zaharakis Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 @sagoniaslutrose το λέει ο άνθρωπος λίγες γραμμές παραπάνω.... Λευτερη,εχει δικιο ο σαγονιας ..δεν το ειχα γραψει απο την αρχη δυστυχως... μετα το διορθωσα,για να μην την πατησει κανεις αλλος.. και σορυ παιδια σε οποιον τυχον παιδευτηκε με αυτο...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Λοιπόν μαγκες ήλθε η ώρα για διακοπές..... Θα σας χαιρετίσω και θα τα πούμε ξανα στο φορουμ που θα φτιαχθεί για το κανούργιο HD2. Αυτό εννοώ διακοπές. Λεω να δοκιμάσω κι εγώ το iphone OS3 που τόσο εχω κατηγορήσει στο παρελθόν. Σιγουρα το επόμενο διαστημα θα ανακοινωθεί το νεο HD2, οπότε θα έδινα ετσι κι αλλιως το παλιο μου HD. To εκανα από τωρα για να εχω την ευκαιρία να δω και το μήλο. Με το νεο λογισμικό δειχνει πολυ καλο και πιο ολοκληρομενο. Θα το πάρω λοιπόν με μια καλη εκπτωση λογο προσφοράς που εχουμε στην εταιρεία και ισχύει μονο γι' αυτό (γυρω στα 100 ευρω πιο φτηνα). Οταν με το καλό βγει το HD2 και εχει πραγματικές διαφορές απο το παλιό, θα επανελθω. Λιγο που δοκιμασα το iphone με το νεο λογισμικό είναι πολύ διαφορετικό απ' οτι ηξερα με τις πρώτες εκδοσεις. Πολυ γρηγορο και με πολλα περιθωρια φτιαξιματος ετσι για να ασχολούμαστε. Δεν θα επαιρνα την αποφαση γιατι και το HD δεν μπορω να το πω πιο αργο, αντιθέτως θα ελεγα είναι παρα πολυ γρηγορο αν το στησεις σωστά και κάνει πραγματα που δεν μπορει να τα κανει το μήλο, η ισως μπορει να τα κανει αλλα με διαδικασιες δυσκολες και χρονοβόρες. Π.χ. στο HD με λίγες γνωσεις μπορεις να του αλλαξεις την εμφανιση και να νομιζεις οτι κρατας αλλο τηλέφωνο. Απλα καπου θελω μια αλλαγη, οι developers οτι ειχαν να δωσουν το εδωσαν πιστευω. Δεν ξερω αν θα καταφερω να μεινω στο iphone η θα το βαρεθω γρηγορα οπως νομίζω. Θα δείξει. Λεφτα δεν προκειται να χάσω γιατι πωλούνται πολι ευκολα σαν μεταχειρισμενα και ειδικα αν το εχεις πάρει σε προσφορά. Αντε να χασω κανα 50αρι απο την τσεπη μου συν το κατοσταρικο της προσφορας. Πλοήγιση κάνει πλεον και αυτό, αλλα δεν με απασχολεί γιατι πλεον εχω 2 PNA. Το ενα βρισκεται μονιμα στο αυτοκινητο. Το HD μου παρόλο που το εχω ακομα στα χερια μου, πουλήθηκε σε δυο ωρες. Το εδωσα 380 ευρω σε φίλο και μελος του navimania, o οποίος είχε αγοράσει και το diamond μου. Θα ήθελα να πω σε όσους θα σκεφτουν να το πουλήσουν και η συσκευη τους ειναι απο eχpansys, να μην το δώσουν φτηνότερα. Τετοια συσκευη δεν υπάρχει και δεν αξιζει να πουληθει λιγότερο. Να είστε όλοι καλά και καλές διακοπές.:thanks: :bow: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 @Te_salat Κωστακη, μηπως να αλλαζες και avatar :lol:? Μηπως να εβαζες ενα μηλαρακι ? :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 @Te_salat Κωστακη, μηπως να αλλαζες και avatar :lol:? Μηπως να εβαζες ενα μηλαρακι ? :p Θα το αλλαξω οταν παραδωσω την συσκευη μου. Μεχρι εκεινη την στιγμή μπορει να το μετανιώσω. Ποτέ δε ξέρεις:cry: Αλλα δεν προκειται να βαλω μηλα και τετοια σαν αβαταρ. Με τοσα που εχω πει για το iphone θα με πάρουν με τις λεμονόκουπες. Θα βάλω αυτό που χρησιμοποιω στο gps pocket pc;) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Παιδια, σημερα μετα απο 7 μηνες συμβιωσης με το καταπληκτικο αυτο τηλεφωνο το εδωσα γιατι αποφασισα να δοκιμασω το iPhone 3G. Δεν ξερω αν θα το μετανιωσω (τι λες φιλε μου Δημητρη ????) αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρια. Εξαλλου και λογω καλοκαιριου ας ξεκουραστουμε λιγο. Θα παρακολουθω το forum, γιατι ποιος ξερει τι θα συμβει στο μελλον :worry:. Χαρηκα που τα ειπα με ολους σας και εδω θα ειμαι να σας διαβαζω, μην ανησυχειτε. Συνεχιστε ετσι, πιστευω ειναι ενα απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο forum και κυριως το καλυτερο thread. :lol: Καιρος πλεον να αλλαξω και την υπογραφη μου απο αυριο. :( Να στε ολοι καλα :cool: Mετα και απο αυτό μπορω να φυγω ήσυχος :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Mετα και απο αυτό μπορω να φυγω ήσυχος :lol::lol: Ναι, εσυ το εκανες το καθηκον σου :bow: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ναι, εσυ το εκανες το καθηκον σου :bow: Μην λετε πολλα γιατι στο tsak είμαι να αλλαξω γνωμη. Ειδκά οταν ακουω τα παρακάτω απο τους υπαλληλους της εταιρειας κινητής τηλεφωνίας: "Ξέρετε η συμφωνία μας με την apple ειναι για κάθε συσκευη ενας καινουργιος λογαριασμος" Με λιγα λογια θα πρεπει να γινει μεταβαση του λογαριασμου μου σε καποιο απο τα προγραμματα για iphone. Και είναι και κλειδωμενο. Αυτοι οι περιορισμοι και το μαντρωμα καπου μου την εδινε απο την αρχη που κυκλοφορησε το μηλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 καλησπερα επειδη εγω το παιζω διπορτο (iphone-hd) θελω να ρωτησωγια ενα προβλημα που εχω με το hd και το destinator ενω με το χαρτη ελλαδας ειναι ολα οκ οταν βαζω μεσα στο destinatorapps και αλλους χαρτες και παω να αλλαξω χαρτη μου βγαζει το εξης μηνυμα "map file isn't in memory" εχω κανει τα παντα εβαλα 2 εκδοσεις του 7 ,εβαλα το 8 ,εχω κανει τεσσερα hard reset ,εχω κανει format στην καρτα,εβαλα πιο παλιους χαρτες χωρων αλλα τιποτα εχει τυχει σε κανενα αλλον?μηπως το κανει λογω συσκευης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 περνας μεσω ενος card reader το αρχειο στην καρτα σου φιλε μου και με το τηλ κλειστο(σβηστο) κρατας πατημενο το πληκτρο volume down και μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off της συσκευης , χωρις ομως να αφησεις το πληκτρο του volume down!!!!! μεχρι να σου βγαλει την ενδειξη οτι εχει διαβασει την ρομ απο την καρτα! μετα πατας στιγμιαια το πληκτρο on/off και αρχιζει το φλασαρισμα. οταν σου γραψει οτι η διαδικασια τελειωσε κανε επανεκινηση με το stylous πατωντας το κοκκινο κουμπακι που ειναι μεσα στο καλυμα της μπαταριας στην πισω μερια του τηλ σου.. Επειδή έλειπα εκτός Αθηνών για δύο μέρες,σήμερα ξαναπιάστηκα με το τηλ.... πήρα card reader...πέρασα την ρομ μέσα,έκανα όλα τα βήματα που είπες αλλά δε διαβάζει τη ρομ....λέει...no image file.... το έκανα fat32...πέρασα μόνο τη ρομ μέσα στην κάρτα μνήμης χωρίς να έχει κάνενα άλλο αρχείο μέσα...πάλι no image file.... κάνω κάτι λάθος?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ΦTAIEI H KAPTA ΔOKIMAΣE ME AΛΛH!ΣYΓNΩMH ΓIA TA KEΦAΛAIA AΛΛA EXΩ ΠPOBΛHMA ΠΛHKTPOΛOΓIOY... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12369_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 To uspl δίνει προσωρινά μόνο για να φλασαρεις μια μη επίσημη rom το απαραιτητο spl. Στο service δεν μπορούν να το δουν γιατί δεν αφήνει ίχνος αλλά αν το στείλεις με μη επίσημη rom εννοείτε πως ακυρώνεισ την εγγύηση. Με το uspl κάθε φορά που θέλεις να φλασαρεις μια μη επίσημη rom πρέπει να κάνεις την διαδικασία του. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε παιδιά, το έχω επεξεργαστεί πολύ το τηλέφωνο, το έχει ο καλύτερός μου φίλος και είναι απελπιστικά αργό! Είμαι οπαδός των τηλεφώνων symbian. Ξέρω πως μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το HTC, αλλά η σταθερότητα και η ταχύτητα των symbian είναι ακόμη άφταστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε παιδιά, το έχω επεξεργαστεί πολύ το τηλέφωνο, το έχει ο καλύτερός μου φίλος και είναι απελπιστικά αργό! Είμαι οπαδός των τηλεφώνων symbian. Ξέρω πως μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το HTC, αλλά η σταθερότητα και η ταχύτητα των symbian είναι ακόμη άφταστη. Aκομα πιο αφταστη ειναι η σταθεροτητα και η ταχυτητα των πρωτων κινητων νοκια με τη μονοχρωμη οθονη που ηταν σαν "κομπιουτερακι" ....:lol: Μιλαμε για αλλη κατηγορια.Πιστευω ειναι ανομοια πραγματα προς συγκριση...αλλα προσφερει το ενα,αλλα προσφερει το αλλο. π.χ 1)Προσπαθωντας να χρησιμοποιησεις navigation σ'ενα symbian μεσα σε πολη,ειναι κατι σχεδον βεβαιο οτι θα προκαλεσεις ατυχημα...(ναι ναι αυτο το γκουπου γκουπου κατω απ τις ροδες σου ηταν ο κακομοιρος ο ποδηλατης που δεν προλαβες να δεις!)... π.χ 2)Προσπαθωντας να διαβασεις ενα Isilo Document στο symbian το λιγοτερο που θα αποκτησουν τα ματια σου ειναι ...μυωπια... ...(μηπως τελικα εγινα ΠΟΛΥ καλομαθημενος με την "οθοναρα" του ΗD??:lol:)..... Eιμαι αρκετα παλιος χρηστης symbian,τι να πω ισως τα καινουργια να δινουν αλλη αισθηση,μα δε μενω στο λειτουργικο αλλα πλεον εστιαζω στις Hardwarικες δυνατοτητες της καθε συσκευης.Αυτη ειναι παντως η εντυπωση μου και την εκφραζω για καποιον που βρισκεται στο διλημμα της μεταβασης απο τη μια"οικογενεια" στην αλλη....διλημμα το οποιο ειχα κι εγω... Φιλικα Παντα Θοδωρής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Ρε παιδιά, το έχω επεξεργαστεί πολύ το τηλέφωνο, το έχει ο καλύτερός μου φίλος και είναι απελπιστικά αργό! Είμαι οπαδός των τηλεφώνων symbian. Ξέρω πως μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα με το HTC, αλλά η σταθερότητα και η ταχύτητα των symbian είναι ακόμη άφταστη. Με τίποτα φίλε μου. Εχω το Ε51 που είναι ενα απο τα πιο γρηγορα ΝΟΚΙΑ και μπορω να ξερω. Μην ξεχνας οτι εδω μιλαμε για υπολογιστη. Οχι μονο ειναι πιο γρηγορο σε ολες τις εφαρμογες αλλα και εργονιμικα διαθετει πολυ πιο αμεση προσβαση. Ποση μνημη ram εχει ενα νοκια ξερεις ? καμια σχεση. Τα symbian κανουν συγκεκριμενα πράγματα ενω τα pocket pc οτιδηποτε θελήσεις. Δεν συγκρινονται μεταξύ τους. Εμείς το ξερουμε καλυτερα αυτο γιατι ολοι εχουμε παράλληλα καποιο NOKIA για ρεζερβα. Οσο για σταθερότητα ειναι σχετικο. Οσο ανεβαινουν τόσο παρουσιαζουν προβληματα, κολληματα, λευκες οθόνες κλπ Αντιθετα τα PPC οσο περνανε τα χρονια καλυτερευουν στο θεμα αυτο. Ενα HD με σωστή χρηση και χωρίς παρεμβασεις δεν κολλα με τίποτα. Μπορείς να το δουλευεις μερες χωρις να χρειαστει καν soft reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ΦTAIEI H KAPTA ΔOKIMAΣE ME AΛΛH!ΣYΓNΩMH ΓIA TA KEΦAΛAIA AΛΛA EXΩ ΠPOBΛHMA ΠΛHKTPOΛOΓIOY... Δηλαδή είμαι για να αγοράζω και κάρτα???? :( To card reader τη διαβάζει κανονικά...τι μπορεί να έχει πάθει και δεν τη διαβάζει το τηλ?? έχω την sandisk micro sd 8gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 μιλαω για τη μαμισια εγω δεν καταφερα να φλασαρω ποτε απο αυτη οσο την κρατησα,τωρα εχω τη sandisk ultra αλλα δεν την εχω δοκιμασει φλασαρω με μια kingmax που δουλευει τελεια..εχουν αναφερθει αρκετες περιπτωσεις που ορισμενες καρτες δεν bootαρουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 μιλαω για τη μαμισια εγω δεν καταφερα να φλασαρω ποτε απο αυτη οσο την κρατησα,τωρα εχω τη sandisk ultra αλλα δεν την εχω δοκιμασει φλασαρω με μια kingmax που δουλευει τελεια..εχουν αναφερθει αρκετες περιπτωσεις που ορισμενες καρτες δεν bootαρουν που μπορώ να βρω?όχι απο νετ...κανα κατάστημα να πάω αύριο να πάρω... έχω απελπιστεί με το θέμα.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 τι να σου πω φιλε non_serviam ?δεν δουλευουν μονο οι kingmax πολλοι εχουν φλασαρει κυριως με sandisk.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 ευχαριστώ φίλε μου... θα επιχειρήσω και με άλλη και θα δω τι θα κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδια τσαντισμενος απο τους περιορισμους της apple πηγα χθες στο Πλαισιο και το ειδα αλλα απο οτι αισθανθηκα η κυλιση στην οθονη αφης ειναι πολυ κατωτερη απο αυτη του iphone...Δεν το εψαξα παραπανω αλλα ουτε και ο πωλητης ηξερε να μου πει αν.... Σαν οθονη κυρια οταν το ανοιγουμε μπορουμε να βαλουμε αυτη με τα εικονιδια με τις εφαρμογες ? Οταν μας καλουν μπορουμε να κανουμε αποδοχη ή αποριψη κλισης και με ποιο τροπο ? Μας προβαλλει σε πληρη οθονη την εικονα του καλουντος αν την εχουμε ορισει ? Ταχεια κλιση πατωντας ενα κουμπι που εχουμε αντιστοιχισει με επαφη στο εικονικο πληκτρολογιο μπορουμε να κανουμε ? Ξεχωριστα ringtones σε επαφες μπορει να δεχτει ? Ringtones σε mp3 δεχεται ? Συγχρονισμο επαφων με outlook κανει ? Σας ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Σαν οθονη κυρια οταν το ανοιγουμε μπορουμε να βαλουμε αυτη με τα εικονιδια με τις εφαρμογες ? Όχι στο Touch Flow 3D η αρχική οθόνη θα είναι πάντα αυτή με το ρολόι όλα τα άλλα τα tabs μπορείς να τα αλλάξεις θέση Οταν μας καλουν μπορουμε να κανουμε αποδοχη ή αποριψη κλισης και με ποιο τροπο ? Εχεί πολύ καλό dialer που μιμείτε του iPhone, σε κλίση εμφανίζει slide to answer/slide to ignore και κουμπί για σίγαση Μας προβαλλει σε πληρη οθονη την εικονα του καλουντος αν την εχουμε ορισει ? Ναι Ταχεια κλιση πατωντας ενα κουμπι που εχουμε αντιστοιχισει με επαφη στο εικονικο πληκτρολογιο μπορουμε να κανουμε ? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μου φαίνεται ναι. Αν και δεν σε πολυνοιάζει γιατί έχεις το people tab Ξεχωριστα ringtones σε επαφες μπορει να δεχτει ? Ναι Ringtones σε mp3 δεχεται ? Ναι Συγχρονισμο επαφων με outlook κανει ? Ναι Σας ευχαριστω. Δες τα σχόλια μου με μπλέ. :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δες τα σχόλια μου με μπλέ. :) Ευχαριστω παρα πολυ...Αν ηταν και η οθονη οπως του iphone σε θεματα κυλισης με αφη θα ηταν τελειο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ...Αν ηταν και η οθονη οπως του iphone σε θεματα κυλισης με αφη θα ηταν τελειο. Δυστυχώς και με τις 2 συσκευές κάνεις συμβιβασμούς. Δες ποιούς μπορείς να ανεχτείς και ποιούς όχι πριν αποφασίσεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δυστυχώς και με τις 2 συσκευές κάνεις συμβιβασμούς. Δες ποιούς μπορείς να ανεχτείς και ποιούς όχι πριν αποφασίσεις. Ετσι ακριβως ειναι φιλε μου... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Δυστυχώς και με τις 2 συσκευές κάνεις συμβιβασμούς. Δες ποιούς μπορείς να ανεχτείς και ποιούς όχι πριν αποφασίσεις. +1 η οθονη του iphone δεν πιανεται αλλα και οι δυνατοτητες των windows επισης θελω ενα iphone με windows :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts