενα τουλαχιστον), αλλα πριν το τελειωσω δεν θα ρωτησω τιποτα, γιατι πολυ πιθανως να απαντηθουν στις επομενες σελιδες.

Και επισης, βλεπω οτι ο Δημητρης το φωναζει και το ξαναφωναζει και το ξαναμαναφωναζει στην διαρκεια του θεματος, ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ή καντε και μια αναζητηση στο θεμα.:p

παιδια χρειοαζομαι τη βοηθεια σας.. θελω να βαλω ρυθμισεις για ασυρματο δικτυο με statip ip..

εχω το ip, dns κλπ αλλα δε3ν βρισκω που να τα βαλω στις ρυθμισεις.. ξερει κανεις κατι για να με βοηθησει ?

ευχαριστω

Παύλος

παιδια χρειοαζομαι τη βοηθεια σας.. θελω να βαλω ρυθμισεις για ασυρματο δικτυο με statip ip..

εχω το ip, dns κλπ αλλα δε3ν βρισκω που να τα βαλω στις ρυθμισεις.. ξερει κανεις κατι για να με βοηθησει ?

ευχαριστω

Και μιας και αναφερθηκε ενα θεμα με WiFi και δίκτυα, να προσθέσω και γω μια ερώτηση. Για να χρησιμοποιήσουμε το remote desktop που έχουμε στις συσκευές μας, πρέπει να έχουμε Xp Pro? Στα Home γίνεται? Και αν ναι, ξέρει κανείς να βοηθήσει με το συγκεκριμένο θέμα?:O:confused:

καλησπερα σας εχω καιρο την συσκευη αλλα μολις χθες εκατσα ανα ασχοληθω και να την ψαξω, θελω αρχικα να ρωτησω αν για να μπει καποιος στο ndrive πληρωνει οσο κανει πλοηγηση σε υπολογισμο πορειας συμφωνα με εκεινη την προσφορα του Γερμανου και της cosmote Που το εδινε δωρεαν, και επισης για ωραια προγραμματακια για το κινητο υπαρχει καποιο site που μπορω να τα βρω?

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Εκεί που διάβαζα ένα sms που μου είχε έρθει μετά δε μπορούσα να πατήσω τίποτα στην οθόνη. Λειτουργούν τα Volume Up και Volume Down αλλά τίποτα από την οθόνη και από τα 4 κουμπιά κάτω. Έκανα πολλές επανεκκινήσεις, έβγαλα την μπαταρία αλλά τίποτα. Πάτησα Volume Up και Volume Down μαζί σε εκκίνηση με το Start Button για HARD RESET αλλά όταν ξεκινάει κ φτάνει στο ALIGN SCREEN δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Καμιά ιδέα?

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο? Εκεί που διάβαζα ένα sms που μου είχε έρθει μετά δε μπορούσα να πατήσω τίποτα στην οθόνη. Λειτουργούν τα Volume Up και Volume Down αλλά τίποτα από την οθόνη και από τα 4 κουμπιά κάτω. Έκανα πολλές επανεκκινήσεις, έβγαλα την μπαταρία αλλά τίποτα. Πάτησα Volume Up και Volume Down μαζί σε εκκίνηση με το Start Button για HARD RESET αλλά όταν ξεκινάει κ φτάνει στο ALIGN SCREEN δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Καμιά ιδέα?

βγαλε την μπαταρια και ξαναβαλτη και δοκιμασε παλι να κανεις hard reset.

αν παλι η οθονη σου ειναι νεκρη...εισαι δυστυχως για σερβις:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Το έχω ήδη κάνει κάμποσες φορές.Θα το στείλω στην Ace και ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα,μιας και το τηλ το πρόσεχα υπερβολικά.

Το έχω ήδη κάνει κάμποσες φορές.Θα το στείλω στην Ace και ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα,μιας και το τηλ το πρόσεχα υπερβολικά.

μακαρι να μην εχεις προβλημα !

παντως ενημερωσε μας οταν με το καλο μαθεις τι εχει η συσκευη σου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ό,τι και να γίνει θα ενημερώσω προς γνώση μελλοντικών παθόντων.

Άν ανοίξω το τηλ μου με Start Button και πατημένο το Volume Down μου εμφανίζει

BLAC100 32M

SPL-1.54.0000

MicroP-Blackstone (LED) v6

H rom που έχω είναι η Black Pearl v 2.9 FULL.

Για να περάσω την official rom για να στείλω το τηλ στην Ace πρέπει να αλλάξω SPL η κρατάω αυτό που έχω.

Επίσης το radio που έχω είναι το 1.13.25.2.Πρέπει να το αλλάξω και αυτό για να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με την εγγύηση?

Πρέπει να επαναφέρεις το official SPL και rom πριν την στείλεις για service.

Αν είχες περάσει την rom με HardSPL τότε πρέπει να επαναφέρεις το μαμίσιο πριν προχωρήσεις στην εγκατάσταση της official rom. Αν την είχες περάσει με USPL τότε απλώς περνάς την official rom, το radio περιλαμβάνεται στην rom.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εξαρτάται. Αν το άλλαξες τότε πρέπει να το επαναφέρεις, αν όχι τότε είσαι μια χαρά ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Συγγνώμη για την άγνοιά μου αλλά αυτό ρωτάω.Το spl που έχω είναι το μανίσιο ή χρειάζομαι άλλο?

Μάλλον το original έχεις, κι εμένα το HD τα ίδια λέει.

Twitter.

παιδια εγω τωρα πηρα το κινητο αυτο και δεν νομιζω να μπορεσω να διαβασω και τις 600 σελιδες που γραψατε...παντως θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε...περασα τα τραγουδια μου κανονικα αλλα στο tab της μουσικης αντι για τιν κλασσικη εικονα με την νοτα μου βγαζει σε ΟΛΑ την σπαστικη την lady gaga ειχα περασει και το (poker face) και αφου εσβησα το τραγουδι η σκατοφατσα ειναι ακομα εκει!!!! πωσ γινεται να το βγαλω και να δειχνει παλι το κανονικο icon???

παιδια δεν ξερει κανεις να μου πει??? please οτιδηποτε και ας εινε κοτσανα :P

Χθες που διαβαζα βρηκα κατι σχετικο με το tab της μουσικης στο TF3D. Δες εδω αν βοηθαει καπως. Αν βρω και κατι ακομα θα σου πω.

http://panosha.blogspot.com/2009/02/mp3-touch-hd.html

Δεν νομιζω ομως να καταφερω να βρω κατι ακομα...

Πηγή. Οπως εχει ξαναειπωθει αρκετες φορες, αν καναμε τον κοπο να ριξουμε μια ματια στο thread, σχεδον ολα λυνονται. Επισης, για τους νεους χρηστες της συσκευης, οπως ειμαι και εγω, συνιστώ να ριξουν μια ματια στις σελιδες απο 480 και μετα. Ειναι περιπου οταν πρωτοβγηκε η 1.56 official ROM.

καλησπερα στην παρεα.εχω λιγο χρονο κ ειπα να πειραξω το κινηταρα μας βαζοντας τις windows mobile 6.5 .ξερει κανεις που μπορω να τα κατεβασω κ αν θελει κατι πολυ ιδιαιτερο?ευχαριστω εκ των προτερων...

ευχαριστω παρα πολυ ρε φιλε το ελυσα το προβλημα !!! ανακαλυψα ομωσ και ενα αλλο... δεν παιζει τα ωιδεο του youtube ουτε απο το site ουτε απο την σχετικη εφαρμογη .. :(

καλησπερα στην παρεα.εχω λιγο χρονο κ ειπα να πειραξω το κινηταρα μας βαζοντας τις windows mobile 6.5 .ξερει κανεις που μπορω να τα κατεβασω κ αν θελει κατι πολυ ιδιαιτερο?ευχαριστω εκ των προτερων...

Κάτι το ιδαιτερο, το θελει.

Θελει διαβασμα και κατανοηση αυτων που θα διαβασεις.

Γενικα, αυτο που θελεις να κανεις ειναι να αλλαξεις την Rom σου. Πολλες και διαφορες ρομ θα βρεις εδω:http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453

Αλλα πριν ξεκινησεις οποιαδηποτε διαδικασια, διαβασε αυτα:

1)[TUT] Dummies guide: flashing 1.56+ roms [v 2.0] - [HSPL][uSPL]

2)[HSPL]Hard-SPL for Blackstone - Released for 1.56 ROMs too now

3)[uSPL] - Blackstone USPL, or how to keep your stock SPL and flash cooked ROMs

4)wiki.xda-developers.com - HTC_Blackstone

Πολυ ωραια και σημαντικα πραγματα θα βρεις και εδω ανριξεις μια ματια.

Γενικα εδω: http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=190

Λιγο πιο ειδικα:

Επαναφορά STOCK SPL και πως φορτώνουμε cooked ROM με USPL.

Τωρα, για το ποια να βαλεις και ποια ειναι καλυτερη... Δεν μπορω να σε βοηθησω. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι να δοκιμασεις και να καταληξεις μονος σου σε αυτην που σε βολευει/καλυπτει εσενα προσωπικα.

Απλα, επειδη δεν εχουν βγει επισημα, μην περιμενεις απολυτη σταθεροτητα και ταχυτητα. Σε γενικες γραμμες, εγω σε αυτο εχω καταληξει. Δοκιμες ομως με το HD δεν εχω κανει για να ξερω σε τι επιπεδα ειανι οι 6.5 ρομ.

Καλο διαβασμα....:rolleyes:

ρε λεβεντακο τι ειναι ολα αυτα.λιγο χρονο ειπα εχω οχι πολυ.τι να πρωτοδιαβασω¨κατι πιο απλο?κατι που προτινεις εσυ¨?μια πιο απλη διαδικασια?σ ευχαριστω οπως κ να εχει.εχω εμπιστοσυνη.εσυ τι θα εβαζεσ?τι θα εκανεσ?

επισης ηθελα να ρωτησω ποιον θεωρειτε καλυτερο τον windows media player η τον TF3D player και για ποιο λογο?? η αν οχι να εγκαταστησω καποιον αλλον???

ρε λεβεντακο τι ειναι ολα αυτα.λιγο χρονο ειπα εχω οχι πολυ.τι να πρωτοδιαβασω¨κατι πιο απλο?κατι που προτινεις εσυ¨?μια πιο απλη διαδικασια?σ ευχαριστω οπως κ να εχει.εχω εμπιστοσυνη.εσυ τι θα εβαζεσ?τι θα εκανεσ?

Για πιο απλη διαδικασια θα σου ελεγα να διαβασεις και να ακολουθησεις τον οδηγο του navimania που εδωσα πριν. Και επειδη δεν εχεις και πολυ χρονο, τοτε, θα σου ελεγα να φλασαρεις με USPL, που περιγραφεται στον εν λόγω οδηγο. Ετσι δεν θα εχεις προβληματα με την εγγυηση και τα συναφη. Οδηγιες λογικα θα εχει και στο θεμα της ρομ που θα επιλεξεις να φλασαρεις.;)

επισης ηθελα να ρωτησω ποιον θεωρειτε καλυτερο τον windows media player η τον TF3D player και για ποιο λογο?? η αν οχι να εγκαταστησω καποιον αλλον???

Δεν ακουω μουσικη απο το κινητο, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω στο πρωτο σκελος της ερωτησης. Αλλα μπορω να σου πω οτι κατα καιρους εχει αναφερθει(νομιζω ο Δημητρης-zaharakis) οτι ειναι καλος.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-nitrogen-player.html

Δυστυχώς όλο αυτό το κατεβατό είναι επειδή τα 6.5 δεν θα κυκλοφορήσουν επίσημα για το HD και ο μόνος τρόπος να τα περάσεις είναι μέσω ανεπίσημων rom. Να έχεις υπόψην σου ότι το πέρασμα ανεπίσημης rom συνεπάγεται και ακύρωση της εγγύησης μέχρι να ξαναπεράσεις την original.

Twitter.