thakisn Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 φυσικα και γινεται και μια χαρα μαλιστα!!! απλα πρεπει να τρεξεις το αρχειο του φλασαρισματος με δεξι κλικ/εκτελεση ως διαχειριστης ;) Και αυτό το εχω δοκιμάσει, και να κάνω downgrade στους drivers εχω προσπαθήσει (ανεπιτυχώς) αλλα τα vista μου αντιστέκονται πεισματικά!!!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Και αυτό το εχω δοκιμάσει, και να κάνω downgrade στους drivers εχω προσπαθήσει (ανεπιτυχώς) αλλα τα vista μου αντιστέκονται πεισματικά!!!! το τηλ το διαβαζει το active synch κανονικα?εχεις συγχρονισει καμια φορα μεσω αυτου ?? και στο κατω κατω γιατι δεν φλασαρεις απο την καρτα οπως κανει ολος ο λογικος κοσμος?? :rolleyes::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αφού ρε Ζαχαράκη ΔΕΝ μπορεί να κάνει το USPL!!! οπως κανει ολος ο λογικος κοσμος?? Εσύ είσαι ο λογικός?? :lol: :p :lol: Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παιδες Το windows update της συσκευής σας κατεβαζει τιποτα? Θα μας παει καποτε αυτόματα στα WM 6.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 μα ειπα οτι εχω αλλαξει pagepool στα 12μβ :) ειναι η καλυτερη λυση για μενα μετα απο πολλες δοκιμες;) ηδη ο onkolog παρατησε τα 20mb που ειχε τις ρομ του και τις εχει πια στα 12mb:) επιστρεφω με screenshots :) edit Πως αλλαζει το pagepool Ειναι στη registry σε κάποιο κλειδι? Δημήτρη για να εγκατασταθεί το ραδιο που προτείνεις (1.12.25.16 ) πρέπει να βγει το default της συσκευής? το εκανα copy στη καρτα αλλα δεν γινεται εγκατασταση ps. Sorry για το διπλο ποστ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παιδες Το windows update της συσκευής σας κατεβαζει τιποτα? Θα μας παει καποτε αυτόματα στα WM 6.5?? To Windows Update δεν κάνει τίποτα και ούτε πρόκειται να κάνει. Τα WM6.5 δεν πρόκειται να τα υποστηρίξει επίσημα το HD. Επίσης μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεσαι στους κανόνες του forum. Όταν θες να προσθέσεις κάτι να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Τελικά δεν υπάρχει λύση για το θέμα των vista..Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως υπάρχει κάποιος emulator ώστε να τρέχω τα xp μέσα απο τα vista.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Αφού ρε Ζαχαράκη ΔΕΝ μπορεί να κάνει το USPL!!! Εσύ είσαι ο λογικός?? εμ ??:lol::p Παιδες Το windows update της συσκευής σας κατεβαζει τιποτα? Θα μας παει καποτε αυτόματα στα WM 6.5?? ΠΟΤΕ και μην ελπιζεις αδικα :p Πως αλλαζει το pagepool Ειναι στη registry σε κάποιο κλειδι? Δημήτρη για να εγκατασταθεί το ραδιο που προτείνεις (1.12.25.16 ) πρέπει να βγει το default της συσκευής? το εκανα copy στη καρτα αλλα δεν γινεται εγκατασταση ps. Sorry για το διπλο ποστ εχεις uspl η hard spl? γιατι μεσω uspl θελει ειδικο τροπο να φλασαρεις απο την καρτα!!!!!!!!:!: Τελικά δεν υπάρχει λύση για το θέμα των vista..Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι μήπως υπάρχει κάποιος emulator ώστε να τρέχω τα xp μέσα απο τα vista.. ριξε μια ματια σε αυτο να μην τα ξαναγραφω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2743487#post2743487 και δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα πριν....βοηθα μας για να μπορουμε να κανουμε κατι;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 @zaharakis Δημήτρη πως βάζουμε τα εικονιδια του i launcher κάτω χαμηλά στην οθόνη όπως τα έχεις εσυ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 @zaharakis Δημήτρη πως βάζουμε τα εικονιδια του i launcher κάτω χαμηλά στην οθόνη όπως τα έχεις εσυ? start/programs/ilauncher utilities/ilauncher options/shortcuts/shell tray tab/add :) to spb weather καλο ? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 start/programs/ilauncher utilities/ilauncher options/shortcuts/shell tray tab/add :) to spb weather καλο ? Ολα τελεια ειναι. Με βλέπω να ξημερόνομαι σημερα. Thanks Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ολα τελεια ειναι. Με βλέπω να ξημερόνομαι σημερα. Thanks και εγω εδω γυρω θα ειμαι :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 καλησπέρα σε όλους.. έχω εγκατεστημένο το nodata κι ενώ έχω enabled τα mms, παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ mms... any ideas?:confused: κατέβασα από το γνωστό μαγαζί κάποια themes αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω..τι πρέπει να κάνω;;:( και τέλος, επειδή με το pocket plus το κινητό κόλλαγε κ το έβγαλα, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπος να εμφανίσω στην αρχική οθόνη συντομεύσεις για τα προγράμματα ποθ χρησιμοποιώ πιο πολύ,έχοντας όμως κ την δυνατότητα να διαλέγω τι φόντο θα βάζω;; σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_themis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Όταν προσπαθώ να συγχρονίσω τα mail μου μέσω ActiveSync, το τηλέφωνο συνδέεται μόνο με GPRS για να ολοκληρώσει τον συγχρονισμό. Τα υπόλοιπα δεδομένα (καιρός ,μετοχες κτκ)ενημερώνονται κανονικά μεσω του Η/Υ. Οι λογαριασμοί ειναι hotmail και yahoo. Οι ρυθμίσεις είναι σωστές γιατί με GPRS κατεβάζει κανονικά τα mail. Είναι κάποια άλλη ρύθμιση που πρεπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 εμ ??:lol::p ριξε μια ματια σε αυτο να μην τα ξαναγραφω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2743487#post2743487 και δεν μου απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα πριν....βοηθα μας για να μπορουμε να κανουμε κατι;) Συγχρονίζει κανονικά..Τωρα απεγκατέστησα το active sync και το ξαναπερνάω μηπως κ αλλάξει κάτι!! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 καλησπέρα σε όλους.. έχω εγκατεστημένο το nodata κι ενώ έχω enabled τα mms, παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ mms... any ideas?:confused: κατέβασα από το γνωστό μαγαζί κάποια themes αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω..τι πρέπει να κάνω;;:( και τέλος, επειδή με το pocket plus το κινητό κόλλαγε κ το έβγαλα, υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ή τρόπος να εμφανίσω στην αρχική οθόνη συντομεύσεις για τα προγράμματα ποθ χρησιμοποιώ πιο πολύ,έχοντας όμως κ την δυνατότητα να διαλέγω τι φόντο θα βάζω;; σας ευχαριστώ πολύ! κοιτα πιο πριν εχω καποια screen shots απο το τηλ μου ;) αν σου αρεσουν οι συντομευσεις στην αρχικη οθονη,τοτε ilauncher ειναι η λυση που ζητας:) ενα απο τα must have στα pda μου ... τα θεματα δεν τα κανεις εγκατασταση αλλα τα πετας χυμα μεσα στον φακελο windows και εμφανιζονται αυτοματα στο μενου του τηλ (εναρξη/ρυθμισεις/σημερα) δεν το βλεπω λογικο με το nodata ενεργοποιημενο,να εχεις την απαιτηση να παιρνεις και mms :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Συγχρονίζει κανονικά..Τωρα απεγκατέστησα το active sync και το ξαναπερνάω μηπως κ αλλάξει κάτι!! αν συγχρονιζει μην παιδευεσαι αδικα δεν φταιει αυτο ;) τι ρομ φορας? σορυ για το double post αλλα δεν το προλαβα:worry::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο όταν γράφουμε τα αρχικά γράμματα της επαφής στην αποστολή μηνυμάτων να αναγνωρίζει αυτόματα την επαφή και να επιλέγουμε πιο εύκολα τον αριθμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο όταν γράφουμε τα αρχικά γράμματα της επαφής στην αποστολή μηνυμάτων να αναγνωρίζει αυτόματα την επαφή και να επιλέγουμε πιο εύκολα τον αριθμό; να σας κανω μια ερωτηση (σε ολους οχι μονο σε σενα φιλε μου ) πως βρισκετε εναν αριθμο για να τον καλεσετε η να του στειλετε μηνυμα?? ειμαι πολυ περιεργος ειλικρινα....:confused: επειδη βαριεμαι να περιμενω ... εγω χρονια τωρα 1.ανοιγω το τηλ (το πρασινο κουμπι της κλησης) 2.παταω τα γραμματα της επαφης που θελω να βρω (πχ για παπαδοπουλος παταω 7-2-7-2-3 η για home τα 4-6-5) και μετα πατωντας πανω στην επαφη ανοιγει με τις γνωστες επιλογες call/send mms/send email/call home αναλογα με το τι πληροφοριες εχεις καταχωρημενες στην καθε επαφη.. δεν ανοιγω ποτε τις επαφες !!!!!:!::!: γιατι ολοι ψαχνετε για λυσεις ωστε να εχετε ελληνικα στις επαφες η για 3rd party apps που διαχειριζονται τις επαφες????:wacko: δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανετε την ζωη σας δυσκολη...την στιγμη που ολα ειναι πολυ απλα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο όταν γράφουμε τα αρχικά γράμματα της επαφής στην αποστολή μηνυμάτων να αναγνωρίζει αυτόματα την επαφή και να επιλέγουμε πιο εύκολα τον αριθμό; Μα όταν αρχίσεις να γράφεις το όνομα, δεν εμφανίζει τις πιθανές επιλογές; Αυτό δεν θέλεις; Το κάνει ήδη. :confused: πως βρισκετε εναν αριθμο για να τον καλεσετε η να του στειλετε μηνυμα?? Τον πληκτρολογούμε (όχι τον αριθμό, το όνομα)... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Μα όταν αρχίσεις να γράφεις το όνομα, δεν εμφανίζει τις πιθανές επιλογές; Αυτό δεν θέλεις; Το κάνει ήδη. :confused: ελα ντε....πες τα ρε Γιαννη :confused: Τον πληκτρολογούμε (όχι τον αριθμό, το όνομα)... :rolleyes: τωρα τι καταλαβαινεις ??:p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 τωρα τι καταλαβαινεις ??:p:lol::lol: Σου το χάλασα ε; :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 @zaharakis Ακόμα δεν βρήκα πως γίνεται να εμφανίζεται ο καιρός foul page οπως στο screenshot σου. :confused: To i launcher ειναι ολα τα λεφτά. Είναι 100% παραμετροποιήσιμο. Ακόμα και τα εικόνιδια μπορώ να αλλάξω με δικά μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Σου το χάλασα ε; :p :lol: εισαι comode τωρα δεν με παιρνει για τσαμπουκαδες :D @zaharakis Ακόμα δεν βρήκα πως γίνεται να εμφανίζεται ο καιρός foul page οπως στο screenshot σου. :confused: To i launcher ειναι ολα τα λεφτά. Είναι 100% παραμετροποιήσιμο. Ακόμα και τα εικόνιδια μπορώ να αλλάξω με δικά μου. αυτο θελει λιγη δουλεια,(to spb weather) οσο για το foul page,απλα πατας πανω στα εικονιδια στην today;) το ilauncher ειναι απλα το καλυτερο προγραμμα για μενα για αυτη την δουλεια (και οχι μονο!!) οσο το ψαχνεις βρισκεις πολλα πραγματα που μπορεις να κανεις/αντιστοιχισεις :) πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 εισαι comode τωρα δεν με παιρνει για τσαμπουκαδες :D Ξέρεις ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα με αυτό... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts