Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παραγγελιες δεχεστε??:rolleyes::D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω ναι Δημήτρη και μου λες μετά για τι ακριβώς :)

Μιχαλη στα ανεβαζω τωρα :!:

σορυ φιλε που σε ξεχασα :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δίχως να έχω ιδιαιτέρες εμπειρίες και γνώσεις από τρίτο λογισμικό (ότι έιχα περάσει μέχρι τώρα ήταν με την βοήθεια φίλων από εδώ , να είναι καλά ) έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον για μένα το touchflo μπορεί να είναι εντυπωσιακό στην αρχή μα δεν είναι λειτουργικό. Έχω την ανάγκη της γνώμης εμπειρότερων για μερικά από τα ερωτήματα μου ως αναφορά λογισμικό.

Καταρχήν επειδή δεν θέλω να καταργήσω εντελώς το touchflo σκάφτομαι να βάλω το second today . Δημιουργεί κάποιου είδους προβλήματα και καθυστερήσεις ή να μην το βάλω και να βγάλω το touchflo?

Έχω την ανάγκη ενός καλού ημερολογίου , από ότι έψαξα βρήκα αυτά

http://beta.spbsoftwarehouse.com/products/diary/

http://www.sbsh.net/products/windows_mobile_pocket_pc/pocketbreeze

http://tiews.info/index.php?show=software%2Ftodayagenda

Μάλιστα τα 2 τελευτ με Ελληνικά , σημαντικό για μένα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ?

Επίσης κάποιες άλλες προτάσεις λογισμικού που θεωρείτε απαραίτητα ?

Εχω υπόψη μου το resco explorer, coreplayer , ptravelalarm , spb backup.

Επίσης ψάχνω για κάποιον task manager που να έχει καλό Launcher παραμετροποιημένο και όχι με 12 χύμα θέσεις όπως ο wktaskl που δοκίμασα.

Δημήτρη μου είχες περάσει κάποιον στο kaizer και δεν θυμάμαι ποιος ήταν που μπορούσες να κατηγοριοποιήσεις το launch κομματι σε documents klp.

Μήπως κάνει κάτι τέτοιο και το Spb Pocket Plus ; Το έχει κανεις? Όπως και το shell? Τα προτείνετε ?

Συγνώμμη για το σεντόνι και για το αν τυχόν έχουν μερικά ήδη απαντηθεί

Δίχως να έχω ιδιαιτέρες εμπειρίες και γνώσεις από τρίτο λογισμικό (ότι έιχα περάσει μέχρι τώρα ήταν με την βοήθεια φίλων από εδώ , να είναι καλά ) έχω την εντύπωση πως τουλάχιστον για μένα το touchflo μπορεί να είναι εντυπωσιακό στην αρχή μα δεν είναι λειτουργικό. Έχω την ανάγκη της γνώμης εμπειρότερων για μερικά από τα ερωτήματα μου ως αναφορά λογισμικό.

Καταρχήν επειδή δεν θέλω να καταργήσω εντελώς το touchflo σκάφτομαι να βάλω το second today . Δημιουργεί κάποιου είδους προβλήματα και καθυστερήσεις ή να μην το βάλω και να βγάλω το touchflo?

Έχω την ανάγκη ενός καλού ημερολογίου , από ότι έψαξα βρήκα αυτά

http://beta.spbsoftwarehouse.com/products/diary/

http://www.sbsh.net/products/windows_mobile_pocket_pc/pocketbreeze

http://tiews.info/index.php?show=software%2Ftodayagenda

Μάλιστα τα 2 τελευτ με Ελληνικά , σημαντικό για μένα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ?

Επίσης κάποιες άλλες προτάσεις λογισμικού που θεωρείτε απαραίτητα ?

Εχω υπόψη μου το resco explorer, coreplayer , ptravelalarm , spb backup.

Επίσης ψάχνω για κάποιον task manager που να έχει καλό Launcher παραμετροποιημένο και όχι με 12 χύμα θέσεις όπως ο wktaskl που δοκίμασα.

Δημήτρη μου είχες περάσει κάποιον στο kaizer και δεν θυμάμαι ποιος ήταν που μπορούσες να κατηγοριοποιήσεις το launch κομματι σε documents klp.

Μήπως κάνει κάτι τέτοιο και το Spb Pocket Plus ; Το έχει κανεις? Όπως και το shell? Τα προτείνετε ?

Συγνώμμη για το σεντόνι και για το αν τυχόν έχουν μερικά ήδη απαντηθεί

ilauncher και υπαρχει μεσα στο πακετο που σου ειχα δωσει τελευταια Μιχαλη ;)

εορτολογιο του φιλου Δημητρη Παπαδημητριου

το shell στο ανεβαζω τωρα,

resco explorer,resco photo viewer,memaid,spb backup, απλα must

απο εκει και μετα εξαρταται τι θες εσυ.

οσο για το touchflo3d και γω μαζι σου ειμαι!

το εχω εκτος παντα,αλλα το ενεργοποιω που και που ετσι για το χαβαλε της υποθεσης και τπτ παραπανω:p

καλημέρα παιδία

υπάρχει κάποιος που έχει πάρει screen protector και από netimesκαι από brando. Ποιό είναι καλύτερο για σας; Από brando παντως περίμενα κάτι καλύτερο... :(

και από το netimes τι διαφορά έχουν οι rubber από τις silicone; ποιές είναι καλύτερες;

Αρχικά είχα πάρει το Brando. Δεν ξέρω τι εγινε και την τριτη μερα ειχε κανει 3-4 γρατζουνιές δεν ξερω πως.

Το netimes εχει την ίδια ευκρίνια και στιλπνότητα αλλα λαδώνει πιο εύκολα. Το μονο του αρνητικό.

Ομως με τα χρήματα που κάνει το brando αγοράζεις 5 και αλλάζεις οποτε θέλεις.

Δεν αξίζει τόσα λεφτά το brando.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. Κρίμα που δε θα μαι στο επόμενο meeting :lol:

Κακώς ! Να φροντίσεις να είσαι ! Αλλιώς θα χάσεις !

παραγγελιες δεχεστε??:rolleyes::D

Βεβαίως ! Και καλύπτονται και από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία :lol: :lol: :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

• Administrators
Πρόκειται για ένα εργαλείο για εξειδικευμένο tweaking στη συσκευή, όπως το SKTools και το Pocket Mechanic. Γνώμη μου είναι πως δεν υπάρχει λόγος να παίζεις με τέτοια εργαλεία μιας και αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι κάνεις... πας κατευθείαν για hard reset.

Modpic.gif

Βεβαίως ! Και καλύπτονται και από όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία :lol: :lol: :lol:

πιασε 4 τεμαχια :lol::lol:

παιδια το memaid τι κανει??

http://www.dinarsoft.com/

παιδιά γεια σας, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος της κινητάρας που λέγεται htc hd!

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ έχω μόνο που με απασχολεί και δε μπορώ να βγάλω άκρη!

ΠΩΣ μπορώ να ενεργοποιήσω το push email??

Οι λογαριασμοί που έχω είναι από gmail yahoo και mobile me.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ!:worry:

Σε αυτά δεν μπορείς. push email ΜΟΝΟ με exchange (δες το mail2web.com) όπου μπορείς να προωθείς τα email σου αυτό.
Ας επιχειρήσουμε...

θα πρέπει δλδ να κάνω άλλο λογαριασμό για να προωθώ τα μηνύματα τα οποία στην πορεία θα έρχονται από push στην εφαρμογή email ή θα πρέπει να μπαίνω στο opera για να τα βλέπω;

Κακώς ! Να φροντίσεις να είσαι ! Αλλιώς θα χάσεις !

:

Άμα καλύψετε τα αεροπορικά από Βέλγιο εγώ μέσα είμαι :p :lol:

παιδιά απο μπαταρία πως είναι?πόσο σας κρατάει?χωρίς gps με νορμάλ τηλεφωνήματα!έχω αρχίσω να ψήνομαι ακόμα πιο πολύ....μου κάνει το κλικ το παραπάνω!αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου να δω τι παίζει κ δεν βρίσκω κατάστημα να το έχει ανοικτό να το δώ!

πως γίνεται όταν έρχεται sms να το ρυθμίσω να ανάβει ο φωτισμός και η οθόνη γιατί τώρα παραμένει ανενεργή παρά μόνο ακούγεται το ήχος και η δόνηση:worry:

• Administrators
πως γίνεται όταν έρχεται sms να το ρυθμίσω να ανάβει ο φωτισμός και η οθόνη γιατί τώρα παραμένει ανενεργή παρά μόνο ακούγεται το ήχος και η δόνηση:worry:

Yparxei i epilogi sto HD Tweak.

Modpic.gif

hd tweak :)

ειναι ενα εργαλειο που σου επιτρεπει να παιζεις με προεπιλεγμενα tweaks στην registry(ενα ειναι και αυτο που ζητας) τα οποια ειναι αμεσα αντιστρεψιμα (σε περιπτωση που δεν σου αρεσει η οποια αλλαγη εχεις κανει) ;)

ριξε μια ματια στους xda-developers :)

Yparxei i epilogi sto HD Tweak.

γρηγορος οπως παντα :D:lol:

πολύ καλύτερα τώρα!

όσον αφορά το destinator και το igo , τα έχω περασμένα στην storage card και κάθε φορά που θέλω να τα ανοίξω μπαίνω από το άνοιγμα αρχείων και τα επιλέγω για να ανοίξουν.προσπάθησα να τα βάλω στις συντομεύσεις προγραμμάτων στην τελευταία καρτέλα αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω γιατί δε γίνεται αυτό; :worry:

ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ... ακόμη ουτε στη πριζα δε το έχω βαλει. θα περάσουμε γεμάτο σουκου!!!

πολύ καλύτερα τώρα!

όσον αφορά το destinator και το igo , τα έχω περασμένα στην storage card και κάθε φορά που θέλω να τα ανοίξω μπαίνω από το άνοιγμα αρχείων και τα επιλέγω για να ανοίξουν.προσπάθησα να τα βάλω στις συντομεύσεις προγραμμάτων στην τελευταία καρτέλα αλλά δε μπορώ να τα καταφέρω γιατί δε γίνεται αυτό; :worry:

αντιγραφη το exe του προγραμματος που θελεις και windows/start_menu/programs/ επικοληση συντομευσης

;)

Εχω εκνευριστει με την μην διαθεσιμοτητα του HD.......υπαρχει γενικως ελλειψη ή δεν δινουν στην Wind???

παρε στο πλαισιο ....

στελνουν και αντικαταβολη η με χρεωση στην πιστωτικη σου καρτα απευθειας :)

ΗΡΘΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ... ακόμη ουτε στη πριζα δε το έχω βαλει. θα περάσουμε γεμάτο σουκου!!!

αντε καλοριζικο και .....

καλα ξενυχτια :lol::D