ktsak Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πως κανουμε backup των επαφων στην καρτα μνημης ( με copy ,past , ποιο αρχειο ειναι) :help: PPC PIMBackup. Καταπληκτικο και ευκολο στη χρηση :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos206 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ρε παιδιά πως μπορούμε μια εικόνα να την γυρίσουμε όπως θέλουμε για να μπει στην επιφάνεια εργασίας στο πλάτος και όχι στο μήκος…? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 ρε παιδια καμια βοηθεια για να σταματαει το activesync γιατι με το eLiAs_ASyncKiller.cab δεν γινεται δουλεια!!! δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει..... αλλα το activesync τρεχει ακομα!!! Δες εδω Θα λυσεις το προβλημα σου ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 δεν το συζηταω να αλλαξεις ρομ και να χασεις εγγυηση μονο και μονο για αυτο :confused: Οκ σε ευχαριστώ πολυ. Θα ζήσω με αυτο. Κι' ομως υπαρχει τροπος να βαλεις Cooked ROM χωρις να αλλαξεις SPL και ετσι δεν εχεις προβλημα με την εγγυηση. Λεγεται USPL και το ξερουν ολοι σχεδον !!! Ψαξτο λιγο ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 κανενα Γιαννη :) περασε hard spl :!:thanks δημητρη,επειδη με βολευει ο παλιος φορτιστης,ασε που εχω σε ολα τα μερη που συχναζω πεταμενο και απο εναν:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 thanks δημητρη,επειδη με βολευει ο παλιος φορτιστης,ασε που εχω σε ολα τα μερη που συχναζω πεταμενο και απο εναν:D τα ""καλα"" των htc :lol: ενα φορτιστη σε καθε γωνια του σπιτιου....:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 @ zaharakis Τα ελληνικά δεν εγκαθίστανται με κανένα τρόπο, είτε περνώντας τη rom με hard spl είτε με uspl!!!! Οι κωδικοί σφάλματος είναι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 @ zaharakis Τα ελληνικά δεν εγκαθίστανται με κανένα τρόπο, είτε περνώντας τη rom με hard spl είτε με uspl!!!! Οι κωδικοί σφάλματος είναι ίδιοι και στις δύο περιπτώσεις! η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :O τα ελληνικα που εγκαθιστας ...ειναι για το HD??:O τι να πω.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :O τα ελληνικα που εγκαθιστας ...ειναι για το HD??:O τι να πω.... Αν κάποιος άλλος το έχει επιχειρήσει ας μας ενημερώσει γιατί θα υπάρχει πρόβλημα με όσους έχουν συσκευή από ace, θα θελήσουν να πειραματιστούν με άλλες rom και υπάρξει θέμα επαναφοράς της αρχικής rom. Σε μια τέτοια περίπτωση τι γίνεται με την εγγύηση, το spl είναι το stock αλλά η rom είναι αγγλική, η 1.14.401.3 (22273) και το radio το 1.09.25.14. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 σ ευχαριστω πολυ ktsak, το διορθωσα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια. Εχω Cosmote 2 in 1 και όταν να πάω να αλλάξω αριθμό το κινήτο δεν κάνει επανεκκίνηση όπως σε παλιότερες συσκευές που είχα. Δείχνει οτι αλλάζει αριθμό αλλά.......μάταια. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως εγώ μπορω να πάρω τηλέφωνο από τον αριθμό που άλλαξα αλλά όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει σε αυτους που με καλούν οτι το τηλέφωνο δεν έχει σήμα. Για να επανέλθουν όλα φυσιολογικά πρέπει να βγάλω την κάρτα απο το HD να το βάλω σε άλλη συσκευή για να επανέλθει. Καμιά ιδέα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:wacko: βαλε το radio 1.10.25.25 και θα λυθει το προβλημα σου http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blackstone_Versions Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Δεν θελω προγραμμα , αν ξερει κανεις πιο ειναι το αρχειο των επαφων(contacts),που μπορω να αντιγραψω και να το επαναφερω μετα αν πάτε στο device θα βρείτε ένα αρχείο 'pim.vol' κάντε το μια αντιγραφή στον υπολογιστή σας θα σας χρειαστεί καθώς το συγκεκριμένο αρχείο είναι όλες οι επαφές σας,τα calendar επίσης,οπότε αν για κάποιο λόγο χάσετε τις επαφές σας ρίξτε μέσα το αντίγραφο και είναι όλα πίσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 λοιπον παιδια το πηρα!!!δεχομαι τα συγχαρητηρια σας και αγωνιστικους χαιρετισμους!!!:lol:δεν αντεξα να μην το ανοιξω και ειναι απλααα γαμαουα(εξκιουζε μαι φρενς).εχω φλιπαρει τοσο πολυ που ειμαι στο τσακ να μην παω δουλεια και να κατσω να λιωσω πανω του χαχαχα!!!μια αρχικη ερωτηση πριν ολα τα αλλα.εχει 2 τουβλακια μπαταρια ηδη.το αφηνω να αδειασει τελειως και μετα το φορτιζω 6ωρο η κατευθειαν τωρα το βυσματωνω???:p Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ξέρετε τι παρατήρησα τελευταία? Χρησιμοποιω το μαργαριτάρι μας για να παίζω μουσική μεσα στο car και κάθε φορά που επιταχύνω ή στρίβω απότομα σταματαει στιγμαία να παίζει. Τι παίζει? Ο G-sensor κάνει την δουλειά ή δεν αντέχει τα g του υπερ-εργαλείου μου? :P Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 λοιπον παιδια το πηρα!!!δεχομαι τα συγχαρητηρια σας και αγωνιστικους χαιρετισμους!!! καλοριζικο και το HD και το avatar!!!! :lol::lol: δες στο θεμα σου στους διαξιφισμους αυτο που σου εγραψα..... αντε και καλο στησιμο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλοριζικο και το HD και το avatar!!!! :lol::lol: δες στο θεμα σου στους διαξιφισμους αυτο που σου εγραψα..... αντε και καλο στησιμο!!! δεν μου απαντησες ομως.του τελειωνω την μπαταρια που ηδη εχει η το βυσματωνω για φορτιση 6 ωρων για καλυτερη επιδοση της μπαταριας?αν γνωριζεις λετ μι νοου πλιζ!!!:D Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Παιδιά συγνώμη που ξαναρωτάω αλλα σήμερα το παρήγγειλα απο Wind και θα ήθελα αν ξέρει καποιος η εχει εμπειρια απο αντίστοιχη παραγγελία απο Wind, να μου πει περιπου χρόνο αναμονής!! υπαρχει η θα περιμένω κανα μήνα?? PLZ ας με βοηθησει καποιος, εχω ηδη στεριτικο σύνδρομο χωρις να το εχω πιασει καν στα χέρια μου!! LOL :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 για την μπαταρια δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο δεν σου ειπα!! εγω μολισ ηρθε το ανοιξα, το συνδεσα στον υπολογιστη και αρχισα το ψαξιμο. Μετα το μεσημερι το εβαλα να φορτισει 2 ωρες και το εβγαλα. Δεν στο συνιστω γιατι δεν ξερω αν ειναι ο σωστος τροπος. Οσον αφορα τη wind εξαρταται αν υπαρχει διαθεσιμο και αν το καταστημα που εδωσες την παραγγελια προμηθευτει συκευες. Παρε τηλ και ρωτα να σου πουνε ποτε περιπου και βλεπεις. Αν ηταν ετοιμοπαραδοτο θα το ειχες παρει αμεσως, τωρα εξαρταται απο τη φαση που βρισκεται η wind τη δεδομενη στιγμη... Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 έχω 2 προβληματάκια με την σύσκευή.. 1.όταν έρχεται μύνημα δεν ακούγεται ήχος..όταν πάω...settings-personal-sound and notifications-notification-event-new text message...είναι πάντα ξετικαρισμένη η επιλογή play sound..αν τότε ενεργοποιήσώ την επιλογή δεν αλλάζει κάτι.. 2.έχω τον resco registry και άλλαξε το show sim από 1 σε 0..αλλά με κάθε soft reset αλλάζει αυτή η εντολή... Υ.Γ: Έχω την ρομ του panosha...δηλαδή...1.19.831.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 fairytale, Βάλε το να φορτίσει και άσε το μέχρι να δείξει ότι τελείωσε η φόρτιση... Μετά βγάλε το. Υ.Γ: Έχω την ρομ του panosha...δηλαδή...1.19.831.0 Την 1,3 αν θυμάμαι καλά σου έβαλα του Panosha. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilion10 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καινούργιος κάτοχος κ εγώ απο σήμερα.... πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ θετικές... τι πρέπει να προσέξω? κάποια αναβάθμιση? κάποιο πρόγραμμα σημαντικό? οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 η ρομ είναι αυτή που λεώ...πάντως στο device information αυτή λέει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 fairytale, Βάλε το να φορτίσει και άσε το μέχρι να δείξει ότι τελείωσε η φόρτιση... Μετά βγάλε το. ευχαριστω!το σαταρα και το αφησα να ξεκουραστει και να φορτιζει γιατι απο αυριο θα παιξει πολυ κουραση!:whip:εφυγααα.καλα να περασετε αποψε και οποιος/οποια/οποιο εχει κανενα καλο σαιτ με απλικεισονς για το μωρο μου:love: HD (την ψωνισα) να μου στειλει πουμου!καλο βραδυ.:):dance: Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Οσον αφορα τη wind εξαρταται αν υπαρχει διαθεσιμο και αν το καταστημα που εδωσες την παραγγελια προμηθευτει συκευες. Παρε τηλ και ρωτα να σου πουνε ποτε περιπου και βλεπεις. Αν ηταν ετοιμοπαραδοτο θα το ειχες παρει αμεσως, τωρα εξαρταται απο τη φαση που βρισκεται η wind τη δεδομενη στιγμη... Ελπιζω να βοηθησα. Οχι δυστυχως δεν υπηρχε διαθεσιμο! φαντασου οτι μπηκα να ρωτησω εαν εχει βγει η επιδοτηση μου και κατεληξα να υπογραφω!! χεχε Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι θα με παρουν τηλ εαν το βρουν απο αλλο καταστημα, αλλιως οταν θα τους ερθει!! ΑΑΑΑΑΧ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 το σαταρα το σέταρα θες να πεις μάλλον ε? :p κανενα καλο σαιτ με απλικεισονς για το μωρο μου Έχει βουήξει ο τόπος. Ipmart-forum... Δεν δίνω το link γιατί δεν επιτρέπεται... Εσύ βάλε τα γνωστά στην αρχή και στο τέλος για να μπεις στην σελίδα. Όταν μπεις ψάξε λίγο και θα βρεις. ΠΜ me αν δεν μπορείς να βρεις κάτι. Πρέπει πρώτα όμως να μάθεις και λίγα πράγματα για την συσκευή. Εδώ ,εδώ και εδώ . Υπάρχει και το xda-developers.com αλλά είναι γρήγορα για τέτοια ακόμα πιστευω. πάντως στο device information αυτή λέει...! ΈΛΑ???!!!??? :p :p :p Αυτή είναι η ROM που είναι βασισμένη. Δηλαδή η Panosha 1.3, είναι βασισμένη στην 1,19,831,0. τι πρέπει να προσέξω? κάποια αναβάθμιση? κάποιο πρόγραμμα σημαντικό? οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη!!!! Δες τα link που έδωσα πιο πάνω Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts