UniqueGR Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Ρε τι είστε εσείς πια; Είπαμε να απαντάτε γρήγορα, αλλά όχι και να απαντάτε πριν την ερώτηση..... αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Με πέθανες!!!!! Οκ! Το έστησα και δείχνει να λειτουργεί θαυμάσια!!!Ανυπομονώ να βγω στο δρόμο για να το δοκιμάσω!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και θα επιστρέψω με νέες απορίες! ( αυτό μπορεί να εκληφθεί τόσο σαν υπόσχεση όσο και σαν απειλή :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Με πέθανες!!!!! Οκ! Το έστησα και δείχνει να λειτουργεί θαυμάσια!!!Ανυπομονώ να βγω στο δρόμο για να το δοκιμάσω!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια και θα επιστρέψω με νέες απορίες! ( αυτό μπορεί να εκληφθεί τόσο σαν υπόσχεση όσο και σαν απειλή :p ) Απειλη??? Μπρρρρρρρρρρ!!!:cry::wacko: ΚΑΛΟΣ ΗΛΘΕΣ στη παρεα!!!:D:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 παιδια εχω ενα θεματακι με το ξυπνητηρι. δηλαδη: το εχω βαλει να χτυπαει τις καθημερινες στις 7.30 το πρωι. αν και καποιες φορες δουλεψε στην αρχη, πλεον δεν χτυπαει. (ευτυχως εχω και αλλο ξυπνητηρι:happy:) οπως ειναι λογικο το τηλεφωνο μπαινει σε sleep mode καποια στιγμη και μαλλον για αυτο δεν ξυπναει για να με ξυπνησει. οταν λοιπον πατησω το power button αυτο που βλεπω διαδοχικα ειναι: μηνυμα οτι το tf3d φορτωνει. αφου φορτωσει (μερικα secs) το ρολοι δειχνει 00:00 και συχρονιζεται αστραπιαια στην σωστη ωρα (διαρκεια περιπου 1 sec). και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 παιδια εχω ενα θεματακι με το ξυπνητηρι. δηλαδη: το εχω βαλει να χτυπαει τις καθημερινες στις 7.30 το πρωι. αν και καποιες φορες δουλεψε στην αρχη, πλεον δεν χτυπαει. (ευτυχως εχω και αλλο ξυπνητηρι:happy:) οπως ειναι λογικο το τηλεφωνο μπαινει σε sleep mode καποια στιγμη και μαλλον για αυτο δεν ξυπναει για να με ξυπνησει. οταν λοιπον πατησω το power button αυτο που βλεπω διαδοχικα ειναι: μηνυμα οτι το tf3d φορτωνει. αφου φορτωσει (μερικα secs) το ρολοι δειχνει 00:00 και συχρονιζεται αστραπιαια στην σωστη ωρα (διαρκεια περιπου 1 sec). και μετα χτυπαει το ξυπνητηρι. καμια ιδεα? ptravelalarm Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 2.- Τα λαμπακια τι να τα κανω ???? να οδηγω στο σκοταδι και να μου σπανε τα νευρα ?? Εγώ προτιμώ να γνωρίζω άμεσα αν είμαι καπου και δεν έχω σήμα ή αν έχω κλειστό το κινητό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Επίσης Θα προτιμούσα να γνωρίζω εύκολα πότε έχω ενεργοποιημένο bluetooth και πότε όχι. Τέλος θα ήταν πολύ εξυπηρετικό να έχεις αναπάντηση κλήση ή νέο sms και να το βλέπεις (το ledάκι που έχει από πάνω είναι για γέλια)! Και όλα αυτά με σβηστή την οθόνη, όχι κάθε τρεις και λίγο άνοιξε κλείσε! Α... και τέλος από ότι ξέρω υπάρχουν ρυθμίσεις στην registry που θα έκαναν το led να μην ανάβει ποτέ αν δεν θέλαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Από τις πρώτες στιγμές που πήρα τη συσκευή (11 ημέρες πριν), αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με στιγμιαία "παγώματα" της λειτουργίας της συσκευής για 3-4 δευτερόλεπτα. Μου έχουν τύχει αυτά τα "παγώματα" σε διάφορες φάσεις λειτουργίας της συσκευής και με διαφορετικές εφαρμογές. Αναγκάστηκα κι έκανα hard reset μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα, μα πάλι τα ίδια... Ανοιξα ένα σχετικό topic στο xda-developers ("http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446440") και διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν αρκετοί ακόμα. Εχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε 'μένα συμβαίνει αυτό:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 ptravelalarm thanks θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Από τις πρώτες στιγμές που πήρα τη συσκευή (11 ημέρες πριν), αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με στιγμιαία "παγώματα" της λειτουργίας της συσκευής για 3-4 δευτερόλεπτα. Μου έχουν τύχει αυτά τα "παγώματα" σε διάφορες φάσεις λειτουργίας της συσκευής και με διαφορετικές εφαρμογές. Αναγκάστηκα κι έκανα hard reset μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα, μα πάλι τα ίδια... Ανοιξα ένα σχετικό topic στο xda-developers ("http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446440") και διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν αρκετοί ακόμα. Εχει κανένας σας το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε 'μένα συμβαίνει αυτό:blink: Νομίζω πως μου συμβαίνει κι εμένα αυτό αλλά όχι για 3-4 δευτερόλεπτα αλλά για 2 το πολύ, ειδικά μετά τον τερματισμό μιας συνομιλίας. Ωστόσο, δεν με έχει προβληματίσει καθόλου διότι αυτό συνέβαινε και σε άλλα pda που είχα και το βρίσκω φυσιολογικό. Αν τώρα δεν θα έπρεπε να γίνεται καθόλου και είναι bug, αυτό θα είναι θέμα firmware και είμαι σίγουρος πως θα λυθεί συν το χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 ptravelalarm Το spb time δεν κάνει; Συνεργάζεται και με το tfl3d...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fofi188 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το παρήγγειλα χθες από play 247 και το περιμένω με αγωνία. Να ρωτήσω τους κατόχους: στο άλμπουμ των φωτογραφιών φαίνονται και αυτές που είναι στην κάρτα μνήμης; (γιατί στο touch dual που έχω βλέπει μόνο αυτές που είναι στην κύρια μνήμη) Παράθεση Πάντα φιλικά, Φωτεινή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το παρήγγειλα χθες από play 247 και το περιμένω με αγωνία. Να ρωτήσω τους κατόχους: στο άλμπουμ των φωτογραφιών φαίνονται και αυτές που είναι στην κάρτα μνήμης; (γιατί στο touch dual που έχω βλέπει μόνο αυτές που είναι στην κύρια μνήμη) Ναι φαίνονται.. Καλορίζικο. Απλά οταν το πάρεις καν' του απευθείας hard reset. Εμένα βελτιώθηκε πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Το παρήγγειλα χθες από play 247 και το περιμένω με αγωνία. Να ρωτήσω τους κατόχους: στο άλμπουμ των φωτογραφιών φαίνονται και αυτές που είναι στην κάρτα μνήμης; (γιατί στο touch dual που έχω βλέπει μόνο αυτές που είναι στην κύρια μνήμη) Φυσικά και αυτές που είναι στην κάρτα μνήμης. Εσύ το επιλέγεις. Νομίζω όμως πως γίνεται και στο touch dual αλλά και σε άλλα. Μήπως δεν γνωρίζεις πως αλλάζει το path; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζομαι,ωστε να μπορω να μπαινω στο internet???Εχω το προγραμμα surf & email της vodafone και εχω σαν συσκευη το htc hd Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Γνωριζει καποιος τι ρυθμισεις χρειαζομαι,ωστε να μπορω να μπαινω στο internet???Εχω το προγραμμα surf & email της vodafone και εχω σαν συσκευη το htc hd Φιλε τις εχω σε ενα doc αλλα ειναι μεγαλο και δεν με αφηνει να το ανεβασω. Αμα ειναι στειλε μου pm. Παντως αν εχεις καρτοκινητο να ξερεις οτι μπαινει μονο σε wap (την πατησα κι εγω) οποτε ειναι μιση δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 ............................ Σε λαθος μερος γραφεις. ...................... Παλι σε λαθος τοπο εισαι. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Το spb time δεν κάνει; Συνεργάζεται και με το tfl3d...... Λογικά θα κάνει. Στο diamond δεν το έχω δοκιμάσει γιατί το ptravelalarm με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο ώστε να μην ψάξω για άλλη λύση. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Λογικά θα κάνει. Στο diamond δεν το έχω δοκιμάσει γιατί το ptravelalarm με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο ώστε να μην ψάξω για άλλη λύση. Η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ δύσπιστος με όλα τα ξυπνητήρια. Χθες το ptravelalarm, το είχα αφήσει να τρέχει από πίσω και μου άδειασε όλη την μπαταρία σε ένα βράδυ. Ξύπνησα μόνος μου απο την ειδοποίηση για την πτώση της μπαταρίας. Τελικά νομίζω η μόνη λύση, είναι να έχεις συνδεδεμένο το κινητό στην πρίζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ δύσπιστος με όλα τα ξυπνητήρια. Χθες το ptravelalarm, το είχα αφήσει να τρέχει από πίσω και μου άδειασε όλη την μπαταρία σε ένα βράδυ. Ξύπνησα μόνος μου απο την ειδοποίηση για την πτώση της μπαταρίας. Τελικά νομίζω η μόνη λύση, είναι να έχεις συνδεδεμένο το κινητό στην πρίζα. η να παρεις ενα ξυπνητηρι κανονικο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 η να παρεις ενα ξυπνητηρι κανονικο...:p Αυτό είναι ότι καλύτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Αυτό είναι ότι καλύτερο... για το σπιτι ειναι οκ αλλα αν πας ταξιδι θα κουβαλας και το ξυπνητηρι μαζι?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 για το σπιτι ειναι οκ αλλα αν πας ταξιδι θα κουβαλας και το ξυπνητηρι μαζι?:lol: Υπάρχουν κάτι μικρά ηλεκτρονικά σκέτη ομορφιά. Ξέχασα να γάψω ότι δουλεύουν πάντα... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clouseau Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παντως δοκιμασα το ptravel alarm και χτυπησε κανονικα χωρις να χρειαζεται να τρεχει στο background. οσο λειτουργει θα το κρατησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παντως δοκιμασα το ptravel alarm και χτυπησε κανονικα χωρις να χρειαζεται να τρεχει στο background. οσο λειτουργει θα το κρατησω Ναι δεν χρειάζεται να τρέχει στο background για να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παιδια βαλτε το galarm και free einai και παιζει mp3 και χτυπα παντα στην ωρα του !!! google it Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopap87 Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 παιδία έκανα import τις επαφές μου από το outlook (έχουν γίνει όλες) αλλά δεν μου τις εμφανίζει στο tf3d. Υπάρχει καποιος τρόπος να τις περάσω όλες μαζί από το να τις βάζω μια-μια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts