alex2539 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Το G-Alarm για να λειτουργήσει πρέπει να το έχεις ανοιχτό στο προσκήνιο ή το κλείνεις άφοβα αφού το βάλεις τι ώρα να χτυπήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nemogr Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Το G-Alarm για να λειτουργήσει πρέπει να το έχεις ανοιχτό στο προσκήνιο ή το κλείνεις άφοβα αφού το βάλεις τι ώρα να χτυπήσει? Kλεινει....Και ειναι για οσους ξυπνανε δυσκολα....:lol::lol:lol: Προσωπικα δεν υπηρχε κατι σε ξυπνητηρι που να με ξυπνουσε γιατι απλα το εκλεινα και μετα ξανα νανι!!!!!:p:p Ενω με αυτο μπορεις να το ρυθμισεις ετσι ωστε για να σταματησει να βγαλεις απο εναν λαβυρινθο μια μπαλιτσα και μετα να λυσεις και απλα μαθηματικα....Ενω για ηχο μπορεις να βαλεις μια λιστα απο mp3 που σιγουρα θα εχεις στο κινητο σου!!!!!!!!:happy::happy: ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! Να ευχαριστησω και athanaso για την απαντηση!!!!!!!Το σκελος με το προγραμματακι δεν υπαρχει απαντησει να φανταστω ε?????????:confused::confused: Ευχαριστω και παλι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 κωστα δοκιμαζω την vanilla απο χθες το βραδυ,συμφωνω οτι ειναι σταθεργ (so far)και σου δινει την αισθηση οτι την φοραει το hd απο τη μανα του,το μειων της για μενα ειναι η ταχυτητα,ισως επειδη πηγα απο τη s.lite.συμφωνω παντως οτι ειναι πολυ καλη rom Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Παιδιά Δοκίμασα και πέρασα την super Lite του Onko ,μετά πέρασα την SPB Mobile Shell 3.0 και μετά το Windows Mobile 7 Skin . Μιλάμε για άλλη αίσθηση , το HD μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά και ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που δεν ζηλεύω το GUI του iPhone . Όλη η διαχείρηση γίνεται με το δάχτυλο και ούτε λόγος για πενάκι, εκτώς ελαχίστων περιπτόσεων, ενώ το Manila δείχνει πρωτόγωνο πλέον αφού το SPB Mobile shell 3.0 έχει και λειτουργίες 3D τις οποίες το HD διαχειρίζεται με τρομερή απόκριση. Εγώ πλέον άραξα και ησύχασα απο τα διάφορα φλασαρίσματα , μέχρι νεωτέρας ... Η Μπαταρία έχει την ίδια συμπεριφορά με πρίν που είχα την Lite του Onko. Απο χτες με φλασάρισμα , πολλή περιήγηση στο εξαιρετικό GUI, μέτρια χρήση WiFi και αρκετές κλήσεις είμαι ακόμα στο 75%. Εμένα λίγο που το δοκίμσα το SPB3 στην κλασσική του έκδοση δεν με έπεισε. Για ενέργειες που με το TF χρειάζεσαι ενα κλικ, με το spb κάνεις πολυ περισσότερα. Επίσης το θέμα μουσικής και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Το παν είναι η εύκολη και γρηγορη πρόσβαση ειδικά σε όσους χρησιμοποιουν πολυ την συσκευή στο αυτοκίνητο ώστε να μην αποσπάται η προσοχή από το οδήγημα. Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως για να έχω μια πιο σαφή εικόνα. Το skin αυτό με μια ματιά είδα ότι είναι για την παλιότερη έκδοση. Παίζει στην 3? Η μπαταρία εχει κάποιες στανταρ απώλειες με οποιαδήποτε ρομ. Η διαφορά στην διαχείρηση από ρομ σε ρομ, αφορά κυρίως την νορμαλ χρηση και αναμονή. Για παράδειγμα στο σερφαρισμα είναι τσεκαρισμένο ότι έχεις απώλειες 25% την ώρα. Με την οθόνη ανοικτή χωρίς να τρέχει τίποτα χάνει 10-12% την ώρα. Πριν λίγο καιρό ασχολήθηκα λίγο με κάποιες ρομ του onkolog. To συμπέρασμα μου είναι ότι αν χρονομετρίσεις το άνοιγμα ενος προγράμματος με την extra lite και με μια καλη foul rom το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις καμια διαφορά. Εκεί που νομίζω ότι μετράνε αυτές οι ρομ είναι όταν τρέχεις ταυτοχρονα 2-3 εφαρμογές κάτι που στο επιτρέπει η σαφώς μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη. Με 100 ΜΒ ελευθερα που έχω στην φουλ ρομ που φοράω μπορώ να κάνω άνετα όλα όσα χρειαζομαι χωρίς υπερβολές βέβαια η πράγματα ανούσια. Επίσης κάποιες εφαρμογές ανοίγoυν πολύ πιο γρηγορα μεσω TF παρά με οποιοδήποτε Plug in. Φυσικά αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις και είναι διαμορφωμένες από τις δοκιμές που έχω κάνει. Είναι και το τι βολευει τον καθένα. Εγώ θέλω γρηγορη πρόσβαση στο mail μου το οποίο είναι επι 24 ωρου βάσεως σε online κατάσταση είτε με 3G είτε με wife και εύκολία στις κλήσεις που πραγματοποιώ. Οταν οδηγώ και λάβω ένα mail με το TF αρκεί ενα κλικ στο εικονίδιο για να το διαβάσω, χωρίς κάν να μπω στον κόπο να το ανοίξω (για αυτό έφτιαξα crystal φάκελο ώστε να είναι ορατό όλο το μήνυμα.:D) Το ίδιο με τα sms. Αυτό που δεν με βολευει είναι το people θα το προτιμούσα πιο απλό όπως για παράδειγμα το favorites του Inesoft, όπου στην οθόνη σου έχεις σε 2 καρτέλες όλες τις φωτο αυτών που καλεις συχνότερα και μ ενα κλικ καθάρισες. @Alex Τελικά το θέμα ταχύτητας είναι σχετικό. όπως έγραψα παραπάνω δεν την μετράω πια με το πόσο γρήγορα ανοίγει ο φάκελος των windows αλλα με αυτά που κάνουμε στην καθημερινή μας χρήση. Θυμάσαι κάποτε που είχα στήσει την πρώτη super lite. Ενω στην αρχή με ενθουσίασε, στην πορεία διαπίστωσα ότι με δυσκόλευε και με καθυστεουσε σε απλά πράγματα. Ασε που είχα γεμίσει δυο σελίδες με τα προγραμματάκια που χρειάζονταν για να κάνω αυτά που πρέπει και είχα φτάσει 150ΜΒ την storage memory. Τελικά το όφελος είναι ότι παίρνουμε το βάρος από την μια μνήμη και το ρίχνουμε στην άλλη? Πάλι δεν θα χρειασθεί χρόνο ο επεξεργαστής στην αναζήτηση που θα κάνει? Δεν είμαι προγραμματιστής αλλά κάποια πράγματα είναι πιο απλά ίσως απ΄ότι φανταζόμαστε. Πιθανώς παλιότερα που η ραμ ήταν πολύ μικρή, να ήταν απαραίτητος αυτός ο διαχωρισμός. Τώρα όμως? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 σωστα κωστα,το συμπερασμα μου ειναι παντως οτι οι περισοτερες rom ειναι πλεον πολυ κοντα,καλοφτιαγμενες και ψαχνουμε τα ψιλα γραμματα για να βγαλουμε ακρη,παντως εμενα με βλεπω να γυριζω στα 6.5,με ειχες βαλει στη μπριζα τοτε με το titanium και ομολογω το προτιμω ,ειπαμε περι ορεξεως..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 σωστα κωστα,το συμπερασμα μου ειναι παντως οτι οι περισοτερες rom ειναι πλεον πολυ κοντα,καλοφτιαγμενες και ψαχνουμε τα ψιλα γραμματα για να βγαλουμε ακρη,παντως εμενα με βλεπω να γυριζω στα 6.5,με ειχες βαλει στη μπριζα τοτε με το titanium και ομολογω το προτιμω ,ειπαμε περι ορεξεως..... Αν μπορεις να δουλέψεις σκέτο titanium θα είσαι άρχοντας. Το παραδέχομαι, έτσι όπως το διαμόρφωσαν τα παιδιά στα XDA, είναι αυτό που λέμε Σπαρτιάτικο, που σημαίνει έχει αυτά που χρειάζονται και τα κάνει γρήγορα και απλά. Περιμένω να βελτιωθούν ένα δυο πραγματάκια ακόμα στα panels και θα την κάνω κι εγώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 καλημερα παιδια.καπου σαν να ειχε παρει το ματι μου οτι υπαρχει η δυνατοτητα να ακουσει κανεις μουσικη σε bluetooth ακουστικα εστω και αν αυτα δεν υποστηριζουν το συγκεκριμενο πρωτοκολο αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να τις ψαξω ολες απο την αρχη ξανα..μπορει να βοηθησει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Δεν ξέρω εάν θα σου δουλέψει σε αυτή τη συσκευή το BTAudio. Δεν το έχω δοκιμάσει στο HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Παιδιά Δοκίμασα και πέρασα την super Lite του Onko ,μετά πέρασα την SPB Mobile Shell 3.0 και μετά το Windows Mobile 7 Skin . Μιλάμε για άλλη αίσθηση , το HD μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά και ειλικρινά είναι η πρώτη φορά που δεν ζηλεύω το GUI του iPhone . Όλη η διαχείρηση γίνεται με το δάχτυλο και ούτε λόγος για πενάκι, εκτώς ελαχίστων περιπτόσεων, ενώ το Manila δείχνει πρωτόγωνο πλέον αφού το SPB Mobile shell 3.0 έχει και λειτουργίες 3D τις οποίες το HD διαχειρίζεται με τρομερή απόκριση. Εγώ πλέον άραξα και ησύχασα απο τα διάφορα φλασαρίσματα , μέχρι νεωτέρας ... Η Μπαταρία έχει την ίδια συμπεριφορά με πρίν που είχα την Lite του Onko. Απο χτες με φλασάρισμα , πολλή περιήγηση στο εξαιρετικό GUI, μέτρια χρήση WiFi και αρκετές κλήσεις είμαι ακόμα στο 75%. Εγώ το βρήκα απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392985 αν και δεν κατάφερα να εγκαταστήσω όλα τα προγραμματάκια που δίνει ο littlerain το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. To skin που δίνεις είναι για το 2.1. Σου δουλεύει στο 3??? Όσο για τη μπαταρία θα δεις ότι τραβάει περισσότερο. Και αυτό που τραβάει είναι το SPB προφανώς και όχι η ρομ. Αν κλήσεις το SPB και κάνεις αυτά που κάνεις κανονικά (browsing, μουσική κλπ) τραβάει λίγο. Το SPB με ενεργοποιημένα τα 3D animations τραβάει περισσότερο από το Manilla. Εμένα λίγο που το δοκίμσα το SPB3 στην κλασσική του έκδοση δεν με έπεισε. Για ενέργειες που με το TF χρειάζεσαι ενα κλικ, με το spb κάνεις πολυ περισσότερα. Επίσης το θέμα μουσικής και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Το παν είναι η εύκολη και γρηγορη πρόσβαση ειδικά σε όσους χρησιμοποιουν πολυ την συσκευή στο αυτοκίνητο ώστε να μην αποσπάται η προσοχή από το οδήγημα. Θα το ξαναδοκιμάσω πάντως για να έχω μια πιο σαφή εικόνα. Το skin αυτό με μια ματιά είδα ότι είναι για την παλιότερη έκδοση. Παίζει στην 3? Κώστα είναι τόσο παραμετροποιήσιμο που μπορείς να τα φέρεις όλα στα μέτρα σου. Εγώ θα σου πω ότι το χω κάνει έτσι που πλέον κάποια πράγματα τα κάνω πιο εύκολα απ' ότι στο TF3D. Η μπαταρία εχει κάποιες στανταρ απώλειες με οποιαδήποτε ρομ. Η διαφορά στην διαχείρηση από ρομ σε ρομ, αφορά κυρίως την νορμαλ χρηση και αναμονή. Για παράδειγμα στο σερφαρισμα είναι τσεκαρισμένο ότι έχεις απώλειες 25% την ώρα. Με την οθόνη ανοικτή χωρίς να τρέχει τίποτα χάνει 10-12% την ώρα. Ακριβώς. Γι' αυτό και γω πριν που μίλησα για τη μπαταρία μίλησα χωρίς το shell. Με το shell σε χρήση και κλικ κλικ χάνει περισσότερο απ' ότι με το TF3D σίγουρα. Πριν λίγο καιρό ασχολήθηκα λίγο με κάποιες ρομ του onkolog. To συμπέρασμα μου είναι ότι αν χρονομετρίσεις το άνοιγμα ενος προγράμματος με την extra lite και με μια καλη foul rom το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δεις καμια διαφορά. Εκεί που νομίζω ότι μετράνε αυτές οι ρομ είναι όταν τρέχεις ταυτοχρονα 2-3 εφαρμογές κάτι που στο επιτρέπει η σαφώς μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη. Με 100 ΜΒ ελευθερα που έχω στην φουλ ρομ που φοράω μπορώ να κάνω άνετα όλα όσα χρειαζομαι χωρίς υπερβολές βέβαια η πράγματα ανούσια. Επίσης κάποιες εφαρμογές ανοίγoυν πολύ πιο γρηγορα μεσω TF παρά με οποιοδήποτε Plug in. Ναι το Multitasking πλέον γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα στη SL. Δεν κολλάει απλά η συσκευή πουθενά. Για το άνοιγμα προγράμματος αν μιλάμε για το Resco Explorer ή το HD Tweak προφανώς και δεν θα υπάρχει διαφορά χρόνου μιας και δεν υπάρχουν απαιτήσεις από αυτές τις εφαρμογές. Εκεί που βλέπεις διαφορά όμως και το διαπίστωσα και γω αφού το πε ο Δημήτρης είναι σε πιο βαριές δουλειές. Βάλε πχ να σου ανοίξει ένα backup να δεις πόσο γρήγορα θα το κάνει. Φυσικά αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις και είναι διαμορφωμένες από τις δοκιμές που έχω κάνει. Μα γι αυτό διασκεδάζουμε στο φόρουμ. Γιατί ο καθένας φέρνεις τις απόψεις του και τις συζητάμε :) Είναι και το τι βολευει τον καθένα. Εγώ θέλω γρηγορη πρόσβαση στο mail μου το οποίο είναι επι 24 ωρου βάσεως σε online κατάσταση είτε με 3G είτε με wife και εύκολία στις κλήσεις που πραγματοποιώ. Οταν οδηγώ και λάβω ένα mail με το TF αρκεί ενα κλικ στο εικονίδιο για να το διαβάσω, χωρίς κάν να μπω στον κόπο να το ανοίξω (για αυτό έφτιαξα crystal φάκελο ώστε να είναι ορατό όλο το μήνυμα.:D) Το ίδιο με τα sms. Αυτό που δεν με βολευει είναι το people θα το προτιμούσα πιο απλό όπως για παράδειγμα το favorites του Inesoft, όπου στην οθόνη σου έχεις σε 2 καρτέλες όλες τις φωτο αυτών που καλεις συχνότερα και μ ενα κλικ καθάρισες. Κωστή ξέρεις καλά ότι και γω με το TF3D είχα συνηθίσει. Πίστευα ότι με το SPB θα χα πρόβλημα. Δώσ' του άλλη μια ευκαιρία και παραμετροποίησέ το εσύ. Όλα μπορούν να γίνουν με 1-2 κλικ. @Alex Τελικά το θέμα ταχύτητας είναι σχετικό. όπως έγραψα παραπάνω δεν την μετράω πια με το πόσο γρήγορα ανοίγει ο φάκελος των windows αλλα με αυτά που κάνουμε στην καθημερινή μας χρήση. Θυμάσαι κάποτε που είχα στήσει την πρώτη super lite. Ενω στην αρχή με ενθουσίασε, στην πορεία διαπίστωσα ότι με δυσκόλευε και με καθυστεουσε σε απλά πράγματα. Ασε που είχα γεμίσει δυο σελίδες με τα προγραμματάκια που χρειάζονταν για να κάνω αυτά που πρέπει και είχα φτάσει 150ΜΒ την storage memory. Τελικά το όφελος είναι ότι παίρνουμε το βάρος από την μια μνήμη και το ρίχνουμε στην άλλη? Πάλι δεν θα χρειασθεί χρόνο ο επεξεργαστής στην αναζήτηση που θα κάνει? Δεν είμαι προγραμματιστής αλλά κάποια πράγματα είναι πιο απλά ίσως απ΄ότι φανταζόμαστε. Πιθανώς παλιότερα που η ραμ ήταν πολύ μικρή, να ήταν απαραίτητος αυτός ο διαχωρισμός. Τώρα όμως? Σίγουρα το στήσιμο παίρνει περισσότερη ώρα. Και ναι χρειάζεται να περάσεις περισσότερα μικροπραγματάκια. Αλλά αξίζει. Εγώ όσο κάθομαι με τη super lite με το SPB πάνω τόσο συνηθίζω. Πάντως, εμένα αυτό που μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορο χωρίς το μανίλλα είναι το browsing. Νιώθω πλέον ότι ο Όπερα πετάει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 @CarpeNoctum Νικόλα επειδή δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα, εχω βάλει από το πρωί το Spb πάνω στην ρομ που φοράω και το φτιάχνω.;) Ελπίζω να μπορώ να πάρω backup απο τις ρυθμίσεις που του έχω κάνει ώσε αν βάλω κάποια ρομ χωρις μανιλα να μην τις ξαναφτιαχνω. Αν έχεις βρει καποια ιδιαίτερη παραμετροποίηση εννοώ κάποιο κολπο που να κάνει κάτι ιδιαίτερο πες μου. Αν τελικά πάω σε χωρίς μανιλα μαλλον θα προτιμισω τα 6.5 Δεν απορίπτω τίποτα χωρίς δοκιμή. :rolleyes: αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η καθημερινή χρήση. Δεν μου είναι πρώτη πρωτεραιότητα το άνοιγμα ενός backup και δεν συνηθίζω να βάζω στην συσκευή κομπιουτεραδικες εφαρμογές. Τα offices για παράδειγμα τα χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά όχι για να δημιουργίσω κάποιο αρχείο. Περισσότερο για να δω πληροφορίες όταν είμαι εκτός γραφείου. Από εκεί και πέρα μόνο προγράμματα που τα χρησιμοποιώ καθημερινά όπως εξοδα κ.λ.π. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 @CarpeNoctum Νικόλα επειδή δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα, εχω βάλει από το πρωί το Spb πάνω στην ρομ που φοράω και το φτιάχνω.;) Ελπίζω να μπορώ να πάρω backup απο τις ρυθμίσεις που του έχω κάνει ώσε αν βάλω κάποια ρομ χωρις μανιλα να μην τις ξαναφτιαχνω. Αν έχεις βρει καποια ιδιαίτερη παραμετροποίηση εννοώ κάποιο κολπο που να κάνει κάτι ιδιαίτερο πες μου. Αν τελικά πάω σε χωρίς μανιλα μαλλον θα προτιμισω τα 6.5 Δεν απορίπτω τίποτα χωρίς δοκιμή. :rolleyes: αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η καθημερινή χρήση. Δεν μου είναι πρώτη πρωτεραιότητα το άνοιγμα ενός backup και δεν συνηθίζω να βάζω στην συσκευή κομπιουτεραδικες εφαρμογές. Τα offices για παράδειγμα τα χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά όχι για να δημιουργίσω κάποιο αρχείο. Περισσότερο για να δω πληροφορίες όταν είμαι εκτός γραφείου. Από εκεί και πέρα μόνο προγράμματα που τα χρησιμοποιώ καθημερινά όπως εξοδα κ.λ.π. Κωστή τα settings μπορείς να τα πάρεις Backup. Εγώ αυτό που έκανα ήταν το εξής: Στο πάνελ αριστερά του Personal το έκανα iphone style μονο με προγράμματα δηλαδή. Στο δεξιά από το Personal έβαλα κάποια settings που θέλω να έχω. Στο personal έβαλα ρολόι, sms, missed calls, 3 φακέλους για email έναν για κάθε account για άμεσο access και 5 Thumbnails κάτω για commanager, opera, resco, camera, tasks. Στο professional το άφησα όπως ήταν απλά ζητώντας να μου εμφανίζει όσο το δυνατόν περισσότερα ραντεβού. Επίσης στις επαφές μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό που είπες με το Inesoft πριν. Μια σελίδα (η οποία αν δεις στο λινκ κάτω μπορεί να γίνει και 2) με φωτογραφίες επαφών. Δες και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507697 Επίσης θα έλεγα να μη βάλεις κάποιο σκιν. Αυτό που έχει είναι μια χαρά. Τα WVGA Που έχουν βγει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Κωστή τα settings μπορείς να τα πάρεις Backup. Εγώ αυτό που έκανα ήταν το εξής: Στο πάνελ αριστερά του Personal το έκανα iphone style μονο με προγράμματα δηλαδή. Στο δεξιά από το Personal έβαλα κάποια settings που θέλω να έχω. Στο personal έβαλα ρολόι, sms, missed calls, 3 φακέλους για email έναν για κάθε account για άμεσο access και 5 Thumbnails κάτω για commanager, opera, resco, camera, tasks. Στο professional το άφησα όπως ήταν απλά ζητώντας να μου εμφανίζει όσο το δυνατόν περισσότερα ραντεβού. Επίσης στις επαφές μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό που είπες με το Inesoft πριν. Μια σελίδα (η οποία αν δεις στο λινκ κάτω μπορεί να γίνει και 2) με φωτογραφίες επαφών. Δες και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507697 Επίσης θα έλεγα να μη βάλεις κάποιο σκιν. Αυτό που έχει είναι μια χαρά. Τα WVGA Που έχουν βγει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Ετσι ακριβως το έχω στήσει. Τελικά χρειαζομαστε τα ίδια πράγματα:lol: Αρχίζει να μ αρεσει:O Υπάρχει ο Τοπαζ dialer se cab? δουλευει στα 6.5 (miri standar)? Το βρήκα άκυρον Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subrosamovie Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Sorry παιδιά μάλλον έχετε δίκιο, δεν έχει περαστεί το Skin στο 3.0 απλά για κάποιο περίεργο λόγο όταν έκανα τα βήματα που λέει στο Forum όλα άλλαξαν και έγιναν μπλέ , όπως αυτό που δείχνει στη φωτό και έτσι με μπέρδεψε. Αν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον Skin κάντε μια πρόταση. Όσο για την μπαταρία , πραγματικά δεν έχω δει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά αλλά και αν αυτό συνέβαινε θα έλεγα πως δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα γιατί αυτό που θέλω είναι να χαίρομαι το κινητό μου ακόμα και σαν παιχνίδι. Δεν χρησιμοποιώ αυτό το κινητό επαγγελματικά οπότε λίγο παιχνιδάκι με το GUI είναι ότι πρέπει για μενα. Παράλληλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Κώστα (Te_salat) τον οποίο δεν το έπεισε το Mobile Shell 3.0 διότι για την χρήση που κάνει στη συσκευή του , χρειάζεται κάτι όμορφο, απλό και ευέλικτο όπως το TF3D . Αν και πιστεύω πως και το Mobile Shell 3.0 μπορεί να γίνει πολύ ευέλικτο. Συμφωνώ επίσης πως άν οδηγείς, θέλεις άμεση πρόσβαση στις διάφορες επιλογές. Σε άλλη περίπτωση προσωπικά βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να ψάχνεις τα μενού του SPB 3.0 Καλή συνέχεια... Παράθεση Βαλάντης:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Παράλληλα θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο Κώστα (Te_salat) τον οποίο δεν το έπεισε το Mobile Shell 3.0 διότι για την χρήση που κάνει στη συσκευή του , χρειάζεται κάτι όμορφο, απλό και ευέλικτο όπως το TF3D . Αν και πιστεύω πως και το Mobile Shell 3.0 μπορεί να γίνει πολύ ευέλικτο. Συμφωνώ επίσης πως άν οδηγείς, θέλεις άμεση πρόσβαση στις διάφορες επιλογές. Σε άλλη περίπτωση προσωπικά βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να ψάχνεις τα μενού του SPB 3.0 Καλή συνέχεια... Για να δούμε τώρα που ψάχνω καλύτερα το SPB το μονο που δεν μου αρέσει είναι το windows media, Τα μαιλ ενταξι χρειάζονται 2 κινήσεις παραπάνω για να τα διαβάσεις. Όμως είναι πιο εύχρηστες οι επαφές με τις φωτο. Μπορεί να σβυστούν επιλεκτά κλήσεις από το call history? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Μπορεί να σβυστούν επιλεκτά κλήσεις από το call history? Μιλάς για το καινούργιο call history του Topaz; Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι καθώς βρίσκεσαι στο call history να πατήσεις στο δεξί εικονίδιο της κλήσης και αυτό θα σου ανοίξει τις κλήσεις τις συγκεκριμένης επαφής και τις σβήνει όλες (τουλάχιστον μόνο αυτής της επαφής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 [ Για ξυπνητήρι εγώ προτιμώ το G-Alarm γιατί αφενός όταν βάλεις alarm το βλέπεις και στο Home page του TF3D, αφετέρου δουλεύει άψογα. Το ειχα και γω στο Χπερια και εκανε τρομερα προβληματα, εδω ολα οκ ??? Και τι βαζουμε για slide to unlock ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Το ειχα και γω στο Χπερια και εκανε τρομερα προβληματα, εδω ολα οκ ??? Κανένα πρόβλημα. Βγήκε και καινούργια έκδοση 2.0 Και τι βαζουμε για slide to unlock ??? Συνιστώ τίποτα. Δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Για να δούμε τώρα που ψάχνω καλύτερα το SPB το μονο που δεν μου αρέσει είναι το windows media, Τα μαιλ ενταξι χρειάζονται 2 κινήσεις παραπάνω για να τα διαβάσεις. Όμως είναι πιο εύχρηστες οι επαφές με τις φωτο. Μπορεί να σβυστούν επιλεκτά κλήσεις από το call history? Γιατί κινήσεις παραπάνω για τα email? Βάλε άλλο widget για κάθε account. Μετά μάλιστα είναι κ λιγότερες από το manilla. Στο TF3D έχεις ένα slide, ένα κλικ που σε πάει στο Inbox και άλλο ένα κλικ να ανοίξει το email. Στο SPB έτσι όπως σου λέω θες ένα για το inbox και άλλο ένα για το email (βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι :lol:) Για τις κλήσεις όχι δε γίνεται. Αν έχεις την τελευταία beta μπορείς απλά να σβήσεις όλη τη λίστα, αλλα επιλεκτικά όχι. Αν έχεις την 3.0.0 δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Biker Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Συνιστώ τίποτα. Δημιουργούν διάφορα προβλήματα. Thanks αλλα σαν τι προβληματα δημιουργουν ?? Εχω το PocketClock Pro το οποιο εχει και slide to unlock και δεν μου εχει κανει κατι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Δεν δουλεύουν πολύ καλά με το TF3D. Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονται κιόλας μιας και ο dialer της HTC έχει δικό του για να απαντήσεις την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Γιατί κινήσεις παραπάνω για τα email? Βάλε άλλο widget για κάθε account. Μετά μάλιστα είναι κ λιγότερες από το manilla. Στο TF3D έχεις ένα slide, ένα κλικ που σε πάει στο Inbox και άλλο ένα κλικ να ανοίξει το email. Στο SPB έτσι όπως σου λέω θες ένα για το inbox και άλλο ένα για το email (βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι :lol:) Για τις κλήσεις όχι δε γίνεται. Αν έχεις την τελευταία beta μπορείς απλά να σβήσεις όλη τη λίστα, αλλα επιλεκτικά όχι. Αν έχεις την 3.0.0 δεν μπορείς να κάνεις ούτε αυτό. Το έβαλα στην V10 του miri αλλα δεν μου αλλάζει θέματα. Εχει κολλήσει στο μπλε, πατάω μαύρο το αλλάζει προς στιγμή αλλα επανέρχεται. Το έχει δουλεψει κανείς στα 6.5? οκ τ εφτιαξα, ηθελε αλλαγη από τα windows Εχω την αρχική έκδοση που κυκλοφόρησε στο xda στις 17/4 Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PSP Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Αυτο το προβλημα το εχω και εγω στη 3.0 με τις αναπαντητες κυριως , γιατι μαζευονται και δεν μπορεις να τις σβησεις ,κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με τον Te_salat , εγω επειδη εχω δει αυξημενη καταναλωση στην μπαταρια το εχω κλειστο το spb και οποτε θελω το ανοιγω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Εχω την αρχική έκδοση που κυκλοφόρησε στο xda στις 17/4 Υπάρχει κάποια άλλη καλύτερη? Υπάρχει και η 3.0.1 beta (Αυτή έχω περασμένη) http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?t=25171 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Για να δούμε τώρα που ψάχνω καλύτερα το SPB το μονο που δεν μου αρέσει είναι το windows media, Τα μαιλ ενταξι χρειάζονται 2 κινήσεις παραπάνω για να τα διαβάσεις. Γιατί κινήσεις παραπάνω για τα email? Βάλε άλλο widget για κάθε account. Μετά μάλιστα είναι κ λιγότερες από το manilla. Στο TF3D έχεις ένα slide, ένα κλικ που σε πάει στο Inbox και άλλο ένα κλικ να ανοίξει το email. Στο SPB έτσι όπως σου λέω θες ένα για το inbox και άλλο ένα για το email (βγάζουμε από τη μύγα ξύγκι :lol:) ρε σεις πατε καλα??:blink: :lol: μηπως εχουμε παραγινει ψειρες?? :p Thanks αλλα σαν τι προβληματα δημιουργουν ?? Εχω το PocketClock Pro και δεν μου εχει κανει κατι !! και σε μενα μια χαρα δουλευει και δεν το αλλαζω !ειναι πολυ καλο προγραμμα και με παρα πολλες επιλογες/πληροφοριες:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 ρε σεις πατε καλα??:blink: :lol: μηπως εχουμε παραγινει ψειρες?? :p Τωρα το καταλαβες Δημητρη;;;:lol::lol: Μας αρεσει ομως τι να κανουμε. Δεν ασχολουμαι τοσο καιρο οσο εσεις αλλα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα τα αλλα ειναι η αυτονομια. Τα υπολοιπα γινονται μια χαρα το πολυ πολυ να περιμενουμε κανα δευτερολεπτο παραπανω:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts