Te_salat Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 στην s.lite παντως με ειχε βολεψει το resco contacts δοκιμασε το Αλέξη το shell διαθέτει κάτι τέτοιο, δηλαδή τις φωτο απ όπου μπορείς μ ενα κλικ στην εικονα να κάνεις όλες τις ενέργειες. Αυτό που λείπει είναι ένας καλύτερος dialer απ αυτόν των windows συν μεγαλύτερη φωτο αυτού που σε καλεί. Ολα αυτά τα έχει το inesoft. To μόνο που μου την σπάει έιναι ότι μετα από την κλήση δεν κλείνει μόνο του το πληκτρολόγιο του dialer ακόμα και αν τικάρεις μια επιλογή που έχει γι αυτό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ναι εχει αυτο το χουσουρι,παντως η τελευταια 6.5 του onko δε με τρελανε,ενα κλικ πιο αργη απο την περασμενη,την 6.1 s.lite δεν την εχω βαλει ακομα η lite παντως με απογοητευσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Αυτό όμως που ακόμη με εκπλήσσει ευχάριστα είναι η ταχύτητα του νέου manilla... Αισθητή διαφορά και σε όλες τις ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 τελικα ακομα και κλειδωμενο οταν υπαρχει μια υπενθυμιση η κληση το κινητο αναβει και ξεκλειδωνει οποτε εκει πατιουνται τα παντα μεσα στην θηκη ζωνης που εχω γιαυτο βλεπω ανοιγμενα προγραμματα,αλλα αντ'αλλων!τι μπορουμε να κανουμε για να παραμενει κλειδωμενο το κινητο στις υπενθυμισεις?ευτυχως που στα sms το default ειναι να μεινει σβηστη η οθονη αλλιως χαλια!υπαρχει κατι να κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 αφου δεν το χρησιμοποιειτε γιατι το παιρνετε? δεν μπορω να καταλαβω με την εμμμονη καποιων,που προσπαθουν να αποδεξουν οτι κραταει η μπαταρια τους πολυ... τι παει να πει "μετρια χρηση"?? κ παραλληλα αυτονομια 4 μερες!!! εμενα δεν μου βγαζει μερα οπως το χρησιμοποιω...γιατι το εχω παρει για αυτον ακριβως τον λογο... να το χρησιμοποιω! το πως το χρησιομοποιεί ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός, νομίζω... Όπως επίσης και γιατί το αγοράζει... Δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτής της επίθεσης. Αυτό που ήθελα να επισημάνω με το post μου, ήταν ότι η rom του Πάνου είναι καταπληκτική, για μένα... Από κεί και πέρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Ή μήπως δεν κάνει να λέμε ότι θεωρούμε χρήσιμο? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 @Λευτέρη ο Ζαχαράκης δεν είχε πρόθεση να κρίνει την ρομ που φοράς. Νομίζω ότι ήθελε να πει οτι με πραγματική χρήση PPC είναι αδύνατον να κρατήσει η μπαταρία πανω από 12 ώρες. Σ' αυτό συνυπογράφω κι εγώ. Αν πεις οτι είσαι κάπου και δεν έχεις pc, αν θελήσεις να κάνεις μέρος όσων κάνεις με το λαπτοπ σου καθημερινά με καμια ρομ δεν θα φτάσεις στο μεσημέρι. Πολλες φορές στο αεροδρομειο με 2 ώρες σκληρής χρήσης την φτάνω στο 55%. @Ζαχαράκης Δημήτρη για όσους σε ξέρουμε καταλαβαίνουμε πως τα λες αλλα κάποιοι παρεξηγούνται. Καλό είναι να είσαι πιο γλυκός:D Για πες μου τώρα πιο αρχείο opera κρατω backup για να μην περναω κάθε φορά τα αγαπημένα μου? Η νέα Super lite Onkolog, κάπου δεν μ' αρέσει. Θα παίξω λίγο και αν δεν..... θα ξαναγυρίσω στην προηγούμενη. Στημένη μου φαίνεται λίγο πιο αργή αν και μοιαζει να εχει βελτιωθεί λίγο η μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 σωστα κωστα και εγω την ιδια αισθηση εχω και για τις 2 καινουργιες του,ισως να φταινε οι drivers ati/openvg που εβαλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 σωστα κωστα και εγω την ιδια αισθηση εχω και για τις 2 καινουργιες του,ισως να φταινε οι drivers ati/openvg που εβαλε Γύρισα και η διαφορά ήταν ολοφάνερη. Τι ψάχνω αφου μια χαρά είναι ετσι όπως την εχω:O Μένω όπως είμαι και βλέπουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Γεια χαρα παιδες!Τι κανουμε?Μετα απο αρκετο καιρο με την μανισια ρομ δεν μπορω αλλο την ψιλοβαρεθηκα...Αλλα εχω ενα κολλημα...Το κινητο οταν το πηρα το πηρα με το Destinator περασμενο μεσα κομπλε...Το πηρα απο εναν γνωστο μου μαγαζατορα που το ειχε μια εβδομαδα.Τεσπα.Το Destinator το περασε αυτος δεν ξερω αν ειναι κανονικο η απο τα...καλα!Αν αλλαξω ROM και κρατησω τον φακελο του και μετα στην καινουρια τον ξαναβαλω μεσα θα παιζει η θα εχω προβληματα???Ακομη θα μπορουσα ετσι οπως ειναι τωρα η συσκευη να την κρατησω back up ετσι οπως ειναι με ολα τα προγραμματα φορτωμενη ωστε μετα να ξαναγυρισω σε αυτην αν θελησω???Αν ναι με ποιο προγραμμα???Και τελευταιο θα ηθελα να μου προτεινεται μια ROM χωρις αυτο το συρωμενο μενου....Manilla το λεωε η την ειπα????Το βαρεθηκα και αυτο!!!!!!!Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Το Destinator λογικά θα υπάρχει στην κάρτα μνήμης. Εάν είναι εκεί, όποια και όσες ROM και να βάλεις δεν θα χαθεί. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία συντόμευση στα "Προγράμματα" αλλά αυτό γίνεται εύκολα. Όσον αφορά το backup, παίρνεις ένα όπως είναι τώρα η συσκευή σου με το Sprite Backup v6.5.4.14 και εάν θέλεις να το επαναφέρεις απλά πρέπει πρώτα να ξαναφλασάρεις την official ROM (θα τη βρεις εύκολα). Τέλος για τη ROM δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς λέγοντας "συρόμενο μενού", αν θες γίνε πιο αναλυτικός. Manila είναι το finger friendly μενού/περιβάλλον που έχει ήδη η συσκευή σου με το μεγάλο ρολόι και τα διάφορα tabs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Το Destinator λογικά θα υπάρχει στην κάρτα μνήμης. Εάν είναι εκεί, όποια και όσες ROM και να βάλεις δεν θα χαθεί. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία συντόμευση στα "Προγράμματα" αλλά αυτό γίνεται εύκολα. Όσον αφορά το backup, παίρνεις ένα όπως είναι τώρα η συσκευή σου με το Sprite Backup v6.5.4.14 και εάν θέλεις να το επαναφέρεις απλά πρέπει πρώτα να ξαναφλασάρεις την official ROM (θα τη βρεις εύκολα). Τέλος για τη ROM δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς λέγοντας "συρόμενο μενού", αν θες γίνε πιο αναλυτικός. Manila είναι το finger friendly μενού/περιβάλλον που έχει ήδη η συσκευή σου με το μεγάλο ρολόι και τα διάφορα tabs. Παντα εσυ ρε αρχηγε μου παντα εσυ μου δινεις λυσεις!!!!!Εισαι το λυσαρι μου :D:rolleyes:;)Ναι Aυτο εννοω...Υπαρχει τιποτα αλλο που να μπορω να βαλω???Κατι ετσι περιεργο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 παμε για 2 βδομαδα χωρις HD , αδυνατος ο εντοπισμος του προβληματος λενε:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Κάποιες απορίες μου που έμειναν άλυτες: 1. Παίζει flash; πχ banners σε site. Αν ναι, μπορεί κάποιος κάτοχος να ανοίξει το http://www.galop.gr και να μου πει αν λειτουργεί κανονικά; 2. Έχω ως GPS το Mio 350 με Destinator 7. Αν δεν κάνω λάθος, το HD έχει μεγαλύτερη οθόνη, οπότε λογικά θα πρέπει να καταργήσω το Mio και να χρησιμοποιώ το HD; Είναι όμως καλύτερο και ταχύτερο ή τελικά υπερτερεί το παλιό Mio 350; 3. Ποιος browser είναι ο καλύτερος? Opera ή άλλος; Ποιους έχει προεγκατεστημένους; 4. Η εφαρμογή για email είναι το Outlook ή κάποια άλλη; Μπορεί να συγχρονιστεί με το Outlook 2007 από το PC; Δηλαδή να πάρει όλα τα εισερχόμενα, απεσταλμένα κλπ emails (pst file) Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 παμε για 2 βδομαδα χωρις HD , αδυνατος ο εντοπισμος του προβληματος λενε:confused: Νοικιαζω το δικο μου Χαχαχαχαχααχαχαχααχαχα Μην ερθεις στη συναντηση χωρις HD :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 παμε για 2 βδομαδα χωρις HD , αδυνατος ο εντοπισμος του προβληματος λενε:confused: Τι πρόβλημα έχει είπαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Τι πρόβλημα έχει είπαμε; Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν πρόβλημα, ο Κώστας είχε βιαστεί να το στείλει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 εγκατεστησα τα τρια αρχεια για τον οπερα αλλα στην σελιδα http://www.contra.gr καπου στην μεση λεει "flash player needed...." δεν θα επρεπε να ανοιγει?και επισης στο σαιτ αυτο μετα την εγκατασταση των 2 αρχειων για τα flash πεταει συνεχει το πληκτρολογιο μπροστα και γενικα για λιγο τα " παιζει" η οθονη ...μπορει να βοηθησει κανεις?εχω την μαμισια ρομ 1.56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν πρόβλημα, ο Κώστας είχε βιαστεί να το στείλει. ε αν δεν ειχε τιποτα γιατι μου το εχουν κρατημενο 2 βδομαδες τωρα, λετε να ειναι καινουριος τροπος τιμωριας για οσους πειραζουν τις ROM τους:p?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Κάποιες απορίες μου που έμειναν άλυτες: 1. Παίζει flash; πχ banners σε site. Αν ναι, μπορεί κάποιος κάτοχος να ανοίξει το http://www.galop.gr και να μου πει αν λειτουργεί κανονικά; 2. Έχω ως GPS το Mio 350 με Destinator 7. Αν δεν κάνω λάθος, το HD έχει μεγαλύτερη οθόνη, οπότε λογικά θα πρέπει να καταργήσω το Mio και να χρησιμοποιώ το HD; Είναι όμως καλύτερο και ταχύτερο ή τελικά υπερτερεί το παλιό Mio 350; 3. Ποιος browser είναι ο καλύτερος? Opera ή άλλος; Ποιους έχει προεγκατεστημένους; 4. Η εφαρμογή για email είναι το Outlook ή κάποια άλλη; Μπορεί να συγχρονιστεί με το Outlook 2007 από το PC; Δηλαδή να πάρει όλα τα εισερχόμενα, απεσταλμένα κλπ emails (pst file) Να υποθέσω ότι είναι χαζές οι απορίες μου και ότι έχουν χιλιοσυζητηθεί; Πάντως εδώ και δυο μέρες που έχω καταφέρει να διαβάσω τις 155 πρώτες σελίδες του παρόντος θέματος, δεν βρήκα απαντήσεις... Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Και εγω το επιβεβαιωνω που εχω βαλει ολες του τις ROM, απο την 3.4 μεχρι σημερα :cool: Καλα ολα αυτά. Όμως για πες μου, είναι αλήθεια οτι ο Μιρι δίνει δώρο με κάθε νεα version ενα Lada για wallpaper?:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 1) Ναι με cooked ROMs οπως Miri v13 2) Εγω το χρησιμοποιω στο αυτοκινητο με igo8 3) Opera ΟΕΜ Build 4) Ναι-Ναι Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. 1. Δεν θέλω να πειράξω την εργοστασιακή ROM για διάφορους λόγους. 2. Σύμφωνοι, αλλά αυτό που θέλω είναι ουσαστικά μια σύγκριση του HD με το Mio 350. Αν είναι καλύτερο ως GPS ή όχι. 3. Αυτό είναι το προεγκατεστημένο ή αυτό είναι το καλύτερο; 4. Copy-past το personal.pst file; Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Καλησπερα, επειδη η official rom που κατεβασα προχτες μου κανει κολληματα σκεφτηκα να βαλλω μια fixed. Αφου απο οτι βλεπω η rom του Miri λεει πολις κοσμος οτι ειναι καλη σκεφτηκα να την δοκιμασω. Αλλα μια ερωτηση, εχει ολα τα προγραματα μεσα που εχει και η Official? Και το touchflow,office και λοιπα προγραματα? Επειδη πληρωσα αρκετα για το τηλεφωνο οπως και ολοι μας και δεν θελω να το χαλασω απο βλακια. Πως κανω το update? Κατεβαζω την rom apo to rapidshare και μετα εχει setup exe οπως και η official και απλα συνδεω το τηλεφωνο και κανει update? Και κατι που λεει για hard reset.Ποτε το κανω,πριν βαλλω την rom tou Μiri ή μετα απο την εγκατασταση της rom tou Miri το ανοιγω το setaro και μετα κανω hard reset? Eυχαριστω πολυ!! Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρήσεις κάτι τέτοιο διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. Πρέπει να τις ακολουθήσεις για να μπορέσεις να περάσεις τη rom που επιθυμείς και η οποία δεν περνιέται όπως η επίσημη! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 εγκατεστησα τα τρια αρχεια για τον οπερα αλλα στην σελιδα http://www.contra.gr καπου στην μεση λεει "flash player needed...." δεν θα επρεπε να ανοιγει?και επισης στο σαιτ αυτο μετα την εγκατασταση των 2 αρχειων για τα flash πεταει συνεχει το πληκτρολογιο μπροστα και γενικα για λιγο τα " παιζει" η οθονη ...μπορει να βοηθησει κανεις?εχω την μαμισια ρομ 1.56 anyone help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Αλλα μια ερωτηση, εχει ολα τα προγραματα μεσα που εχει και η Official? Και το touchflow,office και λοιπα προγραματα? Ναι, η εκδοση Premium τα εχει μεσα, μην ανησυχεις :happy: Και κατι που λεει για hard reset.Ποτε το κανω,πριν βαλλω την rom tou Μiri ή μετα απο την εγκατασταση της rom tou Miri το ανοιγω το setaro και μετα κανω hard reset? To Hard Reset θα το κανεις αφου εγκαταστησεις τη ROM, και πριν το σεταρεις. :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Την καλησπερα μου στην ομαδα του HD! :D :) Εχω μια ερωτηση σχετικη, παροτι κατοχος xperia. Εχω βαλει Custom ROM με TF3D, και οπως λεει ο δημιουργος ειναι απο Topaz. Και σας ερωτω: Στο ημερολογιο στο home, στο πρωτο ταμπ, πως μπορω να κανω να φαινονται πιο νωρις τα γεγονοτα που ερχονται απο οτι την προηγουμενη οπως συμβαινει τωρα? Γινεται? Εδώ εχω και 2 screenshots για να γινω λιγο πιο κατανοητος... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts