Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον τελευταίο μήνα έχω κουραστεί να φλασάρω.

Οι νέες Topaz-Rhodium ρομ που κυκλοφορούν στο XDA παρουσιάζουν προβληματα με αποτέλεσμα ποτέ να μην είσαι ευχαριστημένος.

Κατανοώ τους Developers, είναι δύσκολη περίπτωση. Κάθε νέο Build υποτίθεται πως έρχεται να βελτιώσει κάτι αλλά δημιουργεί νέα προβλήματα.

Οπότε για να μην τα πολυλογώ, κάθε βράδυ είχα καταντήσει να φλασάρω κάποια άλλη ρομ. Τις δοκίμασα όλες ακόμα και αυτές με windows 6.5

Αυτές που μπορούν να σταθούν χωρίς προβλήματα δεν είναι πλήρεις, δηλαδή δεν χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες των Rhodium. Όπως για παράδειγμα τον καταπληκτικό dialer που μαζί με finger friendly είναι όλα τα λεφτά.

Αποφάσισα να δοκιμάσω την super light που συστήνει ο Ζαχαράκης μπας και σταματήσω τα καθημερινά ξενύχτια.

Πολύ καλή ρομ, αλλά το καλύτερο είναι 2-3 προγραμματάκια που βοηθούν στο να στήσεις εργονομικα την συσκευή, τα οποία αν και παλιά δεν τα ήξερα λόγο του ότι πάντα δούλεβα με TF3D.

To αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, η εργονομία είναι εφάμιλη με αυτή του TF3D η διαθέσιμη μνήμη απέραντη και η ταχύτητα μεγάλη.

Για να είμαι όμως αντικειμενικός θα πω ότι οι εφαρμογές που είναι ενταγμένες στο TF3D ανοίγουν πιο γρήγορα.

Για παράδειγμα αν επιχειρήσεις να ανοίξεις τη μουσική απο το TF3D, ανοίγει ακαριαία, ενώ χωρίς αυτό αν πας να ανοίξεις το Core Player θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Λιγότερο όμως από το να ανοίξεις το ίδιο πρόγραμμα με μια ρομ που περιέχει Manila.

Δηλαδή στην super Light έχεις ναι μεν ποιοτικά προγράμματα αλλά θέλουν λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω για να ανοίξουν, κάτι για το οποίο ευθύνονται τα ίδια τα προγράμματα.

Όμως όλες οι άλλες λειτουργίες γίνονται άμεσα και ειδικά με την χρήση του καταπληκτικού dialer Inesoft, έχεις άμεση πρόσβαση σε call history, People-Αγαπημένα, αποστολή sms κ.λ.π.

Το σημαντικότερο έχεις δυνατότητα να επιλέξεις με ποιες εφαρμογές θα εκτελείς αυτά που μπορεί να κάνει η συσκευή.

Θα κρατήσω το κινητό μου έτσι, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθούν οι νέες ρομ στο επίπεδο που ήταν με τoν παλιό manila.

Περιμένω να δοκιμάσω πάνω σ' αυτήν το νέο SPB Shell όταν κυκλοφορήσει. Αν είναι τόσο καλό και βολικό όσο φαίνεται στα βιντεάκια του You Tube, πιθανώς να μην ξαναγυρίσω στο TF3D.

Δείτε μερικά screenshots να πάρετε μια ιδέα. Ευχαριστώ τον Ζαχαράκη για τις υποδείξεις.

http://www.image-upload.net/images/uva8wqv6a54m1q0cdke8.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators

Κώστα έχω περάσει τη φάση να φλασάρω και περισσότερες από μία ROM σε μια ημέρα και για πολλές πολλές μέρες. Το κακό με αυτή τη διαδικασία είναι να αποζητάς να είσαι μονίμως up-to-date και να μην είσαι ποτέ μα ποτέ ευχαριστημένος, γιατί απλά δεν υπάρχει τέλεια ROM, αλλά και ακόμα όταν τη βρεις... τη βαριέσαι εκπληκτικά γρήγορα.

Σαν hobby και αν έχεις χρόνο, καλά είναι. Στην ουσία όμως δεν αλλάζουν και τόσα πολλά όσο νομίζουμε. Η άπλετη ελεύθερη RAM είναι ψυχολογικό θέμα γιατί πλέον περισσεύει. Η απόκριση που προσφέρει η μία ή η άλλη ROM δεν είναι τόσο καθοριστική για μένα. Διαφορές υπάρχουν στο χρόνο αντίδρασης, βάλε όμως και τον χρόνο που έχεις σπαταλήσει για όλα αυτά... τι είναι πιο πολύτιμο;

Θέλω να πω απλά πως όλο αυτό είναι ένα εθιστικό παιχνίδι και τίποτε άλλο επί της ουσίας. Δεν αλλάζει και τόσο η ζωή μας εάν χρειάζεται να πατήσουμε δύο φορές παραπάνω στην οθόνη για να κάνουμε τη δουλειά μας, έτσι δεν είναι;

Όλα αυτά αποτελούν βέβαια μια προσωπική άποψη για το πως βλέπω εγώ τα πράγματα πλέον και τίποτε άλλο. Φιλικά πάντα! :rolleyes:

Modpic.gif

Δείτε μερικά screenshots να πάρετε μια ιδέα. Ευχαριστώ τον Ζαχαράκη για τις υποδείξεις.

συμφωνω,ωραια τα λες και τα περιγραφεις και πολυ ωραια τα screenshots σου,

αλλα καλο θα ηταν να μας ελεγες και εμας ποια ειναι αυτα τα προγραμματα που βλεπουμε και που γενικα χρησιμοποιεις

παντα φιλικα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:D

@Athanasso

Γιάννη έχεις δίκιο σ' αυτά που λες.

Πριν κυκλοφορήσουν οι νεες ρομ δεν είχα τέτοια αρώστια, έκανα κάποιες δοκιμές απλά για να είμαι ενημερωμένος αλλά έμενα σταθερός σε κάποια ρομ.

Μάλιστα τελευταία επειδή είχα καταλάβει ότι οι νέες εκδόσεις δεν απέχουν σχεδόν καθόλου από τις νεότερες, είχα μείνει 3 version πίσω.

Με τις Rhodioum βρήκα κάποιες από τις αλλαγές πολύ ενδιαφέρουσες όπως την ταχύτητα του TF3D, τον Dialer ο οποίος είναι σχεδόν εφάμιλος με αυτούς που πωλούνται σαν εξτρα πρόγραμμα και διάφορα άλλα πραγματάκια.

Λογικά αν χρησιμοποιήσεις τέτοια ρομ δεν ξαναγυρνάς πίσω στην κλασσική.

Εκεί όμως άρχισε το πρόβλημα.

Φλασάριζα μια ρομ πάνω που έλεγα α τι ωραία που είναι, τσουπ να σου ενα πρόβλημα.

Παράδειγμα η προτελευταία του David. Κατάφερα να την κάνω να μην ανεβάζει την μνήμη στα κοκκινα με αλλαγή pagepool συν κάποιες επεμβάσεις στην registry σε κάποιες τιμες cache που ήταν εξαιρετικά υψηλές γιατί ο δημιουργός της προσδοκούσε σε βελτίωση επιδόσεων, χωρίς να λαμβάνει υπ' όψην του οτι σε 3 ώρες η μνήμη εφτανε στο 70%. Στην ουσία με τις αλλαγές μου δεν υπήρξε ορατή μείωση της ταχύτητας, ενώ αντίθετα η μνήμη σπάνια πέρναγε το 58%.

Μετά είπα να δοκιμάσω και του dytty την καινούργια. Μαζί με μερικούς άλλους βρήκαμε λύση για 2-3 προβληματάκια και μόλις είπα οκ τώρα στήνω κανονικά, τσουπ να το πρόβλημα με το ΒΤ headset. Όταν με καλούσαν δεν ακουγα το κουδούνισμα παρά μόνο από το ΒΤ.

Κάτι τέτοια με κούρασαν.

Τουλάχιστον τώρα έχω την συσκευή μου όπως την θέλω και αν βαρεθω κάτι, αλλάζω μια εφαρμογή και έχω μια καινούργια άποψη.

Νομίζω ότι με τις Phodium παράγινε το κακό, βγαίνουν νέα builds που εμπεριέχουν προβλήματα τα οποία τα βλέπουμε σε όλες τις ρομ που τα χρησιμοποιούν.

Επειτα αυτοί που φτιάχνουν ρομ παρασύρονται ο ενας από τον άλλο και πολλές φορες τις παρουσιαζουν χωρίς να είναι έτοιμες και δώστου μετά οι διορθωτικές version.

@Manos11

Μάνο ευχαρίστως. Ουσιαστικά μιλώ για 2 προγραμματάκια που πάνω σ' αυτά βασίζεται όλο το στήσιμο.

Το iLauncher3.1 το οποίο είναι υπέυθυνο για τα εικονίδια που ανοίγουν τα προγράμματα και διαθέτει ένα πολύ καλό task manager. Χρειάζεται βέβαια να κάνεις τις ρυθμίσεις σου.

To δευτερο είναι το SPB clock τροποποιημένο στο XDA και μετονομασμένο σε IPC black Time.

ΠΜ στον Ζαχαράκη η αν δεν έχει αντίριση μπορώ να στα δώσω εγώ.

Το τρίτο που 'ηδη έχω αναφέρει είναι το γνωστό Inesoft

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια από τα ίδια ισχύει και εδώ. Αυτές οι συσκευές έχουν τόση RAM που δεν πρέπει να μας απασχολούν οι ανησυχίες του παρελθόντος. Είναι γεγονός πάντως ότι το xperia έχει μικρότερο memory leakage από όλες τις συσκευές της κατηγορίας.

Φυσικά και γίνεται.

Thanks παλικάρι :)

Κώστα έχω περάσει τη φάση να φλασάρω και περισσότερες από μία ROM σε μια ημέρα και για πολλές πολλές μέρες. Το κακό με αυτή τη διαδικασία είναι να αποζητάς να είσαι μονίμως up-to-date και να μην είσαι ποτέ μα ποτέ ευχαριστημένος, γιατί απλά δεν υπάρχει τέλεια ROM, αλλά και ακόμα όταν τη βρεις... τη βαριέσαι εκπληκτικά γρήγορα.

Σαν hobby και αν έχεις χρόνο, καλά είναι. Στην ουσία όμως δεν αλλάζουν και τόσα πολλά όσο νομίζουμε. Η άπλετη ελεύθερη RAM είναι ψυχολογικό θέμα γιατί πλέον περισσεύει. Η απόκριση που προσφέρει η μία ή η άλλη ROM δεν είναι τόσο καθοριστική για μένα. Διαφορές υπάρχουν στο χρόνο αντίδρασης, βάλε όμως και τον χρόνο που έχεις σπαταλήσει για όλα αυτά... τι είναι πιο πολύτιμο;

Θέλω να πω απλά πως όλο αυτό είναι ένα εθιστικό παιχνίδι και τίποτε άλλο επί της ουσίας. Δεν αλλάζει και τόσο η ζωή μας εάν χρειάζεται να πατήσουμε δύο φορές παραπάνω στην οθόνη για να κάνουμε τη δουλειά μας, έτσι δεν είναι;

Όλα αυτά αποτελούν βέβαια μια προσωπική άποψη για το πως βλέπω εγώ τα πράγματα πλέον και τίποτε άλλο. Φιλικά πάντα! :rolleyes:

...ασε που οση ωρα φλασάρεις δεν εχεις τηλεφωνο.

Προσωπικά η μαμίσια μ' αρεσει περισσότερο απο οσες εχω δει. Υποκειμενικό θα μου πειτε Ασφαλώς. Αλλα μερικές βρε παιδι μου μετατρέπουν ενα σοβαρό τηλ σε τσιρκουλο :lol:

παιδια αν θελει καποιος την lite rom με μανιλα ομως μεσα,του αντιστοιχου build με αυτη που λεει ο Κωστας(Te_salat) και δινω στην υπογραφη μου,

πεστε μου να σας την ανεβασω μιας και δεν θα την βρειτε πουθενα αλλου επειδη ο onkolog εχει αφαιρεσει ολες τις παλιες του ρομς.

ειναι εφαμιλη της super lite αλλα εχει μεσα παραπανω τα manila,htc dialer και καποια αλλα ψιλα.

φυσικα ολα αυτα εγκαθιστανται και στην super lite σαν cab,(υπαρχουν ολα για οποιον ενδιαφερεται στα add ons στο λινκ της υπογραφης μου)

εκτος του dialer που αν θελετε σας τον ανεβαζω και αυτον :)

@Te_salat

Κωστη ειμαι με αυτην την ρομ πλεον πολυ ησυχος και τα μονα φλασαρισματα που εχω κανει ειναι λογω beta testing του Λαυρεντη :)

δεν την αλλαζω και οπως ειπες και εσυ,οτι θελεις βαζεις βγαζεις αλλαζεις και ολα δουλευουν μια χαρα :)

χαιρομαι που την βολευτηκες :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Όσον αφορά τις rom με το νέο manilla, αυτές που έχω κρατήσει περισσότερο γιατί είχαν τα λιγότερα προβλήματα ήταν η dutty's 1.9 μετά από προτροπή σου te_salat, αλλά ήταν σχετικά αργή η συσκευή, και του onkolong.

Τώρα έχω μείνει στην lite που έβγαλε στις 19/03/09, στην οποία το manilla πετάει και δεν έχω πετύχει ακόμη κάτι το ενοχλητικό που θα με έκανε να αλλάξω. Αν και φοβόμουν για όλα αυτά τα προγράμματα που έπρεπε να βάλω εκ των υστέρων ότι θα επιβαρύνουν την συσκευή τελικά λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Όπως λέει και ο te_salat στο νέο manilla το concept της διαχείρισης των επαφών είναι πάρα πολύ εξυπηρετικό.

Edit: Επίσης όποιος θέλει να ξεφορτωθεί τον άχρηστο νέο notification manager

Just delete "Dll"="NotificationManager.dll" in registry and soft reset.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\NOTIFICATIONMANAGER]

"Dll"="NotificationManager.dll"

Πηγή.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλά φίλε Te_salat, φοβερά τα screen shots σου!!!;)

να δω πότε θα καταφέρω να το φτιάξω έτσι ωραίο κ γω το δικό μου...:O

@ Zaxarakis

Δημητρη το καινουργιο build που εχει ο Onkolog δεν ειναι καλο???? Το εβαλα τελικα...

Προτεινεις να παω στο προηγουμενο??? Επισης να σου πω οτι εβαλα στην Super Lite το manila και δεν επαιζε το tab με την μουσικη. Καποια πατατα εκανα??:confused:

Για την Rom του Λαυρεντη εχεις να πεις κατι μιας και την εχεις δοκιμασει (Θα αξιζει )

Te salat το κινητο το εχεις κανεις Super:up:. Πολυ καλη δουλεια... Να ερθω να στα μερη σου να μου το φτιαξεις και εμενα μπας και το λατρεψω xωρις manila???:lol::lol:

@ Zaxarakis

Δημητρη το καινουργιο build που εχει ο Onkolog δεν ειναι καλο???? Το εβαλα τελικα...

Προτεινεις να παω στο προηγουμενο??? Επισης να σου πω οτι εβαλα στην Super Lite το manila και δεν επαιζε το tab με την μουσικη. Καποια πατατα εκανα??:confused:

Για την Rom του Λαυρεντη εχεις να πεις κατι μιας και την εχεις δοκιμασει (Θα αξιζει )

οχι Χαρη δεν αξιζει προτιμω το παλιο...

λαθος ανθρωπο ρωτας για το μανιλα :lol:

δεν το χωνεψα ποτε !!:mad:

η ρομ του λαυρεντη ...εχει μανιλα :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

οχι Χαρη δεν αξιζει προτιμω το παλιο...

λαθος ανθρωπο ρωτας για το μανιλα :lol:

δεν το χωνεψα ποτε !!:mad:

η ρομ του λαυρεντη ...εχει μανιλα :rolleyes:

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι διαφορες....Αν εχεις ωρα μου λες αλλιως και ενα link μου ειναι αρκετο για να διαβασω. Το ξερω οτι δεν σου αρεσει το manila το εχω κατανοησει πληρως. Λες να την ανεβασεις φιλε Δημητρη??? Παντως και αυτη που εχω τωρα με το καινουργιο build μου φαινεται αρκετα καλη και γρηγορη. Προβλημα δεν εχει βγαλει

Οσο για τον Λαυρεντη ρωταω τις εντυπωσεις σου.

Σε ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις και ενα ευχαριστω σε ολους εδω μεσα για τις σωστες πληροφοριες και κατευθυνσεις που δινετε οχι μονο σε εμενα αλλα και στα υπολοιπα παιδια.

καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις παρακαλω!εχετε υποψιν σας καποιο προγραμματακι που να κλειδωνει φακελους η αρχεια η μηνυματα (γενικα να κανεις επιλογη οτι θελεις να κλειδωσεις)?και το 2ο θελω η ωρα να 24ωρη στο τηλ ξερετε πως την ρυθμιζω?
"Don't be sad because of people, they will all die"

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οι διαφορες....Αν εχεις ωρα μου λες αλλιως και ενα link μου ειναι αρκετο για να διαβασω. Το ξερω οτι δεν σου αρεσει το manila το εχω κατανοησει πληρως. Λες να την ανεβασεις φιλε Δημητρη??? Παντως και αυτη που εχω τωρα με το καινουργιο build μου φαινεται αρκετα καλη και γρηγορη. Προβλημα δεν εχει βγαλει

Οσο για τον Λαυρεντη ρωταω τις εντυπωσεις σου.

Σε ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις και ενα ευχαριστω σε ολους εδω μεσα για τις σωστες πληροφοριες και κατευθυνσεις που δινετε οχι μονο σε εμενα αλλα και στα υπολοιπα παιδια.

το λινκ της υπογραφης μου ανανεωθηκε οποτε υπαρχει πλεον και η lite με manila/tf3d και τον htc dialer/βιντεοκληση:)

καλησπερα παιδια 2 ερωτησεις παρακαλω!εχετε υποψιν σας καποιο προγραμματακι που να κλειδωνει φακελους η αρχεια η μηνυματα (γενικα να κανεις επιλογη οτι θελεις να κλειδωσεις)?

resco file explorer και αν το εγκαταστησεις με setup.exe μεσω του υπολογιστη σου και οχι απευθειας στο τηλ μεσω cab,θα εχεις αυτοματα αυτην την επιλογη(κλειδωμα αρχειων) και στο pc σου:!:

και το 2ο θελω η ωρα να 24ωρη στο τηλ ξερετε πως την ρυθμιζω?

start/settings/system/regional settings/time/time style και επελεξε το HH:mm::ss

κανε την μεταφραση στα ελληνικα και θα το βρεις :p

Παιδιά συμφωνώ για την light του Onkolog, την έχω δουλέψει και είναι σταθερότατη.

Εχω κρατήσει backup με στημένη την συσκευή όποτε πεθυμίσω το scroling του TF3d θα επιστρέψω εκεί για μερικές μέρες.:D

Δεν θυμάμαι επειδή εχουν περάσει τόσες μέρες και στο διάστημα αυτό έχω φλασάρει καμποσες φορές, ο Dialer ήταν πλήρης δηλαδή είχε όλες τις ευκολίες των Rhodium?

Μιλώ κυρίως για το εξής: πληκτρολογείς 2-3 γραμματα βρίσκεις την επαφή και μετά πατόντας δεξιά στην επαφή σου βγάζει την κάρτα απ' όπου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κλήση, στο συγκεκριμένο άτομο η να του στειλεις sms, η mail.

Αυτό είναι πολύ εξυπερετικό. Με πάτημα στα αριστερα κάνει απευθείας κλήση με πάτημα δεξια αυτά που είπα πριν.

Κάτι παρόμοιο έχει και το inesoft. Εγώ με αυτόν τον τρόπο στέλνω sms. Σιγά μην πάω στην καρτέλα των sms.

η αυτη με tf3d (manila) και htc dialer(με βιντεοκληση το πιο βασικο ) μεσα

http://rapidshare.com/files/215739412/Blacstone_best_rom_Lite-xda-new_build_21032-new_Rhodium_OEM_with_manila.rar

Αυτή ποιανής ημερομηνίας είπαμε ότι είναι;

Twitter.

@Manos11

Μάνο ευχαρίστως. Ουσιαστικά μιλώ για 2 προγραμματάκια που πάνω σ' αυτά βασίζεται όλο το στήσιμο.

Το iLauncher3.1 το οποίο είναι υπέυθυνο για τα εικονίδια που ανοίγουν τα προγράμματα και διαθέτει ένα πολύ καλό task manager. Χρειάζεται βέβαια να κάνεις τις ρυθμίσεις σου.

To δευτερο είναι το SPB clock τροποποιημένο στο XDA και μετονομασμένο σε IPC black Time.

ΠΜ στον Ζαχαράκη η αν δεν έχει αντίριση μπορώ να στα δώσω εγώ.

φιλε tesalat,ευχαριστω شكرا ειμαι απο το Καιρο καλα να περνας και χαιρετισμους στους φιλους μου εκει

πως με βλεπεις εκανα κατι καλο

resco file explorer και αν το εγκαταστησεις με setup.exe μεσω του υπολογιστη σου και οχι απευθειας στο τηλ μεσω cab,θα εχεις αυτοματα αυτην την επιλογη(κλειδωμα αρχειων) και στο pc σου:!:

start/settings/system/regional settings/time/time style και επελεξε το HH:mm::ss

κανε την μεταφραση στα ελληνικα και θα το βρεις :p

θενκιου Δημητρη!!!!:p εχω το resco αλλα δεν εχω τον code!!!μηπως θα μπορουσες ....:lost::lost::D

"Don't be sad because of people, they will all die"

@Manos11

Μπράβο πολύ καλό.:):!::!:

Ο καιρός από ποιό προγραμματάκι είναι?

Παιδιά συμφωνώ για την light του Onkolog, την έχω δουλέψει και είναι σταθερότατη.

Εχω κρατήσει backup με στημένη την συσκευή όποτε πεθυμίσω το scroling του TF3d θα επιστρέψω εκεί για μερικές μέρες.:D

Δεν θυμάμαι επειδή εχουν περάσει τόσες μέρες και στο διάστημα αυτό έχω φλασάρει καμποσες φορές, ο Dialer ήταν πλήρης δηλαδή είχε όλες τις ευκολίες των Rhodium?

Μιλώ κυρίως για το εξής: πληκτρολογείς 2-3 γραμματα βρίσκεις την επαφή και μετά πατόντας δεξιά στην επαφή σου βγάζει την κάρτα απ' όπου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις κλήση, στο συγκεκριμένο άτομο η να του στειλεις sms, η mail.

Αυτό είναι πολύ εξυπερετικό. Με πάτημα στα αριστερα κάνει απευθείας κλήση με πάτημα δεξια αυτά που είπα πριν.

Κάτι παρόμοιο έχει και το inesoft. Εγώ με αυτόν τον τρόπο στέλνω sms. Σιγά μην πάω στην καρτέλα των sms.

Κωστη εγω δουλευω το dialer της htc στην super lite (καμια φορα :lol:)

και εχει κανονικη αναζητηση ελληνικων αλλα και αγγλικων επαφων !!!στο smart dialing και μεσω gestures αλλαζεις την επιλογη της επαφης αμεσα απο mobile/send text/mms/email/call home/etc ενα πατημα και τελος!

πολυ πιο γρηγορο και αμεσο!!

δεν εχω δουλεψει τον νεο που λες,μιας και παντα δοκιμαζοντας μια ρομ....αμεσα :lol: απενεργοποιω tf3d/phone skin :rolleyes:

Αυτή ποιανής ημερομηνίας είπαμε ότι είναι;

ειναι ακριβως το ιδιο build με την super lite!!

απλα εχει μανιλα και htc dialer

αψογος :D

Μπράβο πολύ καλό.

Ο καιρός από ποιό προγραμματάκι είναι?

spb weather 1.7 κατι αν δεν κανω λαθος

θενκιου Δημητρη!!!! εχω το resco αλλα δεν εχω τον code!!!μηπως θα μπορουσες ...

http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/nono.gif http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/see%20no%20evil.gif

γιατι στα εχω δωσει ολα http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/look%20around.gif http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/hush.gif

απλα μου φαινεται οτι πρεπει να διαβασεις και λιγο http://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/gentleman.gif

ειναι ακριβως το ιδιο build με την super lite!!

απλα εχει μανιλα και htc dialer

Είχα κολλήσει και δεν θυμόμουν από που βλέπω το build της rom και γι'αυτό ρώταγα για την ημερομηνία, έχω την lite με το 21038 build τελικά.

Twitter.

Είχα κολλήσει και δεν θυμόμουν από που βλέπω το build της rom και γι'αυτό ρώταγα για την ημερομηνία, έχω την lite με το 21038 build τελικά.

αυτες ειναι 21032 :)