HIT Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Τον απεγκατέστησα και έβαλα την 3.0, αλλά πάλι τα ίδια. Τί να κάνω ....format; :worry::( Παιδια γυριστε στον Mozilla. Προσωπικα περιμενω να περασει και αλλο ο καιρος πριν κανω το βημα.....:) Παράθεση Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση όταν ανοίγεις νέα καρτέλα, να μην εστιάζεται ο chrome στη νέα, αλλά να παραμένει σε αυτή που βρίσκεται? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Ναι, λάθος μου. Την 3.0.195.27 έχω κι εγώ. Κάθε φορά όμως που πάω να ανοίξω σε μια ιστοσελίδα ένα αρχείο pdf, δεν το ανοίγει... Ούτε εμένα μου ανοίγει .pdf αρχεία.. :down: Προσπαθώ να "ανοίξω" ένα έγγραφο .pdf από μια ιστοσελίδα και το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει μια λευκή σελίδα και δείχνει πως φορτώνει.. Το άφησα 10 λεπτά μπας και γίνει τίποτα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό..!! :mad: Πλέον ούτε εμένα ανοίγει pdf αρχεία :( Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Πλέον ούτε εμένα ανοίγει pdf αρχεία :( Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.. Κάνε δεξί κλίκ και άνοιγμα σε νέο παράθυρο. Για δοκίμασε... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Χμμμ.. ανοίγει έτσι! Θα προτιμούσα βέβαια να ανοίγει κανονικά.. αλλά κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Χμμμ.. ανοίγει έτσι! Θα προτιμούσα βέβαια να ανοίγει κανονικά.. αλλά κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα! Ευχαριστώ. :lol: Tίποτα. Μου την είχε δώσει και το βρήκα με δοκιμές. Κατά τα άλλα μ' αρέσει ο browser. Ελαφρύς + γρήγορος Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeos Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Βγαζω το καπελο στην google. Ο πιο ελαφρης και γρηγορος browser χωρις μπλιμπλικια και αλλα περιττα να σε επιβαρυνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Βγαζω το καπελο στην google. Ο πιο ελαφρης και γρηγορος browser χωρις μπλιμπλικια και αλλα περιττα να σε επιβαρυνουν. Που δεν κάνει τίποτα όμως. Τετοιον browser μπορω αν θέλεις να σου φτιάξω και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Φτιαξε. ο καθε χρηστης του internet εχει το browser που τον ικανοποιεί με βαση τις αναγκες του. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Απλα απιστευτος παιδια.. Ειδικα η καινουρια εκδοση με τα extensions. Πολυ καλυτερος απο τον firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Να κανω μια ερωτηση. Οι καρτελες στον chrome ειναι απο πανω, μπορούν να κατεβουν κατω απο τους σελιδοδείκτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όχι δεν γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δεν μου κανει αυτοματη προσθηκη σελιδοδεικτων στον φακελο ''Αλλοι σελιλοδεικτες'' πανω δεξια κατω απο την adress bar...? Yπαρχει τροπος τα tabs να εμφανιζονται κατω απο την adress bar οπως στον firefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δεν μου κανει αυτοματη προσθηκη σελιδοδεικτων στον φακελο ''Αλλοι σελιλοδεικτες'' πανω δεξια κατω απο την adress bar...? Yπαρχει τροπος τα tabs να εμφανιζονται κατω απο την adress bar οπως στον firefox? Διαβασε 1 ποστ πιο πανω:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Διαβασε 1 ποστ πιο πανω:p:poupss :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Καλησπερα Εχω ενα προβληματακι με τον chrome , πολλες φορες δεν μου μπαινει στο facebook , ενω αν ανοιξω π.χ explorer μπαινει κανονικοτατα . Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα; Ευχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Καλησπέρα σας. Έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη λήψη στο Google Chrome. Κατεβάζω από το πρωί ένα παιχνίδι και πριν από λίγο ήμουν στο 3ο από τα 5 κομμάτια. Μόλις τελείωσε το «κατέβασμα» του 3ου κομματιού ο Chrome έβγαλε μήνυμα «Google Chrome is not responding» και πάτησα το X. Με έκπληξη όμως είδα ότι μόλις ξεκόλλησε ο Chrome που έβγαλε μήνυμα ότι αν τον κλείσω, θα ακυρωθούν οι λήψεις, αλλά εκτός από το κομμάτι που είχε τελειώσει δεν υπήρχε άλλη λήψη. Στο φάκελο «Downloads» υπάρχουν τα κομμάτια και με το μέγεθος που αναγραφόταν στο Megaupload, στο Chrome όμως εμφανίζεται το εξής; «Just.Cause.dvd.rip.part1 Ακυρώθηκε Just.Cause.dvd.rip.part2 Ακυρώθηκε» Τι να κάνω ?? Να τα γράψω σε DVD ή έχουν πρόβλημα ?? :worry: Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Τη βοήθειά σας παιδιά ! Ξαφνικά δεν μου ανοίγει καμιά σελίδα.Τι άραγε να συμβαίνει; Με firefox kai ie κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 μηπως εχει μπει σε off line mode λειτουργια? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Πες μου πως απενεργοποιώ την of line λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Πες μου πως απενεργοποιώ την of line λειτουργία Μάλλον και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει. Δεν ανοίγει καμία σελίδα, σα να ψάχνει συνέχεια :( Βοηθήστε μας να λειτουργήσει ξανά ο super browser! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Έτσι ακριβώς όπως το περιγράφεις ψάχνει ψάχνει και δεν ανοίγει με τίποτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Για απενεργοποιείστε το DNS prefetch μηπως και φτιάξει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Για απενεργοποιείστε το DNS prefetch μηπως και φτιάξει Πού το βρίσκουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 (edited) Πού το βρίσκουμε αυτό? Δειτε το link http://www.mydigitallife.info/2009/11/17/turn-off-dns-prefetching-in-google-chrome-to-fix-resolving-host-and-cannot-load-page-error/ Αλλα δεν νομιζω να γινει κατι. Ωραιο browser εφτιαξε η google!!! Γιατι δεν τον κανετε μια απεγκατάσταση και εγκατάσταση Edited July 10, 2010 by nikos_kallithea Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts