Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλα το BlackstoneRUUWrapper.exe που θα το βρω?Αφου αλλα αρχεια εχει μεσα το rar kai αλλα λενε οι οδηγιες.....μπερδευτηκα τρελα.Επισης βρηκα κι αυτο

FAQ: How to do a Rom/Radio Upgrade with SD Card..

Solution:

1.Copy BLACIMG.NBH into the root dir of your Storage Card.

2. Be sure to have at least 30% of charge.

3. Turn off your device by using the Power Button

4. Go to bootloader mode. Push and hold Vol Down + press Power button.

5. As soon as presented the message, push Power button to start flashing or Volume Down button to cancel.

6. The whole procedure will take about 3 minutes. After you finish and see the relative message, soft reset your device, you are ready.

Αφου λοιπον χρειαζομαι μονο το BLACIMG.NBH ,ΤΟΤΕ τι δουλεια κανει το HD_Blackstone_CustomRUU.exe που εχει μεσα το rar του φιλου ktsak?

Αν θες να το κανεις απο την καρτα τοτε χρειαζεσαι μονο το BLACIMG.NBH και ακολουθεις την πιο πανω διαδικασια.

Αν θες να το κανεις απο το PC, τοτε χρειαζεσαι το exe που ειχα μεσα στο RAR, και το BLACIMG.NBH στο ιδιο folder :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θες να το κανεις απο την καρτα τοτε χρειαζεσαι μονο το BLACIMG.NBH και ακολουθεις την πιο πανω διαδικασια.

Αν θες να το κανεις απο το PC, τοτε χρειαζεσαι το exe που ειχα μεσα στο RAR, και το BLACIMG.NBH στο ιδιο folder :!:

Πάλι κάνεις Αλβανική προπαγάνδα?:lol::):lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Guest Tankwart

Αρα τοτε,

το αρχειο που εχεις εσυ δηλαδη το HD_Blackstone_CustomRUU.exe

και το αρχειο που γραφει στις οδηγιες δηλαδη το BlackstoneRUUWrapper.exe

ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα!!!!:confused::wacko::confused:

Αρα τοτε,

το αρχειο που εχεις εσυ δηλαδη το HD_Blackstone_CustomRUU.exe

και το αρχειο που γραφει στις οδηγιες δηλαδη το BlackstoneRUUWrapper.exe

ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα!!!!:confused::wacko::confused:

Ναι, απλως "διαφορετικες" πηγες το ονομαζουν με διαφορετικο ονομα. Εγω το εβαλα με το αρχειο που κατεβασες :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Guest Tankwart
Οκ λοιπον.Ευχαριστω για την υπομονη σου,ξερω εγινα λιγο κουραστικος αλλα ειχα μπερδευτει.τελος καλο ολα καλα.

Καλημέρα σε όλους - μία γρήγορη πληροφορία άν γνωρίζετε: από που θα μπορούσα να αγοράσω μία δεύτερη μπαταρία για το κινητό μας? Ταξιδεύοντας την Δευτέρα πρωί πρωί, δεν έχω την δυνατότητα να περιμένω μέσω internet. Περιοχή βόρεια προάστεια - Αθήνα

Ευχαριστώ

Σωτήρης

• Administrators
Καλημέρα σε όλους - μία γρήγορη πληροφορία άν γνωρίζετε: από που θα μπορούσα να αγοράσω μία δεύτερη μπαταρία για το κινητό μας? Ταξιδεύοντας την Δευτέρα πρωί πρωί, δεν έχω την δυνατότητα να περιμένω μέσω internet. Περιοχή βόρεια προάστεια - Αθήνα

Ευχαριστώ

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006076

Modpic.gif

με το μαμισιο πληκτρολογιο της htc με τ9 δεν μου γραφει 160 χαρακτηρες.ετσι γινεται η κανω κατι λαθος?και μερικες λεξεις φευγουν με ερωτηματικα

παιδια ειχα θεση και σε ποιο πανω ενα ποστ σχετικα με δυο προγραμματα που ψαχνω να βρω χρησιμα κατα εμε...

α) προγραμμα που να κλειδωνει αρχεια ,η προγραμματα στο κινητο

β) προγραμμα που να τρεχει εφαρμογες access επιδη εχω ενα προγραμμα στον υπολογιστη στον οποοιο καταχωρω δεδομενα και αυτα θελω να τα περασω στο κινητο

εχω βρει αυτο ...Cellica Pocket Database Viewer Plus v3.0.. αλλα εχω προβλημμα στην γραμματοσειρα οταν τα περναει στη συσκευη

ευχ.......

και συγνωμη για την επιμονη μου:D

καλο μεσημερι σε ολους

απο χτες εγινα και γω κατοχος του HD και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις ειναι μονο θετικες ,μετα το omnia και το iphone ειπα να δοκιμασω και το hd και βλεπω οτι εκανα καλα .Σαν πρωτη εικονα βλεπω οτι η μεγαλη οθονη,η πολυ μνημη ,το καλο τηλεφωνικο σημα και το καλο gps (συμφωνω και γω οτι μετα το gps των eten ειναι οτι καλυτερο )βγαζουν ενα πολυ καλο συνολο ,τωρα βεβαια η φωτογραφικη μηχανη με το φλας του omnia και η οθονη και το touchsreen του iphone ειναι πραγματα που δεν τα βρηκα εδω αλλα πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στην ολοκληρωμενη λυση απο τα περισσοτερα ppc (μενει ο χρονος να με επιβεβαιωσει ή οχι)

Ασχοληθηκα με το διαβασμα των σελιδων του forum (αλλα και του navimania) οσο μπορεσα βεβαια και ελυσα αρκετες αποριες αλλα παντα υπαρχουν ή διμιουργουνται και αλλες

Αυτο που δεν ελυσα ειναι να μην σβηνει η οθονη κατα τη διαρκεια της κλησης δοκιμασα τη ρυθμιση μεσω του hd tweak αλλα δεν ειδα φως .Υπαρχει καποια λυση ή απλα περιμενουμε?

alo βουζ.. τα κουμπάκια στο tab People κλήσεις, αποστολής μηνύματος πως γίνονται transparent? To ίδιο και για το κουμπάκι συγγραφής σμσ στα Messages kok

Νομίζω κάπου το είχα δει.. αλλα δεν το βρίσκω.. Τώρα που έβαλα backround της επιλογής μου σε όλα τα tabs φαίνονται ασχημα..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

alo βουζ.. τα κουμπάκια στο tab People κλήσεις, αποστολής μηνύματος πως γίνονται transparent? To ίδιο και για το κουμπάκι συγγραφής σμσ στα Messages kok

Νομίζω κάπου το είχα δει.. αλλα δεν το βρίσκω.. Τώρα που έβαλα backround της επιλογής μου σε όλα τα tabs φαίνονται ασχημα..

κοίτα την υπογραφή του φίλου μας από το Cairo, Κώστα (Te_salat). Νομίζω έχει αυτό που ζητάς...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

καλο μεσημερι σε ολους

απο χτες εγινα και γω κατοχος του HD και μεχρι τωρα οι εντυπωσεις ειναι μονο θετικες ,μετα το omnia και το iphone ειπα να δοκιμασω και το hd και βλεπω οτι εκανα καλα .Σαν πρωτη εικονα βλεπω οτι η μεγαλη οθονη,η πολυ μνημη ,το καλο τηλεφωνικο σημα και το καλο gps (συμφωνω και γω οτι μετα το gps των eten ειναι οτι καλυτερο )βγαζουν ενα πολυ καλο συνολο ,τωρα βεβαια η φωτογραφικη μηχανη με το φλας του omnia και η οθονη και το touchsreen του iphone ειναι πραγματα που δεν τα βρηκα εδω αλλα πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στην ολοκληρωμενη λυση απο τα περισσοτερα ppc (μενει ο χρονος να με επιβεβαιωσει ή οχι)

Ασχοληθηκα με το διαβασμα των σελιδων του forum (αλλα και του navimania) οσο μπορεσα βεβαια και ελυσα αρκετες αποριες αλλα παντα υπαρχουν ή διμιουργουνται και αλλες

Αυτο που δεν ελυσα ειναι να μην σβηνει η οθονη κατα τη διαρκεια της κλησης δοκιμασα τη ρυθμιση μεσω του hd tweak αλλα δεν ειδα φως .Υπαρχει καποια λυση ή απλα περιμενουμε?

Αυτό έχει λυθεί στις τελευταίες τοπαζ cooked roms.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

γαια σας ρε παιδια!πριν απο καμια βδομαδα αγορα σα και γω το touch hd κια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!στην κατρελα κατω του καιρου μπορω να προσθεσω αλλεσ πολεις εκτως απο αυτες τις 7 που εχει μεσα στις προσθετες η σησκευη?πχ ειμαι απο την κομοτηνη και θα με ενδιεφερε να προσθεσω και την πολη μου!

ευχαρηστω!

κοίτα την υπογραφή του φίλου μας από το Cairo, Κώστα (Te_salat). Νομίζω έχει αυτό που ζητάς...

μπα.. θενκσ παντως

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

• Administrators
γαια σας ρε παιδια!πριν απο καμια βδομαδα αγορα σα και γω το touch hd κια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση!στην κατρελα κατω του καιρου μπορω να προσθεσω αλλεσ πολεις εκτως απο αυτες τις 7 που εχει μεσα στις προσθετες η σησκευη?πχ ειμαι απο την κομοτηνη και θα με ενδιεφερε να προσθεσω και την πολη μου!

ευχαρηστω!

Δες εδώ αν θες.

Modpic.gif

Αυτό έχει λυθεί στις τελευταίες τοπαζ cooked roms.

λεω να καθυστερησω λιγο το φλασαρισμα (δυο μερες τοχω :lol:)

παντως σε ευχαριστω

λεω να καθυστερησω λιγο το φλασαρισμα (δυο μερες τοχω :lol:)

παντως σε ευχαριστω

Να το κρατήσεις και πιο πολυ χωρίς φλασάρισμα να το δεις πως πάει.

Σημερα θέλησα να επανέλθω στο 1.13... radio και επ ευκαιρία πέρασα την official 156.401...

Της έκανα κάποια τεστ βάζοντας της ATI Drivers και την πουσάρισα λιγο με το HD tweaks.

Τα πηγαίνει μια χαρά, και γρήγορη είναι και από μπαταρία. Μόνο τα καλουδια του τοπαζ λειπουν.

Και προπαντως Νο bags.

Να το κρατήσεις και πιο πολυ χωρίς φλασάρισμα να το δεις πως πάει.

Σημερα θέλησα να επανέλθω στο 1.13... radio και επ ευκαιρία πέρασα την official 156.401...

Της έκανα κάποια τεστ βάζοντας της ATI Drivers και την πουσάρισα λιγο με το HD tweaks.

Τα πηγαίνει μια χαρά, και γρήγορη είναι και από μπαταρία. Μόνο τα καλουδια του τοπαζ λειπουν.

Και προπαντως Νο bags.

και γω λογω επισημης εχω το 1.13 .. (εχω βα λει την νεα επισημη ρομ1.56.401.0)

- ειδα οτι υπαρχει και το 1.14.25.24 αλλα ειπα να τεσταρω αυτο πρωτα και βλεπω οτι δουλευει τελεια

Τα οποία πλέον θεωρώ τουλάχιστον απαραίτητα!

Σίγουρα Γιάννη.

Επ ευκαιρία πριν ξαναγυρίσω στην ρομ που ήμουν θέλησα να δω το νεο inesoft 5.

Εχει λύσει όλα τα προβλήματα η μάλον τις ελείψεις των προηγούμενων εκδόσεων και εκτός των άλλων διαθετει και mini communication manager για να ενεργοποιείς-απενεργοποιείς wifi,blue tooth, gprs

Ακόμα και σε τοπαζ δεν νομίζω να προτιμήσω τον Htc Dialer.

O Inesoft είναι υπερπλήρης.

Τον τελευταίο καιρό όσο αυξάνεται η θερμοκρασία λόγο καλοκαιριού, παρατηρούσα την συσκευή μου να ζεστενεται περισσότερο απ' 'οτι θα έπρεπε.

Θυμήθηκα κάποιες παρατηρήσεις στο XDA σχετικά με το τελευταίο radio 1.14...

που μιλούσαν για αυξημένη θερμοκρασία κατα την χρήση.

Χθες το απόγευμα το έβγαλα και πέρασα το 1.13....

Η συσκευή μου επανήλθε σε φυσιολογικές θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν θα δω διαφορά και στην μπαταρία.

Πάρτε κι ενα ρολογάκι πιο φουσκωτό

Στην Οθόνη της συσκευής δεν φαίνεται η κιτρινίλα γυρω από τα flip.

http://www.image-upload.net/images/j4jrm8krpaywj4un9vr.jpg

Στο ζιπ θα βρείτε δυο φακελους. Ο ένας περιέχει τα γνήσια αρχειάκια και ο άλλος που τον λέω "Outer" περιέχει τα καινούργια.

Επειδή πρόκειται για δυο μονο αρχειάκια μανιλα δεν τα εκανα cab. Δεν αξίζει τον κόπο.

Αν σας αρέσει κάνετε τα αρχειάκια που εχει ο φάκελος "Outer" Copy-Overwrite στον φάκελο των windows.

Κατά τον ίδιο τρόπο αν θελήστε να επαναφέρετε τα γνήσια, τα κάνετε Copy-Overwrite στον φάκελο των windows.

Επισκέπτης
Εχω περασει το τελευταιο spb mobile και ειναι γ@μ@το. Εβαλα και τις συντομευσεις οπως με βολευανε και το HD ειναι αψογο, τυφλα να εχει το s-class UI του Arena :D