geovass Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Τις ίδιες ματιές ρίχνω και γω προς το Iphone. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι θα το βαριέμαι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω με το Iphone είναι η έλλειψη GPS. Αυτό που με κάνει να θέλω όμως να το πάρω είναι οι χιλιάδες εφαρμογές. Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω εφαρμογή για WM για εστιατόρια, cinemas, κλπ και ότι υπάρχει είναι μόνο για Αμερική ή Αγγλία. Ακόμα και να το πάρω όμως δεν παίζει να μην έχω μια WM συσκευή. Το Outlook είναι κομμάτι της δουλειάς και δε μπορώ να εμπιστευθώ το sync με το iphone σε καμία περίπτωση. Με λίγα λόγια δε θα με χαλούσε να έχω ένα iphone για να παίζω και ένα HD (or HD2) για πιο σοβαρές δουλειές. επειδή και εγώ ψάχνομαι αρκετά τελευταία (εχω ένα iphone 3G και ενα HD) αποφασισα να δοκιμασω και τα google phones... Βγηκε το G2 (HTC Magic) και το περιμενω πως και πως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Προτιμώ με αυτά τα χρήματα να αγοράσω ένα καλό 2Din για το αυτοκίνητο και να τα έχω όλα.:) :wink: :cool: :wink: :cool: :wink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παιδιά καλημέρα και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλεία κ πολύ καλή ενημέρωση.Θέλω να κάνω και εγώ αυτό το περίφημο φλασάρισμα να κάνω λίγο πιο διασκεδαστικό το τηλέφωνο κ λίγο πιο λειτουργικό.Δεν έχω ιδέα τί πρέπει να κάνω αλλά θα προσπαθήσω.Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω σε κάποιες γενικές γραμμές κ ποιά ROM να βάλω από την εμπειρία σας?Σας ευχαριστώ ρε παιδιά εκ των προτέρων. keep walking.. Διαβασε εδω φιλε μου και αν θες βοηθεια εδω ειμαστε http://www.navimania.gr/showthread.php?t=13636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Τις ίδιες ματιές ρίχνω και γω προς το Iphone. Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι θα το βαριέμαι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω με το Iphone είναι η έλλειψη GPS. Αυτό που με κάνει να θέλω όμως να το πάρω είναι οι χιλιάδες εφαρμογές. Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω εφαρμογή για WM για εστιατόρια, cinemas, κλπ και ότι υπάρχει είναι μόνο για Αμερική ή Αγγλία. Ακόμα και να το πάρω όμως δεν παίζει να μην έχω μια WM συσκευή. Το Outlook είναι κομμάτι της δουλειάς και δε μπορώ να εμπιστευθώ το sync με το iphone σε καμία περίπτωση. Με λίγα λόγια δε θα με χαλούσε να έχω ένα iphone για να παίζω και ένα HD (or HD2) για πιο σοβαρές δουλειές. οπως ειπωθηκε πιο πανω η tomtom μπαινει στο παιχνιδι με το iphone αλλα και η navigon http://www.navigon.com/site/int/en/press/archive/2009/489 επειδη εχω παρει το iphone 3g και το παρακολουθω το θεμα απο κοντα μιας και ο λογος που πηρα και το hd ηταν και για τα gps προγραμματα βλεπω οτι και με το νεο update 3.0 θα διορθωθουν αρκετα (και τα ελληνικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Για οσους θελους να εχουν gps tagging στην επισημη ρομ http://www.locr.com/clients/locrGpsPhotoWindowsMobile.php υπαρχει το locr που τραβαει φωτογραφιες αποθηκευοντας τις συντεταγμενες σας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athotyros Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 καλημερα δεν ξερω αν εχει ξαναερωτηθει αλλα εβαλα το garmin mobile xt 5.00.20 και απο τη μερα που το βαλα μου καταναλωνει τη μπαταρια μηπως ξερει καποιος καποια ρυθμιση ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 καλημερα δεν ξερω αν εχει ξαναερωτηθει αλλα εβαλα το garmin mobile xt 5.00.20 και απο τη μερα που το βαλα μου καταναλωνει τη μπαταρια μηπως ξερει καποιος καποια ρυθμιση ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα? Όσο λειτουργεί το πρόγραμμα και το GPS λογικό είνα να ρουφάει την μπαταρία. Αν ενώ δεν το χρησιμποιείς βλέπεις πάλι αυξημένη κατανάλωση δεν νομίζω να οφείλετε στο Garmin. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 παιδια επειδη δεν εχω προχειρο το manual ποιο πληκτρο ειναι που κραταμε πατημενο για να ενεργοποιησουμε την φωνητικη κληση? επισης "προωθηση" sms δεν μπορουμε να κανουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Για οσους θελους να εχουν gps tagging στην επισημη ρομ http://www.locr.com/clients/locrGpsPhotoWindowsMobile.php υπαρχει το locr που τραβαει φωτογραφιες αποθηκευοντας τις συντεταγμενες σας . Αυτο ρε παιδιά δε το κάνει και απο μόνο του? Καμερα->Ρυθμισεις->Φωτογραφία GPS ?? απο κει που επιλεγεις video, πανοραμα και τα ρεστα... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 παιδια επειδη δεν εχω προχειρο το manual ποιο πληκτρο ειναι που κραταμε πατημενο για να ενεργοποιησουμε την φωνητικη κληση? επεισης "προωθηση" sms δεν μπορουμε να κανουμε?? το δεξι hardware key αυτο που κλεινει το τηλέφωνο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 το δεξι hardware key αυτο που κλεινει το τηλέφωνο αυτο που κλεινει το τηλ πανω πανω?εαν το πατησω παρατεταμενα μου βγαζει το μηνυμα για χασιμο δεδομενων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 αυτο που κλεινει το τηλ πανω πανω?εαν το πατησω παρατεταμενα μου βγαζει το μηνυμα για χασιμο δεδομενων.. μήπως δεν εχεις ηχογραφημενες φωνητικες εντολες / κλησεις? για τσεκαρε το απο τα settings και απο εκει το προγραμμα διαχειρισης εγγραφων αν εχεις κατι. Εμενα καποια στιγμη μετα απο ενα synchronisation τα εχασε ολα.... δες και μας λες ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 αυτο που κλεινει το τηλ πανω πανω?εαν το πατησω παρατεταμενα μου βγαζει το μηνυμα για χασιμο δεδομενων.. ψαξτο απο τις ρυθμισεις/προσωπικα/button اη κουμπια δεν ξερω πως το λεει σε ελληνικη ρομ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 FORWARD πως κανουμε ενα sms?δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο η ειμαι γκαβος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 FORWARD πως κανουμε ενα sms?δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο η ειμαι γκαβος.. Υπαρχει και το copy paste εαν δεν υπαρχει forward!! Αλλα κατσε να το ψαξω μιας και το ανεφερες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αυτο ρε παιδιά δε το κάνει και απο μόνο του? Καμερα->Ρυθμισεις->Φωτογραφία GPS ?? απο κει που επιλεγεις video, πανοραμα και τα ρεστα... εχω ελληνικη (επισημη) ρομ και δεν υπαρχει αυτη η ρυθμιση -εσυ τοχεις με ελληνικη επισημη ή μαγειρεμενη απο topaz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Το ψαχνω αλλα πουθενα δεν ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Υπαρχει και το copy paste εαν δεν υπαρχει forward!! Αλλα κατσε να το ψαξω μιας και το ανεφερες! ...από την οθόνη του touch που βλέπουμε τα μηνύματα, κάτω δεξιά υπάρχει το πλήκτρο menu. Πατώντας το, μία από τις τέσσερις επιλογές είναι forward... Καλημέρα Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αυτο ρε παιδιά δε το κάνει και απο μόνο του? Καμερα->Ρυθμισεις->Φωτογραφία GPS ?? απο κει που επιλεγεις video, πανοραμα και τα ρεστα... Μου φαίνεται μόνο σε cooked roms μπορεί να το βρεις ενεργοποιημένο. Για να υπάρχει η επιλογή σε μαμίσια rom χρειάζεται η παρακάτω αλλαγή στην registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Camera\P10, set "Enable" on "1" και μετά soft reset. http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Tweaks Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αυτο ρε παιδιά δε το κάνει και απο μόνο του? Καμερα->Ρυθμισεις->Φωτογραφία GPS ?? απο κει που επιλεγεις video, πανοραμα και τα ρεστα... Μου φαίνεται μόνο σε cooked roms μπορεί να το βρεις ενεργοποιημένο. Για να υπάρχει η επιλογή σε μαμίσια rom χρειάζεται η παρακάτω αλλαγή στην registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\Camera\P10, set "Enable" on "1" και μετά soft reset. http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Tweaks τελικα και στην επισημη 1.56 υπαρχει η δυνατοτητα αυτη για gps photo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλησπέρα!! Ξέρετε αν υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να αποσυμπιέζει αρχεία? Μου ήρθε ενα ζιπαρισμένο μέιλ χες και δε μπόρεσα να το ανοίξω.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Καλησπέρα!! Ξέρετε αν υπαρχει κάποιο πρόγραμμα που να αποσυμπιέζει αρχεία? Μου ήρθε ενα ζιπαρισμένο μέιλ χες και δε μπόρεσα να το ανοίξω.. Για δοκιμασε αυτο PocketRar :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 παιδια γινεται απο το live radio να ακουμε μεσω τισ συσκευησ ραδιοφωνο???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 παιδια γινεται απο το live radio να ακουμε μεσω τισ συσκευησ ραδιοφωνο???? To live radio το site εννοείς? Αν ναι προφανώς δεν μπορεί να γίνει αυτό που λες γιατί από τα FM κύματα λαμβάνεις με έναν δέκτη μόνο ότι μεταδίδεται σε αυτά...... Και έπειτα...σκέψου ότι το περιεχόμενο του live radio είναι 100 σταθμοί....πώς θα μπορούσες να τους επιλέξεις από το ραδιόφωνό σου...? Το αντίστροφο από αυτό που ρωτάς γίνεται και είναι το live radio, e-radio κλπ.... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 ...από την οθόνη του touch που βλέπουμε τα μηνύματα, κάτω δεξιά υπάρχει το πλήκτρο menu. Πατώντας το, μία από τις τέσσερις επιλογές είναι forward... Καλημέρα ειμαι στο inbox εχω κανει πρασινο ενα μηνυμα αλλα στο μενου δεν βγαζει πουθενα forward! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts