Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ!! Τώρα κανω κατι benchmark tests μέσα απο το sktools.. Κατα πόσο είναι αξιοπιστα? σε ορισμένα τέστ μου λεει πως το κινητο είναι καλύτερο απ τισ επιδόσεις που υπαρχουν στη βαση δεδομένων του προγραμματος και σε άλλα χειρότερο..
Φιλικά, Θάκης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλισπερα παιδια!!!

χτες πιρα την κινιταρα κ ειναι μαγεια!!!

ερωτισουλα για τουσ γνωστες:

ελλινικο qwerty πως βαζω??? γιατι μονο αγγλικα γραφω... :-(

ευψχαρισστωωωωωωωωωω

na zisoun ta giwtompala!!!!!!!!!!!!!! :X

thanx ρε θαναση!!! απο οτι εχω διαβασει σε αρκετες σελιδες εισαι απο τους στυλοβατες εδω μεσα!!! :D

με εσωσες ρε τεραστιε!!! :rolleyes:

κ κατι ακομα μιας κ ειμαι ψαρακας κ δεν το κατεχω το αντικειμενο...

απο που μπορω να δω/κατεβασω διαφορα προγραμματακια για το καμαρι μας, για το κρυφο ποθο των αλλων, για το αστερι της ζωης μου, για το ζουζουνακι μου?!?!? :lol:

τα .cab αρχειακια που εχω που τα βαζω στο hd??

σε ποιο φακελο???

merciiiiiiii

Συνεχομενα μηνυματα .ΔΕΝ ειναι chatroom !!

• Administrators

Τα αρχεία cab είναι τα εγκαταστήσιμα προγράμματα για τη συσκευή σου. Τα πετάς μέσα στην storage card και τα τρέχεις από εκεί με ένα απλό κλικ στον explorer της συσκευής σου. Μετά την εγκατάσταση είναι στη διακριτική ευχέρεια σου να τα σβήσεις εάν θέλεις.

Σημ1. Σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δεν ενδείκνυται να γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι σε αυτά που έχουμε πει πατάμε απλά την Τροποποίηση.

Σημ2. Γιάννη με λένε. :rolleyes:

Modpic.gif

καλησπερα παιδια!μολις κατεβασα το trial spb mobile shell!!!ειναι καταπληκτικο!!!μηπως το εχει κανεις σπασμενο????επαθα πλακα!!!
"Don't be sad because of people, they will all die"

Εχει αγοράσει κανεις την invisible shield?Αλλοι λενε πως ειναι φανταστικη και αλλοι πως αν δεν την κολλησεισ καλα με την πρωτη,ξεφλουδιζει το κινητο μολις την τραβηξεις..Τι ισχύει τελικα?
Φιλικά, Θάκης

sorry ρε τζονι!!! λαθος μου!!!

εχω φτιαχτει αγρια με το κιν!!! ολα τα κανει!!!

ερωτισουλα παλι:

πως απενεργοποιω το activesync για να μην δουλευει συνεχεια στο μπακγκραουντ κ μου ξεσχιζει την μπατερι???

εβαλα κατι βιντεακια κ δεν παιζουν. υπαρχουν καποια που παιζουν κ καποια που οχι?? εξαρταται απο την μορφη?? πχ. avi, mpeg κτλ??

thakisn, στο hd εχω βαλει την ασπιδα που ειχε το κουτι του κ ειναι μια χαρα.

στο ipod touch μου που ειχα παρει φουλ face ασπιδα (μπρος/πισω) μπικε κ αυτη μια χαρα κ εδω κ κανα 5μινο δεν εχει βγει.

δεν νομιζω να ισχυουν οι ισχυρισμοι...

κ στισ δυο συσκυες ολα ειναι οκ!!!

• Administrators
πως απενεργοποιω το activesync για να μην δουλευει συνεχεια στο μπακγκραουντ κ μου ξεσχιζει την μπατερι???

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2703188&postcount=683

εβαλα κατι βιντεακια κ δεν παιζουν. υπαρχουν καποια που παιζουν κ καποια που οχι?? εξαρταται απο την μορφη?? πχ. avi, mpeg κτλ??

Χρειάζεσαι τον Core Player.

thakisn, στο hd εχω βαλει την ασπιδα που ειχε το κουτι του κ ειναι μια χαρα.

στο ipod touch μου που ειχα παρει φουλ face ασπιδα (μπρος/πισω) μπικε κ αυτη μια χαρα κ εδω κ κανα 5μινο δεν εχει βγει.

δεν νομιζω να ισχυουν οι ισχυρισμοι...

κ στισ δυο συσκυες ολα ειναι οκ!!!

Είναι διαφορετικό το screen protector που έχει η συσκευασία της συσκευής σου από αυτό το after market που προτείνει ο φίλος και χρησιμοποιεί διαφορετική τεχνολογία για να κολλήσει στη συσκευή και πολλοί έχουν αναφέρει προβλήματα κατά τη διάρκεια της αποκόλλησης. Για το λόγο αυτό και για full body protection προτείνω αυτό... http://cgi.ebay.co.uk/CP-FULL-BODY-Screen-Protector-For-HTC-Touch-HD-WoW-CP_W0QQitemZ370176750182QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item370176750182&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Modpic.gif

να σαι καλα ρε γιανναρε, με εχεισ σωσει ρε αρχιγε μου!! ερωτισουλες:

1. Core Player. το βρικα σε μορφη .sis, einai ok?? το βαζω χυμα στο hd μου κ διπλο κλικ?? σαν να ηταν .cab φακελοσ??

2. σοφτ ρεσετ πως κανω??

3. στην λειτουργια τηλεφωνου, εχει την λιστα με τισ κλισεις. παντα ειναι highlighted η πανω-πανω. αν θελω να παω σε οποιαδηποτε αλλη, πως το κανω?? αν κανω κλικ πανω σε αλλη, θα την παρει τηλ. πως επεξεργαζομαι καποια αλλη κλιση??

4. στην λειτουργια επαφων, μου γινεται το εξης: στην προτελευταια γραμμη εξαφανιζονται τα κουμπια [caps/shift] & [abc/t9] κ εμφανιζεται ενα κουμπι με μορφη <1/10>. πως ξαναγινεται οκ?? να αναφερω οτι γινεται μονο στις επαφες, στα σμσ πχ το πληκτρολογιο λειτουργει οκ!!!

σωστε με πλζ!!!!!

• Administrators

1. Δες πιο πίσω, έχει απαντηθεί.

2. http://www.hardreset.eu/htc_touch_hd_hard_reset_soft_reset_en.html Αν και προτείνω να το κάνεις μέσω software όπως αυτό που ενσωματώνεται στο HD Tweak.

3. Εάν η επαφή που θέλεις δεν υπάρχει στη λίστα μπορείς απλά να αρχίσεις να την πληκτρολογείς στο phonepad και να στην εμφανίσει.

4. Ομολογώ πως αυτό δεν το κατάλαβα... :worry:

Modpic.gif

• Administrators

Πρέπει να εμφανίσεις την σχετική επιλογή στη θέση Start / Settings / System /Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait.

Και αυτό γίνεται πειράζοντας τη registry πηγαίνοντας εδώ:

HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\ GDI\ Rotation\ HideOrientationUI

και αλλάζοντας την τιμή από 1 σε 0.

Modpic.gif

καλισπερα κ παλι ρε γιαννη. ισως εγω να μην το εξεφρασα σωστα... λοιπον:

1. Core Player. το βρικα σε μορφη .sis, einai ok?? το βαζω χυμα στο hd μου κ διπλο κλικ?? σαν να ηταν .cab φακελοσ??

2. εισαι στην κυρια οθονη. πατας κατω αριστερα το τηλεφωνο.σου βγαζει την λιστα με τισ κλισεις κ απο κατω το πληκτρολογιο, οκ?? η πανω-πανω κληση ειναι πρασινι. αν θελω την απο κατω να προσθεσω σε επαφη, πως το κανω??? αν κανω κλικ πανω σε οποιαδηποτε πλην της πρωτης, θα την παρει τηλ. πως επεξεργαζομαι καποια αλλη κλιση??

3. στην λειτουργια επαφων, μου γινεται το εξης: στην προτελευταια γραμμη εξαφανιζονται τα κουμπια [caps/shift] & [abc/t9] κ εμφανιζεται ενα κουμπι με μορφη <1/10>. πως ξαναγινεται οκ?? υποτιθεται οτι αν πατας το κουμπι αbc {διπλα απο το enter], εναλλασονται τα νουμερα με τους αριθμουσ, σωστα?? εμενα ειναι μονο οι αριθμοι με 10 tabs (εξ'ου κ το κουμπι <1/10>. πως στο διαολο φτιαχνεται αυτο ρε γμτ μου?!?! να αναφερω οτι γινεται μονο στις επαφες, στα σμσ πχ το πληκτρολογιο λειτουργει οκ!!!

καθε βοιθεια δεκτη!!!!!

Πρέπει να εμφανίσεις την σχετική επιλογή στη θέση Start / Settings / System /Screen τη ρύθμιση για περιστροφή της οθόνης σε landscape/portrait.

Και αυτό γίνεται πειράζοντας τη registry πηγαίνοντας εδώ:

HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\ GDI\ Rotation\ HideOrientationUI

και αλλάζοντας την τιμή από 1 σε 0.

thanks file...pws pas sth registry omws ?

• Administrators

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

(Εάν μπορείς να γράφεις ελληνικά)

Μορφή sis; Που το βρήκες αυτό; Cab πρέπει να είναι για να εγκατασταθεί στη συσκευή σου.

2. εισαι στην κυρια οθονη. πατας κατω αριστερα το τηλεφωνο.σου βγαζει την λιστα με τισ κλισεις κ απο κατω το πληκτρολογιο, οκ?? η πανω-πανω κληση ειναι πρασινι. αν θελω την απο κατω να προσθεσω σε επαφη, πως το κανω??? αν κανω κλικ πανω σε οποιαδηποτε πλην της πρωτης, θα την παρει τηλ. πως επεξεργαζομαι καποια αλλη κλιση??

Μην πας από εκεί. Στην αρχική οθόνη πάτησε το ιστορικό και με παρατεταμένο πάτημα σε όποια κλήση θέλεις, εμφανίζεται pop-up μενού που σου δίνει την επιλογή να αποθηκεύσεις το τηλέφωνο στις επαφές σου.

Modpic.gif

http://www.phm.lu/Products/PocketPC/RegEdit/

(Εάν μπορείς να γράφεις ελληνικά)

το κατεβασα αλλα δε γινεται εγκατασταση...λεει οτι ''a program required''

Guest lagoudakis
καλισπερα κ παλι ρε γιαννη. ισως εγω να μην το εξεφρασα σωστα... λοιπον:

3. στην λειτουργια επαφων, μου γινεται το εξης: στην προτελευταια γραμμη εξαφανιζονται τα κουμπια [caps/shift] & [abc/t9] κ εμφανιζεται ενα κουμπι με μορφη <1/10>. πως ξαναγινεται οκ?? υποτιθεται οτι αν πατας το κουμπι αbc {διπλα απο το enter], εναλλασονται τα νουμερα με τους αριθμουσ, σωστα?? εμενα ειναι μονο οι αριθμοι με 10 tabs (εξ'ου κ το κουμπι <1/10>. πως στο διαολο φτιαχνεται αυτο ρε γμτ μου?!?! να αναφερω οτι γινεται μονο στις επαφες, στα σμσ πχ το πληκτρολογιο λειτουργει οκ!!!

καθε βοιθεια δεκτη!!!!!

τα sis ειναι για νοκια,οπως σου ειπε ο γιαννης πρεπει να ειναι cab για τα μηχανακια μας

Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να κλειδωνει το τηλεφωνο και γινομαι πιο σαφης ( οταν βγαζεις την sim και το ανοιγεις να ζητα κωδικο για προχωρησει ) εχω καποιο που το κανει εν μερει (Home Screen) αλλα μου κλειδωνει και την οθονη που δεν το θελω .

Guest lagoudakis
Και έλεγα... τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;;; :p
δεν μπορει να μην περασε καποιο s60 γιαννη απο τα χερια σου:D7650-6600 :)η καποιο πιο νεο μια και εισαι μικροτερος μου

παιδια οκ με τισ κλησεις, με σωσατε as usual...

μπορει καποιοσ νε με δωσει το Core Player σε .cab???

με το πληκτρολογιο καμια ιδεα?? γιατι κολλησε κ με το κουμπι abc δεν γινεται τιποτα??

Guest lagoudakis
παιδια οκ με τισ κλησεις, με σωσατε as usual...

μπορει καποιοσ νε με δωσει το Core Player σε .cab???

με το πληκτρολογιο καμια ιδεα?? γιατι κολλησε κ με το κουμπι abc δεν γινεται τιποτα??

μπες στο ipmart και με μια αναζητηση θα το βρεις ευκολα;)