lagoskon Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Δηλαδή ότι μπορεις να κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο PPC. Τα excel χωρις D-pad πως θα δουλευονται; Εύκολα όπως στα άλλα ή με δυσκολία; Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Δηλαδή ότι μπορεις να κάνεις και με οποιοδήποτε άλλο PPC. Τα excel χωρις D-pad πως θα δουλευονται; Εύκολα όπως στα άλλα ή με δυσκολία; Μα φυσικά οτι μπορείς να κάνεις με οποιοδήποτε άλλο ppc, δεν είπα οτι κάνει κάτι παραπάνω. Βέβαια υπερτερεί σε σχέση με τα άλλα στη οθόνη, ενώ παράλληλα εχει και σχετικά καλό μέγεθος. Το excel το δουλεύω πολύ πολύ εύκολα και απλά με το stylous. Το D-pad, δεν μου χρειάζεται. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εννοούσα σε σχέση με ένα άλλο Pocket pc γιατί να επιλέξεις το HD (εκτός από το μέγεθος της οθόνης). Αυτό ψάχνω. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εξαρτάτε με ποιο θα το συγκρίνεις. Ας πούμε αν θα διάλεγες το Όμνια ή αυτό? Για εξήγησε καλύτερα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εννοούσα σε σχέση με ένα άλλο Pocket pc γιατί να επιλέξεις το HD (εκτός από το μέγεθος της οθόνης). Αυτό ψάχνω. Γιατί είναι το πιο καινούριο και θα είσαι ο πιο γαμάτος της παρέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Με την διαφορα οτι το κινητο το εχεις παντα μαζι σου και βγαζεις τις φωτογραφιες οταν τις χρειαζεσαι!!! Υπαρχουν κινητα που βγαζουν αψογες φωτογραφιες και μερα και νυχτα εχω το ν82 Ναι φυσικά και υπάρχουν. Γιατί δεν παίρνεις ένα από αυτά; Το HD, έχει άλλα χαρίσματα, που είναι περισσότερο χρήσιμα από μια φωτογραφική μηχανή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Πρώτα απ' όλα πρέπει να μάθουμε να συζητάμε σαν να είμαστε face to face και να σεβόμαστε την άποψη του άλλου. Η συζήτηση που κάνουμε δεν είναι σε καμία περίπτωση off topic. Μιλάμε για μια νέα συσκευή που δεν έχει καν κυκλοφορήσει και ψαχνόμαστε αν αξίζει τον κόπο να την αγοράσει κανείς. Λογικό είναι να κάνουμε συγκρίσεις. @Το ότι αγοράζεις PPC για να παιδεύεσαι και ότι είναι στανταρ ανεπαρκές σε οτιδηποτε άλλο είναι πια ξεπερασμένη αντίληψη. Όπως είναι μύθος το ότι δεν μπορεί οποιοδήποτε να χειριστεί και να αξιοποιήσει ένα pda. Απλά αυτή η αντίληψη βόλευε την ματαιοδοξία κάποιων. Η πίεση του ανταγωνισμού κάνει τους κατασκευαστές να επισπεύδουν τις διαδικασίες για την βελτίωση όλων των δυνατοτήτων. Το να προσθέσουν μια καλύτερη κάμερα δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, ούτε το λογισμικό αποτελεί τροχοπέδη. Κανείς από μας που ψαχνόμαστε δεν φιλοδοξεί να ασκήσει το φωτογραφικό του χομπι μέσω της κάμερας του κινητού του. Απλά ζητάμε κάτι που να δουλεύει σωστά σε λογικά πλαίσια. Το διάστημα που έχω το Diamond αλλά και άλλα προηγούμενα, σπάνια βγάζω φωτογραφίες επι τούτου. Διαθέτω καλή ψηφιακή φωτογραφική. Είναι όμως απαράδεκτο να μην μπορείς να τραβήξεις μια ξαφνική φάση από το μωρό σου, πράγμα που κάνουν καλά ακόμα και συσκευές των 200 ευρώ. Γιατί, αντί να πιέζουμε με την κριτική μας τις εταιρείες, δεχόμαστε την προχειρότητα. Λογικά το HD δείχνει κορυφαίο και σίγουρα θα είναι για το επόμενο πεντάμηνο. @ Το D-pad στο diamond σπάνια το χρησιμοποιώ. Το δουλέβω κυρίως στο resco explorer που σε κάποιες διαδικασίες φοβάμαι το scrolling μέσω της οθόνης. Στο excel είναι όντως θέμα αλλά πιστευω ότι ξεπερνιέται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Λογικά το HD δείχνει κορυφαίο και σίγουρα θα είναι για το επόμενο πεντάμηνο. πως το κρίνεις αυτό? πχ για χάρη του διαβόλου:lol:, υπάρχει και το X1 με ίδια ανάλυση και πληκτρολόγιο ... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ναι αλλά δεν ξέουμε πως θα τα πάει και η οθόνη του είναι μικρότερη Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Απλά ζητάμε κάτι που να δουλεύει σωστά σε λογικά πλαίσια. Γιατί, αντί να πιέζουμε με την κριτική μας τις εταιρείες, δεχόμαστε την προχειρότητα. Ισως επειδή το συγκεκριμένο section (κάμερα) δεν μας ενδιαφέρει. Ισως επειδή ήδη αυτά που κάνουν τα ppc, είναι αρκετά και τα κάνουν και πολύ καλά, και ίσως κάποια άλλα sections, όπως μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος, καλύτερη αυτονομία μπαταρίας, μεγαλύτερη μνήμη για εφρμογές να μας ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο. Οταν λοιπόν, έρχεται στην αγορά μια συσκευή που μπορεί να σου προσφέρει επιπλέον μια οθόνη 3,5'', και μάλιστα με πολύ καλή ανάλυση, είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον. Ο καθένας άλλωστε, έχει διαφορετικές ανάγκες και για αυτό βγαίνουν στην αγορά τόσο πολλές και διαφορετικές συσκευές. Προσωπικά και καθόλου κάμερα να μην είχαν τα ppc, δεν θα με ενδιέφεραι καθόλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 και εγω μια απο τα ιδια,ζητημα ειναι αν εχω τραβηξει 5 φωτο σε 4 χρονια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 @Το ότι αγοράζεις PPC για να παιδεύεσαι και ότι είναι στανταρ ανεπαρκές σε οτιδηποτε άλλο είναι πια ξεπερασμένη αντίληψη. Όπως είναι μύθος το ότι δεν μπορεί οποιοδήποτε να χειριστεί και να αξιοποιήσει ένα pda. Απλά αυτή η αντίληψη βόλευε την ματαιοδοξία κάποιων. Συμφωνο και επαυξανω!!! Αλωστε και οι ιδιες οι εταιριες προς τα εκει βαδιζουν πρωτα ενσωματονοντας τη λειτουργια τηλεφωνου και μετα προσπαθωντας να το κανουν οσο γινετε πιο λειτουργικο σε software αλλα και σε hardware(διαστασεις):) Οσοι επιμενουν παντως στη..παλια σχολη οτι το ppc πρεπει να ειναι "μονο" ppc ας "βολευτουν" με 1 υποφορητο. Αλωστε οι διαστασεις τους (των υποφορητων)τεινουν να φτασουν αυτες των πρωτων ppc και δε θα εχουν προβλημα!!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 πως το κρίνεις αυτό? πχ για χάρη του διαβόλου:lol:, υπάρχει και το X1 με ίδια ανάλυση και πληκτρολόγιο ... Θανάση σε λίγο θα υπάρχουν πολύ περισσότερες ανταγωνιστικές συσκευές. Θέλει υπομονή και ψάξιμο. Δεν ξεφορτώνεσαι εύκολα ένα ppc που δεν σου κάνει η γιατί βγήκε κάτι πιο καινούργιο. Θεωρώ καλύτερη σκέψη το να περιμένει κάποιος να κυκλοφορήσουν πρώτα, να έχουμε ιδία άποψη και βλέπουμε. Το Xperia αν όντως είναι όπως λένε το θεωρώ αρκετά καλή λύση. Έχει μικρότερη οθόνη αλλά και πληκτρολόγιο. Πράγμα που σημαίνει ότι στις εφαρμογές που χρειάζεται πληκτρολόγηση θα έχεις πραγματικά μεγαλύτερη ελεύθερη οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εγω παντως πιστευω οτι μοναδικος ανταγωνιστης του HD ειναι το επερχομενο ASUS Glaxy 7,με τον 800αρη επεξεργαστη και 3.5 οθονη... Βεβαια με ολα τα specs που διαβαζω για το συγκεκριμενο (κασα απο αλουμινιο,οχι πλαστικουρα οπως το ΟΜΝΙΑ,μεγαλος και "πρωτοεμφανιζομενος" επεξεργαστης),θα εχει "τσιμπημενη" τιμη... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Έχει καιρό να ακούσω νέα για αυτό το Asus που μου με εντυπωσίασε. Κάνα link να δω τι γίνεται ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 @Το ότι αγοράζεις PPC για να παιδεύεσαι και ότι είναι στανταρ ανεπαρκές σε οτιδηποτε άλλο είναι πια ξεπερασμένη αντίληψη. Οποιαδήποτε συσκευή έχει σαν κύριο λειτουργικό τα windows την αγοράζεις για να σε παιδεύει. Αλλά τα PPC είναι hobby για τους περισσότερους και αυτό δεν ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Έχει καιρό να ακούσω νέα για αυτό το Asus που μου με εντυπωσίασε. Κάνα link να δω τι γίνεται ? Δυστυχως τιποτε...Λεγανε για Οκτωβριο...Μετα για Νοεμβριο.. Αναμενουμε...:worry: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Οποιαδήποτε συσκευή έχει σαν κύριο λειτουργικό τα windows την αγοράζεις για να σε παιδεύει. Αλλά τα PPC είναι hobby για τους περισσότερους και αυτό δεν ενοχλεί. Hobby αλλά και εργαλείο. Μην το ξεχνάς. Άλλωστε αν είναι να φάω μέρες να την σετάρω κτλ..τι να το κάνω? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 μα καθε συσκευη έτοιμη είναι. απλα έχεισ το μικρόβιο να την πειράζεις... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Σιγά παιδιά μην βαράτε:lol:. Νομίζω πως με παρεξηγήσατε, καταρχήν μίλησα για τις δικές μου ανάγκες και δεν ζήτησα από κανέναν να τις ασπαστεί. Αυτη τη στιγμή έχω ένα touch 64/128 είναι το πρώτο μου ppc και όπως καταλαβαίνετε ως νέος χρήστης δεν ήξερα τι να προσέξω πριν το αγοράσω. Μέτα από ένα χρόνο με το touch κατάλαβα πως δεν ήταν αυτό που έψαχνα, δηλ. θέλω πιο μεγάλη ram/rom (για ευνόητους λόγους), θέλω ενσωματωμένο GPS (και όχι BT), από Hardware Buttons χρησιμοποιώ μόνο vol. up/vol. down και reset, την κάμερα την έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές και ναι θέλω ποιο μεγάλη οθόνη γιατί λόγο της δουλείας μου χρησιμοποιώ αρκετά το Destinator:). Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή αναβάθμιση για μένα:cool:. Βεβεα θα πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει να δούμε τι πουλιά πιάνει και μετά να προχωρήσω στην αγορά του.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Βεβεα θα πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει να δούμε τι πουλιά πιάνει και μετά να προχωρήσω στην αγορά του.:D Μην το πάρεις. Θα απογοητευτείς οικτρά. Από ότι διάβασα, πουθενά δεν είδα να πιάνει πουλιά.... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μην το πάρεις. Θα απογοητευτείς οικτρά. Από ότι διάβασα, πουθενά δεν είδα να πιάνει πουλιά.... :lol::lol::lol::lol: Σωστός ο παίκτης!!! :rotfl::rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδιά αν θέλετε να πάρετε μια συσκευή γιατί σας αρέσει. Πάρτε την. Μην προσπαθείτε όμως να πείσετε και τους άλλους πως η επιλογή σας είναι σωστή. Η συζήτηση υπάρχει για να δείξει θετικά και αρνητικά. ΑΝ εσείς βλέπετε τα θετικά πάρτε τη. ΑΠΛΑ επιβεβαίωνεται ο johner.... Υπάρχει κόσμος που θέλει να είναι ο πρώτος της παρέας... Μην του χαλάσουν την ζαχαρένια οι άλλοι! Θα λέμε όλοι "Η συσκευή είναι τέλεια"... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 μα καθε συσκευη έτοιμη είναι. απλα έχεισ το μικρόβιο να την πειράζεις... Ειδικά τα WM... θέλουν "πείραγμα" για να έρθουν στα μέτρα του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Βεβαια με ολα τα specs που διαβαζω για το συγκεκριμενο (κασα απο αλουμινιο,οχι πλαστικουρα οπως το ΟΜΝΙΑ,μεγαλος και "πρωτοεμφανιζομενος" επεξεργαστης),θα εχει "τσιμπημενη" τιμη... Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ASUS δεν θα είναι η τσιμπημένη του τιμή... αλλά η καθυστερημένη (όπως πάντα; ) εμφάνισή του στην αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts