Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια γινεται το action screen να ανοιγει το icontact και οχι το default contact??????

Ναι λογικά γίνεται. Θα το δοκιμάσω μόλις ανέβει το skin και θα σου πω. Φαντάζομαι ότι από τη στιμή που θα γίνει η παράκαμψη του default contacts με το ssmapa αν πατάς πάνω στο shortcut του action screen θα ανοίγει το icontact.

ενα πρόχειρο θέλει πολλη δουλειά ακόμα.

κράτησα τα εικονίδια αλλαξα φόντο και απο εδώ και πέρα πάω σε xml για τροποποίηση με περισσοτερα εικονίδια.

πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο για να δουλέψει αυτό.

Εάν μπορούσες να κάνεις κάτι σαν τον IPC Black Dialer GR που είχε φτιάξει ο Πάνος... καλά θα ήταν! ;)

κατι τετοιο εχω στο νου μου αλλα οπως είδες και με το action screen θα είναι με skin σαν το black magic apo xda poy ειναι υπέροχο.

ηδη το έχω φτιάξει (2 templates gia photoshop akoma) και ενα προβληματάκι: πρεπει να αλλαχτει το χρωμα της γραμματοσειρας σε ασπρο γιατι με μαυρα γραμματα δεν φενεται τιποτα.

δειτε αυτον τον IPD BLACK DIALER...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=472398

απο αυτόν πήρα την εμπνευση . και χρησιμοποιώ τα δικά του ως template

απο αυτόν πήρα την εμπνευση . και χρησιμοποιώ τα δικά του ως template

Να περιμένουμε κάτι από σένα ή να περάσουμε του Ρώσου;

Α ρε να μην είχα το σχολείο και θα έκανα ότι φανταστείς!!!

δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι αυτο :cry::cry:

θέλω αγγλικά-ελληνικό λεξικό παρακαλώ.

Ghuss

μπορεις να θελεις οτι θελεις ,ζητα το καπως πιο ευγενικα...

1ο σου ποστ και αρχιζει με ""θελω"" :cool:

Βρε συ Αντρεα, τοσα πολλα προβληματα αντιμετωπιζεις στο HD ? Σημειωτεον οτι κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει για τοσα προβληματα μετα απο εγκατασταση ROM. Μηπως η εκδοση αυτη εχει προβληματα ? Μηπως να την ξανακατεβαζες και να την ξαναεγκαταστησεις ? Γιατι και εγω την 1.3 εχω και δεν εχω προβληματα. ;)

δεν εισαι ομως ο Αντρεας ;):lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Βρε συ Αντρεα, τοσα πολλα προβληματα αντιμετωπιζεις στο HD ? Σημειωτεον οτι κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει για τοσα προβληματα μετα απο εγκατασταση ROM. Μηπως η εκδοση αυτη εχει προβληματα ? Μηπως να την ξανακατεβαζες και να την ξαναεγκαταστησεις ? Γιατι και εγω την 1.3 εχω και δεν εχω προβληματα.

Τελικά το Gyrator ευθυνόταν. Τα μόνο που θέλω να βρω τώρα (σήμερα και τέλος, αύριο θα το δώσω πίσω στο φίλο μου), είναι για τα SMS να φαίνονται σε μορφή συνομιλίας και ακόμα κάτι. Έβαλα το eortologio, αλλά δεν το βρίσκω για να το βάλω στο Second Today! Θα ψάξω να δω τι γίνετα... Εκείνο που άλλαξαν οι καταλήξεις στις εικόνες ξέρει κανείς τίποτα??? Που προτήθετε κάτι .22414.minc (κάτι έτσι) ?? Μετά το πέρασμα της ΡΟΜ μου το έκανε αυτό. Μην μου πείτε να την ξαναβάλω γιατί δεν προλαβαίνω να ξαναστήσω την συσκευή

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αντρέα είσαι ασταμάτητος!!! :lol:

Για το group sms

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\ThreadinfDisabled

Γύρνα το στο 0

Για το εορτολόγιο δες εδώ:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11281

Για το άλλο με το album είμαι εκτός...

Αντρέα είσαι ασταμάτητος!!!

:lol: :p :p :lol:

Για το group sms

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSI nbox\ThreadinfDisabled

Γύρνα το στο 0

Κάτσε να μετρήσω πόσες φορές το έκανα αυτό... 1,2,3....11,12,13,14 ... 20 περίπου φορές!! ΘΑ δω αν έχει τίποτα στο HD Tweak ή στο advanced config 3.3

Για το εορτολόγιο δες εδώ:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11281

Hmmm... Το είχα ξεχάσει να κοιτάξω εκεί και να φανταστείς κάθε μέρα μπαίνω σε αυτό το φόρουμ!

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Κάτσε να μετρήσω πόσες φορές το έκανα αυτό... 1,2,3....11,12,13,14 ... 20 περίπου φορές!! ΘΑ δω αν έχει τίποτα στο HD Tweak ή στο advanced config 3.3

Άμα βάλεις και 5-6 ακόμα προγράμματα που είναι για να κάνουν customize τη registry μέσω απλού GUI τότε θα κάνεις τη συσκευή καλοκαιρινή. Το HD Tweak θεωρώ ότι είναι ήδη too much και για να είμαι ειλικρινής μου έκανε και εντύπωση που το έβαλε ο Πάνος στη ρομ του.

Άμα βάλεις και 5-6 ακόμα προγράμματα που είναι για να κάνουν customize τη registry μέσω απλού GUI τότε θα κάνεις τη συσκευή καλοκαιρινή.

:lol: :p ... Υγεία πάνω από όλα. Μου αρέσει να πειραματίζομαι.

:lol: :p ... Υγεία πάνω από όλα. Μου αρέσει να πειραματίζομαι.

Δεν αρέσει στη συσκευή όμως όπως βλέπεις :lol::p

Τι με νοιάζει για την συσκευή?? Καταλαβαίνει και τίποτα? Από την Παρασκευή έχω φορτίσει την μπαταρία 4 φορές ! :p :lol:

edit: Για να καταλάβεις στην αρχή ο φάκελος των windows άνοιγε άμεσα με resco τώρα θέλει την ώρα του. 4-5 δευτερόλεπτα

Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος από το να τα εγκαταστήσεις με το αρχειο cab.

1) Θα κατεβάσεις το ζιπαρισμένο φάκελο που δίνει στον link ο metkosas

2) Θα τον ξεζιπάρεις και θα βρεις μέσα δυο υποφακέλους που είναι τα CAB.

Ένα για τα εικονίδια και ενα για το background.

3) Τα κάνεις copy paste στην storage card

4) πηγαίνεις settings/today/Items και απενεργοποιείς το TF3D

5) Πηγαίνεις στην storage card εκεί που έχεις αποθηκευσει τα cabs. Τρεχεις πρώτα το tesalat_vista_black_theme και μετά το HD_color_tabs v2, restart και τελείωσες.

Αν θελήσεις να επανέλθεις στα official

Settings/system/remove programs τα διαγράφεις κανεις restart και είσαι πάλι με την μαυρίλα.

Καλησπέρα.

Να υποθέσω οτι αν περάσω μόνο το ένα μονο αρχείο , 'πειράζω" μονο τα εικονίδια ή το background αντοίστχα ή λειτουργεί απαραίτητα ως πακέτο;

Ειχα για ενα μικρό διάστημα το pro του είχα περάσει ενα προγραμματάκι που είχα κατεβάσει καπου απο navimania και ήταν , οπως έγραφε κάποιος σαν λατέρνα :lol:

θα προτιμούσα μονο το background

ενα πρόχειρο θέλει πολλη δουλειά ακόμα.

κράτησα τα εικονίδια αλλαξα φόντο και απο εδώ και πέρα πάω σε xml για τροποποίηση με περισσοτερα εικονίδια.

πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο για να δουλέψει αυτό.

Περάστηκε κι αυτό. Μια χαρά είναι. Όταν ετοιμάσεις με 12 κουμπιά θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί θα καλύπτει όλη την οθόνη. Thanks!

• Administrators
edit: Για να καταλάβεις στην αρχή ο φάκελος των windows άνοιγε άμεσα με resco τώρα θέλει την ώρα του. 4-5 δευτερόλεπτα

Ήρθε η ώρα σου για hard reset.

Modpic.gif

Ήρθε η ώρα σου για hard reset.

hehe ... Ασε τώρα βαριέμαι. Δεν μπορώ άλλη φορά πάλι. Τώρα που πέρασα και τόσα προγράμματα

Mόνο ο φάκελος windows αργεί. Το κινητό γενικά μια χαρά πάει

hehe ... Ασε τώρα βαριέμαι. Δεν μπορώ άλλη φορά πάλι. Τώρα που πέρασα και τόσα προγράμματα

Mόνο ο φάκελος windows αργεί. Το κινητό γενικά μια χαρά πάει

αν ησουν φιλος μου δεν στο εδινα ουτε για 10'.....:lol::lol:

Ε τι να κάνω ?? Κάτσε να σου πω τι έβαλα.

Destinator 7

S2U2

Adobe flash lite 3.1

Gyrator 2

Second today

CorePlayer

Google Maps (με το street view)

ObexInboxEx

Font (ένα ωραίο)

Advanced Configuration tool 3.3

Klaxon (ξυπνητήρι)

Ελληνικά πλητρολόγια

Λεξικό (lingvoSoft)

Colored top bar

NET CF 3.5

MagiCall

6-7 today plugins

HD Tweak(το είχε στην ΡΟΜ)

Το πρόγραμμα του Metkosas που δεν σβήνει η οθόνη

WVGA Calculator (Του Panosha)

Resco Explorer (+Registry+today plugin)

Resco Photo Viewer PRO

Resco Keyboard Pro

TF3D Config

tnyynt SD tuneUP

Eortologio

+άλλα που είχε η ROM

Ποιο όμως τώρα να αφήσω ??? Το HD Tweak ή το Advanced Configuration tool?? Νομίζω κάποιο από αυτά μου δημιουργεί προβλήματα!!