xet84 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 που το βρηκες φιλε το GUI του hero για spb ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Παιδια δυο ερωτησης.......υπαρχη κανενα προγραμματακι ετσι ωστε οταν περνεις ή στελνεις με bluetouth να εμφανιζει μπαρα μεταφορας με ποσοστα της % ?...και ενα ακομα..ξαφνικα μου εξαφανιστικε το βελακι πανω δεξια στην οθονη με τα προγραμματα που τρεχουν κτλ(task)..πως επανελχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 που το βρηκες φιλε το GUI του hero για spb ? http://www.mobilecustom.fr/forum/index.php/topic,2174.0.html :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 ευχαριστω! :) Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 χαλασμενο λινκ διορθωθηκε :) Δημητρη παιζει κανονικα Ελληνικο πληκτρολογιο. Μπορεις να το κατεβασεις πο το android market και το εχει φτιαξει ενα παλικαρι μεσα απο το φορουμ. Απο οτι διαβαζω παιζει καλυτερα και απο το κανονικο!! Ισως το Hero βεβαια να εχει ενσvματομενo πληκτρολόγιο Ελληνινο...who knows... αυτο ειναι καλο Γιωργο!ηταν ο μονος ενδοιασμος που ειχα για αυτο...χαιρομαι που δεν ισχυει :) αντε να δουμε λοιπον :happy: Παιδια δυο ερωτησης.......υπαρχη κανενα προγραμματακι ετσι ωστε οταν περνεις ή στελνεις με bluetouth να εμφανιζει μπαρα μεταφορας με ποσοστα της % ?...και ενα ακομα..ξαφνικα μου εξαφανιστικε το βελακι πανω δεξια στην οθονη με τα προγραμματα που τρεχουν κτλ(task)..πως επανελχεται? resco file explorer :) για το 2ο κανε καμια επανεκινηση ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας το Pocket.Secure.v5.0.VGA.XScale.WM2003.WM5.WM6 να μου εξηγουσε πως λειτουργεί..:wacko: δεν βγάζω άκρη..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Μήπως έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας το Pocket.Secure.v5.0.VGA.XScale.WM2003.WM5.WM6 να μου εξηγουσε πως λειτουργεί..:wacko: δεν βγάζω άκρη..:O τι ειναι αυτο ?? :blink::blink: πες μας τι θελεις να κανεις και θα σου πουμε τι προγραμμα μπορει να κανει για αυτο που θες :) edit πιο απλο και πιο εξυπνο http://rapidshare.com/files/257346618/Alarm_app.rar Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 διορθωθηκε :) αυτο ειναι καλο Γιωργο!ηταν ο μονος ενδοιασμος που ειχα για αυτο...χαιρομαι που δεν ισχυει :) αντε να δουμε λοιπον :happy: resco file explorer :) για το 2ο κανε καμια επανεκινηση ;) Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.....οσο για το δευτερο εχω κανει 100 επανεκινησης και soft ρεσετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.....οσο για το δευτερο εχω κανει 100 επανεκινησης και soft ρεσετ... καντο παλι εγκατασταση :) θα σου ζητησει να απεγκαταστησει αυτο που εχεις ηδη εγκατεστημενο ,καντο και εγκατασταση απο την αρχη. αν ειναι απο το ιδιο το προγραμμα το προβλημα σου (και δεν το δημιουργει καποια αλλη εφαρμογη σε αυτο) τοτε λογικα θα ησυχασεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 τι ειναι αυτο ?? :blink::blink: πες μας τι θελεις να κανεις και θα σου πουμε τι προγραμμα μπορει να κανει για αυτο που θες :) edit πιο απλο και πιο εξυπνο http://rapidshare.com/files/257346618/Alarm_app.rar Σ ευχαριστώ για το πρόγραμμα! Έχει πολύ πλάκα όταν παίρνει ο συναγερμός!:lol::p Βασικά ξέρεις γιατί είχα πρόβλημα με το άλλο πρόγραμμα;; Γιατί στην ρομ που έβαλα (Laurentius 3.5) υπάρχει εγκατεστημένο το total commander που ανοίγει μερικές φορές όταν κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων και τελικά δεν μ' αφήνει να ολοκληρώσω με την εγκατάσταση.. Επίσης πήγα να κατεβάσω εκείνη την ρομ που μου πρότεινε ο lagoudakis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525307, αλλά από μέσα λείπει το BlackstoneCustomRUU :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Σ ευχαριστώ για το πρόγραμμα! Έχει πολύ πλάκα όταν παίρνει ο συναγερμός!:lol::p Βασικά ξέρεις γιατί είχα πρόβλημα με το άλλο πρόγραμμα;; Γιατί στην ρομ που έβαλα (Laurentius 3.5) υπάρχει εγκατεστημένο το total commander που ανοίγει μερικές φορές όταν κάνω εγκατάσταση προγραμμάτων και τελικά δεν μ' αφήνει να ολοκληρώσω με την εγκατάσταση.. Επίσης πήγα να κατεβάσω εκείνη την ρομ που μου πρότεινε ο lagoudakis http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525307, αλλά από μέσα λείπει το BlackstoneCustomRUU :S δεν δουλευει πολυ καλα αυτη..... δοκιμασε την ρομ με το μανιλα που δινω σαν 2η επιλογη στην υπογραφη μου ;) απλα προσεξε!! εχει το παλιο spl (1.54) αρα πρεπει να φλασαρεις πριν,την επισημη 1.14 που την δινω και αυτην στα λινκς! και μετα την ρομ με το μανιλα.:) αν χρειαστεις τπτ μιλα,εδω γυρω θα μαι :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Σε έχω πρήξει...:( Για να είμαι σίγουρη θα σου πω λίγο για τι βλέπω όταν ξεκινάω φλασάρισμα. Με το bootloader μπάινω στην οθόνη που λεει: BLAC1100 SPL-1.54.0000 MicroP-Blackstone (LED) v6 άρα φαντάζομαι ότι είμαι οκ.. ε;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Σε έχω πρήξει...:( Για να είμαι σίγουρη θα σου πω λίγο για τι βλέπω όταν ξεκινάω φλασάρισμα. Με το bootloader μπάινω στην οθόνη που λεει: BLAC1100 SPL-1.54.0000 MicroP-Blackstone (LED) v6 άρα φαντάζομαι ότι είμαι οκ.. ε;;;:O okeik :p:D συνεχισε ακαθεκτη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μια που είσαι εδώ κι ακόμα δεν με έχεις βρίσει:O:D να ρωτήσω κάτι σαν γενική γνώση.. Σε μια ρομ που έχει προ εγκατεστημένα κάποια προγράμματα, αν κάποιο τελικά δεν το θες, υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Μια που είσαι εδώ κι ακόμα δεν με έχεις βρίσει:O:D να ρωτήσω κάτι σαν γενική γνώση.. Σε μια ρομ που έχει προ εγκατεστημένα κάποια προγράμματα, αν κάποιο τελικά δεν το θες, υπάρχει τρόπος να αφαιρεθεί;; να το εξαφανισεις απο τα προγραμματα και να μην φαινεται,ναι... αλλα να το σβησεις απο την ρομ τελειως οχι:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 τελευταία ερώτηση και σ' αφήνω στην ησυχία σου...:O ξέρεις μήπως ο πάνος ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί στις ρομ του;; ένα σε γκρι φόντο με εναλλαγή gr/en.. ήταν πολύ βολικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 τελευταία ερώτηση και σ' αφήνω στην ησυχία σου...:O ξέρεις μήπως ο πάνος ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί στις ρομ του;; ένα σε γκρι φόντο με εναλλαγή gr/en.. ήταν πολύ βολικο.. δεν χρησιμοποιω κανενα πληκτρολογιο εκτος αυτου \\\\\\\\\ FingerKeyboard2 ///////// v2.1 ειναι απλα το καλυτερο :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σου!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και την υπομονή σου!:p στην διαθεση σας :) ps αυτα δεν ειναι τπτ μπροστα σε οτι εχω τραβηξει μεχρι τωρα :rolleyes::lol::happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καντο παλι εγκατασταση :) θα σου ζητησει να απεγκαταστησει αυτο που εχεις ηδη εγκατεστημενο ,καντο και εγκατασταση απο την αρχη. αν ειναι απο το ιδιο το προγραμμα το προβλημα σου (και δεν το δημιουργει καποια αλλη εφαρμογη σε αυτο) τοτε λογικα θα ησυχασεις ;) Και ποιο ειναι το cab που πρεπει να κανω εγκατασταση για την μπαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 1--T9 εχει?αν καταλαβα καλα για να ενεργοποιηθει-απενεργοποιηθει το τ9 πρεπει να παω στο full qwerty και να αλλαξω την επιλογη απο εκει?δεν εχει επιλογη το ιδιο το finger? 2--πως βλεπουμε την διαταξη σε landscape? 3--οσο προχωραω να γραφω εξαφανιζεται η γραμμη που λεει ποσοι χαρακτηρες απομενουν!αυτο φτιαχνεται?η εχω κανει κατι λαθος? 4--εντοπισα ενα προβληματακι?οταν ανοιγω τις επαφες στο hd -με την μαμα ρομ- μου ανοιγει δειχνωντας τα αγγλικα γραμματα παροτι το ειχα κλεισει με τα ελληνικα! ρωτησα και στο thread του fingerkeyboard αλλα εδω ειναι πιο συχνες οι απαντησεις γιαυτο ξαναρωταω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 ...και ενα ακομα..ξαφνικα μου εξαφανιστικε το βελακι πανω δεξια στην οθονη με τα προγραμματα που τρεχουν κτλ(task)..πως επανελχεται? Έναρξη>Ρυθμίσεις>Σύστημα>Διαχείριση Εργασιών>Κουμπί> "Ενεργοποιήστε το Γρήγορο Μενού στην Οθόνη Σήμερα"........ Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Έναρξη>Ρυθμίσεις>Σύστημα>Διαχείριση Εργασιών>Κουμπί> "Ενεργοποιήστε το Γρήγορο Μενού στην Οθόνη Σήμερα"........ Ευχαριστω.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 Ευχαριστω.... :) πες μου οτι αυτο ειναι το προγραμμα που ειχε χαλασει :blink::blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 παιδια κανενα καλο προγραμματακι για να φιλτραρουμε τισ κλησεις ποου δεχομαστε ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts