Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.Μπορει να εχει αναφερθει αλλα οι σελιδες ειναι παρα πολλες.

Πως βαζω ενα mp3 που εχω για ringtone.Το αντεγραψα στο My ringtone φακελο και το εμφανιζει αλλα δεν το παιζει

Κανεις στη Storage Card ενα φακελο My Documents και εκει μεσα βαζεις οτι αρχεια ηχου (mp3, wav κλπ) θελεις και μετα τα επιλεγεις απο τις ρυθμισεις (hxoi kai Eidopoihseiw) σαν ηχο κλησης :cool:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια κανενα απο τα δυο δεν πετιχε.Ενω υπαρχει εκει που ειναι να διαλεξεις ringtone αλλα δεν το παιζει και οταν παω να το καταχωρισω με πεταει ενα αλλο

καλημερα παιδια!μια ερωτηση!εχει κανεις υποψιν του καποιο προγραμμα η οτιδηποτε που μπορω με ενα απλο sms να στειλω και emoticons οπως εχουν τα απλα κινητα?κανεις?????:blink:
"Don't be sad because of people, they will all die"

Παιδια κανενα απο τα δυο δεν πετιχε.Ενω υπαρχει εκει που ειναι να διαλεξεις ringtone αλλα δεν το παιζει και οταν παω να το καταχωρισω με πεταει ενα αλλο

το ειχα πaθει και γω!ειχε μπλοκαρει και δεν εφτιαξε παρα μονο οταν το εκανα hard reset!!!κανε ενα back up και καντου ενα hard reset!

No Data

Χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές (iGO8.3.2, Destinator 7, miomap 2008, Garmin XT). Το καθένα θέλεις τη δικιά του διαδικασία. Κανένα δεν είναι free. Κάνε μια αναζήτηση γενικώς και εάν καταλήξεις κάπου... εδώ είμαστε και το ξανασυζητάμε. Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο Windows Mobile Navigation.

Αυτό μάλλον έχει να κάνει με το router σου.

Πάρε ένα backup από τις επαφές σου με το PIM Backup από τη μία συσκευή, πέρασε το στην άλλη και κάνε εκεί restore. Προϋποθέτει φυσικά ότι θα έχεις βάλει και στα δύο το PIM Backup.

καλημερα σας φιλοι μου.κατεβασα το no data kai to pim backup και αποκτησα και το destinator 7.τωρα σε ποιους φακελους πρεπει να τα βαλω και γενικα ποιες ενεργειες πρεπει να κανω?

για το θεμα του φοντου και της εικονας που δειχνει στο touch flo 3d καμμια απαντηση??

Οταν συνδεω το hd με το laptop με καλώδιο, δεν θα πρέπει λογικά το pda να έχει πρόσβαση στο internet μέσω του λάπτοπ?

Οταν συνδεω το hd με το laptop με καλώδιο, δεν θα πρέπει λογικά το pda να έχει πρόσβαση στο internet μέσω του λάπτοπ?

Εάν έχει πραγματοποιηθεί σωστά η σύνδεση, σίγουρα θα έπρεπε!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

καλημερα σας φιλοι μου.κατεβασα το no data kai to pim backup και αποκτησα και το destinator 7.τωρα σε ποιους φακελους πρεπει να τα βαλω και γενικα ποιες ενεργειες πρεπει να κανω?

για το θεμα του φοντου και της εικονας που δειχνει στο touch flo 3d καμμια απαντηση??

για το dεstinator απλα το βαζεις στην storage σου και κλικαρεις στο φακελο το σηματακι του dεstinator και ανοιγει αυτοματα.μετα κανεις την επιλογη χαρτη και το εξερευνεις!

Καλησπερα, μια απορια και απο εμενα...Υπαρχουν emulators πχ για Snes για το HD? Σορι αν το εχετε ηδη αναφερει, αλλα δεν εχω φτασει ακομα ουτε στην σελ. 100 :O
Απλώς....Κωστας

Υπάρχει στο Windows Mobile Device Center & activsync μία επιλογή που αφήνει τα data connections στην συσκευή. Μάλλον δεν θα είναι τικαρισμένη.

Υπάρχει στο Windows Mobile Device Center & activsync μία επιλογή που αφήνει τα data connections στην συσκευή. Μάλλον δεν θα είναι τικαρισμένη.

Αυτό ήταν.Σε ευχαριστώ!!!

το ειχα πaθει και γω!ειχε μπλοκαρει και δεν εφτιαξε παρα μονο οταν το εκανα hard reset!!!κανε ενα back up και καντου ενα hard reset!

Πετυχε!!! Σε ευχαριστω πολυ :)

• Administrators

Για το θέμα του Destinator πήρες την απάντηση. Όσον αφορά το No Data απλά το εγκαθιστάς (στην κάρτα μνήμης εάν θέλεις) και το τρέχεις από τα Προγράμματα σου. Το PIM Backup δεν θέλει εγκατάσταση, το πετάς κάπου στην κάρτα μνήμης και το τρέχεις, μετά σου ανοίγει το παράθυρο για το backup και συνεχίζεις.

Με το φόντο στο TF3D τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Τι ανάλυσης εικόνες χρησιμοποιείς;

καλημερα παιδια!μια ερωτηση!εχει κανεις υποψιν του καποιο προγραμμα η οτιδηποτε που μπορω με ενα απλο sms να στειλω και emoticons οπως εχουν τα απλα κινητα?κανεις?????:blink:

http://rapidshare.com/files/132213207/SmileySMS_1.68.cab

Modpic.gif

οι φωτογραφιες που εκανα τις δοκιμες μου ειναι αυτες που ειχε ηδη μεσα η συσκευη..

δοκιμασα να αλλαξω την φωτογραφια που εχει σαν φοντο το touch flo με καποια αλλη αλλα δεν αλλαζει.επισης οταν απενεργοποιω το touch flo και επιλεγω μια οποιαδηποτε φωτογραφια απο αυτες που εχει στην μνημη το κινητο τοτε την εμφανιζει εντελως ξεθωριασμενη.

και μια αλλη ερωτηση,υπαρχει η δυνατοτητα να εχω στο κινητο μου και δευτερο προγραμμα gps?εχω βρει κανα δυο που δεν ειναι για δρομους αλλα μονο για γεωγραφικο στιγμα και υψομετρο..θα με βολευε πολυ κατι τετοιο για εκδρομες εκτος δρομου και βολτες στην εξοχη...

υ.γ. αν θες πες λεπτομερειες σχετικα με το destinator...η καποιο link που τις εχει...

ευχαριστω και παλι..

• Administrators
υπαρχει η δυνατοτητα να εχω στο κινητο μου και δευτερο προγραμμα gps?

Όσα θες μπορείς να έχεις χωρίς κανένα περιορισμό.

υ.γ. αν θες πες λεπτομερειες σχετικα με το destinator...η καποιο link που τις εχει...

ευχαριστω και παλι..

Οδηγίες εγκατάστασης εδώ.

Modpic.gif

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω το conection manager ωστε να μην πεταγεται καθε φορα που αλλαζω σιμ! Εχψ το 2in1 της Wind και καθε φορα που αλλαζω αριθμο πεταγεται!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπες στο πρόγραμμα από τις ρυθμίσεις, πάτησε το δεξί soft key και ξετίκαρε την πρώτη επιλογή.

Φαντασου οτι εγω εψαχνα την registry...... ηταν τοσο απλο τελικα.....

Σε ευχαριστω πολυ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει τροπος ή προγραμα οταν θελουμε να φιλτραρουμε απο τις επαφες μας που ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και οχι στην καρτα sim θα μπορουν να μας καλουν αλλα αν ειναι προγραμα να μην επιρεαζει με κανενα αλλο τροπο και να μην καπακωνει τον προγραμα της συσκευης για τις επαφες ??? :blink:

• Administrators
Υπαρχει τροπος ή προγραμα οταν θελουμε να φιλτραρουμε απο τις επαφες μας που ειναι αποθηκευμενες στο τηλεφωνο και οχι στην καρτα sim θα μπορουν να μας καλουν αλλα αν ειναι προγραμα να μην επιρεαζει με κανενα αλλο τροπο και να μην καπακωνει τον προγραμα της συσκευης για τις επαφες ??? :blink:

MagiCall...

Modpic.gif

Καλημέρα παιδιά. Μάλλον έχει αναφερθεί και παλιότερα, αλλά μου είναι αδύνατον να διαβάσω τις πάρα πολλές σελίδες του forum. Με πιο πρόγραμμα κάνετε μετατροπές βιντεο σε ανάλυση 800Χ480 για το HD; Eυχαριστώ προκαταβολικά..
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)

smiley sms 1.68

στους xda :)

ναι αλλα αν κανει τωρα backup...θα κρατησει μαζι και το προβλημα!!!

οσα hard reset και να κανει,επαναφεροντας μετα το restore θα εχει επαναφερει ΚΑΙ το προβλημα μαζι...

πρεπει να κανεις backup οταν το τηλ ειναι σε υγιη κατασταση και παντα ΠΡΙN δοκιμασεις κατι που δεν ξερεις πως θα συμπεριφερθει στο τηλ σου, και οχι μετα αφου σου εμφανιστει καποιο προβλημα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
Καλημέρα παιδιά. Μάλλον έχει αναφερθεί και παλιότερα, αλλά μου είναι αδύνατον να διαβάσω τις πάρα πολλές σελίδες του forum. Με πιο πρόγραμμα κάνετε μετατροπές βιντεο σε ανάλυση 800Χ480 για το HD; Eυχαριστώ προκαταβολικά..

Video encoding GUI

Modpic.gif

Όταν έβαλα για πρώτη φορά την sim στο τηλέφωνο πήρε όλες τις ρυθμίσεις για MMS & GPRS Internet αυτόματα.Ενώ λειτουργούσαν όλα κανονικά στην πορεία κάτι δεν πήγε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο internet μεσω gprs.Αν κάνω hard reset θα ξαναπάρει αυτόματα τις ρυθμίσεις ώστε να δουλέψει κανονικά?