koklas Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 οκ......eyxaristw... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 σιγουρα γιατι δεν το ανοιγει??????? Αν θυμάμαι καλά dimitris και όχι με κεφαλαίο d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Αν θυμάμαι καλά dimitris και όχι με κεφαλαίο d Dimitris με κεφαλαιο D :) Να κάνω μια πρόταση? Δεν έχω κλείσει ακόμα 2 βδομάδες με το κινητό και η αλήθεια είναι ότι έχασα πολλές ώρες για να κάτσω να διαβάσω 500+ σελίδες να μάθω κάποια πράγματα.. Το κακό είναι ότι από τις 500 σελίδες, το 1/3 ήταν πραγματικά χρήσιμο, τα άλλα 2/3 απλά με κούρασαν. Υπάρχει τρόπος να γίνουν 2 διαφορετικές υποκατηγορίες 1) αλλαγή ROM και στην άλλη ότι άλλο αφορά το pda μας? Το λέω γιατί εγώ όπως και πολλά ακόμα παιδιά που έχουν την συσκευή, άλλα δεν έχουν τον χρόνο για πειράγματα, και άλλοι είναι ικανοποιημένοι με την τελευταία ROM της ACE HELLAS κλπ. είναι λίγο δύσκολο να παρακολουθήσουμε το θέμα, ειδικά ένας νέος κάτοχος όπως εγώ. Πρόταση κάνω απλά, αν και το βλέπω λιγάκι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο μετά από 500+ σελίδες. Όπως και να έχει πάντως, υπάρχουν πάρα πολλές γνώσεις εδώ μέσα, ειδικά 2/3 παιδιά που τα παρακολουθώ καιρό τώρα (από το kaiser) ονόματα δεν λέμε όπου ένας νέος κάτοχος της συσκευής αξίζει έστω και έτσι να κάτσει και να διαβάσει από την αρχή το θέμα! πολυ καλη προταση αλλα δυστυχως δεν εχουμε αυτην την δυνατοτητα σαν απλοι χρηστες... εδω μετα απο καποια μηνυματα δεν μπορουμε να κανουμε ουτε καν edit στα μηνυματα μας.... πρεπει να ασχοληθει καποιος mod η καποιος co-mod ωστε να δημιουργηθουν καποια μαζεμενα must/how to κλπ σε ενα ποστ και αυτο να γινει sticky μεσα στο thread αλλα και να μπορει καποιος να το επεξεργαζεται οποτε κρινεται οτι πρεπει να προστεθουν καποια νεα πραγματα.... αλλα μαλλον δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.. για αυτο και οι περισσοτεροι παραπεμπονται παντα στο navimania και στους xda οπου ειναι τα πραγματα μαζεμενα και νοικοκυρεμενα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Με hspl ή uspl την πέρασες (στο site αναφέρει μόνο το hspl)? Με USPL πάντα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας αρεσει να παιδευεστε..:happy: δεν θελετε να εχετε ενα τηλ που να δουλευει γρηγορα, σταθερα,και απροβληματιστα παντα και παντου??:confused: δεν θα λεω παλι τα ιδια :p Πάντως οι πληροφορίες του sternas για όσους κάνουν flashing είναι φοβερά χρήσιμες :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Πάντως οι πληροφορίες του sternas για όσους κάνουν flashing είναι φοβερά χρήσιμες :) σε τι? δεν ειδα καποιες πληροφοριες ουσιας που να εξηγουν γιατι ειναι η δεν ειναι καποιες καλες... εκτος του Πανου που λεει οτι εχει πληρη υποστηριξη :) δεν ειναι βοηθεια αυτη...να λεω οτι αυτη η ρομ ,οποια ρομ,ειναι καλη και η αλλη δεν ειναι.... και αλλα παιδια εχουν πει οτι καποιες ρομ ειναι πολυ δυνατες αλλα το εχουν στηριξει... με ποια κριτηρια κρινουμε αν ειναι η οχι καποια ρομ καλη?? και κατα ποσο εχουμε την εμπειρια/γνωση να αναγνωριζουμε ολοι μας ποιε και που ειναι καλες...ωστε να προτεινουμε η οχι στους συμορουμιτες μας? χωρις να απευθυνομαι προσωπικα στον φιλο sternas ουτε για αστειο!!!!!:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 σε τι? δεν ειδα καποιες πληροφοριες ουσιας που να εξηγουν γιατι ειναι η δεν ειναι καποιες καλες... εκτος του Πανου που λεει οτι εχει πληρη υποστηριξη :) δεν ειναι βοηθεια αυτη...να λεω οτι αυτη η ρομ ,οποια ρομ,ειναι καλη και η αλλη δεν ειναι.... και αλλα παιδια εχουν πει οτι καποιες ρομ ειναι πολυ δυνατες αλλα το εχουν στηριξει... με ποια κριτηρια κρινουμε αν ειναι η οχι καποια ρομ καλη?? και κατα ποσο εχουμε την εμπειρια/γνωση να αναγνωριζουμε ολοι μας ποιε και που ειναι καλες...ωστε να προτεινουμε η οχι στους συμορουμιτες μας? χωρις να απευθυνομαι προσωπικα στον φιλο sternas ουτε για αστειο!!!!!:!: Δεν θα συμφωνήσω καθόλου..... όταν λέει: Miri WM 6.5 V 14.0 Link -Πολυ πιο αργη απο την V13 -Πατας και περιμενεις... -Κακη ROM. Πισω στην V13 ================================== Dutty's HD WM6.5 R1 test Link -Πιο αργη απο την R0 -Πολλα προβληματα με SMS/Calls etc... ================================== Lost in Asia V5.0 WM 6.5 Link -Γρηγορη με αμεση αποκριση -Δεν μου αρεσε το manila Theme -Μεγαλες θερμοκρασιες 3 λεπτα ομιλιας και πυρακτωθηκε το τηλ. τοστερα εγινε δεν είναι απλός λιτός και απέριττος? Δεν χρειάζεται να ακούσω άλλα, ή μια έκθεση ιδεών για μια ROM αν πρόκειται να την βάλω. Όταν ακούω 'αργή πατάς και περιμένεις', μου αρκεί...... έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ. Και μόνο ότι έχει μπει στον κόπο να δοκιμάσει και να δώσει πληροφορίες για μια ROM νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμο για όσους σκέφτονται να βάλουν μια ROM..... Πάντα μια γνώμη είναι υποκειμενική αλλά το 'πατάς και περιμένεις' δεν μου ακούγεται καθόλου υποκειμενικό :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 σε τι? δεν ειδα καποιες πληροφοριες ουσιας που να εξηγουν γιατι ειναι η δεν ειναι καποιες καλες... εκτος του Πανου που λεει οτι εχει πληρη υποστηριξη :) δεν ειναι βοηθεια αυτη...να λεω οτι αυτη η ρομ ,οποια ρομ,ειναι καλη και η αλλη δεν ειναι.... και αλλα παιδια εχουν πει οτι καποιες ρομ ειναι πολυ δυνατες αλλα το εχουν στηριξει... με ποια κριτηρια κρινουμε αν ειναι η οχι καποια ρομ καλη?? και κατα ποσο εχουμε την εμπειρια/γνωση να αναγνωριζουμε ολοι μας ποιε και που ειναι καλες...ωστε να προτεινουμε η οχι στους συμορουμιτες μας? χωρις να απευθυνομαι προσωπικα στον φιλο sternas ουτε για αστειο!!!!!:!: Δημητρη την προσωπικη του αποψη ειπε ο φιλος μας ο sternas, δεν σπρωχνει κανενα να βαλει καμια ROM, νομιζω οτι πολλες φορες και αλλοι εχουν εκφρασει τις αποψεις τους. Επειτα οπως θα ειδες δοκιμαζει WM 6.5 ROM, οποτε κατα την προσωπικη μου αποψη και παλι, νομιζω βοηθαει και αυτη η αναφορα και μονο, οπως λεει και ο φιλος μας ο staurakis παραπανω :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Θεωρω πολυ καλες τις δημοσιευσεις του φιλου sternas που αναφερει τα τεστ του για τις 6.5, γιατι ειχα δοκιμασει κι εγω 2 απο αυτες και δεν εμεινα ευχαριστημενος, οποτε τον παρακολουθω. Επισης, βρισκω ενδιαφερουσες και τις προτασεις του φιλου Δημητρη (zaharakis), αλλα δεν συμφωνω με την απολυτη αποψη του μερικες φορες, οπως αυτο που αναφερει οτι πολυ λιγοι απο εδω μεσα ξερουν τι κανουν με τη συσκευη τους... Φιλε Δημητρη, εχεις πολλες γνωσεις και το εκτιμω ιδιαιτερα, αλλα οπως θα εχεις διαπιστωσει κι εσυ, οι απολυτες αποψεις πολλες φορες αυτοαναιρουνται.. Με ενδιαφερουν οι προτασεις που γινονται απο χρηστες της συσκευης και νομιζω οτι ο καθενας μας μπορει να αξιολογησει τι αξιζει και τι οχι. Παντως εγω αναφερω οτι δεν εχω δει καλυτερη ρομ απο αυτες του Πανου, και ιδιαιτερα απο την 2.9 GR FULL που χρησιμοποιω. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 @sternas @zaharakis Ας χαλαρωσουμε λιγακι, δεν εχουμε λογους να αντιδικουμε, την πλακα μας και την ωρα μας περναμε, δεν υπαρχει λογος να τσιτωνομαστε. Φιλε sternas θα τα πουμε και απο κοντα στη συναντηση :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 @sternas @zaharakis Ας χαλαρωσουμε λιγακι, δεν εχουμε λογους να αντιδικουμε, την πλακα μας και την ωρα μας περναμε, δεν υπαρχει λογος να τσιτωνομαστε. Φιλε sternas θα τα πουμε και αποο κοντα στη συναντηση :lol: Συμφωνώ και συμπληρώνω: Ποτέ δεν επέλεξα μια ρομ επειδή το είπε κάποιος. Ναι θα δοκιμάσω κάποια που μου προτίνουν αλλά την τελική αποφαση για το αν μου κάνει η οχι θα την πάρω μόνος μου σε σχέση με το χρειάζομαι εγώ. Οπότε δεν είναι κακο κάποιος να λέει δοκιμάστε αυτήν. Εγώ για τα 6.5 έχω πει ότι δεν με καλύπτουν ακόμα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα από build se build. Τωρα δοκιμάζω την clean του Πάνου η οποία δείχνει πολύ καλή. Εχω κάποια καχυποψία με τους ATI drivers αλλά δεν είναι τεκμηριωμένοι οι φόβοι μου. Περισσότερο βασίζομαι στο γεγονός ότι όταν δοκίμαζα τις σουπερ lite onkolog, είχα διαπιστώσει μια καθυστέριση πηγαίνοντασ στην νέα που χρησιμοποιούσε ΑΤΙ. Πάντως Γενικά η Clean είναι μια πολύ φιλική super light rom διαθέτει αυτά που πρέπει να έχει ενσωματομένα και τα πάει μια χαρά. @sternas παρόλο που το χρησιμοποιώ το shell3 θα συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό σου. Δεν είναι τόσο "αρχοντικό" πλην όμως είναι φαντασιτκά λειτουργικό. Θα ήθελα να μπορούσα να απενεργοποιήσω το καρουσελ το οποίο είναι μονο για εφε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 το Jabra BT8010 με αναγνωριση κλησης ρωταει καποιος φιλος δουλευει ρε παιδια , η αναγνωριση κλησης ???????? το εχει δοκιμαση καποιος????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Μετα λυπης μου να σας πω οτι ραγισε το πλαστικο μπροστα απ την οθονη υποθετω...Γιατι η οθονη δουλευει μια χαρα!Το πως δεν ξερω...Σε τσεπη μεσα δεν το εχω βαλει το κινητο και σημερα το πρωι μολις γυρισα απ την δουλεια και το ειδα κοντεψα να παθω εμφραγμα....Ηθελα να ρωτησω αν το στειλω πισω θα το καλυψει η εγγυηση????Η θα χρειαστω να δωσω ρευστο???Αν ειναι να δωσω θα παραγγειλω απο το ebay ενα κομματι και θα το περασει ενας φιλος που μου ειχε αλλαξει και προσοψη στο Artemis και σε κατι αλλα κινητα που ηθελαν ανοιγμα...Τι να κανω???Ετυχε σε κανεναν απο εδω????Αν δεν ετυχε να μη σας τυχει παρεπιπτωντος!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Μετα λυπης μου να σας πω οτι ραγισε το πλαστικο μπροστα απ την οθονη υποθετω...Γιατι η οθονη δουλευει μια χαρα!Το πως δεν ξερω...Σε τσεπη μεσα δεν το εχω βαλει το κινητο και σημερα το πρωι μολις γυρισα απ την δουλεια και το ειδα κοντεψα να παθω εμφραγμα....Ηθελα να ρωτησω αν το στειλω πισω θα το καλυψει η εγγυηση????Η θα χρειαστω να δωσω ρευστο???Αν ειναι να δωσω θα παραγγειλω απο το ebay ενα κομματι και θα το περασει ενας φιλος που μου ειχε αλλαξει και προσοψη στο Artemis και σε κατι αλλα κινητα που ηθελαν ανοιγμα...Τι να κανω???Ετυχε σε κανεναν απο εδω????Αν δεν ετυχε να μη σας τυχει παρεπιπτωντος!!!! Δυστυχώς όπως θα ξέρεις το μπροστινό block είναι ενιαίο, δηλαδή το πλαστικό καπάκι γυρω από την οθόνη, το τζαμι και φυσικά η οθόνη. Δηλαδή θελει ολο αυτο άλλαγμα. Κοστιζει αν δε κάνω λάθος γύρω στα 270 ευρω. Αν μπορεις να το βρεις σε πολυ καλυτερη τιμη αξιζει να το βάλεις μόνος σου. Για 20-30 ευρω όμως δεν αξίζει να ρισκάρεις και να χάσεις τιν εγγυηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Οχι δεν μιλαω για 20-30 ευρω...Μιλαμε για 200 αν εχει 270.... http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Lens-Screen-Digitizer-for-HTC-Touch-HD-T8282_W0QQitemZ360157993010QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item53db16d832&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 το παραπανω λινκ ειναι Digitizer απο οτι λεει και μαλλον αυτο εχει βγει off....Ραγισε τελος παντων.Δεν αξιζει λετε????Εγγυηση ουτως η αλλως την εχω χ@σμ@ν@....Για πολλους λογους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 θα ηθελα την γνωμη για αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=482258 την εχει δοκιμασει καποιος;η αποψη του; Όσοι έχουν ανησυχίες και δεν έχουν κόλλημα με τα 6.5, ας δοκιμάσουν την final Vanilla http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509423 Αν και την έχω απο χθες το βράδυ και είναι υπο δοκιμή, μ' έχει εκπλήξει η μπαταρία. Επίσης είναι σφαιράτη και δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα ακόμα.μια χαρα την βλεπω σε γενικες γραμμες,αν και δεν εχει γινει "ντορος"γυρω απο αυτη,ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε te salat:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Για να γινω λιγο πιο κατανοητος....Οριστε....:(:(:( :worry::worry: http://img3.imageshack.us/img3/7485/dsc02022b.th.jpg http://img46.imageshack.us/img46/7002/dsc02023.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 την φορουσα καμια βδομαδα lagoudakis μια χαρα ειναι ,αλλα προτιμω την περασμενη version,για μενα ειναι πιο γρηγορη,και οντως μετα που ξαναγυρισα η διαφορα ειναι φανερη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 την φορουσα καμια βδομαδα lagoudakis μια χαρα ειναι ,αλλα προτιμω την περασμενη version,για μενα ειναι πιο γρηγορη,και οντως μετα που ξαναγυρισα η διαφορα ειναι φανερητην προηγουμενη ε;οκ θα ψαξω να την βρω,σε ευχαριστω φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 την φορουσα καμια βδομαδα lagoudakis μια χαρα ειναι ,αλλα προτιμω την περασμενη version,για μενα ειναι πιο γρηγορη,και οντως μετα που ξαναγυρισα η διαφορα ειναι φανερη Αλέξη αυτή είναι πρόσφατη δεν νομίζω να έχει κλήσει βδομάδα. Βγήκε μολις πριν 3 μέρες στις 27/5 Edit Οπα μπερδευτήκαμε, εσυ απαντούσε στο λινκ που εβαλε ο Λαγουδακης κι εγώ νομιζα οτι απαντούσες στο επομενο ποστ του που αναφερεται στην vanilla Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 edit:ΟΚ τα βρηκαμε:lol: ειπα να μην κανω quote μην κανουμε και spam αδικα,νομιζω οτι συμφωνεις και εσυ κωστα οτι οι προηγουμενες version ηταν γενικα καλυτερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Για να γινω λιγο πιο κατανοητος....Οριστε....:(:(:( :worry::worry: http://img3.imageshack.us/img3/7485/dsc02022b.th.jpg http://img46.imageshack.us/img46/7002/dsc02023.th.jpg αδερφέ μου, κάποιος του άλλαξε τα πετρέλαια...:lol:δεν πειράζει εσύ να 'σαι καλά... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 αδερφέ μου, κάποιος του άλλαξε τα πετρέλαια...:lol:δεν πειράζει εσύ να 'σαι καλά... Οχι ρε συ δεν το εκανα κατι αληθεια...Μονο του εγινε!!!!!!!Ουτε μου επεσε κατω τπτ....δεν ξερω...:cry::blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Οχι δεν μιλαω για 20-30 ευρω...Μιλαμε για 200 αν εχει 270.... http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Lens-Screen-Digitizer-for-HTC-Touch-HD-T8282_W0QQitemZ360157993010QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item53db16d832&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50 το παραπανω λινκ ειναι Digitizer απο οτι λεει και μαλλον αυτο εχει βγει off....Ραγισε τελος παντων.Δεν αξιζει λετε????Εγγυηση ουτως η αλλως την εχω χ@σμ@ν@....Για πολλους λογους.... Μήπως να προσπαθούσες να το ανοίξεις για να δεις τι ακριβώς έχει σπάσει σύμφωνα με το service manual που υπάρχει, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου οι οδηγίες είναι αναλυτικότατες! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Μήπως να προσπαθούσες να το ανοίξεις για να δεις τι ακριβώς έχει σπάσει σύμφωνα με το service manual που υπάρχει, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου οι οδηγίες είναι αναλυτικότατες! Μπα εγω οχι εχω εναν φιλο που θα μου την κανει αυτη την δουλεια....Αλλα απο οτι φαινεται το πραγμα πρεπει να ειναι εδω.... http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Lens-Screen-Digitizer-for-HTC-Touch-HD-T8282_W0QQitemZ360157993010QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item53db16d832&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50#ebayphotohosting Κανενας αλλος μαστορας????:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts