koklas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 παιδια γινεται το action screen να ανοιγει το icontact και οχι το default contact?????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 παιδια γινεται το action screen να ανοιγει το icontact και οχι το default contact?????? Ναι λογικά γίνεται. Θα το δοκιμάσω μόλις ανέβει το skin και θα σου πω. Φαντάζομαι ότι από τη στιμή που θα γίνει η παράκαμψη του default contacts με το ssmapa αν πατάς πάνω στο shortcut του action screen θα ανοίγει το icontact. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ενα πρόχειρο θέλει πολλη δουλειά ακόμα. κράτησα τα εικονίδια αλλαξα φόντο και απο εδώ και πέρα πάω σε xml για τροποποίηση με περισσοτερα εικονίδια. πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο για να δουλέψει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Εάν μπορούσες να κάνεις κάτι σαν τον IPC Black Dialer GR που είχε φτιάξει ο Πάνος... καλά θα ήταν! ;) κατι τετοιο εχω στο νου μου αλλα οπως είδες και με το action screen θα είναι με skin σαν το black magic apo xda poy ειναι υπέροχο. ηδη το έχω φτιάξει (2 templates gia photoshop akoma) και ενα προβληματάκι: πρεπει να αλλαχτει το χρωμα της γραμματοσειρας σε ασπρο γιατι με μαυρα γραμματα δεν φενεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 δειτε αυτον τον IPD BLACK DIALER...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=472398 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 δειτε αυτον τον IPD BLACK DIALER...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=472398 απο αυτόν πήρα την εμπνευση . και χρησιμοποιώ τα δικά του ως template Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 για να αυξησουμε την ενταση στο ηχειο εχει δοκιμασει κανενας το wowHD??????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 απο αυτόν πήρα την εμπνευση . και χρησιμοποιώ τα δικά του ως template Να περιμένουμε κάτι από σένα ή να περάσουμε του Ρώσου; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Να περιμένουμε κάτι από σένα ή να περάσουμε του Ρώσου; peraste ekeinou kai ama ftiaxo to diko mou pernate an thelete kai to diko mou :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ΟΚ... Done!!! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Θελουμε .....φτιαξε...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Α ρε να μην είχα το σχολείο και θα έκανα ότι φανταστείς!!! δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι αυτο :cry::cry: θέλω αγγλικά-ελληνικό λεξικό παρακαλώ. Ghuss μπορεις να θελεις οτι θελεις ,ζητα το καπως πιο ευγενικα... 1ο σου ποστ και αρχιζει με ""θελω"" :cool: Βρε συ Αντρεα, τοσα πολλα προβληματα αντιμετωπιζεις στο HD ? Σημειωτεον οτι κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει για τοσα προβληματα μετα απο εγκατασταση ROM. Μηπως η εκδοση αυτη εχει προβληματα ? Μηπως να την ξανακατεβαζες και να την ξαναεγκαταστησεις ? Γιατι και εγω την 1.3 εχω και δεν εχω προβληματα. ;) δεν εισαι ομως ο Αντρεας ;):lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Βρε συ Αντρεα, τοσα πολλα προβληματα αντιμετωπιζεις στο HD ? Σημειωτεον οτι κανενας αλλος δεν εχει παραπονεθει για τοσα προβληματα μετα απο εγκατασταση ROM. Μηπως η εκδοση αυτη εχει προβληματα ? Μηπως να την ξανακατεβαζες και να την ξαναεγκαταστησεις ? Γιατι και εγω την 1.3 εχω και δεν εχω προβληματα. Τελικά το Gyrator ευθυνόταν. Τα μόνο που θέλω να βρω τώρα (σήμερα και τέλος, αύριο θα το δώσω πίσω στο φίλο μου), είναι για τα SMS να φαίνονται σε μορφή συνομιλίας και ακόμα κάτι. Έβαλα το eortologio, αλλά δεν το βρίσκω για να το βάλω στο Second Today! Θα ψάξω να δω τι γίνετα... Εκείνο που άλλαξαν οι καταλήξεις στις εικόνες ξέρει κανείς τίποτα??? Που προτήθετε κάτι .22414.minc (κάτι έτσι) ?? Μετά το πέρασμα της ΡΟΜ μου το έκανε αυτό. Μην μου πείτε να την ξαναβάλω γιατί δεν προλαβαίνω να ξαναστήσω την συσκευή Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αντρέα είσαι ασταμάτητος!!! :lol: Για το group sms HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSInbox\ThreadinfDisabled Γύρνα το στο 0 Για το εορτολόγιο δες εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11281 Για το άλλο με το album είμαι εκτός... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Αντρέα είσαι ασταμάτητος!!! :lol: :p :p :lol: Για το group sms HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\OEM\SMSI nbox\ThreadinfDisabled Γύρνα το στο 0 Κάτσε να μετρήσω πόσες φορές το έκανα αυτό... 1,2,3....11,12,13,14 ... 20 περίπου φορές!! ΘΑ δω αν έχει τίποτα στο HD Tweak ή στο advanced config 3.3 Για το εορτολόγιο δες εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=11281 Hmmm... Το είχα ξεχάσει να κοιτάξω εκεί και να φανταστείς κάθε μέρα μπαίνω σε αυτό το φόρουμ! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Κάτσε να μετρήσω πόσες φορές το έκανα αυτό... 1,2,3....11,12,13,14 ... 20 περίπου φορές!! ΘΑ δω αν έχει τίποτα στο HD Tweak ή στο advanced config 3.3 Άμα βάλεις και 5-6 ακόμα προγράμματα που είναι για να κάνουν customize τη registry μέσω απλού GUI τότε θα κάνεις τη συσκευή καλοκαιρινή. Το HD Tweak θεωρώ ότι είναι ήδη too much και για να είμαι ειλικρινής μου έκανε και εντύπωση που το έβαλε ο Πάνος στη ρομ του. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Άμα βάλεις και 5-6 ακόμα προγράμματα που είναι για να κάνουν customize τη registry μέσω απλού GUI τότε θα κάνεις τη συσκευή καλοκαιρινή. :lol: :p ... Υγεία πάνω από όλα. Μου αρέσει να πειραματίζομαι. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 :lol: :p ... Υγεία πάνω από όλα. Μου αρέσει να πειραματίζομαι. Δεν αρέσει στη συσκευή όμως όπως βλέπεις :lol::p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Τι με νοιάζει για την συσκευή?? Καταλαβαίνει και τίποτα? Από την Παρασκευή έχω φορτίσει την μπαταρία 4 φορές ! :p :lol: edit: Για να καταλάβεις στην αρχή ο φάκελος των windows άνοιγε άμεσα με resco τώρα θέλει την ώρα του. 4-5 δευτερόλεπτα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος από το να τα εγκαταστήσεις με το αρχειο cab. 1) Θα κατεβάσεις το ζιπαρισμένο φάκελο που δίνει στον link ο metkosas 2) Θα τον ξεζιπάρεις και θα βρεις μέσα δυο υποφακέλους που είναι τα CAB. Ένα για τα εικονίδια και ενα για το background. 3) Τα κάνεις copy paste στην storage card 4) πηγαίνεις settings/today/Items και απενεργοποιείς το TF3D 5) Πηγαίνεις στην storage card εκεί που έχεις αποθηκευσει τα cabs. Τρεχεις πρώτα το tesalat_vista_black_theme και μετά το HD_color_tabs v2, restart και τελείωσες. Αν θελήσεις να επανέλθεις στα official Settings/system/remove programs τα διαγράφεις κανεις restart και είσαι πάλι με την μαυρίλα. Καλησπέρα. Να υποθέσω οτι αν περάσω μόνο το ένα μονο αρχείο , 'πειράζω" μονο τα εικονίδια ή το background αντοίστχα ή λειτουργεί απαραίτητα ως πακέτο; Ειχα για ενα μικρό διάστημα το pro του είχα περάσει ενα προγραμματάκι που είχα κατεβάσει καπου απο navimania και ήταν , οπως έγραφε κάποιος σαν λατέρνα :lol: θα προτιμούσα μονο το background Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ενα πρόχειρο θέλει πολλη δουλειά ακόμα. κράτησα τα εικονίδια αλλαξα φόντο και απο εδώ και πέρα πάω σε xml για τροποποίηση με περισσοτερα εικονίδια. πρέπει να υπάρχει ήδη εγκατεστημένο για να δουλέψει αυτό. Περάστηκε κι αυτό. Μια χαρά είναι. Όταν ετοιμάσεις με 12 κουμπιά θα είναι ακόμα καλύτερο γιατί θα καλύπτει όλη την οθόνη. Thanks! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 edit: Για να καταλάβεις στην αρχή ο φάκελος των windows άνοιγε άμεσα με resco τώρα θέλει την ώρα του. 4-5 δευτερόλεπτα Ήρθε η ώρα σου για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ήρθε η ώρα σου για hard reset. hehe ... Ασε τώρα βαριέμαι. Δεν μπορώ άλλη φορά πάλι. Τώρα που πέρασα και τόσα προγράμματα Mόνο ο φάκελος windows αργεί. Το κινητό γενικά μια χαρά πάει Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 hehe ... Ασε τώρα βαριέμαι. Δεν μπορώ άλλη φορά πάλι. Τώρα που πέρασα και τόσα προγράμματα Mόνο ο φάκελος windows αργεί. Το κινητό γενικά μια χαρά πάει αν ησουν φιλος μου δεν στο εδινα ουτε για 10'.....:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Ε τι να κάνω ?? Κάτσε να σου πω τι έβαλα. Destinator 7 S2U2 Adobe flash lite 3.1 Gyrator 2 Second today CorePlayer Google Maps (με το street view) ObexInboxEx Font (ένα ωραίο) Advanced Configuration tool 3.3 Klaxon (ξυπνητήρι) Ελληνικά πλητρολόγια Λεξικό (lingvoSoft) Colored top bar NET CF 3.5 MagiCall 6-7 today plugins HD Tweak(το είχε στην ΡΟΜ) Το πρόγραμμα του Metkosas που δεν σβήνει η οθόνη WVGA Calculator (Του Panosha) Resco Explorer (+Registry+today plugin) Resco Photo Viewer PRO Resco Keyboard Pro Skype TF3D Config tnyynt SD tuneUP Eortologio +άλλα που είχε η ROM Ποιο όμως τώρα να αφήσω ??? Το HD Tweak ή το Advanced Configuration tool?? Νομίζω κάποιο από αυτά μου δημιουργεί προβλήματα!! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts