Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εδω γυρω ειμαι παντα

απολαμβανω ενα σταθερο-γρηγορο και απροβληματιστο pda με την ιδια ρομ εδω και 2 μηνες:happy:

Mπας και έχεις ακομη το link της εν λογω rom του onko??

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mπας και έχεις ακομη το link της εν λογω rom του onko??

φυσικα :)

http://rapidshare.com/files/240062301/SuperLite-xda-May-5-2009.rar

δοξα τον θεο καλα:p

ηταν να μην αρχισεις εσυ Γιαννη :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλώς τον. Το φλασάρισμα έχει παγώσει λόγω onko, δεν σου κάνει όρεξη να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Πρώτη προτεραιότητα πλέον ονειροπόλιν διακοπών και δεύτερη παρακολούθηση μαναβικής... καθώς και των παιδιών του Asimov.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Αν ξέρει κανείς οι 6.5 ρομ του ονκο ειναι το ίδιο καλές όσο οι 6.1 ? επειδη ακούω πολυ καλα σχολια για τις 6.1 οποτε λεω αν ειναι ν αδοκιμασςω τισ 6.5 .. :)
Παύλος

Ολα καλά και ωραία αλλα στις no manila δεν εχετε αυτο το looking;)

http://www.image-upload.net/images/w3xc0h32r438axohpvz.jpg

Παρεπιπτόντως κι εγώ εχω κοψει το φλασάρισμα. Εχω την official πουσαρισμενη με το HD Tweaks, ATI drivers κ.λ.π. Inesoft 5 με ευκολιες που δεν υπάρχουν σε κανενα αλλο Dialer & Thumbcal.

Τα πάει μια χαρά σε ταχύτητα και συναγονίζεται οποιαδήποτε τοπαζ.

Και το κυριοτερο: η απολυτη σταθεροτητα με κανενα bug.

\

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι δεν εχω βαρεθεί με τίποτα το HD μου. Κάθε μερα που περνά το αγαπω και περισσότερο.

Σκέφτομαι να του αγοράσω μια νεα φορεσια απο e-bay με 37$ να έχω να του αλλαξω αμα γρατζουνιστει γιατι μαλλον θα το κρατησω για πολυ ακομα. Οχι σαν κατι αλλους που παρόλο τις αναφορές του Ζαχαρακη πάνε να γινουν μανάβηδες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τhanx Ζαχαρακη!

Πριν απο λίγο έβαλα την πιο προσφατη απο αυτην , την superlite 3/6/2009 και κλασσικα φυσαει. Αν μου βγάλει κανα κουλο (λέμε τώρα) γυρναω στην παλια καλη και δοκιμασμεν η που μου εδωσες

Ορκίζομαι παντως να ΜΗΝ ξαναλλαξω ROM

Superlite του Onko ΜΟΝΟ!

Εγω πάλι έχω μείνει με του Dutty V3.3.. μπορεί να μην έχει την καλύτερη ταχύτητα.. αλλά έχω ξεχάσει πότε έκανα ρεσταρτ τελευταία φορα..

Νέα φορεσιά? για δείξε και σε μας?

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

@Te_salat έλα ρε είσαι άδικος :p . Έχει ενδιαφέρον το τοπίο γενικά πως να το κάνουμε :lol:

Νέα φορεσιά? για δείξε και σε μας?

Έχει ποστάρει φώτο από χθες αλλά φαντάζομαι είσαι στην δουλειά και κόβει ο server την φώτο. Όπως και εμένα.

Πολύ ωραίο πάντως το αναλογικό με το ψηφιακό ρολόι.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μπα τις βλεπω μια χαρα τις φωτο.. αλλα δεν βλεπω καμια φωτο σχετική. Αναφερομαι σε αυτο:

Σκέφτομαι να του αγοράσω μια νεα φορεσια απο e-bay με 37$ να έχω να του αλλαξω αμα γρατζουνιστει γιατι μαλλον θα το κρατησω για πολυ ακομα. Οχι σαν κατι αλλους που παρόλο τις αναφορές του Ζαχαρακη πάνε να γινουν μανάβηδες.

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Guest lagoudakis

ναι αλλα για 3 μηνες κυριος ε;μετα ξεκινησα:pκραταω χαρακτηρα φλασαρω καθε κυριακη απογευμα μονο:p

Μπα τις βλεπω μια χαρα τις φωτο.. αλλα δεν βλεπω καμια φωτο σχετική. Αναφερομαι σε αυτο:

Εννοώ το καπάκι γυρω απο την οθόνη, το πισω καπάκι και αυτο το κομματι στο κάτω μέρος και γύρω απο την θύρα usb.

Πωλούνται στο e-bay, υπάρχει σχετικό λινκ κανα 2 σελίδες πιο πίσω.

@miky

Σε τι είμαι άδικος?:D

Eννοείς οτι δεν εχω βαρεθεί το HD και το προτιμώ απο το iphone, η το οτι γύρισα στην Official?:confused:

Πάντως έτσι για να καταλάβεις: αγορασα PNA αλλα γουστάρω περισσότερο την εικόνα του HD στην πλοήγηση και ο μοναδικός λόγος που χρησιμοποιώ PNA είναι για να μην κουράζω το τηλέφωνο συν οτι αν δεχθώ κλήση την ώρα που είμαι σε άγνωστο δρομο, σταματα την πλοήγιση μεχρι να κλεισω οποτε χανω τον δρόμο.

Επειτα δεν θα μπορουσα πλεον να συμβιώσω μ ενα τηλέφωνο που δεν μποροω να του αλλάξω τα πάντα σε εμφάνιση κ.λ.π.

Είμαι σίγουρος οτι θα το βαριόμουν πολύ γρηγορα. Μονο αν είχα την δυνατότητα να έχω και τα 2.

Αλλα αν είναι να έχω 2, προτιμώ να πάρω το νεο 8 ιτζο asus eeepc με περιστρεφόμενη touch screen, το οποίο θα διαθέτει και gps, αφου προορίζεται τουλάχιστον στην Αμερική σαν ολοκληρωμένη λύση Pc για το αυτοκίνητο και υπάρχει βάση για τοποθέτιση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

επ μήτσο τι κάνεις? σε έχω χάσει. όλα καλά?

τωρα τελευταια ωρες ωρες η συσκευη χανει την καρτα μνημης δεν την βλεπει-ουτε ο resco ουτε o explorer των windows, μονο μετα απο soft reset επανερχετε:what:

ειναι θεμα rom(μανισια 1.56)? drivers? καρτας?καμια ιδεα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα καλά και ωραία αλλα στις no manila δεν εχετε αυτο το looking;)

http://www.image-upload.net/images/w3xc0h32r438axohpvz.jpg

Παρεπιπτόντως κι εγώ εχω κοψει το φλασάρισμα. Εχω την official πουσαρισμενη με το HD Tweaks, ATI drivers κ.λ.π. Inesoft 5 με ευκολιες που δεν υπάρχουν σε κανενα αλλο Dialer & Thumbcal.

Τα πάει μια χαρά σε ταχύτητα και συναγονίζεται οποιαδήποτε τοπαζ.

Και το κυριοτερο: η απολυτη σταθεροτητα με κανενα bug.

\

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι δεν εχω βαρεθεί με τίποτα το HD μου. Κάθε μερα που περνά το αγαπω και περισσότερο.

Τέλειο το homescreen σου φίλε μου!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Τhanx Ζαχαρακη!

Πριν απο λίγο έβαλα την πιο προσφατη απο αυτην , την superlite 3/6/2009 και κλασσικα φυσαει. Αν μου βγάλει κανα κουλο (λέμε τώρα) γυρναω στην παλια καλη και δοκιμασμεν η που μου εδωσες

Ορκίζομαι παντως να ΜΗΝ ξαναλλαξω ROM

Superlite του Onko ΜΟΝΟ!

την δοκιμασα και αυτη αλλα δεν....προτιμω αυτη που σου δινω ;)

ναι αλλα για 3 μηνες κυριος ε;μετα ξεκινησα κραταω χαρακτηρα φλασαρω καθε κυριακη απογευμα μονο:p

εσυ ειπα..ηταν να μην αρχισεις να φλασαρεις!!ποιος σε σταματαει τωρα :lol:

επ μήτσο τι κάνεις? σε έχω χάσει. όλα καλά?

ολα καλα θοδωρη!!τι λεει το τουβλακι σου ??:p

Πάντως έτσι για να καταλάβεις: αγορασα PNA αλλα γουστάρω περισσότερο την εικόνα του HD στην πλοήγηση και ο μοναδικός λόγος που χρησιμοποιώ PNA είναι για να μην κουράζω το τηλέφωνο συν οτι αν δεχθώ κλήση την ώρα που είμαι σε άγνωστο δρομο, σταματα την πλοήγιση μεχρι να κλεισω οποτε χανω τον δρόμο.

+1000 ειναι πολυ σπαστικο.... το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα τον τελευταιο καιρο αυτο....

Κωστη παντως η ποιοτητα πλοηγησης του HD δεν μπορει με τπτ να συναγωνιστει αυτην (η κορυφαια ακομη!!) του καιζερ :!:

Επειτα δεν θα μπορουσα πλεον να συμβιώσω μ ενα τηλέφωνο που δεν μποροω να του αλλάξω τα πάντα σε εμφάνιση κ.λ.π.

Είμαι σίγουρος οτι θα το βαριόμουν πολύ γρηγορα. Μονο αν είχα την δυνατότητα να έχω και τα 2.

και εγω αυτο το προβλημα εχω ....αλλα που θα παει καποια στιγμη θα βγει κατι δυνατο...

μεχρι τοτε μια χαρα ειναι το HD :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ολα καλα θοδωρη!!τι λεει το τουβλακι σου ??:p

xaxaxa.... αστείο! το D2 είναι όπως θα έπρεπε.... ΔΙΑΜΑΝΤΙ χ2!:)

xaxaxa.... αστείο! το D2 είναι όπως θα έπρεπε.... ΔΙΑΜΑΝΤΙ χ2!:)

και to 1/2 του HD :lol::p:happy:

+1000 ειναι πολυ σπαστικο.... το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα τον τελευταιο καιρο αυτο....

Κωστη παντως η ποιοτητα πλοηγησης του HD δεν μπορει με τπτ να συναγωνιστει αυτην (η κορυφαια ακομη!!) του καιζερ :!:

:

Δημήτρη δεν ξερω, το καιζερ ειχε αλλο τσιπ?

Εγω παντως εννοω την ποιοτητα και την ευκρινια τισ οθονης. Ειδικα οταν χρησιμοποιεις προγραμματα με καλα γραφικα οπως τεινουν να γινουν πια ολα τα προγραμματα πλοηγησης, στο HD αποδίδουν πολυ καλύτερα απο οποιοδηποτε PNA.

Παντως το lag εχει μειωθει φοβερα με τις τελευταιες official.

Σε πλοηγιση διπλα διπλα με το PNA το HD με δείχνει λιγο πιο πισω ενω το PNA ελάχιστα πιο μπροστά.

Και κατι τελευταιο, το HD εχει αποδειχθει πολυ σκυλί. Ακομα και αυτο για το χρωμα που ελεγαν στην αρχη αποδειχθηκε πως ειχα δικιο οταν ελεγα οτι εχει να κανει με αστοχια υλικου σε καποιες παρτιδες

@MILENA

Κώστα για δοκίμασε με μια αλλη κάρτα. Οτιδηποτε εστω και 512ΜΒ. Αστην κανα δυο μερες και βλεπεις.

αλλη μια φορα με προβλημα στο ιντερνετ (ον-τελεκομσ)

οταν βαζουμε το usb στο κινητο μας ρωταει, αν θελουμε activesync, datatransfer η internet sharing. επιλεγω το 3ο, επιλεγω wind gprs και συνδεση. αλλα το πσ δεν ανοιγει σελιδες. πρεπει να κανω κατι επιπλεον; εχω συμβολαιο wind με δωρεαν 120μβ.

πρεπει να φτιαξω αλλη συνδεση στο htc με αλλα settings;

ευχαριστω...

Δημήτρη δεν ξερω, το καιζερ ειχε αλλο τσιπ?

Εγω παντως εννοω την ποιοτητα και την ευκρινια τισ οθονης. Ειδικα οταν χρησιμοποιεις προγραμματα με καλα γραφικα οπως τεινουν να γινουν πια ολα τα προγραμματα πλοηγησης, στο HD αποδίδουν πολυ καλύτερα απο οποιοδηποτε PNA.

Παντως το lag εχει μειωθει φοβερα με τις τελευταιες official.

Σε πλοηγιση διπλα διπλα με το PNA το HD με δείχνει λιγο πιο πισω ενω το PNA ελάχιστα πιο μπροστά.

Κωστη το καιζερ ηταν το 1ο (και δυστυχως μεχρι στιγμης το μοναδικο) wm που μπορουσε να σταθει αξια διπλα σε συσκευες με sirf star III ..

και μαλιστα σε σημεια οπως γεφυρες και τουνελ,ειχε καλυτερη ακριβεια(ισως λογω του A-gps?)

με αυτο εσβησε και ο μυθος των ΕΤΕΝ :happy:

που καποιοι κατοχοι του ειχαν μια καραμελα συνεχεια και μας την πιπιλιζαν οποτε εβρισκαν ευκαιρια :mad:

οι ποιο παλιοι ξερετε τι ενοω ;)

αλλη μια φορα με προβλημα στο ιντερνετ (ον-τελεκομσ)

οταν βαζουμε το usb στο κινητο μας ρωταει, αν θελουμε activesync, datatransfer η internet sharing. επιλεγω το 3ο, επιλεγω wind gprs και συνδεση. αλλα το πσ δεν ανοιγει σελιδες. πρεπει να κανω κατι επιπλεον; εχω συμβολαιο wind με δωρεαν 120μβ.

πρεπει να φτιαξω αλλη συνδεση στο htc με αλλα settings;

ευχαριστω...

Δες στον browser του pc μηπως υπαρχουν τιποτα proxy, αν εχει βαλε κατευθειαν συνδεση στο διαδικτιο, στο internet sharing επελεξε την συνδεση της wind και πατα συνδεση.

Και γω αυτο με τα 120 της wind εχω , ετσι ειμαι αυτη τη στιγμη.

Κατω στην μπαρα των windows pc σου δειχνει οτι εχει δημιουργηθει συνδεση?

Κανονικα δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα αλλο παντως.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

οχι δεν εχω προξι,

τι ρυθμησεις εχει η συνδεση gprs που εχεις στο htc; apn τι εχει; (αυτη την στιγμη απο οπερα στελνω)

οχι δεν εχω προξι,

τι ρυθμησεις εχει η συνδεση gprs που εχεις στο htc; apn τι εχει; (αυτη την στιγμη απο οπερα στελνω)

Οι ρυθμισεις ειναι οπως τις περναει αυτοματα η συσκευη, χωρις προξι.

gint.b-online.gr

το apn που το βρηκες, σε σενα τι εχει? Τσεκαρε αν εχει τιποτα proxy η συνδεση στην συσκευη σου, μηπως εχουμε διαφορετικο πακετο και σε παρω στο λαιμο μου.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Οι ρυθμισεις ειναι οπως τις περναει αυτοματα η συσκευη, χωρις προξι.

gint.b-online.gr

το apn που το βρηκες, σε σενα τι εχει? Τσεκαρε αν εχει τιποτα proxy η συνδεση στην συσκευη σου, μηπως εχουμε διαφορετικο πακετο και σε παρω στο λαιμο μου.

δεν ξερω τι παιζει... τις ιδιες ρυθμησεις εχουμε.

σε ευχαριστω πολυ παντως φιλε μου