zaharakis Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Σε ρωτησα για τη χρηση γιατι εχω σχετικη εμπειρια απο φωτογραφικο κινητο! Εχω φωτογραφιες απο το Κ750i απο διακοπες μου στη ικαρια με καμερα 2 ΜΡ και πραγματικα ριχνει στα αυτια στην ψηφιακη μου που ειναι 7 ΜΡ! να πεταξεις την ψηφιακη σου!!!:lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Εχω φωτογραφιες απο το Κ750i απο διακοπες μου στη ικαρια με καμερα 2 ΜΡ και πραγματικα ριχνει στα αυτια στην ψηφιακη μου που ειναι 7 ΜΡ! Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το Δημήτρη σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 να πεταξεις την ψηφιακη σου!!!:lol::p Τη δουλεια της την κανει! Δεν ειναι και για πεταμα!!!! Δεν ειμαι υπεραπαιτητικος με τις φωτογραφιες συνηθως τη δινω σε αλλους να τραβανε για μενα! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 συνηθως τη δινω σε αλλους να τραβανε για μενα! :lol: Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;;; Να αλλάξεις φωτογράφο δοκίμασες;;; :lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ρε λεβεντες καλησπερα.πως μπορω να αλλαξω wallpaper στο touchflo 3d:ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Ρε λεβεντες καλησπερα.πως μπορω να αλλαξω wallpaper στο touchflo 3d:ευχαριστω εκ των προτερων... Στο tab ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα;;; Να αλλάξεις φωτογράφο δοκίμασες;;; :lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧ λες?? Θα τον απολυσω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. May 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2009 ποιο είναι το καλύτερο broswer για εσάς? θέλω να δω από το justin.tv και με opera δεν ανοίγει το παράθυρο του video.. ξέρει κανείς..? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 καλημέρααααααα:) Πως γίνεται μετά από την χτεσινή-απογευματινή φόρτιση, να μου δείχνει ακόμα την μπαταρία στο 100%??????:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Κάνε ένα soft reset και θα σου δείξει πού κανονικά είναι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Και μετά από ώρα (γύρω στο 70%-80%) εμένα μου κάνει σωστό refresh και δείχνει την σωστή ένδειξη...... Το λέω γιατί το reset από όσο έχω δει παίρνει αρκετή μπαταρία...... :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Δε νομίζω ότι τραβάει όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Και αυτό το διαπιστώνεις αν κάνεις 4-5 soft resets στη σειρά. Το πρώτο θα τραβήξει αρκετά για να σε πάει εκεί που είσαι κανονικά και τα επόμενα δεν τραβάνε τίποτα. Επίσης μετά από επανεκκίνηση εγώ έχω δει τη μπαταρία μου να δείχνει μεγαλύτερο ποσοστό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Εγώ έχω παρατηρήσει (με σωστή πάντα ένδειξη) ένα 1-2%. Το οποίο μου φαίνεται λογικό αν φανταστεί κανείς ότι κάνει vibrate, παίζει ήχο κατά στο startup αλλά και φορτώνει όλα τα αρχικά του startup.....:confused: Αν αφαιρέσει κανείς το vibration, και τους ήχους....φαντάζομαι θα μειωθεί..... Όπως επίσης παίζει το γεγονός τι φορτώνει κανείς στην αρχή..... Εγώ ας πούμε με το eortologio και τα notifications του καθώς και με το phonealarm έχω μια πρόσθετη κατανάλωση.... Φαντάζομαι και με το touchflo αν το έχει αφήσει κανείς, θα παίρνει κάποιο ποσοστό....... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Η επανεκκίνηση δεν επηρεάζει αισθητά την κατανάλωση. Αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο είναι το τι εφαρμογές και processes τρέχουν στο background, γιατί αυτά δεν αφήνουν τον επεξεργαστή να ηρεμήσει και κατά συνέπεια να τραβάει περισσότερο ρεύμα από την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Είχα κάνει 3 soft, και μετά από καμιά ώρα που postαρα, έπεσε στο 99%. Τώρα μετά και από 10 λεπτά πασιέντζα (έχω πεθάνει στη δουλειά:X) και λίγο τηλέφωνο, είναι στο 96%. Απλώς μου έκανε τρομερή εντύπωση, γιατί συνήθως μετά από πλήρη φόρτιση, μέσα στην πρώτη ώρα, έπεφτε στο 99% και κάτω, με ίδια χρήση. Μάλλον είναι η rom του Πάνου, αφού το έχει δηλώσει ότι πρωταρχικό ρόλο παίζει η σταθερότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου αλλά είμαι σε δίλημμα touch hd ή touch diamond 2? :confused: Έχω μερικές απορίες με το hd όπως παίρνει αναβαθμίσει σε windows mobile 6.5,η htc πρόκειται να βγάλει update για το καινούργιο touch flo? που έχει diamond 2. Ευχαριστώ για κάθε απαντήσει θα με βγάλει από το δίλημμα. :p Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου αλλά είμαι σε δίλημμα touch hd ή touch diamond 2? :confused: Η σημαντικότερη διαφορά τους είναι το μέγεθος με τα υπέρ και τα κατά που έχει για την εκάστοτε συσκευή. Έχω μερικές απορίες με το hd όπως παίρνει αναβαθμίσει σε windows mobile 6.5,η htc πρόκειται να βγάλει update για το καινούργιο touch flo? που έχει diamond 2. Επίσημα... όχι και στα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Η σημαντικότερη διαφορά τους είναι το μέγεθος με τα υπέρ και τα κατά που έχει για την εκάστοτε συσκευή. Επίσημα... όχι και στα δύο. Άρα μάλλον πάω για diamond 2 :D Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 απλά η οθόνη του HD δεν παίζεται...;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Άρα μάλλον πάω για diamond 2 :D Θα συμφωνούσα και εγώ ότι η οθόνη και το μέγεθος του hd είναι τα τέλεια...αλλά αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό..... Για κάποιες πολύ μικρές επίσης διαφορές μεταξύ τους δες εδώ έναν comparer : http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=1750&id2=1469 Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Άρα μάλλον πάω για diamond 2 :D Θα το μετανοιώσεις πρόσεχε.:) χωρίς να έχουν ουσιαστικές διαφορές σε ογκο, το diamond 2 εχει συνολικες διαστάσεις όσο είναι η οθόνη του HD. Είναι όμως πιο παχυ. Αν τα πιασεις και τα δυο όπως έκανα εγώ, το μισο εκατοστό που είναι φαρδύτερο το HD δεν σε ενοχλεί καθόλου. Δες τα και τα δυο συγχρόνως και θα αποφασίσεις μόνος σου για HD.:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 ποιο είναι το καλύτερο broswer για εσάς? θέλω να δω από το justin.tv και με opera δεν ανοίγει το παράθυρο του video.. ξέρει κανείς..? ευχαριστώ someone ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Θα το μετανοιώσεις πρόσεχε.:) Η αλήθεια είναι ότι εάν έχεις ασχοληθεί με το HD, δύσκολα γυρίζεις σε μικρότερη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Tο hd το έχω δει από κοντά το d2 όχι άλλα από ότι έχω δει στα video και στα review είναι πιο μικρο γενικά όχι πολύ πιο μικρο από το hd αλλά το καινουργιο touch flo που έχει πάνω,έχει πολλές διάφορες από το παλιό touch flo και παίρνει αναβάθμιση σε windows mobile 6.5 άρα στο λογισμικό είναι η διάφορα τους.Τώρα στο θέμα hardware το hd έχει πιο μεγάλη οθόνη με ίδια ανάλυση με το d2 αλλά από ότι διάβασα το d2 έχει πιο αναλυτική οθόνη από το hd γιατί έχει πιο μικρά pixels και είναι και πιο ''ευαίσθητη" έτσι όπως έχω διαβάσει το επισημαίνω αυτό γιατί δεν το έχω δει από κοντά. :) Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Tο hd το έχω δει από κοντά το d2 όχι άλλα από ότι έχω δει στα video και στα review είναι πιο μικρο γενικά όχι πολύ πιο μικρο από το hd αλλά το καινουργιο touch flo που έχει πάνω,έχει πολλές διάφορες από το παλιό touch flo και παίρνει αναβάθμιση σε windows mobile 6.5 άρα στο λογισμικό είναι η διάφορα τους.Τώρα στο θέμα hardware το hd έχει πιο μεγάλη οθόνη με ίδια ανάλυση με το d2 αλλά από ότι διάβασα το d2 έχει πιο αναλυτική οθόνη από το hd γιατί έχει πιο μικρά pixels και είναι και πιο ''ευαίσθητη" έτσι όπως έχω διαβάσει το επισημαίνω αυτό γιατί δεν το έχω δει από κοντά. :) Κοίτα...πολύ πιο μικρό δεν το λες....λίγο πιο μικρό αφού έχει και πιο μικρή οθόνη ναι.... Οπότε το θέμα ανάγεται στο κατά πόσο θες μια μεγάλη οθόνη που όμως δεν φτάνει τις 4" να είναι γκουμούτσα...... Το hd δεν σε προβληματίζει σίγουρα σε μέγεθος....ή αν θες σε προβληματίζει το ίδιο με οποιοδήποτε άλλο σε αυτό το μέγεθος.... σίγουρα δεν είναι ipaq 6815 ;) Από την άλλη σχετικά με το software που λες τα 6.5 θα βγουν σε cooked ROMs οι οποίες θα 'πετάνε' έτσι και αλλιώς και για τα δύο οπότε στη θέση σου θα ήταν το μόνο που δεν θα με προβλημάτιζε καθόλου..... Και κάτι για την ανάλυση που λες και για τα pixels.....από την στιγμή που έχουν την ίδια ονομαστική ανάλυση είναι τα ίδια απλά σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης προβάλουν τα ίδια ακριβώς πράγματα....δεν έχουν διαφορά...απλά στο ένα τα βλέπεις λίγο πιο μεγάλα αφού έχει μεγαλύτερη οθόνη. Για μένα (πάντα) το hardware και ουσιαστικά την οθόνη πρέπει να κοιτάξεις και να αποφασίσεις και όχι οτιδήποτε άλλο :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts