Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα radio που προσπαθώ να βάλω εμένα δεν μου περνιέται. Με uspl και μου λέει no image found.

μετονομασε το σωστα :)

BLACIMG.nbh

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια!αποφασισα κι εγω να παρω το hd μετα απο πολυ ψαξιμο,φρικη,πονοκεφαλο!θα θελα να μου πειτε εσεις που το πηρατε με το χερι στην καρδια αν γυριζατε το χρονο πισω παλι την ιδια επιλογη θα κανατε?θενκς εκ των προτερων παιδια ολους!!!!!!

Ναι το ιδιο :up::up::up:

Στο manila tab settings/wallpaper/

Μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία γιατί δε βγάζω άκρη με τίποτα?

• Administrators
Μπορείς να μου πεις λίγο την διαδικασία γιατί δε βγάζω άκρη με τίποτα?

Πόσο πιο απλά να σου το πει; Πας στο tab του TF3D που λέει "Ρυθμίσεις" και εκεί επιλέγεις "Φόντο". Μετά διαλέγεις αυτό της επιλογής σου και αυτό ήταν.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
ανοιγω ολο χαρα το hd και με το που παει να ανοιξει στο σημειο που βγαινει το κινουμενο σημα htc και ειναι μαυρη ολη η οθονη βλεπω ενα πιξελ καταλευκο και φωτεινο στην ακρη τη οθονης και ξενερωνω με την μια,με κρυα καρδια αρχιζα να σκαλιζω την συσκευη,ανοιγω την καμερα και οπως ηταν σκοταδι βλεπω στην απεναντι πλευρα αλλο πιξελ το ιδιο!!!το πρωτο δεν το βλεπω που ειχε βγει στην αρχη,οσες φορες και αν ανοιξα την καμερα εκει αυτο,το περιεργο ειναι οτι σε μαυρο φοντο μετα δεν τα εβλεπα,στα σημεια που ηταν,αλλα τα εβλεπα μονο στο reset και στην καμερα,λεω θα το παω αυριο στην ace και βλεπουμε,ειπα να του κανω πριν λιγο ενα hard reset απο περιεργεια και μονο,αυτο ηταν!!!τα πιξελ εξαφανιστηκαν απο εκεινη την στιγμη!!!αν ειναι δυνατον

ανοιγω ολο χαρα το hd και με το που παει να ανοιξει στο σημειο που βγαινει το κινουμενο σημα htc και ειναι μαυρη ολη η οθονη βλεπω ενα πιξελ καταλευκο και φωτεινο στην ακρη τη οθονης και ξενερωνω με την μια,με κρυα καρδια αρχιζα να σκαλιζω την συσκευη,ανοιγω την καμερα και οπως ηταν σκοταδι βλεπω στην απεναντι πλευρα αλλο πιξελ το ιδιο!!!το πρωτο δεν το βλεπω που ειχε βγει στην αρχη,οσες φορες και αν ανοιξα την καμερα εκει αυτο,το περιεργο ειναι οτι σε μαυρο φοντο μετα δεν τα εβλεπα,στα σημεια που ηταν,αλλα τα εβλεπα μονο στο reset και στην καμερα,λεω θα το παω αυριο στην ace και βλεπουμε,ειπα να του κανω πριν λιγο ενα hard reset απο περιεργεια και μονο,αυτο ηταν!!!τα πιξελ εξαφανιστηκαν απο εκεινη την στιγμη!!!αν ειναι δυνατον

μαλλον δεν φοραγες τα γυαλια σου Γιαννη :lol:

καλοριζικο!!!:D

Thanks!!! Περνάω το 1.10.25.25

για πες μας τι εγινε τελικα με ΑΥΤΟ το ραδιο ,για εμενα ειναι το καλυτερο!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

@fairytale

Εκανες για μενα την καλυτερη επιλογη που μπορουσες να κανεις :up:

Γιατι ομως ποσταρες το ιδιο πραγμα 2 φορες ? :confused:

Καλως ηρθες στο Club

καταλαθος!εξκιουζε μουα!

"Don't be sad because of people, they will all die"

• Administrators

Γιάννη εάν όντως υπάρχει καμένο pixel, δύσκολο να επανέλθει μετά από hard reset. Τέλος πάντων... με τα HD που έχουν περάσει από τα χέρια μου έχω δει τρελά πράγματα και πραγματικά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Και για να μιλήσω με ποσοστά, 7 στα 10 ολοκαίνουργια HD που έχουν περάσει από τα χέρια μου... είχαν πρόβλημα που έχριζε επιστροφή! :cry:

Modpic.gif

Πρόσεξε μόνο που θα το ανοίξεις να μην έχει καμένα pixel σε οθόνη και φακό κάμερας και να μην έχει σημάδια φθοράς το πλαίσιο γύρω από την γυάλινη επιφάνεια που καλύπτει την οθόνη.

σ'ευχαριστω για τις διευκρινησεις!ναι θα το κανω εκει μπροστα στον πωλητη αν και το καλο με την πολιτικη του multirama ειναι οτι μπορεις να παρεις την συσκευη να την χρησιμοποιησεις 7 μερες και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος να την επιστρεψεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω!απιστευτο ε!!!

Guest lagoudakis
Γιάννη εάν όντως υπάρχει καμένο pixel, δύσκολο να επανέλθει μετά από hard reset. Τέλος πάντων... με τα HD που έχουν περάσει από τα χέρια μου έχω δει τρελά πράγματα και πραγματικά δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω. Και για να μιλήσω με ποσοστά, 7 στα 10 ολοκαίνουργια HD που έχουν περάσει από τα χέρια μου... είχαν πρόβλημα που έχριζε επιστροφή! :cry:
αυτο ξερω και και εγω γιαννη!!!το καμμενο ειναι καμμενο παει και τελειωσε!!!αυτα τα 2 ηταν λευκες κουκιδες φωτεινες!!!!!τι να πω;:blink:

• Administrators
σ'ευχαριστω για τις διευκρινησεις!ναι θα το κανω εκει μπροστα στον πωλητη αν και το καλο με την πολιτικη του multirama ειναι οτι μπορεις να παρεις την συσκευη να την χρησιμοποιησεις 7 μερες και αν δεν μεινεις ικανοποιημενος να την επιστρεψεις και να παρεις τα χρηματα σου πισω!απιστευτο ε!!!

Όχι και τόσο απίστευτο!

Στο εξωτερικό γίνεται χρόνια αυτό... καιρός είναι να γινόταν και εδώ! :rolleyes:

Και παρεπιπτόντως... δεν το κάνουν αυτό μόνο τα multirama, όλοι πλέον!

Modpic.gif

μαιστα :lol::D

Δυστυχώς αποτύχαμε:cry:, τη στιγμή που κάνει επανεκκίνηση και validate μου εμφανίζει αποτυχημένη εγκατάσταση και δίνει μια οθόνη με κωδικούς, τους ίδιους κωδικούς μου εμφάνιζε και στην πρώτη απόπειρα που είχα κάνει τις προηγούμενες μέρες.

Μάλλον αποχαιρετώ την εγγύηση, εμείς να ΄μαστε καλά!:lol:

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια! :up:

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Administrators
Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Η συσκευή σου μπορεί να επανέλθει. Δεν ξέρω τι πήγες να κάνεις... θα έλεγα λοιπόν απλά να περάσεις όλα τα official από την αρχή.

Modpic.gif

Πρόσεξε μόνο που θα το ανοίξεις να μην έχει καμένα pixel σε οθόνη και φακό κάμερας και να μην έχει σημάδια φθοράς το πλαίσιο γύρω από την γυάλινη επιφάνεια που καλύπτει την οθόνη.

Όχι και τόσο απίστευτο!

Στο εξωτερικό γίνεται χρόνια αυτό... καιρός είναι να γινόταν και εδώ! :rolleyes:

ποιοι ολοι???

Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Η συσκευή σου μπορεί να επανέλθει. Δεν ξέρω τι πήγες να κάνεις... θα έλεγα λοιπόν απλά να περάσεις όλα τα official από την αρχή.

Ακολούθησα τις οδηγίες του zaharakis προκειμένου να περάσω την official rom που είχε δώσει μερικές σελίδες πίσω για να δω εάν μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση που το πήρα από την ace, η συσκευή δουλεύει κανονικά και ταχύτατα με την B.P. 1.4.1. και αυτή ξαναπερνάω τώρα, αλλά ήθελα να είμαι εξασφαλισμένος σε περίπτωση βλάβης!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Πλαίσιο, mediamarkt, Γερμανός, Wind, κτλ.

ναι ε???αν σου πω οτι 1η φορα το ακουω τι θα μου πεις???τελικα πολυ ασχετοι οι πωλητες που πλασαρουν τα προιοντα τους λεμε!!!καλα σε ερωτησεις για το προιον αντε να μην ξερουν αλλα αυτα πρεπει να ενημερωνουν τους πελατες!και μην μου πεις δεν ειναι θεμα πωλητη γιατι ο πωλητης απο το multirama με ενημερωσω απο το τηλ οταν τον ρωτησα για την συσκευη αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη!πφφφφφ:X

και ομως ειναι ετσι :)

Όχι και τόσο απίστευτο!

ακριβως ετσι

πλαισιο πχ,απλα δεν το φωναζουν:D

εδω και χρονια και οχι μονο αυτο στο πλαισιο...

εχεις και τις επιλογες

1.να παρεις τα λεφτα σου πισω οπως ειπαν και τα παιδια...

2.να παρεις αλλη συσκευη(αλλης εταιρειας..)

3.να σου αντικαταστησουν αμεσα την συσκευη σου με μια ιδια νεα

4.να αφησεις τα λεφτα σου μεσα ως πιστωτικο στο ονομα σου,ωστε να κανεις μια αλλη αγορα στο μελλον που τυχον να μην υπαρχει αμεσα διαθεσιμη...

Ακολούθησα τις οδηγίες του zaharakis προκειμένου να περάσω την official rom που είχε δώσει μερικές σελίδες πίσω για να δω εάν μπορώ να το επαναφέρω στην κατάσταση που το πήρα από την ace, η συσκευή δουλεύει κανονικά και ταχύτατα με την B.P. 1.4.1. και αυτή ξαναπερνάω τώρα, αλλά ήθελα να είμαι εξασφαλισμένος σε περίπτωση βλάβης!

αρα ολα καλα και με τα ελληνικα ετσι?

και ομως ειναι ετσι :)

ακριβως ετσι

εδω και χρονια και οχι μονο αυτο στο πλαισιο...

εχεις και τις επιλογες

1.να παρεις τα λεφτα σου πισω οπως ειπαν και τα παιδια...

2.να παρεις αλλη συσκευη(αλλης εταιρειας..)

3.να σου αντικαταστησουν αμεσα την συσκευη σου με μια ιδια νεα

4.να αφησεις τα λεφτα σου μεσα ως πιστωτικο στο ονομα σου,ωστε να κανεις μια αλλη αγορα στο μελλον που τυχον να μην υπαρχει αμεσα διαθεσιμη.

ειλικρινα 1η φορα τα ακουω αυτα!!!και μην νομιζετε οτι εχω να παρω καιρο κινητο.τον τελευταιο χρονο εχω παρει 4 συσκευες αλλα κανεις καμια ενημερωση!!!ομερτα λεμε λες και τα δινουν απο την τσεπη τους!!!

Εγώ που το πήρα από Comote μου δώσανε και γραπτή εγγύηση διάρκειας 10 ημερών για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή οποιασδήποτε αστοχίας υλικού. Η πλάκα ήτανε ότι τη χρειάστηκά κιόλας! Με το φορτιστή ο οποίος είχε πρόβλημα και δεν φορτιζε η συσκευή μου παρά μόνο από το usb του υπολογιστή μου. Είχα πάθει γερή πλάκα πρώτη φορά μου τύχαινε ελαττωματικός φορτιστής σε συσκευη. Νόμιζα οτι μπορεί να φταίει το τηλ.

Εγώ που το πήρα από Comote μου δώσανε και γραπτή εγγύηση διάρκειας 10 ημερών για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή οποιασδήποτε αστοχίας υλικού. Η πλάκα ήτανε ότι τη χρειάστηκά κιόλας! Με το φορτιστή ο οποίος είχε πρόβλημα και δεν φορτιζε η συσκευή μου παρά μόνο από το usb του υπολογιστή μου. Είχα πάθει γερή πλάκα πρώτη φορά μου τύχαινε ελαττωματικός φορτιστής σε συσκευη. Νόμιζα οτι μπορεί να φταίει το τηλ.

μα ναι πιστευω οτι ειναι γερη διαφημιση κατι τετοιο και πρεπει να λενε στους πελατες για τα + της εταιρειας τους!!!απλα πιστευω οτι βαριουνται που ζουν οι πωλητες και με τα 700 που παιρνουν λενε σιγα μην ενημερωσω.αν θελει να το παρει ας το παρει σκοτιστηκα!α ρε ελλαδαρα!!!λατρευω ομως!:worry: