Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τραγικο οχι,τραγελαφικο ...ισως :lol::p

Να υποθεσουμε δηλαδη Δημητρη οτι εγκατελειψες το ........................ μηλαρακι ? :cool:

Ε κυριε Ζαχαρακη ? ;)

Ωραια ομοιοκαταληξια :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Να υποθεσουμε δηλαδη Δημητρη οτι εγκατελειψες το ........................ μηλαρακι ? :cool:

Ε κυριε Ζαχαρακη ? ;)

Δεν νομιζω καπου κοντα του θα ειναι .......

εχεις φορμαρει την καρτα σου σε fat32 απο το pc σου ?:O

Μπα οχι.. δεν την εχω πειραξει την καρτα απο όταν την πήρα.. φατ32 είναι πάντως..

Το uspl το τρέχεις σωστά, βλέπεις στον bootloader να έχει αλλάξει (να έχει γίνει 1.14.USPL)? Για να το τσεκάρεις μη βάζεις καθόλου την κάρτα μέσα στη συσκευή, ακολούθησε τις οδηγίες του Πάνου και δες αν αλλάζει αυτό που σου είπα (επανέρχεσαι σε κανονική λειτουργία μόλις το τσεκάρεις με soft reset).

βασικά γράφει 1.15.USPL..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Πάντως και μένα με τη μανίσια την κάρτα (class 4) φρεσκοφορμαρισμένη σε FAT32, με φορτωμένο hard spl unsigned, και τη ρομ του Πάνου (2.4) δε μπορώ να φλασάρω από την κάρτα.. περίεργα πράγματα.

(υ.γ. καλώς σας βρήκα και πάλι :p)

χλωμο να καταφερεις flash απο την καρτα του πακετου..δοκιμασε αλλες

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

το φαντάστηκα ότι εκεί είναι το θεματάκι... Κάρτα άλλη τώρα δεν υπάρχει.. το φλασάρισμα έγινε μόλις με καλώδιο.. πάμε για στήσιμο τώρα.

Εγω εχω φλασαρει με τη καρτα του πακετου καμια 10αρια φορες με 100% επιτυχια.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρεπει να εισαι η εξαιρεση φιλε vanzevoul η εχεις καλη καρτα!!εγω παντως οπως και παρα πολλοι δεν..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Πάντως και μένα με τη μανίσια την κάρτα (class 4) φρεσκοφορμαρισμένη σε FAT32, με φορτωμένο hard spl unsigned, και τη ρομ του Πάνου (2.4) δε μπορώ να φλασάρω από την κάρτα.. περίεργα πράγματα.

(υ.γ. καλώς σας βρήκα και πάλι :p)

Καλωσόρισες και πάλι Νίκο. Κι έλεγα που χάθηκε αυτός.

Είχα κι εγώ ενα φεγγαρι τέτοιο προβλημα αλλα μετα από 2 απανωτα format είναι μια χαρά. Τελευταία εχω μια 256 απο παλιο ΝΟΚΙΑ και μ αυτην φλασάρω τα πάντα.

Το μόνο ότι σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο hard spl γιατι θέλω να μπορώ να φλασάρω οπουδήποτε χωρίς να χρειάζομαι λαπτοπ.

Παρεπιπτόντως κατεβάζω ρομ απευθειας στο HD εκτός και αν είναι rapidshare που δεν ολοκληρώνει ποτέ το download.

Ε κυριε Ζαχαρακη ? ;)

Είπαμε με την μαναβική κανείς δεν πρόκοψε:D

Ρε σεις πιστέψατε οτι θα φύγει? Ο άνθρωπος ήθελε να εκμεταλευτεί την προσφορά της cosmote. Θα χρησιμοποιεί τα free στο HD και θα του μείνει και το μήλο για ώρα ανάγκης.;)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πρεπει να εισαι η εξαιρεση φιλε vanzevoul η εχεις καλη καρτα!!εγω παντως οπως και παρα πολλοι δεν..

Να συμπεριληφθώ και εγώ στις εξαιρέσεις, κάπου στο xda είχα δει ότι υπήρχε πρόβλημα με κάποια μάρκα κάρτας, δε θυμάμαι όμως ποια, άλλωστε μικρό το κακό αφού υπάρχει και το pc!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Administrators
Το θέμα είναι, τι προτιμάς: μεγαλύτερη οθόνη, ή hardware πληκτρολόγιο. Αυτές είναι οι βασικές διαφορές. Οι λιγότερο σημαντικές είναι: το μέγεθος, και στο Χ1 καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη αυτονομία και λιγότερη κατανάλωση ram στη χρήση.

Το xperia το έχει ήδη ο άνθρωπος και δεν του αρέσει. Από εκεί και πέρα και αφού προτιμά τα HTC, το HD είναι μονόδρομος.

Modpic.gif

Μόλις εγκατέστησα την Black Pearl 2.4 Light GR του Panosha και στην εκίνηση τα χρώματα δεν βγαίνουν σωστά. Μόλις τρέξει το TF3D και σβήσω και μετά ανάψω την οθόνη τότε φτιάχνουν τα χρώματα.

Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλον?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επιτελους σταθηκα και εγω μια φορα τυχερος σε κατι ηλεκτρονικο που αγορασα!!:lol:

Μόλις εγκατέστησα την Black Pearl 2.4 Light GR του Panosha και στην εκίνηση τα χρώματα δεν βγαίνουν σωστά. Μόλις τρέξει το TF3D και σβήσω και μετά ανάψω την οθόνη τότε φτιάχνουν τα χρώματα.

Έχει τύχει αυτό σε κανέναν άλλον?

Διαβασε ξανα τις οδηγιες που δινει ο πανος, καθως η μεταβαση απο SPL παλιο 1.14/..

σε 1.56 απαιτει μια ιδιαετερη διαδικασια που μπορεις να βρεις και εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=507372 με διαφορα οτι εσυ στο τελος περνας του πανου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλως ορισες Δημητρη

εδω ημουν Χαρη ..

Να υποθεσουμε δηλαδη Δημητρη οτι εγκατελειψες το ........................ μηλαρακι ?

Ε κυριε Ζαχαρακη ?

Ωραια ομοιοκαταληξια

οχι Κωστη !οχι φυσικα :rolleyes:

Δεν νομιζω καπου κοντα του θα ειναι .......

ετσι ακριβως Χαρη...

(υ.γ. καλώς σας βρήκα και πάλι )

Νικολα καλως ηρθες (παλι) :D

φορμαρισε την παλι φιλε !(απο pc σε fat32 )

Εγω εχω φλασαρει με τη καρτα του πακετου καμια 10αρια φορες με 100% επιτυχια.....

αυτο κι αν ειναι νεο ...μονο καλη δεν μπορεις να την πεις...:)

και εγω την γνησια δεν την δοκιμασα καθολου...εβαλα κατευθειαν την 8g class6 (τετοια δουλευω παντου)

γιατι παιδες? τι εχει η καρτα του πακετου? οεο..

ειναι κοινως για ...αντικατασταση ..:happy:

Το μόνο ότι σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στο hard spl γιατι θέλω να μπορώ να φλασάρω οπουδήποτε χωρίς να χρειάζομαι λαπτοπ.

Παρεπιπτόντως κατεβάζω ρομ απευθειας στο HD εκτός και αν είναι rapidshare που δεν ολοκληρώνει ποτέ το download.

περιεργο αυτο με το rapidshare ..

εγω δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα..και φυσικα ειναι αρκετες οι φορες που ειχα κατεβασει ρομ απευθειας στο HD :confused:

Είπαμε με την μαναβική κανείς δεν πρόκοψε

Ρε σεις πιστέψατε οτι θα φύγει? Ο άνθρωπος ήθελε να εκμεταλευτεί την προσφορά της cosmote. Θα χρησιμοποιεί τα free στο HD και θα του μείνει και το μήλο για ώρα ανάγκης.

μονο την προσφορα της cosmote δεν εκμεταλευτηκα Κωστη!

που μονο προσφορα δεν ειναι!!

ειμαι περιεργος ποσοι την πατησαν με αυτην την ""προσφορα""...

99ε με συμβολαιο 18 μηνων με 75ε παγιο τον μηνα???:blink:

και για το 8αρι το 3G ????

αυτο φιλε μου μονο προσφορα δεν μπορεις να το πεις!!

ΠΟΤΕ δεν αγοραζω κινητα με συνδεσεις!!!συσκευη το αγορασα...

οσο για το πακετο με τα 750mb/μηνα+1g δωρο για 12 μηνες, το ειχα ενεργοποιησει στο HD και μετα πηρα το iphone;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

η δικιά μου ειναι transcend.. την φόρμαρα μέσω usb (και HTC, οχι απο activeSync αλλά τό είδε σαν removable στο pc) αλλά τζίφος..

edit: με μια δευτερη κάρτα πάλι transcend 1GB και φορμάρισμένη πάλι με τον ίδιο τρόπο.. το εκανε. Για να δούμε θα δούμε καμία διαφορά. Την 1.14 έβαλα και είχα την 1.09..

Η κάρτα η μαμίσια γράφει επάνω και "4" και "HC", ενω η άλλη μόνο microSD..

edit2: Τωρα για να επαναφέρω τα αρχεία μου στην sd κάρτα θα πρέπει να την φορμάρω πάλι απο το κινητο για να μην εχω προβλήματα? πχ τα ig0 dest τα τρέχω απο εκει..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

edit2: Τωρα για να επαναφέρω τα αρχεία μου στην sd κάρτα θα πρέπει να την φορμάρω πάλι απο το κινητο για να μην εχω προβλήματα? πχ τα ig0 dest τα τρέχω απο εκει..

Αν τα αρχεία είναι στην κάρτα τα τρέχεις κανονικά, αν δεν είναι και έχεις κρατήσει αντίγραφο στον υπολογιστή τα κάνεις copy paste στην κάρτα και όλα οκ, δε χρειάζεται format, αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο των αρχείων σου τότε πάλι στήσιμο από την αρχή!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Αν τα αρχεία είναι στην κάρτα τα τρέχεις κανονικά, αν δεν είναι και έχεις κρατήσει αντίγραφο στον υπολογιστή τα κάνεις copy paste στην κάρτα και όλα οκ, δε χρειάζεται format, αν δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο των αρχείων σου τότε πάλι στήσιμο από την αρχή!

τα έχω κρατημένα στο pc.. τα κάνω αντιγραφη..

8ενκσ ολους για τις βοηθειές σας.. :)

...εβαλα κατευθειαν την 8g class6 (τετοια δουλευω παντου)

:blink: class6?? οτι τι δηλαδη?? ειναι πιο γρηγορες απο τις αλλες?:what:

Απλώς....Κωστας

:blink: class6?? οτι τι δηλαδη?? ειναι πιο γρηγορες απο τις αλλες?:what:

η μεγαλη διαφορα ειναι στην μεταφορα δεδομενων μεσω υπολογιστη,αλλα μετα απο δοκιμες,ατυχες τελικα...με την 16αρα class2...

επεστρεψα σε αυτη που αναφερω ;)

πολυ πιο σταθερη και γρηγορη,ειδικα στο φλασαρισμα?αψογη!

Έφτιαξα μιά έκδοση του FingerKeyboard 2.1 (WVGA) που περιέχει 3 γλώσσες (πληκτρολόγια):

1. Αγγλικό (το original)

2. Ελληνικό (απο εμένα)

3. SMS (απο εμένα), το οποίο επιτρέπει σε όσους δεν έχουν ελληνικές συσκευές να στέλνουν SMS με 160 χαρακτήρες. Εάν έχετε συσκευή της ACE απενεργοποιήστε αυτό το πληκτρολόγιο.

http://rapidshare.com/files/224574578/FingerKeyb-2.1-WVGA-gr-taxtax.cab

Το original thread στο xda-developers εδώ.

φιλε μου εχεις κανει πολυ καλη δουλεια και απορω !!!:confused:

πως δεν το εχει σχολιασει κανεις εδω και τοσες σελιδες

γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολοι (τουλαχιστον οι περισσοτεροι το εχουν κατεβασει)αλλα δεν ειδα κανενα σχολιο,αρνητικο η θετικο απο κανεναν και μου φαινεται περιεργο:!:

εγω προσωπικα σε ευχαριστω για τον κοπο σου,μιας και αυτο το πληκτρολογιο χρησιμοποιω και η δικη σου εκδοση ειναι πολυ καλυτερη :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

η μεγαλη διαφορα ειναι στην μεταφορα δεδομενων μεσω υπολογιστη,αλλα μετα απο δοκιμες,ατυχες τελικα...με την 16αρα class2...

επεστρεψα σε αυτη που αναφερω ;);)

πολυ πιο σταθερη και γρηγορη,ειδικα στο φλασαρισμα?αψογη!

Υπαρχει αναμεσα σε αυτες τις καρτες διαφορα σε σχεση με την αποδοση στην αναπαραγωγη βιντεο απο την ιδια τη συσκευη???

Απλώς....Κωστας

καλημερα φιλοι μου.θελω την βοηθεια σας γιατι αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το wi fi.θαθελα να μου πειτε τι ρυθμισεις εχετε κανει στο κινητο σας και μπορειτε να μπειτε στο ιντερνετ..καθομαι διπλα σε ασυρματο router και παλι δεν μου παιζει ουτε τα βιντεο του you tube ουτε καν τις σελιδες μου ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για σφαλμα..

εχω βρει κανονικα το δικτυο ,εχω περασει και τον κωδικο για να ξεκλειδωσει αλλα δεν γινεται τιποτα.χωρια που συνεχεια με πεταει..

και μια δευτερη ερωτηση...το activesync ειναι παντα ενεργοποιημενο??οποτε παω να κλεισω καποια προγραμματα απο την λιστα πανω δεξια συνεχεια το βρισκω ενεργοποιημενο.πως το απενεργοποιουμε?

και κατι τελευταιο.οταν με τα πολλα μια φορα μπηκα για λιγο προσπαθωντας να ανοιξω μια σελιδα,δεν μου την ανοιγε γιατι δεν ειχα την τελευται εκδοση του flash player.τι μπορω να κανω για αυτο??

Ναι βεβαια, ωστόσο αν είσαι ευχαριστημένος και καλύπτεσαι, ο μοναδικός λόγος για μενα που τις έχω δοκιμάσει και τις δυο, είναι αν σου αρέσει περισσότερο το complete Rhodium looking, dialer κ.λ.π.

H black pearl εχω την εντύπωση ότι έχει λίγο καλύτερη διαχείρηση ενέργειας και ίσως περισσοτερη διαθέσιμη ραμ χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί την χρησιμοποίησα με απενεργοποιημένο τον HTC dialer, κάτι που σημαίνει 5% περίπου περισσότερη διαθέσιμη μνήμη.

Κωστα official η duttys v3?

να μην καθομαι να δοκιμαζω ξανα απο την αρχη...:rolleyes:

Κωστα official η duttys v3?

να μην καθομαι να δοκιμαζω ξανα απο την αρχη...:rolleyes:

Απο αυτα που εχει πει ο Κωστας ειναι ευχαριστημενος και με τις 2 που λες Δημητρη.

Τωρα ειναι με την ΒΡ 2.4 Gr.

Προσωπικα θα την δοκιμασω του Dutty γιατι εχω ακουσει πολυ καλα στοιχεια.