mados Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και ποια μηχανη αναζητησης εχει τωρα; Sent from my rooted Desire Z Έχει σημασία? Εγώ απλώς θέλω να το επαναφέρω στις αρχικές του ρυθμίσεις. :help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Πιθανοτατα ακομα και το google να ρυθμιζεις εσυ να εχει εγκατασταθει στο PC σου καποιο trojan που να παρακαμπτει την προεπιλεγμενη μηχανη αναζητησης. Μου εχει συμβει εμενα με το questscan.com γιαυτο σε ρωταω. Αν ειναι ετσι τα πραγματα στην καλυτερη περιπτωση θα βρεις το αντιστοιχο ununstall.exe καπου στον δισκο σου και μετα θα πρεπει να τρεξεις εναν cleaner. Sent from my rooted Desire Z Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Πιθανοτατα ακομα και το google να ρυθμιζεις εσυ να εχει εγκατασταθει στο PC σου καποιο trojan που να παρακαμπτει την προεπιλεγμενη μηχανη αναζητησης. Μου εχει συμβει εμενα με το questscan.com γιαυτο σε ρωταω. Αν ειναι ετσι τα πραγματα στην καλυτερη περιπτωση θα βρεις το αντιστοιχο ununstall.exe καπου στον δισκο σου και μετα θα πρεπει να τρεξεις εναν cleaner. Sent from my rooted Desire Z Κοίτα να δεις εμένα ενώ αρχικά όλα δούλευαν ρολόι, τώρα μου βγάζει μόνιμη επιλογή το Yahoo, ενώ όταν σβήνω όλες τις άλλες επιλογές εκτός του Google και κάνω μετά επανεκκίνηση δεν έχει αλλάξει τπτ:mad::mad::mad::mad: Αφού έχει συμβεί και σε σένα όπως προείπες ποια λύση προτείνεις ώστε να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα? :help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 για δοκιμασε αρχικη σελιδα το google..κατι ειναι και αυτο...επειδη εχεις το προβλημα και με την αλεπου...μηπως εγκατεστησες κατι?? ερωτηση και απο μενα...υπαρχει video download helper για chrome? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 για δοκιμασε αρχικη σελιδα το google..κατι ειναι και αυτο...επειδη εχεις το προβλημα και με την αλεπου...μηπως εγκατεστησες κατι?? ερωτηση και απο μενα...υπαρχει Τώρα που το λες πολύ φοβάμαι ότι μάλλον συναίβει αυτό αγαπητέ giothesuper. Τώρα για το ερώτημα σου δες εδώ για περισσότερα http://www.chromeplugins.org/extensions/video-downloader-extension-with-multiple-sites-support/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το δικο μου προβλημα λυθηκε ψαχνοντας στο ιντερνετ. Με αναζητηση στο δισκο μου βρηκα το questscan.exe και μεσα στον ιδιο φακελο το uninstall.exe Δυστυχως δεν υπαρχει στον πινακα ελεγχου για να το βρεις. Μετα με ενα cleaner οπως το ccleaner καθαριζεις τα απομειναρια. Sent from my rooted Desire Z Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mados Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα. Πολλές φορές όταν χρησιμοποιώ το youtube μου βγάζει το μήνυμα Παρουσιάστηκε πρόβλημα στην ακόλουθη προσθήκη: Shockwave Flash και μετά με πετά έξω. Καμία βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ εμφανίζονται διαφημίσεις τις ιστοσελίδες; edit: άκυρο παιδια γκουγκλαρα και βρηκα το adblock :) Edited December 2, 2011 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Πως και ο chrome 16.0.912.63 δεν υποστηρίζει από μόνος του RSS???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ο Chrome εχει ως αρχη την απλοτητα. Μην μπερδευσαι με τον FF ή τον Opera. Παντως στο Chrome Store μπορεις να βρεις πολλα extensions και web Apps για να κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το Windows Media Player Pluggin σε google chrome browser. Ενώ τον κάνω εγκατάσταση με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=el&answer=95697 παραμένει το ίδιο πρόβλημα δεν τον αναγνωρίζει μέσα στον chrome και είναι σαν να μην το πέρασα Κάποια πρόταση? Υ.Γ. σε Mozilla είμαι μια χαρά αλλά με chrome έχω αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Είσαι σίγουρα με την τελευταία έκδοση ; Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με το Windows Media Player Pluggin σε google chrome browser. Ενώ τον κάνω εγκατάσταση με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=el&answer=95697 παραμένει το ίδιο πρόβλημα δεν τον αναγνωρίζει μέσα στον chrome και είναι σαν να μην το πέρασα Κάποια πρόταση? Υ.Γ. σε Mozilla είμαι μια χαρά αλλά με chrome έχω αυτό το πρόβλημα. εμενα μου βγαζει κατι παρομοιο..αν θελω να τρεξω το plugin για παντα η μονο εκεινη την στιγμη Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Βασικά είναι σχετικά άκυρο αυτό που θα "πω", αλλά πατήστε τη λέξη tilt στο google.. Αλλάζει το σχήμα της σελίδας! (και με chrome + ffox!) Edited January 16, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βασικά είναι σχετικά άκυρο αυτό που θα "πω", αλλά πατήστε τη λέξη tilt στο google.. Αλλάζει το σχήμα της σελίδας! (και με chrome + ffox!) Το tilt δεν είναι από το φλιπεράκι όταν έρχεται το μπαλάκι μέσα στην τρύπα και δεν μπορείς να το χτυπήσεις ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Το tilt δεν είναι από το φλιπεράκι όταν έρχεται το μπαλάκι μέσα στην τρύπα και δεν μπορείς να το χτυπήσεις ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά; ναι, καπως ετσι.. Γι αυτο το εγραψα, για να δω τι αποτελεσματα θα βγαλει η αναζητηση, και μου αλλαξε το σχημα της καρτελας! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βασικά είναι σχετικά άκυρο αυτό που θα "πω", αλλά πατήστε τη λέξη tilt στο google.. Αλλάζει το σχήμα της σελίδας! (και με chrome + ffox!) Πολλες τετοιες λειτουργιες εχει το google, δεν ειναι θεμα browser. Πχ Do a barrel roll κλπ. Το tilt δεν είναι από το φλιπεράκι όταν έρχεται το μπαλάκι μέσα στην τρύπα και δεν μπορείς να το χτυπήσεις ούτε από αριστερά, ούτε από δεξιά; Τιλτ κανεις οταν κουνας το φλιπερακι και για να σωσεις την μπαλα, το καταλαβαινει και μπλοκαρει τις ρακετες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Τιλτ κανεις οταν κουνας το φλιπερακι και για να σωσεις την μπαλα, το καταλαβαινει και μπλοκαρει τις ρακετες. Μπερδεύομαι με το split στο bowling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperia_1 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Τις τελευταίες 3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα του chrome ένα μικρό εικονίδιο με ονομασία "netliker".[ATTACH]23821[/ATTACH] Γνωρίζει κάποιος τι είναι και πως μπορεί να διαγραφεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Τις τελευταίες 3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα του chrome ένα μικρό εικονίδιο με ονομασία "netliker".[ATTACH]23821[/ATTACH] Γνωρίζει κάποιος τι είναι και πως μπορεί να διαγραφεί? Το netliker ειναι add-on για ψαξε στον chrome και ή καντο disable ή uninstall. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperia_1 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Το netliker ειναι add-on για ψαξε στον chrome και ή καντο disable ή uninstall. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το βρήκα στις ρυθμίσεις και το έκανα uninstall τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα με μερικες φωτος να μην εμφανιζονται..εχει βρει κανεις λυση; οτι ειδα στο νετ, δεν απεδωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 φανταζομαι δεν ειμαι ο μονος που εχει αυτο το προβλημα με μερικες φωτος να μην εμφανιζονται..εχει βρει κανεις λυση; οτι ειδα στο νετ, δεν απεδωσαν. το εχω παθει και εγω με το που συνδεομαι facebook..με refresh λυνεται...εχεις δοκιμασει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 το εχω παθει και εγω με το που συνδεομαι facebook..με refresh λυνεται...εχεις δοκιμασει? οχι, δε λυνεται με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οχι, δε λυνεται με τιποτα. αν και δεν πιστευω οτι θα βοηθησει κανε μια εκκαθαριση cookies και cache και ενα reboot το μοντεμ καθως μπορει να φταει αυτο... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts